ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η δημιουργια οικογενειας ειναι σοβαρο πραγμα αν δεν μπορει καποιος καλυτερα μην το κανει
φιλε καλα το φταιξιμο ειναι καθαρα και μονο δικο σου. εμπασε η γυναικα σου νταβατζη τα πεθερικα σου με στην οικογενεια σου. δεν ξερω αν κανεις το κινεζο λογο βοηθειας παιδιων η οικονομικης η μενεις σε σπιτι τις γυναικας σου που ειχε προικα, αλλα για εμενα πρεπει να πεσει κανενα μπινελικι και να την στειλεις στην μανα τις για καμια βδομαδα μαζι με τα παιδια να την σακουλευτει λιγο την δουλεια.Αυτά στα λέω επειδή είμαι παντρεμένος και έχω και παιδί. Καταρχήν για το θέμα παιδιών πίστεψε με δεν μου λείπουν ούτε τα ξενύχτια ούτε οι γκόμενες ούτε τίποτα από αυτά, τα έκανα πιτσιρικάς και δεν έχω αποθημένα, ο χρόνος που περνάω με το παιδί είτε σπίτι είτε έξω σε βόλτα είναι για εμένα μακράν πιο ποιοτικός και καθόλου δέσμευση δεν είναι. Για το θέμα του γάμου όμως πίστεψε με δεν είναι καθόλου σαν να συγκατοικείς γιατί τότε η γυναίκα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό. Πριν είναι όλα τέλεια και η γυναίκα σου συμπεριφέρεται άψογα και νιώθεις βασιλίας μετά όμως αλλάζουν όλα γιατί η γυναίκα πλέον θέλει να ζείς μόνο για να ικανοποιείς εκείνη και τον περίγυρο της και έρχεσαι σε συγκρούσεις γιατί δεν θες να ανακατεύεται η οικογένεια της στο σπίτι σου. Η κάθε πεθερά θεωρεί πως επειδή σου προσέχει το παιδί όταν πας για δουλειά πρέπει να έχει και λόγο στο σπίτι σου και το χειρότερο είναι πως γυναίκα το υποστηρίζει αυτό λέγοντας σου την κλασική ατάκα ΄΄είναι η μάνα μου εντάξει΄΄. Και φτάνεις στο σημείο κάποια στιγμή να μαλώνεις επείδη θέλετε να πάτε μόνοι σας διακοπές ή μια βόλτα και όχι με τα πεθερικά και πάλι σου λέει την κλασική ατάκα ΄΄ είχα και γονείς πριν απο σένα δε μπορώ να τους ξεγράψω΄΄ άσχετα που όσο ήσασταν μαζί προ γάμου όλη μέρα γυρνάγατε έξω ή πηγαίνατε διακοπές και εκδρομές μόνοι σας, τότε δεν είχε γονείς. Βέβαια σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχεις και τον περίγυρο, ούτε να ντυθείς δε μπορείς όπως θες γιατι τι θα πει ο περίγυρος αν πάτε σε μια εκδήλωση και δε βάλεις πουκάμισο και θες να βάλεις απλά μια μπλούζα. Και καταλήγεις ότι υπάρχουν δυο λύσεις ή τα ανέχεσαι όλα αυτά και δεν μιλάς ή έρχεσαι σε σύγκρουση. Και κάποιος μπορεί να πει ας πρόσεχες οκ, αλλά έλα που πριν το γάμο δεν γίνοταν τίποτα από όλα αυτά. Οπότε για εμένα παιδιά = ευτυχία και γάμος = δυστυχία.
Δεν ξερω ζευγαρι που να μην εχει η γυναικα το πανω χερι.Φιλε μου συμφωνω σε πολλα απ'οσα λες αλλα οχι και στο οτι σου εχει παρει τον αερα η πεθερα. Ανδρας εισαι, να τις βαλεις και τις δυο στη θεση τους. Οσο τους δινεις αερα τοσο θαρρος παιρνουν. Βεβαια αν εχεις μπει σωγαμπρος, η αν σας τσονταρουν οικονομικα, αλλαζει το πραγμα.
τυπε αν ειναι ετσι οπως τα λες και η γυναικα σου δεν σου κανει παραπονα οτι την παραμελεις εχεις μεγαλο ζωο φορτοθει, προσοχη ομως οταν φοφησουν τα πεθερικα σου και παρει τα φραγκα (γιαυτο και ισως το παιζει καλη κορη μαζι τους) σε στειλει απο εκει που ηρθες γιατι θα το δει το εργο μετα αλλιως. πουτσα-λουσα-ζωντοχηρα που λεμε.Το παιδί κάποιος πρέπει να το προσέχει όταν δουλέυεις και για αυτό πλέον πληρώνω παιδικό που το κρατάν μέχρι το απόγευμα. Αλλά τι λογική είναι αυτή δηλαδή για να σου κρατάει το παιδί πρέπει να χώνει και τα μούτρα της. Και ποιός σου είπε ότι επειδή μου τα ζαλίζει για το τι θα φορέσω ότι την ακούω κιόλας και γενικά γραμμένη την έχω απλά εγώ είπα ότι πριν το γάμο αυτά δεν υπήρχαν και ξαφνικά μετά αυτά όλα άλλαξαν και υπάρχει γκρίνια. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Κανένα αέρα δεν μου έχει πάρει κανείς φίλε. Ούτε σώγαμπρος μπήκα ούτε έχω ανάγκη τα λεφτά τους. Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν και πίστεψε με έχουν πολλά και θα μπορούσα να το εκμεταλεύομαι αλλά τους έχω γραμμένους. Να σκεφτείς έχω πάνω από χρόνο να πατήσω σπίτι τους και γενικά να τους μιλήσω. Εδώ πριν από κανά μήνα τους είδα σε γάμο συγγενή και ούτε καν μιλήσαμε. Απλά αυτό που είπα είναι ότι προ γάμου εγώ και η γυναίκα ήμασταν για πάρτη μας και ξαφνικά μετά μου έγινε οι γονείς μου και οι γονείς μου. Εφόσον επέλεξε να τους βάλει πάνω από μένα τότε εμένα δεν θα έχει. Και σιγά μη κάθομαι εγώ να μαλώνω μαζί της για να της αλλάξω μυαλά χέστηκα αφού θέλει να είναι έτσι ας είναι έτσι. Ο χρόνος που περνάω με το παιδί πίστεψε με τα αναπληρώνει όλα και με το παραπάνω. Και εγώ είμαι και τυχερός γιατί η δουλειά μου,μου προσφέρει ωραίες στιγμές και έτσι δεν βαριέμαι τη ζωή μου με τίποτα. Και επειδή πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν και σε άλλους ή διαλέγεις να τα ανέχεσαι για να τα πηγαίνεις καλά με τη γυναίκα ή τους γράφεις όλους και είσαι για πάρτη σου όπως κάνω εγώ. Και πίστεψε με είμαι ευτυχισμένος και μια χαρά που ζώ έτσι. Για αυτό είπα πως πιστεύω ότι μόνο παιδιά αξίζει να κάνεις και όχι γάμο. Σίγουρα θα υπάρχουν και ζευγάρια που θα είναι νορμαλ απλά από αυτά που έχω δει ως τώρα στη ζωή μου σε άλλα ζευγάρια δυστηχώς η πλειοψηφία δεν περνάει καλά γιατί είναι κολημένοι σε αυτά τα στερεότυπα. Και για να μην αδικώ τις γυναίκες υπάρχουν και άντρες που είναι μαμάκηδες. Και εγώ δεν φύτρωσα απλά από την στιγμή που έκανα δική μου οικογένεια έβαλα αυτή προταιρεότητα και όχι τους δικούς μου.
Δεν ξερω ζευγαρι που να μην εχει η γυναικα το πανω χερι.
συμφωνω αλλα τυπε δεν ειναι και απολυτο εντελως αυτο. κατα 70-80% ισχυει παντως.Γαμος = λεφτα
Οποιος εχει κανει οικογενεια, οποιος εχει μαθει στα λιγα και δεν εχει λεφτα και βρει καποια που να δεχεται στερησεις και ολιγάρκεια.. κανει οικογενεια.. οι υπολοιποι αστο
συμφωνω αλλα τυπε δεν ειναι και απολυτο εντελως αυτο. κατα 70-80% ισχυει παντως.
σε μερικες περιπτωσεις που πεσουν φραγκα η ολιγαρκης και σπαρτιασσα μεταμορφωνετε σε νεόπλουτο ψώνιο και δεν μπορεις να την μαζεψεις με τιποτα.Το υπολοιπο 20%?
σε μερικες περιπτωσεις που πεσουν φραγκα η ολιγαρκης και σπαρτιασσα μεταμορφωνετε σε νεόπλουτο ψώνιο και δεν μπορεις να την μαζεψεις με τιποτα.
μερικες αρπαζουν καμια πουτσα και βγαζουν κανενα γουστο στα κρυφα αλλα απο απο μπροστα το παιζουν αφωσιωμενες σύζυγοι.
το οτι δεν την ακους ειναι δικο σου θεμα,τιποτα δεν αλλαζει ομως αυτο με το, 1ον να ακους την γκρινια και την μουρμουρα και 2ον να εκλαμβανει την μη αντιδραση σου ως αδυναμια και να συνεχιζει να σου πρηζει τα αρχιδια ασχετως αν πετυχαινει το σκοπο της.ξερω παρα πολλους που λεγανε ,δεν βαριεσαι δεν μιλαω,δεν δινω σημασια αστους να λενε και μετα τους καβαλησανε για τα καλα..αυτα τα ξεκαθαριζεις απο την αρχη, δεν τα ανεχεσαι.η ενδειξη μη ανοχης σε παρεμβασεις και τα ξεκαθαρισματα απο την αρχη προφυλασσει απο πολλους μπελαδες στο μελλον...Το παιδί κάποιος πρέπει να το προσέχει όταν δουλέυεις και για αυτό πλέον πληρώνω παιδικό που το κρατάν μέχρι το απόγευμα. Αλλά τι λογική είναι αυτή δηλαδή για να σου κρατάει το παιδί πρέπει να χώνει και τα μούτρα της. Και ποιός σου είπε ότι επειδή μου τα ζαλίζει για το τι θα φορέσω ότι την ακούω κιόλας και γενικά γραμμένη την έχω απλά εγώ είπα ότι πριν το γάμο αυτά δεν υπήρχαν και ξαφνικά μετά αυτά όλα άλλαξαν και υπάρχει γκρίνια. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Κανένα αέρα δεν μου έχει πάρει κανείς φίλε. Ούτε σώγαμπρος μπήκα ούτε έχω ανάγκη τα λεφτά τους. Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν και πίστεψε με έχουν πολλά και θα μπορούσα να το εκμεταλεύομαι αλλά τους έχω γραμμένους. Να σκεφτείς έχω πάνω από χρόνο να πατήσω σπίτι τους και γενικά να τους μιλήσω. Εδώ πριν από κανά μήνα τους είδα σε γάμο συγγενή και ούτε καν μιλήσαμε. Απλά αυτό που είπα είναι ότι προ γάμου εγώ και η γυναίκα ήμασταν για πάρτη μας και ξαφνικά μετά μου έγινε οι γονείς μου και οι γονείς μου. Εφόσον επέλεξε να τους βάλει πάνω από μένα τότε εμένα δεν θα έχει. Και σιγά μη κάθομαι εγώ να μαλώνω μαζί της για να της αλλάξω μυαλά χέστηκα αφού θέλει να είναι έτσι ας είναι έτσι. Ο χρόνος που περνάω με το παιδί πίστεψε με τα αναπληρώνει όλα και με το παραπάνω. Και εγώ είμαι και τυχερός γιατί η δουλειά μου,μου προσφέρει ωραίες στιγμές και έτσι δεν βαριέμαι τη ζωή μου με τίποτα. Και επειδή πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν και σε άλλους ή διαλέγεις να τα ανέχεσαι για να τα πηγαίνεις καλά με τη γυναίκα ή τους γράφεις όλους και είσαι για πάρτη σου όπως κάνω εγώ. Και πίστεψε με είμαι ευτυχισμένος και μια χαρά που ζώ έτσι. Για αυτό είπα πως πιστεύω ότι μόνο παιδιά αξίζει να κάνεις και όχι γάμο. Σίγουρα θα υπάρχουν και ζευγάρια που θα είναι νορμαλ απλά από αυτά που έχω δει ως τώρα στη ζωή μου σε άλλα ζευγάρια δυστηχώς η πλειοψηφία δεν περνάει καλά γιατί είναι κολημένοι σε αυτά τα στερεότυπα. Και για να μην αδικώ τις γυναίκες υπάρχουν και άντρες που είναι μαμάκηδες. Και εγώ δεν φύτρωσα απλά από την στιγμή που έκανα δική μου οικογένεια έβαλα αυτή προταιρεότητα και όχι τους δικούς μου.
γιαυτο αφησα το 20% κενοΝταξει αμα ο αλλος ειναι λακαμας προβλημα του.. αν σου βγει ετσι χωριζεις στο πιτς φυτιλι απλα
--Δεν ξερω ζευγαρι που να μην εχει η γυναικα το πανω χερι.
--------φιλε αν παντρευτείς στα 20 με 20χρονη θα εχεις παιδια στα 30-40 που θα σε εχουν σκλαβο και στα 50 θα εχεις τα παιδια που θες αλλα θα εισαι παντρεμένος με 50αρα. συμπερασμα από τα 20 ως τα 50 χαλια και μετα τα 50 χαλια.
παμε στο δευτερο σεναριο ΔΕΝ παντρεύεσαι στα 20. ζεις στα 30-40 ξένοιαστος και ωραιος χωρις παιδια όπως θες και στα 50 θες παιδια. ε τοτε παντρεύεσαι στα 50 και κανεις τοτε τα παιδια που τα θες εσυ, επιπλέον παντρεύεσαι μια 10-20 χρονια μικροτερη ή και 30 χρονια μικροτερη αν μετρας οικονομικα. συμπερασμα από τα 20 ως τα 50 περνάς καλα και μετα τα 50 καλα.
αρα γιατι να παντρευτείς πριν θελήσεις παιδια? ξερεις από πριν ότι θα σε χαλαει στα 50 να εχεις μικρα παιδια ή καθολου παιδια και θα θελεις τοοοοοσο πολυ μεγαλα παιδια, οποτε χαλας τα καλυτερα σου χρονια προκαταβολικα??????
τυπε αν ειναι ετσι οπως τα λες και η γυναικα σου δεν σου κανει παραπονα οτι την παραμελεις εχεις μεγαλο ζωο φορτοθει, προσοχη ομως οταν φοφησουν τα πεθερικα σου και παρει τα φραγκα (γιαυτο και ισως το παιζει καλη κορη μαζι τους) σε στειλει απο εκει που ηρθες γιατι θα το δει το εργο μετα αλλιως. πουτσα-λουσα-ζωντοχηρα που λεμε.
το οτι δεν την ακους ειναι δικο σου θεμα,τιποτα δεν αλλαζει ομως αυτο με το, 1ον να ακους την γκρινια και την μουρμουρα και 2ον να εκλαμβανει την μη αντιδραση σου ως αδυναμια και να συνεχιζει να σου πρηζει τα αρχιδια ασχετως αν πετυχαινει το σκοπο της.ξερω παρα πολλους που λεγανε ,δεν βαριεσαι δεν μιλαω,δεν δινω σημασια αστους να λενε και μετα τους καβαλησανε για τα καλα..αυτα τα ξεκαθαριζεις απο την αρχη, δεν τα ανεχεσαι.η ενδειξη μη ανοχης σε παρεμβασεις και τα ξεκαθαρισματα απο την αρχη προφυλασσει απο πολλους μπελαδες στο μελλον...
εχω 120 iq--
ισως οτι πιο εξυπνο εχεις γραψει.
Μεσες άκρες ειναι αυτα,στη ζωη οσο αφηνεις τον αλλον να παιρνει τοσο ζηταει,και γυναικα και πεθερικα.Η γυναικα ειναι οτι ειναι απο την μερα που τη γνωριζεις,αμα σεβονται ο ενας τον αλλον ετσι θα παει παντα.Οσο για πεθερικα κλπ τα κοβεις απο την αρχη οτι θες ,μετα ξερουν οτι εισαι ο μαλακας της υποθεσεις και δε σε ζαλιζει κανεις,εννοειτε τα ξεκαθαριζεις με τη γυναικα και την εχεις συμμαχο,αλλιως αμα θελει τη μαμα της και το μπαμπα της μενει με αυτους.Αυτά ....... Οπότε για εμένα παιδιά = ευτυχία και γάμος = δυστυχία.