Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
με καυλωνε αφανταστα η γυναικα μου, τωρα αν χαλαγε σε 5 χρονια δεν ξερω.
3 μηνες εμεινα παντρεμένος
3 μηνες εμεινα παντρεμένος
φιλε μου αν ο γαμος ειναι απλα ενα επισημο γκομενιλικι γιατι να τον κανεις? σε τι εξυπηρετει η επισημοποιηση?
ένας πολύ καλός μου φίλος κάποτε μου είχε πεί
αν έχεις οικογένεια ζεις σαν σκύλος και πεθαίνεις σαν άνθρωπος
αν δεν έχεις οικογένεια ζεις σαν άνθρωπος και πεθαίνεις σαν σκύλος
φυσικά εννοούσε όταν δεν έχεις οικογένεια μπορείς να ζήσεις ανέμελα να τα βρεις με τη μοναξιά σου να είσαι πάντα κυρίαρχος του εαυτού σου αλλά όταν γίνει η στραβή σε οτιδήποτε (οικονομικά υγείας ψυχολογικά) ουσιαστικά θα είσαι μόνος
Αν έχεις οικογένεια θα ζεις και θα αγωνίζεσαι καθημερινά για την οικογένεια σου ο ρόλος του γονέα δεν πάει ποτέ. Δεν θα μπορείς να ζεις ανεύθυνα και θα έχεις περιορισμούς μόλις σου συμβεί η στραβή πάντα θα έχεις όμως κάποιον δίπλα σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να νοιάζεται για σένα
φιλε το μοναχικος καβαλαρης πως το λες??
Εννοώ οτι υπαρχουν συνειδητοποιημενοι αντρες που ξερουν καλα οτι ειτε λογω χαρακτήρα ειτε λογω προσωπικων προτιμησεων, ειτε λογω καθολικης αφιερωσης τους στο επαγγελμα τους η σε κατι αλλο που τους γεμιζει, ειτε για πολλους αλλους και διαφορους λογους ουτε μπορουν αλλα ουτε και θελουν να αφοσιωθουν σε μια γυναικα και τα παιδια που θα κανουν μαζι της.
Η επιλογη τους λοιπον ειναι συνειδητη και αιτιολογημενη.
Συνηθως αυτοι οι αντρες ειναι ηρεμοι και δεν διαλαλουν ως ντελαληδες την επιλογη τους. Αυτο συμβαινει γιατι απλα ειναι κατασταλαγμενοι και αρα γαληνεμενοι.
Οι αγριογαμηκουλες που ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν που εκφωνουν δικανικους κατα του γαμου βγαζουν ενταση γιατι βρισκονται συνηθως σε εσωτερικη συγκρουση μια και περα απο οτι διαλαλουν δεν ειναι απολυτα βεβαιοι για την επιλογη τους. Φωναζουν με ενταση για να πεισουν οχι τους αλλους ( που ουτως η αλλως τους εχουν χεσμενους) αλλα τους ιδιους τους εαυτους τους για την ορθοτητα της επιλογης τους.
Η μηπως καμμια φορα της ελλειψη αλλων προσωπικων εναλακτικων, επιλογης τους !!
στο να εχεις να γαμησεις και μαλιστα ακαποτα 6.00 το πρωι που ξυπνάς με καυλες.
αν εχεις την ιδια ευχαριστηση και με προφυλακτικο και δεν σε πειραζει να περιμενεις μεχρι τις 6.00 το απόγευμα που εχετε σχολασει από την δουλεια και θα βρεθείτε με την γκομενα, τοτε μην παντρεύεσαι. εγω τουλάχιστον αυτά τα 2 ευχαριστηθηκα όταν παντρευτηκα. και αξιζαν για εμενα.
ένας πολύ καλός μου φίλος κάποτε μου είχε πεί
φυσικά εννοούσε όταν δεν έχεις οικογένεια μπορείς να ζήσεις ανέμελα να τα βρεις με τη μοναξιά σου να είσαι πάντα κυρίαρχος του εαυτού σου αλλά όταν γίνει η στραβή σε οτιδήποτε (οικονομικά υγείας ψυχολογικά) ουσιαστικά θα είσαι μόνος
Αν έχεις οικογένεια θα ζεις και θα αγωνίζεσαι καθημερινά για την οικογένεια σου ο ρόλος του γονέα δεν πάει ποτέ. Δεν θα μπορείς να ζεις ανεύθυνα και θα έχεις περιορισμούς μόλις σου συμβεί η στραβή πάντα θα έχεις όμως κάποιον δίπλα σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να νοιάζεται για σένα
η απλα θελουν να ναι μονοι??
εγω προς αυτο παω πιο πολυ
η απλα θελουν να ναι μονοι??
εγω προς αυτο παω πιο πολυ
Ο φιλος σου παρελειψε να σου πει οτι το κοκκινο το ειπε ο Καβαφης στο νεκροκρεβατο του.
Ψαξε το λιγο και θα δεις.
Επισης να προσθεσω στη σκεψη σου οτι τη στραβη μονος του την αντιμετωπιζει συνηθως κανεις πιο ευκολα απο οτι τη στραβη στην οικογενεια οπου υπσρχουν ανθρωποι και συνηθως παιδια εξαρτωμενοι απο εσενα.
Το αν εισσι κυριαρχος του εαυτου σου η οχι δεν εχει να κανει με το αν εχεις οικογενεια η οχι. Μη μπερδευεσαι.
Το αν ομως εχεις αυτογνωσια η οχι παιζει οπως ηδη εγραψα σημαντικο ρολο στο αν η επιλογη να κανεις οικογενεια η οχι ειναι για εσενα προσωπικα σωστη η οχι !!
H/O σύζυγος είναι ο μόνος απο τους συγγενείς τον οποίο τον διαλέγεις.ένας πολύ καλός μου φίλος κάποτε μου είχε πεί
H/O σύζυγος είναι ο μόνος απο τους συγγενείς τον οποίο τον διαλέγεις.
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους και από εμένα.
Οταν παραπάνω έγραφα ότι το θέμα των προυποθέσεων είναι αυρύ και δεν θέλω να πλατιάσω μια απο τις προυποθέσεις που σκεπτόμουν είναι και η οικονομική επάρκεια στην οποία αναφέρεσαι.
Να συμπληρώσω όμως ότι η συνθήκη της στοιχειώδους οικονομικής επάρκειας είναι μεν αναγκαία για τη δημιουργία οικογένειας αλλά σίγουρα δεν είναι ικανή. Το θέμα είναι πολυπαραμετρικό και απαιτούνται και πολλές αλλες προυοθέσεις για να είναι το ''εγχείρημα'' επιτυχές.
Για την αλήθεια του επιχειρήματος. Τα ποσοστά διαζυγίων στους οικονομικά εύρωστους κοινωνικούς κύκλους είναι μάλλον μεγαλύτερα απο ότι στην υπόλοιπη κοινωνία.
ναι οι περισσοτεροι που εχουν γκομενα ελευθερη σχεση δεν κοιμούνται καθημερινα μαζι της για να την εχουν διπλα στις πρωινες καυλες. οι παντρεμένοι ΟΛΟΙ κοιμούνται με την συζυγο. στις 29 σχεσεις μου εξω από τον γαμο ζητημα να κοιμηθηκα με τις 10 από αυτές και όχι κάθε μερα. πρωινο σεξ λοιπον σπανιο.δηλαδή όσοι έχουν γκόμενα/ελεύθερη σχέση δεν γαμάνε 6 το πρωί μόνο το βράδυ γαμάνε?
επίσης ξέρεις πόσοι παντρεμένοι/παντρεμένες έχουν σμν από ακάποτα γαμήσια επειδή ξενογαμιούνται εκατέρωθεν δεξιά και αριστερά