Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 499K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Αν κοντεύεις τα 35 και δεν έχεις κάνει οικογένεια,σε τρώει η μαύρη μοναξιά.Μένεις εντελώς στο περιθώριο,ειδικά εαν όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί κι αυτοί.Παρα πολλοί φοβούνται αυτή την κατάσταση και τελικά παντρεύονται ακόμα και μπάζα για να μην μείνουν μόνοι τους.Είναι και τα σχόλια του κόσμου που αν σε βλέπουν μόνο σ'αυτές τις ηλικίες,σε βγάζουν από περίεργο μέχρι αδερφή.

Νομίζω οτι η παραπάνω αποψη εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Προφανώς μπορεί να μην ειναι το απόλυτο κίνητρο για να παντρευτεί κάποιος αλλά είναι αρκετά δυνατό.

Είναι σαν την αντιστοιχία δουλειάς και ξενητίας.
Προφανώς είναι πολλοι λίγοι αυτοί που θα φεύγαν στο εξωτερικό μονο και μονο γιατι το γουστάρουν περισσότερο απο την πατρίδα τους ή για την περιπέτεια. Οι περισσότεροι φύγαν σε περιόδους όπως η σημερινή λόγω κρίσης. Για ενα καλύτερο μέλλον.

Κάπως έτσι είναι και ο γάμος σε μεγάλες ηλικίες.
Οταν ολος ο περιγυρός σου είναι παντρεμένος και δεν έχεις παρέα να βγάλεις γούστα, όταν η μπογία σου πλέον αρχίζει να ξεφτύζει στις γκόμενες, όταν τα δυναμάρια σου για την ζωάρα και τα ΄"γούστα" φθίνουν τότε είναι μια καλή περιοδος να αποφασίσεις για την παντρεια.

Δεν λέω οτι είναι η πιο σωστή αποφαση που θα πάρεις. Ισως να ήταν σωστότερο να παντρευτείς όταν το θελήσεις, οταν το νιώσεις, οταν τεσπα ερωτευτείς.
Επειδη ομως είμαστε μπουρδελιάρηδες και γαμιάδες όλοι εδω μέσα  :2funny: που βαριώμαστε το ιδιο μουνι σε χρόνο Dt και δεν ερωτευόμεστε ποτέ, τοτε ίσως η ροή των πραγμάτων μας φέρει πιο κοντά σε αυτή την απόφαση...

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Νομίζω οτι η παραπάνω αποψη εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Προφανώς μπορεί να μην ειναι το απόλυτο κίνητρο για να παντρευτεί κάποιος αλλά είναι αρκετά δυνατό.

Είναι σαν την αντιστοιχία δουλειάς και ξενητίας.
Προφανώς είναι πολλοι λίγοι αυτοί που θα φεύγαν στο εξωτερικό μονο και μονο γιατι το γουστάρουν περισσότερο απο την πατρίδα τους ή για την περιπέτεια. Οι περισσότεροι φύγαν σε περιόδους όπως η σημερινή λόγω κρίσης. Για ενα καλύτερο μέλλον.

Κάπως έτσι είναι και ο γάμος σε μεγάλες ηλικίες.
Οταν ολος ο περιγυρός σου είναι παντρεμένος και δεν έχεις παρέα να βγάλεις γούστα, όταν η μπογία σου πλέον αρχίζει να ξεφτύζει στις γκόμενες, όταν τα δυναμάρια σου για την ζωάρα και τα ΄"γούστα" φθίνουν τότε είναι μια καλή περιοδος να αποφασίσεις για την παντρεια.

Δεν λέω οτι είναι η πιο σωστή αποφαση που θα πάρεις. Ισως να ήταν σωστότερο να παντρευτείς όταν το θελήσεις, οταν το νιώσεις, οταν τεσπα ερωτευτείς.
Επειδη ομως είμαστε μπουρδελιάρηδες και γαμιάδες όλοι εδω μέσα  :2funny: που βαριώμαστε το ιδιο μουνι σε χρόνο Dt και δεν ερωτευόμεστε ποτέ, τοτε ίσως η ροή των πραγμάτων μας φέρει πιο κοντά σε αυτή την απόφαση...

φιλε μου δεν ειναι λιγο ξεφτιλα να παντρευτεις οντας γεροντι γεροντισα? μονο κ μονο επειδη φοβαστε και οι δυο μην μεινετε μονοι?

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
φιλε μου δεν ειναι λιγο ξεφτιλα να παντρευτεις οντας γεροντι γεροντισα? μονο κ μονο επειδη φοβαστε και οι δυο μην μεινετε μονοι?
Κατά αρχάς δεν είπα ούτε άφησα να εννοηθεί ότι ο μοναδικος λόγος που θα παντρευτείς είναι να μην μείνεις μόνος. Γενικότερα είμαι της άποψης ότι όποιος παντρεύεται για έναν και μόνο λόγο, όσο σημαντικός και αν του φαίνεται θα το μετανιώσει.
Όλες οι αποφάσεις μας είναι μια ζύμωση σκέψεων και δεν λαμβάνονται από την μία μερα στην άλλη.
Επομένως όσον αφορά την ερώτηση σου όχι δεν το θεωρώ ξεφτίλα διότι δεν είναι ο μόνος λόγος αλλά ένας εξ' αυτών.
Τώρα για το ηλικιακό ζήτημα αν θεωρείς τις ηλικίες άνω των 35 γεροντια μάλλον είσαι πολύ απαισιόδοξος και θα γεράσεις σύντομα τυπε.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Aσφαλως και αξιζει η δημιουργια οικογενειας,αλλωστε η ολοκληρωση καθε ανθρωπου ερχεται κανοντας και μεγαλωνοντας παιδια.Ειναι φανταστικη εμπειρια να διαπαιδαγωγεις τα παιδια σου.Επισης για να μη ξεχναμε πως ειμαστε μπουρδελιαρηδες,θελω να δηλωσω οτι τα πουτανακια με κρατουν σε μεγαλη φορμα για να κανω σεξ με τη γυναικα μου.Γιατι αν σταματησεις να την πηδας τοτε να εισαι σιγουρος θα αρχισεις ναχεις προβληματα.

nksp

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
76
Πόντοι
1
Aσφαλως και αξιζει η δημιουργια οικογενειας,αλλωστε η ολοκληρωση καθε ανθρωπου ερχεται κανοντας και μεγαλωνοντας παιδια.Ειναι φανταστικη εμπειρια να διαπαιδαγωγεις τα παιδια σου.Επισης για να μη ξεχναμε πως ειμαστε μπουρδελιαρηδες,θελω να δηλωσω οτι τα πουτανακια με κρατουν σε μεγαλη φορμα για να κανω σεξ με τη γυναικα μου.Γιατι αν σταματησεις να την πηδας τοτε να εισαι σιγουρος θα αρχισεις ναχεις προβληματα.

με μικρη παραγραφο ειπες ουσιωδη πραγματα, σωστος,συγκεκριμενος και εξυπνος , απλα θα ηθελα να συπληρωσω πως και την οικογενεια πρεπει να την δομεις μεχρι εκει που μπορεις να της παρεχεις και τα αναλογα ετσι ωστε να μην ανοιγεις και μονος σου προβληματα . . Τα σεβη μου :cheesy:

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
φιλε και συναγωνιστη nksp εννοειται πως πριν απο ολα προηγουνται οι αναγκες της οικογενειας.Τα πουτανακια για μενα ειναι κατι σαν οξυγονο ομως οροφη το 30αρι,απαγορευονται οι βιλες και call girls που κοστιζουν.Το καλο πηδημα θελει 15 με 20 λεπτα.Τα υπολοιπα ειναι περιττα.Αν δεν παρουν τα μυαλα σου αερα ολα κανονιζονται μια χαρα!Και ειπαμε,πανω απολα η οικογενεια!

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Αν κοντεύεις τα 35 και δεν έχεις κάνει οικογένεια,σε τρώει η μαύρη μοναξιά.Μένεις εντελώς στο περιθώριο,ειδικά εαν όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί κι αυτοί.Παρα πολλοί φοβούνται αυτή την κατάσταση και τελικά παντρεύονται ακόμα και μπάζα για να μην μείνουν μόνοι τους.Είναι και τα σχόλια του κόσμου που αν σε βλέπουν μόνο σ'αυτές τις ηλικίες,σε βγάζουν από περίεργο μέχρι αδερφή.
Εχω φιλο παντρεμενο με μπαζο ,εχει ενα σπιτι και μια δουλεια(το μπαζο) ,μιλαμε οτι κανει ζωαρα ο τυπος ,το μπαζο κανει την δουλεια της υπηρετριας με καλο σωμα αξιογαμητο αλλα απο προσωπο αστα να πανε ,καθαριστρια και μαγειρισα μου βγαινει ακριβοτερα λεει.Ο λογος που επελεξε αυτην την ζωη ειναι αυτος που γραφεις να μην μεινει μονος αλλα και ο <<κοσμος>> να μην λεει διαφορα,παντρευτηκα και γλυτωσα απο ολα αυτα μου λεει μπαζο να μην εχω τον φοβο να με κερατωσει (πραγματι την τρεχει καθημερινα)γαμαω τα πουτανακια μου απο μεταξι μεχρι εσκορτ και δεν δινω και μια

nksp

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
76
Πόντοι
1
φιλε και συναγωνιστη nksp εννοειται πως πριν απο ολα προηγουνται οι αναγκες της οικογενειας.Τα πουτανακια για μενα ειναι κατι σαν οξυγονο ομως οροφη το 30αρι,απαγορευονται οι βιλες και call girls που κοστιζουν.Το καλο πηδημα θελει 15 με 20 λεπτα.Τα υπολοιπα ειναι περιττα.Αν δεν παρουν τα μυαλα σου αερα ολα κανονιζονται μια χαρα!Και ειπαμε,πανω απολα η οικογενεια!
συμφωνω απολυτα .-

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχω φιλο παντρεμενο με μπαζο ,εχει ενα σπιτι και μια δουλεια(το μπαζο) ,μιλαμε οτι κανει ζωαρα ο τυπος ,το μπαζο κανει την δουλεια της υπηρετριας με καλο σωμα αξιογαμητο αλλα απο προσωπο αστα να πανε ,καθαριστρια και μαγειρισα μου βγαινει ακριβοτερα λεει.Ο λογος που επελεξε αυτην την ζωη ειναι αυτος που γραφεις να μην μεινει μονος αλλα και ο <<κοσμος>> να μην λεει διαφορα,παντρευτηκα και γλυτωσα απο ολα αυτα μου λεει μπαζο να μην εχω τον φοβο να με κερατωσει (πραγματι την τρεχει καθημερινα)γαμαω τα πουτανακια μου απο μεταξι μεχρι εσκορτ και δεν δινω και μια

Θα διαφωνήσω σε κάτι.Δεν την επέλεξε αυτός,αλλά αυτή επέλεξε να γίνει υπηρέτριά του.Γυναίκα με αξιογάμητο σώμα,σπίτι και δουλειά,στην Ελλάδα μπορεί να επιλέξει μέσα σε εκατοντάδες άντρες.Η συγκεκριμένη κόλλησε μ'αυτόν και απλά αυτός το εκμεταλλεύεται.Βρήκε δούλα και ταυτόχρονα έχει και καλύτερο status στην κοινωνία ως παντρεμένος.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Από το περίγυρο μου σχεδόν ποτέ δεν έχω δει πραγματικό ευτυχισμένο ζευγάρι.ειδικα άντρες στην ηλικία των 50 κοιμούνται χωριά στο καναπέ και ξενογαμανε.την γυναίκα τους την βλέπουν σαν μάνα ή αδερφή και το άγχος είναι ζωγραφισμένο στα μάτια τους.ο άντρας δεν είναι μονογαμικός πάντα θα εξιταρεται από τα νέα και όμορφα κορίτσια.δεν γίνεται να βλέπει ερωτικά την γυναίκα του για πάντα .το σεξ γίνεται μετά από κάποιο σημείο σαν αγγαρεία .η γυναίκα προσπαθεί μάταια να προσελκύσει το ερωτικό ενδιαφέρον του άντρα χρησιμοποιώντας το σεξ σαν όπλο.κατο που δεν φαίνεται να λειτουργεί.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Τυπε νομίζεις ότι στα 50 σου το μεγαλύτερο πρόβλημα σου θα είναι το σεξ με πιτσιρίκες?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Τυπε νομίζεις ότι στα 50 σου το μεγαλύτερο πρόβλημα σου θα είναι το σεξ με πιτσιρίκες?

εγω πιστευω φιλε στα 50 το μεγαλυτερο μου προβλημα θα ειναι τα μουλικα τα κωλοπαιδια καθε τρεις και λιγο μπαμπαααααα λεφτα λεφτα λεφτα

θα μου σπασουνε τον πουτσο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δυο αρχίδια του λείπουν του φίλου σου.Αν τα είχε θα ήταν άντρας.Τώρα είναι το πουτανάκι της γυναίκας του.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
2 μισθοι στο σπιτι και οχι νοικι και ενα παιδι. Τοτε βγαινει καπως. Αν θες 2 παιδια 2 μισθοι τουλαχιστον 2 χιλ μαζι και παλι χωρις νοικι και παλι ζορικα.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Θα διαφωνήσω σε κάτι.Δεν την επέλεξε αυτός,αλλά αυτή επέλεξε να γίνει υπηρέτριά του.Γυναίκα με αξιογάμητο σώμα,σπίτι και δουλειά,στην Ελλάδα μπορεί να επιλέξει μέσα σε εκατοντάδες άντρες.Η συγκεκριμένη κόλλησε μ'αυτόν και απλά αυτός το εκμεταλλεύεται.Βρήκε δούλα και ταυτόχρονα έχει και καλύτερο status στην κοινωνία ως παντρεμένος.

τι λες ρε φιλε αυτη επελεξε! εκει εχουμε καταντησει να λεμε πως ενα ΜΠΑΖΟ μπορει να επιλεξει αναμεσα σε εκατονταδες αντρες! και επειδη εχει σπιτι και δουλεια τι εγινε? ολοι εχουν ενα σπιτι στην ελλαδα!

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6

η το αλλο που γραφεις γιατι ενας παντρεμενος εχει καλυτερο στατους που το ειδες αυτο? φιλε σοβαρεψου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom