Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
οι νομιμες ιεροδουλες στα μπουρδελα της θεσσαλονικης απαγορευεται από τον ελληνικο νομο να είναι σε γαμο και δεν είναι, για την αθηνα δεν ξερω αν εχετε πολλες παντρεμένες παρανομες στο επαγγελμα.
για ποσοστα μιλησα και το επαναλαμβάνω σου αρεσει δεν σου αρεσει το κεελπνο κάθε χρονο τα στοιχεια που δημοσιοποιεί λενε ομοφυλοφιλοι, ναρκομανεις, ιεροδουλες σε δεκαπλασια και βαλε ποσοστα(σε απολυτες τιμες παιζει να είναι διπλάσιοι , πενταπλάσιοι ή ισοι αλλα επειδή ομοφυλοφιλοι είναι 1 στους 20, ναρκομανεις 1 στους 200 και ιεροδουλες 1 στις 1000 το ποσοστο γινεται τεραστιο πχ 1 στους 3 ναρκομανεις ενδοφλεβιων, 1 στους 50 ομοφυλοφιλους κλπ) από ότι ετεροφυλοφιλοι και ετεροφυλοφιλες

οι ιεροδουλες απαγορευεται να ειναι παντρεμενς? ισχυει οντως αυτο?

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
φιλος συνάδελφος μου ειχε μισθο 800 και καθαριζε αλλα 800 από ιδιαιτερα συνολο 1600 ευρω προ κρισης, ε δεν τον λες μπερλουσκονι, 50 χρονων χωρισε την συνομιλικη γυναικα του για να είναι με την 23χρονη λεπτη εμφανισιμη γκομενα. νομιζω απαντησα.

ειναι ακομα μαζι η τον σουταρε η μικρη?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι ιεροδουλες απαγορευεται να ειναι παντρεμενς? ισχυει οντως αυτο?
ισχυει το διαβασα στο σχετικο νομο καποτε, ψαξ το, δεν το εχω προχειρο. είναι ο ιδιος νομος που λεει λεπτομέρειες για την πορνεια, πχ οι τσατσαδες να είναι ανω των 50 ετων, να μην εχει 2 πουτανες ταυτόχρονα το μαγαζι "απαγορευση ομαδικου εταιρισμου" δηλαδή της παρτουζας και αλλα που εμας μας φαινονται παροχημενα αλλα δεν εχουν αλλαξει γιατι είναι κληρονομια από πολύ παλια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειναι ακομα μαζι η τον σουταρε η μικρη?
εχουνε χωρισει και τα εχουνε ξαναφτιαξει 5-10 φορες τα τελευταια 10 χρονια που τους ξερω, αυτην την στιγμη δεν ξερω αν είναι μαζι, αλλα δεν νομιζω να μην την σουταρε και αυτος καποιες φορες όταν τον επρηζε όπως κάθε γυναικα. στο μεταξυ και αυτος και αυτή εχουν κανει και άλλες σχεσεις κατά καιρους δεν εχει να κανει με την διαφορα ηλικιας

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
ισχυει το διαβασα στο σχετικο νομο καποτε, ψαξ το, δεν το εχω προχειρο. είναι ο ιδιος νομος που λεει λεπτομέρειες για την πορνεια, πχ οι τσατσαδες να είναι ανω των 50 ετων, να μην εχει 2 πουτανες ταυτόχρονα το μαγαζι "απαγορευση ομαδικου εταιρισμου" δηλαδή της παρτουζας και αλλα που εμας μας φαινονται παροχημενα αλλα δεν εχουν αλλαξει γιατι είναι κληρονομια από πολύ παλια
εχουνε χωρισει και τα εχουνε ξαναφτιαξει 5-10 φορες τα τελευταια 10 χρονια που τους ξερω, αυτην την στιγμη δεν ξερω αν είναι μαζι, αλλα δεν νομιζω να μην την σουταρε και αυτος καποιες φορες όταν τον επρηζε όπως κάθε γυναικα. στο μεταξυ και αυτος και αυτή εχουν κανει και άλλες σχεσεις κατά καιρους δεν εχει να κανει με την διαφορα ηλικιας

δηλαδη τωρα ο δικος σου ειναι 60ρης και αυτη 33? δεν τον πριζει για γαμο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όχι ποτε δεν τον επρηζε, γαμο ειχε κανει παλιοτερα αυτή και παιδι δεν καίγεται να αναπαραχθεί εγινε μανα,
αντίθετα ο ιδιος για αλλους λογους , μοναχοπαιδι μακρια από την πρωην συζυγο και το παιδι του της ειχε κανει καποτε προταση γαμου και εφαγε χυλοπιττα, κρατησε το δακτυλιδι για την επομενη, εγω τπου λεω να κατσει στα αβγα του και καλυτερα ζει ελευθερος χωρις σκοτούρες, την εζησε την εμεπιρια του γαμου και του παιδιου να μην εχει καμμια να την ανεχεται και να την χρυσοπληρωνει και από πανω

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Μόνο παιδιά αξίζει να κάνεις την σημερινή εποχή και να τα μεγαλώνεις γιατί αυτό είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του. Ο γάμος έτσι όπως έχει καταντήσει πλέον στην κοινωνία μας καταστρέφει τον άνθρωπο. Προσοχή δεν το λέω για να μπορείς να είσαι ελεύθερος να πηγαίνεις με την μια και την άλλη, αλλά δυστυχώς πλέον ο γάμος είναι για ικανοποίηση συμφέροντων και εγωισμού και όχι γιατί πραγματικά τον θέλουν δυο άνθρωποι. Ο γάμος σε κάνει για πολλούς και διάφορους λόγους δυστυχισμένο με μαθηματική ακρίβεια πλέον. Μακάρι να είχα πολλά παιδιά και να έτρεχα για αυτά όλη μέρα αλλά να μην ήμουν παντρεμένος.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μόνο παιδιά αξίζει να κάνεις την σημερινή εποχή και να τα μεγαλώνεις γιατί αυτό είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του. Ο γάμος έτσι όπως έχει καταντήσει πλέον στην κοινωνία μας καταστρέφει τον άνθρωπο. Προσοχή δεν το λέω για να μπορείς να είσαι ελεύθερος να πηγαίνεις με την μια και την άλλη, αλλά δυστυχώς πλέον ο γάμος είναι για ικανοποίηση συμφέροντων και εγωισμού και όχι γιατί πραγματικά τον θέλουν δυο άνθρωποι. Ο γάμος σε κάνει για πολλούς και διάφορους λόγους δυστυχισμένο με μαθηματική ακρίβεια πλέον. Μακάρι να είχα πολλά παιδιά και να έτρεχα για αυτά όλη μέρα αλλά να μην ήμουν παντρεμένος.

Τυπε να ξερεις πως το να παντρευτεις δε σου αλλαζει τη ζωη, ειναι απλα σα να συγκατοικεις, ψιλο κλαιν-μαιν δηλαδη. Αν κανεις ομως παιδια ερχονται ολα τουμπα. Ουτε να βγαινεις οποτε γουσταρεις μπορεις, ουτε να ταξιδευεις, ουτε τιποτα. Παντα θα εχεις το βραχνα του τι να το κανεις το παιδι, που να το αφησεις. Το παιδι θα σε εχει αναγκη 24 ωρες το 24ωρο, 7 μερες τη βδομαδα, 365 μερες το χρονο. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ δεσμευση. Οποτε προσεχε τι ευχεσαι  ;)

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τυπε να ξερεις πως το να παντρευτεις δε σου αλλαζει τη ζωη, ειναι απλα σα να συγκατοικεις, ψιλο κλαιν-μαιν δηλαδη. Αν κανεις ομως παιδια ερχονται ολα τουμπα. Ουτε να βγαινεις οποτε γουσταρεις μπορεις, ουτε να ταξιδευεις, ουτε τιποτα. Παντα θα εχεις το βραχνα του τι να το κανεις το παιδι, που να το αφησεις. Το παιδι θα σε εχει αναγκη 24 ωρες το 24ωρο, 7 μερες τη βδομαδα, 365 μερες το χρονο. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ δεσμευση. Οποτε προσεχε τι ευχεσαι  ;)

Συμφωνω σε οτι λες αλλα σαν τα παιδια δεν μοιαζει τιποτα. Σου δημιουργουν πρωτογνωρα συναισθηματα που δε συγκρινονται με τιποτα αλλο. Βεβαια δεν ειναι για όλους. 

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Δεν είναι για όλους η τεκνοποίηση. Κάνω παρέα με ζευγάρι που έχουν μαγαζί, παιδί ενός έτους και περιμένουν δεύτερο σύντομα. Τρελά ζόρια...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αξιζει αν δε θες να σε ξεσκατιζουν αλβανιδες νοσοκομες στα 80 σου παρατημενο σε κανα ιδρυμα για γερους...

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Τυπε να ξερεις πως το να παντρευτεις δε σου αλλαζει τη ζωη, ειναι απλα σα να συγκατοικεις, ψιλο κλαιν-μαιν δηλαδη. Αν κανεις ομως παιδια ερχονται ολα τουμπα. Ουτε να βγαινεις οποτε γουσταρεις μπορεις, ουτε να ταξιδευεις, ουτε τιποτα. Παντα θα εχεις το βραχνα του τι να το κανεις το παιδι, που να το αφησεις. Το παιδι θα σε εχει αναγκη 24 ωρες το 24ωρο, 7 μερες τη βδομαδα, 365 μερες το χρονο. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ δεσμευση. Οποτε προσεχε τι ευχεσαι  ;)

Αυτά στα λέω επειδή είμαι παντρεμένος και έχω και παιδί. Καταρχήν για το θέμα παιδιών πίστεψε με δεν μου λείπουν ούτε τα ξενύχτια ούτε οι γκόμενες ούτε τίποτα από αυτά, τα έκανα πιτσιρικάς και δεν έχω αποθημένα, ο χρόνος που περνάω με το παιδί είτε σπίτι είτε έξω σε βόλτα είναι για εμένα μακράν πιο ποιοτικός και καθόλου δέσμευση δεν είναι. Για το θέμα του γάμου όμως πίστεψε με δεν είναι καθόλου σαν να συγκατοικείς γιατί τότε η γυναίκα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό. Πριν είναι όλα τέλεια και η γυναίκα σου συμπεριφέρεται άψογα και νιώθεις βασιλίας μετά όμως αλλάζουν όλα γιατί η γυναίκα πλέον θέλει να ζείς μόνο για να ικανοποιείς εκείνη και τον περίγυρο της και έρχεσαι σε συγκρούσεις γιατί δεν θες να ανακατεύεται η οικογένεια της στο σπίτι σου. Η κάθε πεθερά θεωρεί πως επειδή σου προσέχει το παιδί όταν πας για δουλειά πρέπει να έχει και λόγο στο σπίτι σου και το χειρότερο είναι πως γυναίκα το υποστηρίζει αυτό λέγοντας σου την κλασική ατάκα ΄΄είναι η μάνα μου εντάξει΄΄. Και φτάνεις στο σημείο κάποια στιγμή να μαλώνεις επείδη θέλετε να πάτε μόνοι σας διακοπές ή μια βόλτα και όχι με τα πεθερικά και πάλι σου λέει την κλασική ατάκα ΄΄ είχα και γονείς πριν απο σένα δε μπορώ να τους ξεγράψω΄΄ άσχετα που όσο ήσασταν μαζί προ γάμου όλη μέρα γυρνάγατε έξω ή πηγαίνατε διακοπές και εκδρομές μόνοι σας, τότε δεν είχε γονείς. Βέβαια σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχεις και τον περίγυρο, ούτε να ντυθείς δε μπορείς όπως θες γιατι τι θα πει ο περίγυρος αν πάτε σε μια εκδήλωση και δε βάλεις πουκάμισο και θες να βάλεις απλά μια μπλούζα. Και καταλήγεις ότι υπάρχουν δυο λύσεις ή τα ανέχεσαι όλα αυτά και δεν μιλάς ή έρχεσαι σε σύγκρουση. Και κάποιος μπορεί να πει ας πρόσεχες οκ, αλλά έλα που πριν το γάμο δεν γίνοταν τίποτα από όλα αυτά. Οπότε για εμένα παιδιά = ευτυχία και γάμος = δυστυχία.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτά στα λέω επειδή είμαι παντρεμένος και έχω και παιδί. Καταρχήν για το θέμα παιδιών πίστεψε με δεν μου λείπουν ούτε τα ξενύχτια ούτε οι γκόμενες ούτε τίποτα από αυτά, τα έκανα πιτσιρικάς και δεν έχω αποθημένα, ο χρόνος που περνάω με το παιδί είτε σπίτι είτε έξω σε βόλτα είναι για εμένα μακράν πιο ποιοτικός και καθόλου δέσμευση δεν είναι. Για το θέμα του γάμου όμως πίστεψε με δεν είναι καθόλου σαν να συγκατοικείς γιατί τότε η γυναίκα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό. Πριν είναι όλα τέλεια και η γυναίκα σου συμπεριφέρεται άψογα και νιώθεις βασιλίας μετά όμως αλλάζουν όλα γιατί η γυναίκα πλέον θέλει να ζείς μόνο για να ικανοποιείς εκείνη και τον περίγυρο της και έρχεσαι σε συγκρούσεις γιατί δεν θες να ανακατεύεται η οικογένεια της στο σπίτι σου. Η κάθε πεθερά θεωρεί πως επειδή σου προσέχει το παιδί όταν πας για δουλειά πρέπει να έχει και λόγο στο σπίτι σου και το χειρότερο είναι πως γυναίκα το υποστηρίζει αυτό λέγοντας σου την κλασική ατάκα ΄΄είναι η μάνα μου εντάξει΄΄. Και φτάνεις στο σημείο κάποια στιγμή να μαλώνεις επείδη θέλετε να πάτε μόνοι σας διακοπές ή μια βόλτα και όχι με τα πεθερικά και πάλι σου λέει την κλασική ατάκα ΄΄ είχα και γονείς πριν απο σένα δε μπορώ να τους ξεγράψω΄΄ άσχετα που όσο ήσασταν μαζί προ γάμου όλη μέρα γυρνάγατε έξω ή πηγαίνατε διακοπές και εκδρομές μόνοι σας, τότε δεν είχε γονείς. Βέβαια σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχεις και τον περίγυρο, ούτε να ντυθείς δε μπορείς όπως θες γιατι τι θα πει ο περίγυρος αν πάτε σε μια εκδήλωση και δε βάλεις πουκάμισο και θες να βάλεις απλά μια μπλούζα. Και καταλήγεις ότι υπάρχουν δυο λύσεις ή τα ανέχεσαι όλα αυτά και δεν μιλάς ή έρχεσαι σε σύγκρουση. Και κάποιος μπορεί να πει ας πρόσεχες οκ, αλλά έλα που πριν το γάμο δεν γίνοταν τίποτα από όλα αυτά. Οπότε για εμένα παιδιά = ευτυχία και γάμος = δυστυχία.

Τύπε μου προσωπικα θεωρώ πως το λάθος ειναι δικό σου. Εσυ έμπασες τα πεθερικά σπιτι σου οταν τους κάλεσες να σου φυλάξουν τα παιδιά. Αναμενόμενο τωρα να ανακατεύονται. Δηλαδη για οταν θες νταντά τσαμπε ειναι καλη η πεθερά αλλα οταν σου λεει τη γνώμη της οχι; Τα καλα και συμφέροντα δηλαδη...

Επισης τι πα να πει σου λεει η γυναίκα σου τι θα φορέσεις; Ποσών χρόνων εισαι, πεντε;

Πάρτε τη ζωη στα χέρια σας ρε σεις και φερθείτε επιτελους σαν άνδρες!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Φιλε μου συμφωνω σε πολλα απ'οσα λες αλλα οχι και στο οτι σου εχει παρει τον αερα η πεθερα. Ανδρας εισαι, να τις βαλεις και τις δυο στη θεση τους. Οσο τους δινεις αερα τοσο θαρρος παιρνουν. Βεβαια αν εχεις μπει σωγαμπρος, η αν σας τσονταρουν οικονομικα, αλλαζει το πραγμα.

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
Στη ζωη μου ειχα την τυχη να μην παντρευτω (οχι ακομα τουλαχιστον).Λεω την τυχη γιατι ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.Κοιτα γυρω σου ποιο παντρεμενο ζευγαρι ειναι παντρεμενο και ειναι αληθινα ευτυχισμενο χωρις να περνανε καθημερινα και οι 2 τα ιδια στερεοτυπικα μαρτυρια που εχουν αναθρεψει πολλες γεννιες ως ανεκδοτα μιας που η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα.Δυστηχως φιλοι μου δεν υπαρχει τετοιο ζευγαρι η πολυ απλα κρυβει πολυ καλα την ζωη στο σπιτι.Και δεν υπαρχει γιατι ο ανθρωπος στη βαση του ειναι ΖΩΟ και θα παραμεινει μεχρι να μπορεσει να ελεγξει τα ζωωδη ενστικτα του και ως εκ τουτου δεν ειναι φτιαγμενος να μενει με ενα θηλυκο η ενα αρσενικο για ολη του τη ζωη μεσα σε ενα σπιτι γιατι η ζωωδης του φυση ωθει το αρσενικο να βγει και να κυνηγησει νεα θηραματα και το θυληκο να βγει και να αναζητησει ενα πιο δυνατο αρσενικο για να διαιωνισει το ειδος.Ετσι παριστανοντας τα ανωτερα οντα λοιπον οι ανθρωποι νιωθουν κατι να τους ωθει να φυγουν απο το κλουβι που εφτιαξαν οι ιδιοι και αυτο το ονομαζουν καταπιεση και καταθλιψη και κρισεις πανικου γιατι στον 20 αιωνα η ψυχολογια βρηκε ονοματα για ολους τους αρχεγονους φοβους του ανθρωπου....και δωστου οι ψυχιατροι και τα ψυχοφαρμακα και δωστου οι σκοτωμοι και τα διαζυγια.....φιλοι μου......δεν χρειαζεται να αποδειξετε ουτε στην πεθερα σας ουτε στη γυναικα σας ουτε στα αγεννητα παιδια σας ποσο αντρας ειστε....δεν χρειαζετε να ακολουθησετε καμια κοινωνικη νορμα και να κλειστειτε στο κλουβι που ονομαστηκε γαμος.....απλα μαθετε απο τα λαθη των αλλων και βγειτε...βγειτε και κυνηγηστε σαν λιονταρια της σαβανας που ειστε...

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Στη ζωη μου ειχα την τυχη να μην παντρευτω (οχι ακομα τουλαχιστον).Λεω την τυχη γιατι ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.Κοιτα γυρω σου ποιο παντρεμενο ζευγαρι ειναι παντρεμενο και ειναι αληθινα ευτυχισμενο χωρις να περνανε καθημερινα και οι 2 τα ιδια στερεοτυπικα μαρτυρια που εχουν αναθρεψει πολλες γεννιες ως ανεκδοτα μιας που η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα.Δυστηχως φιλοι μου δεν υπαρχει τετοιο ζευγαρι η πολυ απλα κρυβει πολυ καλα την ζωη στο σπιτι.Και δεν υπαρχει γιατι ο ανθρωπος στη βαση του ειναι ΖΩΟ και θα παραμεινει μεχρι να μπορεσει να ελεγξει τα ζωωδη ενστικτα του και ως εκ τουτου δεν ειναι φτιαγμενος να μενει με ενα θηλυκο η ενα αρσενικο για ολη του τη ζωη μεσα σε ενα σπιτι γιατι η ζωωδης του φυση ωθει το αρσενικο να βγει και να κυνηγησει νεα θηραματα και το θυληκο να βγει και να αναζητησει ενα πιο δυνατο αρσενικο για να διαιωνισει το ειδος.Ετσι παριστανοντας τα ανωτερα οντα λοιπον οι ανθρωποι νιωθουν κατι να τους ωθει να φυγουν απο το κλουβι που εφτιαξαν οι ιδιοι και αυτο το ονομαζουν καταπιεση και καταθλιψη και κρισεις πανικου γιατι στον 20 αιωνα η ψυχολογια βρηκε ονοματα για ολους τους αρχεγονους φοβους του ανθρωπου....και δωστου οι ψυχιατροι και τα ψυχοφαρμακα και δωστου οι σκοτωμοι και τα διαζυγια.....φιλοι μου......δεν χρειαζεται να αποδειξετε ουτε στην πεθερα σας ουτε στη γυναικα σας ουτε στα αγεννητα παιδια σας ποσο αντρας ειστε....δεν χρειαζετε να ακολουθησετε καμια κοινωνικη νορμα και να κλειστειτε στο κλουβι που ονομαστηκε γαμος.....απλα μαθετε απο τα λαθη των αλλων και βγειτε...βγειτε και κυνηγηστε σαν λιονταρια της σαβανας που ειστε...

Δηλαδη εσυ κυνηγας θηραματα τωρα?

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
αν η ζωη σταματουσε στα 30 δεν θα χρειαζοταν να παντρευτει κανεις

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Τύπε μου προσωπικα θεωρώ πως το λάθος ειναι δικό σου. Εσυ έμπασες τα πεθερικά σπιτι σου οταν τους κάλεσες να σου φυλάξουν τα παιδιά. Αναμενόμενο τωρα να ανακατεύονται. Δηλαδη για οταν θες νταντά τσαμπε ειναι καλη η πεθερά αλλα οταν σου λεει τη γνώμη της οχι; Τα καλα και συμφέροντα δηλαδη...

Επισης τι πα να πει σου λεει η γυναίκα σου τι θα φορέσεις; Ποσών χρόνων εισαι, πεντε;

Πάρτε τη ζωη στα χέρια σας ρε σεις και φερθείτε επιτελους σαν άνδρες!

Το παιδί κάποιος πρέπει να το προσέχει όταν δουλέυεις και για αυτό πλέον πληρώνω παιδικό που το κρατάν μέχρι το απόγευμα. Αλλά τι λογική είναι αυτή δηλαδή για να σου κρατάει το παιδί πρέπει να χώνει και τα μούτρα της. Και ποιός σου είπε ότι επειδή μου τα ζαλίζει για το τι θα φορέσω ότι την ακούω κιόλας και γενικά γραμμένη την έχω απλά εγώ είπα ότι πριν το γάμο αυτά δεν υπήρχαν και ξαφνικά μετά αυτά όλα άλλαξαν και υπάρχει γκρίνια. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Φιλε μου συμφωνω σε πολλα απ'οσα λες αλλα οχι και στο οτι σου εχει παρει τον αερα η πεθερα. Ανδρας εισαι, να τις βαλεις και τις δυο στη θεση τους. Οσο τους δινεις αερα τοσο θαρρος παιρνουν. Βεβαια αν εχεις μπει σωγαμπρος, η αν σας τσονταρουν οικονομικα, αλλαζει το πραγμα.

Κανένα αέρα δεν μου έχει πάρει κανείς φίλε. Ούτε σώγαμπρος μπήκα ούτε έχω ανάγκη τα λεφτά τους. Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν και πίστεψε με έχουν πολλά και θα μπορούσα να το εκμεταλεύομαι αλλά τους έχω γραμμένους. Να σκεφτείς έχω πάνω από χρόνο να πατήσω σπίτι τους και γενικά να τους μιλήσω. Εδώ πριν από κανά μήνα τους είδα σε γάμο συγγενή και ούτε καν μιλήσαμε. Απλά αυτό που είπα είναι ότι προ γάμου εγώ και η γυναίκα ήμασταν για πάρτη μας και ξαφνικά μετά μου έγινε οι γονείς μου και οι γονείς μου. Εφόσον επέλεξε να τους βάλει πάνω από μένα τότε εμένα δεν θα έχει. Και σιγά μη κάθομαι εγώ να μαλώνω μαζί της για να της αλλάξω μυαλά χέστηκα αφού θέλει να είναι έτσι ας είναι έτσι. Ο χρόνος που περνάω με το παιδί πίστεψε με τα αναπληρώνει όλα και με το παραπάνω. Και εγώ είμαι και τυχερός γιατί η δουλειά μου,μου προσφέρει ωραίες στιγμές και έτσι δεν βαριέμαι τη ζωή μου με τίποτα. Και επειδή πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν και σε άλλους ή διαλέγεις να τα ανέχεσαι για να τα πηγαίνεις καλά με τη γυναίκα ή τους γράφεις όλους και είσαι για πάρτη σου όπως κάνω εγώ. Και πίστεψε με είμαι ευτυχισμένος και μια χαρά που ζώ έτσι. Για αυτό είπα πως πιστεύω ότι μόνο παιδιά αξίζει να κάνεις και όχι γάμο. Σίγουρα θα υπάρχουν και ζευγάρια που θα είναι νορμαλ απλά από αυτά που έχω δει ως τώρα στη ζωή μου σε άλλα ζευγάρια δυστηχώς η πλειοψηφία δεν περνάει καλά γιατί είναι κολημένοι σε αυτά τα στερεότυπα. Και για να μην αδικώ τις γυναίκες υπάρχουν και άντρες που είναι μαμάκηδες. Και εγώ δεν φύτρωσα απλά από την στιγμή που έκανα δική μου οικογένεια έβαλα αυτή προταιρεότητα και όχι τους δικούς μου.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
δεν είναι από τις ερωτήσεις που υπάρχει μια ξερή απάντηση, όπως οποιαδήποτε σχέση έτσι κι αυτή έχει συμβάσεις, ισορροπίες, απολαύσεις, στερήσεις, καθυστερήσεις...τα πάντα όλα.

Οικογένεια σημαίνει τεκνοποίηση, όποιοι λοιπόν θέλουν να εκπαιδευτούν, άρρεν/ θήλυ και να γίνουν σοφότεροι, αφήνουν τη φύση να βυθιστεί μέσα στο σώμα τους και με αυτό τον τρόπο παίρνουν το βιωματικό μάθημα. Όλα τα άλλα είναι οδοντόπαστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom