Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ενταξει ειπαμε, όχι και ετσι.πρεπει ομως να εισαι και καλος δεν θα παει καποιος σε χασαπη χειρουργο πχ μονο κ μονο επειδη εχει γνωριμιες
Ενταξει ειπαμε, όχι και ετσι.πρεπει ομως να εισαι και καλος δεν θα παει καποιος σε χασαπη χειρουργο πχ μονο κ μονο επειδη εχει γνωριμιες
Αν κοντεύεις τα 35 και δεν έχεις κάνει οικογένεια,σε τρώει η μαύρη μοναξιά.Μένεις εντελώς στο περιθώριο,ειδικά εαν όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί κι αυτοί.Παρα πολλοί φοβούνται αυτή την κατάσταση και τελικά παντρεύονται ακόμα και μπάζα για να μην μείνουν μόνοι τους.Είναι και τα σχόλια του κόσμου που αν σε βλέπουν μόνο σ'αυτές τις ηλικίες,σε βγάζουν από περίεργο μέχρι αδερφή.
Νομίζω οτι η παραπάνω αποψη εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας.
Προφανώς μπορεί να μην ειναι το απόλυτο κίνητρο για να παντρευτεί κάποιος αλλά είναι αρκετά δυνατό.
Είναι σαν την αντιστοιχία δουλειάς και ξενητίας.
Προφανώς είναι πολλοι λίγοι αυτοί που θα φεύγαν στο εξωτερικό μονο και μονο γιατι το γουστάρουν περισσότερο απο την πατρίδα τους ή για την περιπέτεια. Οι περισσότεροι φύγαν σε περιόδους όπως η σημερινή λόγω κρίσης. Για ενα καλύτερο μέλλον.
Κάπως έτσι είναι και ο γάμος σε μεγάλες ηλικίες.
Οταν ολος ο περιγυρός σου είναι παντρεμένος και δεν έχεις παρέα να βγάλεις γούστα, όταν η μπογία σου πλέον αρχίζει να ξεφτύζει στις γκόμενες, όταν τα δυναμάρια σου για την ζωάρα και τα ΄"γούστα" φθίνουν τότε είναι μια καλή περιοδος να αποφασίσεις για την παντρεια.
Δεν λέω οτι είναι η πιο σωστή αποφαση που θα πάρεις. Ισως να ήταν σωστότερο να παντρευτείς όταν το θελήσεις, οταν το νιώσεις, οταν τεσπα ερωτευτείς.
Επειδη ομως είμαστε μπουρδελιάρηδες και γαμιάδες όλοι εδω μέσα που βαριώμαστε το ιδιο μουνι σε χρόνο Dt και δεν ερωτευόμεστε ποτέ, τοτε ίσως η ροή των πραγμάτων μας φέρει πιο κοντά σε αυτή την απόφαση...
Κατά αρχάς δεν είπα ούτε άφησα να εννοηθεί ότι ο μοναδικος λόγος που θα παντρευτείς είναι να μην μείνεις μόνος. Γενικότερα είμαι της άποψης ότι όποιος παντρεύεται για έναν και μόνο λόγο, όσο σημαντικός και αν του φαίνεται θα το μετανιώσει.φιλε μου δεν ειναι λιγο ξεφτιλα να παντρευτεις οντας γεροντι γεροντισα? μονο κ μονο επειδη φοβαστε και οι δυο μην μεινετε μονοι?
Aσφαλως και αξιζει η δημιουργια οικογενειας,αλλωστε η ολοκληρωση καθε ανθρωπου ερχεται κανοντας και μεγαλωνοντας παιδια.Ειναι φανταστικη εμπειρια να διαπαιδαγωγεις τα παιδια σου.Επισης για να μη ξεχναμε πως ειμαστε μπουρδελιαρηδες,θελω να δηλωσω οτι τα πουτανακια με κρατουν σε μεγαλη φορμα για να κανω σεξ με τη γυναικα μου.Γιατι αν σταματησεις να την πηδας τοτε να εισαι σιγουρος θα αρχισεις ναχεις προβληματα.
Εχω φιλο παντρεμενο με μπαζο ,εχει ενα σπιτι και μια δουλεια(το μπαζο) ,μιλαμε οτι κανει ζωαρα ο τυπος ,το μπαζο κανει την δουλεια της υπηρετριας με καλο σωμα αξιογαμητο αλλα απο προσωπο αστα να πανε ,καθαριστρια και μαγειρισα μου βγαινει ακριβοτερα λεει.Ο λογος που επελεξε αυτην την ζωη ειναι αυτος που γραφεις να μην μεινει μονος αλλα και ο <<κοσμος>> να μην λεει διαφορα,παντρευτηκα και γλυτωσα απο ολα αυτα μου λεει μπαζο να μην εχω τον φοβο να με κερατωσει (πραγματι την τρεχει καθημερινα)γαμαω τα πουτανακια μου απο μεταξι μεχρι εσκορτ και δεν δινω και μιαΑν κοντεύεις τα 35 και δεν έχεις κάνει οικογένεια,σε τρώει η μαύρη μοναξιά.Μένεις εντελώς στο περιθώριο,ειδικά εαν όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί κι αυτοί.Παρα πολλοί φοβούνται αυτή την κατάσταση και τελικά παντρεύονται ακόμα και μπάζα για να μην μείνουν μόνοι τους.Είναι και τα σχόλια του κόσμου που αν σε βλέπουν μόνο σ'αυτές τις ηλικίες,σε βγάζουν από περίεργο μέχρι αδερφή.
συμφωνω απολυτα .-φιλε και συναγωνιστη nksp εννοειται πως πριν απο ολα προηγουνται οι αναγκες της οικογενειας.Τα πουτανακια για μενα ειναι κατι σαν οξυγονο ομως οροφη το 30αρι,απαγορευονται οι βιλες και call girls που κοστιζουν.Το καλο πηδημα θελει 15 με 20 λεπτα.Τα υπολοιπα ειναι περιττα.Αν δεν παρουν τα μυαλα σου αερα ολα κανονιζονται μια χαρα!Και ειπαμε,πανω απολα η οικογενεια!
Εχω φιλο παντρεμενο με μπαζο ,εχει ενα σπιτι και μια δουλεια(το μπαζο) ,μιλαμε οτι κανει ζωαρα ο τυπος ,το μπαζο κανει την δουλεια της υπηρετριας με καλο σωμα αξιογαμητο αλλα απο προσωπο αστα να πανε ,καθαριστρια και μαγειρισα μου βγαινει ακριβοτερα λεει.Ο λογος που επελεξε αυτην την ζωη ειναι αυτος που γραφεις να μην μεινει μονος αλλα και ο <<κοσμος>> να μην λεει διαφορα,παντρευτηκα και γλυτωσα απο ολα αυτα μου λεει μπαζο να μην εχω τον φοβο να με κερατωσει (πραγματι την τρεχει καθημερινα)γαμαω τα πουτανακια μου απο μεταξι μεχρι εσκορτ και δεν δινω και μια
Τυπε νομίζεις ότι στα 50 σου το μεγαλύτερο πρόβλημα σου θα είναι το σεξ με πιτσιρίκες?
Δυο αρχίδια του λείπουν του φίλου σου.Αν τα είχε θα ήταν άντρας.Τώρα είναι το πουτανάκι της γυναίκας του.Εχω φιλο παντρεμενο με μπαζο ,εχει ενα σπιτι και μια δουλεια(το μπαζο) ,μιλαμε οτι κανει ζωαρα ο τυπος ,το μπαζο κανει την δουλεια της υπηρετριας με καλο σωμα αξιογαμητο αλλα απο προσωπο αστα να πανε ,καθαριστρια και μαγειρισα μου βγαινει ακριβοτερα λεει.Ο λογος που επελεξε αυτην την ζωη ειναι αυτος που γραφεις να μην μεινει μονος αλλα και ο <<κοσμος>> να μην λεει διαφορα,παντρευτηκα και γλυτωσα απο ολα αυτα μου λεει μπαζο να μην εχω τον φοβο να με κερατωσει (πραγματι την τρεχει καθημερινα)γαμαω τα πουτανακια μου απο μεταξι μεχρι εσκορτ και δεν δινω και μια
Να ταν η ζήλεια ψώρα.Δυο αρχίδια του λείπουν του φίλου σου.Αν τα είχε θα ήταν άντρας.Τώρα είναι το πουτανάκι της γυναίκας του.
φίλος σου και εσένα;Να ταν η ζήλεια ψώρα.
Θα διαφωνήσω σε κάτι.Δεν την επέλεξε αυτός,αλλά αυτή επέλεξε να γίνει υπηρέτριά του.Γυναίκα με αξιογάμητο σώμα,σπίτι και δουλειά,στην Ελλάδα μπορεί να επιλέξει μέσα σε εκατοντάδες άντρες.Η συγκεκριμένη κόλλησε μ'αυτόν και απλά αυτός το εκμεταλλεύεται.Βρήκε δούλα και ταυτόχρονα έχει και καλύτερο status στην κοινωνία ως παντρεμένος.
Θα διαφωνήσω σε κάτι.Δεν την επέλεξε αυτός,αλλά αυτή επέλεξε να γίνει υπηρέτριά του.Γυναίκα με αξιογάμητο σώμα,σπίτι και δουλειά,στην Ελλάδα μπορεί να επιλέξει μέσα σε εκατοντάδες άντρες.Η συγκεκριμένη κόλλησε μ'αυτόν και απλά αυτός το εκμεταλλεύεται.Βρήκε δούλα και ταυτόχρονα έχει και καλύτερο status στην κοινωνία ως παντρεμένος.
Να ταν η ζήλεια ψώρα.