Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 499K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Θα γραψω και εγω την μ@@@ μου συμφωνα με αυτα που βλεπω κ οχι απο αυτα που φανταζομαι.
ενα 10% ειναι πραγματικα κομπλε,αλλωστε δεν μπορεις νασαι μες την τρελη χαρα συνεχεια, δεν γινεται.
Οι σχεσεις παντα δοκιμαζονται  στα δυσκολα,φιλιες,γαμοι,οικογενεια κ.α.
Οι πιο πολλοι μου φιλοι ειναι οκ,αλλα δεν ξερω κ 100% τι παιζει στο καθε σπιτι,ολοι διαφορετικοι τυποι.
παραδειγμα το μεγαλυτερο ΚΑΜΑΚΙ να καθεται σουζα στην γυναικα,(η οποια ειναι γαμω τα παιδια σαν ανθρωπος),να δουλευει σαν σκυλος,να εχει κοψει τα παντα κ δεν πηρε κ καμια με φραγκα, εκει που ηταν ΖΑΜΑΝΦΟΥ με γκομενες οταν εκανε οικογενεια εστρωσε.
Νομιζω τρεμει μονο κ στην ιδεα να χαλασει ο γαμος του.
Αλλος ειχε τα πεθερικα στα ποδια, νομιζαν ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,εκανε υπομονη κ ξαφνικα μια μερα την εκανε!!!
Ασχετα αν ειχε 2 παιδια,οικονομικα οκ γυρω στο 1,500 να βγαζει,προτιμησε ηρωικη εξοδο!!!
Δεν το περιμενανε ποτε αυτο κ σκασανε απο την κακια τους!!
Αλλος εχει θεμα" με την γυναικα του, τα παιδια μεγαλα κοντα στα 15, κανει το κοροιδο, αλλα βλεπεις οτι τον ΤΡΩΕΙ απο μεσα.
Γενικα οι πιο πολλοι εχουν μπει στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
κΑΙ ΠΑΡΑ πολλοι κανουν το κοροιδο, παιζοντας ενα ΘΕΑΤΡΟ ειδικα οι 45+ γιατι φοβουνται ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Οικονομικα συναισθηματικα,ελειψη αυτοπεποιθησης και πολυ βασικο αυτην την γαμημενη λεξη.. ΣΥΝΗΘΕΙΑ-
ομως να μην κρινουμε τους αλλους 100% γιατι?
-καποιος παντρευτηκε επειδη η γκομενα εμεινε εγκυος(χιλιαδες περιπτωσεις)
-αλλοι ενω ξεραν οτι δεν θα πετυχει εξ αρχης βαλαν την λογικη σε 2 μοιρα.
-αλλοι για να μην μεινουν ΜΟΝΟΙ.
-αλλοι για τον κοινωνικο κυκλο γιατι σαν εργενης δεν ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ αν δεν υπαρχει ΣΥΜΦΕΡΟΝ+εισαι απειλη"
-αλλοι για πολυ καλο σεξ κ εμφανιση γκομενας- ναι υπαρχουν κ αυτοι.
+ πολλοι αλλοι λογοι δεκαδες.
αυτα πιο πολλοι για τους αντρες, απο την αλλη επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
οταν χτυπαει το καμπανακι της μητροτητας να τις κατηγορησουμε για δημιουργια οικογενειας.
Και εκει γινονται πολλα ΛΑΘΗ, της την βαραει της αλλης ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ, δεν βρισκει αυτο που ηθελε,οταν κανει παιδι κ ειναι οικονομικα οκ...ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ....ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΣΚΟ...
για εμενα θα αντεχα να...
-με κερατωνει γκομενα(εχει συμβει σε ολους εστω 1 φορα).
-να εχανα λεφτα...
-δουλεια
δεν θα αντεχα ομως να αποτυχω στην κουρσα του γαμου, και να γινω ο ΜΠΑΜΠΑΣ των Σ/Κ...και της διατροφης(οχι για τα λεφτα).
για μενα θα ηταν η μεγιστη αποτυχια-

φιλε δηλαδη προτιμας η γυναικα σου να σε κερατωνει και να στα τρωει απο το να την χωρισεις?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΕΓΡΑΨΑ ΤΥΠΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Αλλα για μενα θα επαιζε ρολο αν ηταν γυναικα μου στο εξης.
Αν τον εφαγε σε ξεπετα 1 φορα, αυτο μαλλον θα το αντεχα.Αν την πηδαγε φιλος οικογενειακος+ ΨΕΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτο ισως της κοστιζε και την ζωη, δηλαδη να εχω τον ρολο του απολυτου μαλακα-
----------
ο τυπος που ειπε για πεθερικα και αλλαγη συμπεριφορας ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ , αλλαζουν παρα πολλα ο αλλος(η) σε εχει πλεον ΔΕΔΟΜΕΝΟ, αυτο ειναι και το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
ΚΑΤΙ σαν ο σκοπος πετυχε, δεν χρειαζεται προσαρμογη-δουλεια στο γαμο.
οι πιο ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ αυτη ειναι η αληθεια,το 80% κ ανω.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.465
Πόντοι
5.595
... Αν η γυναίκα θέλει διαζύγιο χωρίς ουσιαστικό λόγο τότε για πλάκα πέρνει ο άντρας την επιμέλεια. Εδώ υπάρχουν και περιπτώσεις που ο άντρας έχει πάρει και διατροφή. Τι νομίζεις το έχω ψάξει το ζήτημα ώστε να είμαι σε όλα καλυμένος. Πλέον αφού υπάρχει ισότητα και ο νόμος αντιμετοπίζει ίσα άντρες γυναίκες ακόμα και σε αυτό το ζήτημα.
Εδω εισαι λαθος φιλε... Για να ΜΗΝ παρει την επιμελεια η μανα πρεπει να συντρεχουν πολυ σοβαροι λογοι.. οπως αν ειναι αλκοολικη.. ή βιαια..κλπ..
Εχω πολυ προσφατο παραδειγμα γνωστου μου..
Δυστυχως τα δικαστηρια σε τετοια θεματα ,μεροληπτουν υπερ της γυναικας... :headbang:

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
ΕΓΡΑΨΑ ΤΥΠΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Αλλα για μενα θα επαιζε ρολο αν ηταν γυναικα μου στο εξης.
Αν τον εφαγε σε ξεπετα 1 φορα, αυτο μαλλον θα το αντεχα.Αν την πηδαγε φιλος οικογενειακος+ ΨΕΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτο ισως της κοστιζε και την ζωη, δηλαδη να εχω τον ρολο του απολυτου μαλακα-
----------
ο τυπος που ειπε για πεθερικα και αλλαγη συμπεριφορας ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ , αλλαζουν παρα πολλα ο αλλος(η) σε εχει πλεον ΔΕΔΟΜΕΝΟ, αυτο ειναι και το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
ΚΑΤΙ σαν ο σκοπος πετυχε, δεν χρειαζεται προσαρμογη-δουλεια στο γαμο.
οι πιο ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ αυτη ειναι η αληθεια,το 80% κ ανω.

φιλε πως θα το αντεχες? να την βλεπεις καθημερινα και να θυμασαι πως στην ξεκολιασε ο αλλος? δεν γινονται αυτα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
φιλε πως θα το αντεχες? να την βλεπεις καθημερινα και να θυμασαι πως στην ξεκολιασε ο αλλος? δεν γινονται αυτα
πες τα τυπε . Και σκεψου οτι αυτη του ελεγε σκυσε με δυνατα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν κοντεύεις τα 35 και δεν έχεις κάνει οικογένεια,σε τρώει η μαύρη μοναξιά.Μένεις εντελώς στο περιθώριο,ειδικά εαν όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί κι αυτοί.Παρα πολλοί φοβούνται αυτή την κατάσταση και τελικά παντρεύονται ακόμα και μπάζα για να μην μείνουν μόνοι τους.Είναι και τα σχόλια του κόσμου που αν σε βλέπουν μόνο σ'αυτές τις ηλικίες,σε βγάζουν από περίεργο μέχρι αδερφή.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Αν κοντεύεις τα 35 και δεν έχεις κάνει οικογένεια,σε τρώει η μαύρη μοναξιά.Μένεις εντελώς στο περιθώριο,ειδικά εαν όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί κι αυτοί.Παρα πολλοί φοβούνται αυτή την κατάσταση και τελικά παντρεύονται ακόμα και μπάζα για να μην μείνουν μόνοι τους.Είναι και τα σχόλια του κόσμου που αν σε βλέπουν μόνο σ'αυτές τις ηλικίες,σε βγάζουν από περίεργο μέχρι αδερφή.

φιλε αυτο δυστυχως ειναι αληθεια. ειδικα εξωτερικο η κατασταση ειναι τραγικοι. πχ οι γερμανοι, οι ελβετοι παντρευονται απο πολυ μικροι στα 35 εχουν ολοι παιδια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Πω ρε φίλε, σκέτη κατάθλιψη είσαι. Διάβασε το νόμο του Picker αγόρι μου. Τι οικογένεια και μαλακίες μας λες; Όσους παντρεμένους ξέρω χωρίζουν και μετά τους κυνηγάνε οι γυναίκες τους για διατροφή. Είναι δυνατόν σε μία χώρα που μπορείς να γαμάς 4 διαφορετικά μουνιά τη βδομάδα με 40 ευρώ να μιζεριάζεις και να θέλεις να παντρευτείς;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

σιγα το δραμα

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Πω ρε φίλε, σκέτη κατάθλιψη είσαι. Διάβασε το νόμο του Picker αγόρι μου. Τι οικογένεια και μαλακίες μας λες; Όσους παντρεμένους ξέρω χωρίζουν και μετά τους κυνηγάνε οι γυναίκες τους για διατροφή. Είναι δυνατόν σε μία χώρα που μπορείς να γαμάς 4 διαφορετικά μουνιά τη βδομάδα με 40 ευρώ να μιζεριάζεις και να θέλεις να παντρευτείς;

δεν θελει να γαμησει ο ανθρωπος φιλε συντροφια θελει σου ελεει θα βρει συντροφια στις πουτανες του μεταξιου?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

σιγα ρε φιλε εγω φιλους κ γνωστους που ειναι 40-42 με εισοδημα πολλων χιλιαρικων το μηνα και ουτε παντρευτηκαν ουτε παιδια εχουνε αλλα κανουνε ζωαρα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
σιγα ρε φιλε εγω φιλους κ γνωστους που ειναι 40-42 με εισοδημα πολλων χιλιαρικων το μηνα και ουτε παντρευτηκαν ουτε παιδια εχουνε αλλα κανουνε ζωαρα

Αμα δεν εισαι μιζερος και εχεις εισοδημα και παιρνας καλα σε ζηλευουν ολοι οι παντρεμενοι.. αν καθεσαι και τους θεωρεις καλυτερους σου τοτε συμβαινει αυτο που ειπε ο παραπανω.. στο περιθωριο..

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Το έχεις σκεφτεί να ξενιτευτείς τύπε;

Με το χέρι στην καρδιά και όχι στο πουλί.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμα δεν εισαι μιζερος και εχεις εισοδημα και παιρνας καλα σε ζηλευουν ολοι οι παντρεμενοι.. αν καθεσαι και τους θεωρεις καλυτερους σου τοτε συμβαινει αυτο που ειπε ο παραπανω.. στο περιθωριο..

σιγα τα ατομα οι παντρεμενοι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κάνει σωστές διαπιστώσεις, αλλά διέπεται από ηττοπάθεια.

Αυτό δεν του αφήνει καθαρό πεδίο δράσης...

θα ναι καλο παιδι και θα ξενερωνει τις γυναικες
αυτες θελουν κτηνη  :headbaning2: :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το έχεις σκεφτεί να ξενιτευτείς τύπε;

Με το χέρι στην καρδιά και όχι στο πουλί.

Εννοείται.Τουλάχιστον εκεί μπορείς να φτιάξεις τη ζωή σου και μετά τα 30.Εδώ δεν μπορείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom