Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.916
Πόντοι
3.656
Ο μέσος άνδρας στην πλειοψηφία του αναζητά τη γυναικεία συντροφιά.
Δε τον ενδιαφέρει να ανακουφίσει τις αρχιδοσακούλες του μόνο.
Εγώ μετά το χύσιμο ούτε να τη φτύσω την παρτενερ μου.
Δύο είναι οι πιο ωραίες στιγμές στο αγοραίο σεξ:
Η μια η κορύφωση του οργασμού με το χύσιμο και η άλλη η άμεση αποχώρηση μου απο τη γυναικεία παρέα.
Ενώ για τη στριπερ/μασεζ/call girl/ιεροδουλο οι στιγμές αυτές είναι η στιγμη της πληρωμης και η στιγμη της αποχωρησης μου.
Μια τίμια συναλλαγή και δύο ευτυχισμένοι άνθρωποι.
Τι καλύτερο;
Αν είχα πολλά λεφτά και δεν ήμουν ένας ταπεινός μισθωτός οι γκόνενες δε θα ειχαν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ μια και για αυτά τα αστεια χαρτακια θα μου εβγαζαν καθε γουστο.
Παμε παρακάτω.
Απο εκει.ξεκινα το κακο.
Ο ανδρας επιθυμει τη γυναικεια συντροφια.
Ο ανδρας πιστευει στην υπαρξη "και καλων ξεχωριστων γυναικων"
Ο ανδρας θελει να αποκτησει απογονους.
Ενωσε τα ολα αυτα και θα καταλαβεις γιατι ακομη ανθρωποι παντρευονται.
Βαλε κι ενα τεταρτο σημαντικο:
Ο ανδρας θελει σταθερο γαμησι για να μην αναγκαζεται να κυνηγα η να πληρωνει,αλλα καταληγει να πληρωνει για να ταισει την οικογενεια που εκανε για να μη νοιωσει μονο το τσουτσουνι του
Over and out

Το 99% αποζητά τη γυναικεία συντροφιά και σίγουρα άνω του 90% θα θέλει να αποκτήσει απογόνους αν τους ρωτήσεις.

Και όπως έχω τονίσει,υπάρχουν πάρα πολλοί που τους λείπει ακόμα...και η κουβέντα με γυναίκα.Γι'αυτό καυλαντίζουν με πουτάνες,στρίπερ,σερβιτόρες,υπαλλήλους μαγαζιών κλπ.Έτσι όπως τα'χουν κάνει οι γυναίκες,υπάρχει τεράστια μοναξιά στους άντρες.Και λέω μόνο στους άντρες,γιατί οι γυναίκες μένουν απο επιλογή μόνες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τα φιλαράκια που σου λένε την πραγματικότητα να τα σέβεσαι.
Ότι δεν μας αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει.
Σεβομαι οσους σεβονται.
Κι εσυ δε σεβεσαι.
Ο τροπος σου δε μ αρεσει οχι αυτα που λες.Αυτα αδιαφορα μου ειναι.
Εισαι ενας κακομοιρης που δεν τον παιρνει τηλεφωνο γυναικα κι επιζητα την επιβεβαιωση.
Λυπαμαι για σενα.
Αυτα που λες ειναι η δικη σου αληθεια.
Ακου λοιπον το φιλαρακι σου τι θα σου πει τωρα:
Αν μαθεις απο σεβασμο και να λες την αποψη σου ομορφα θα χτυπησει το τηλεφωνο σου και θα ειναι γυναικα.
Καλη Κυριακη απο μενα φιλε

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Το 99% αποζητά τη γυναικεία συντροφιά και σίγουρα άνω του 90% θα θέλει να αποκτήσει απογόνους αν τους ρωτήσεις.

Και όπως έχω τονίσει,υπάρχουν πάρα πολλοί που τους λείπει ακόμα...και η κουβέντα με γυναίκα.Γι'αυτό καυλαντίζουν με πουτάνες,στρίπερ,σερβιτόρες,υπαλλήλους μαγαζιών κλπ.Έτσι όπως τα'χουν κάνει οι γυναίκες,υπάρχει τεράστια μοναξιά στους άντρες.Και λέω μόνο στους άντρες,γιατί οι γυναίκες μένουν απο επιλογή μόνες.
τι λες ρε? τι μαλακιες λες? μιλα για τον εαυτο σου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.916
Πόντοι
3.656
Ο πυρφορισμός είναι ασθένεια. Πιστεύω ότι συνδέεται με την χαμηλή τεστοστερόνη.

Εγώ πιστεύω συνδέεται με την δυσκολία να βρίσκει κάποιος γκόμενα.Γι'αυτό όταν βρίσκει...πυρφορίζει.

Υπάρχουν ας πούμε μπαρμεν κλπ που να'ναι πυρφόροι;Δύσκολο,όταν μπορούν να γαμάνε κάθε μέρα διαφορετική.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Σεβομαι οσους σεβονται.
Κι εσυ δε σεβεσαι.
Ο τροπος σου δε μ αρεσει οχι αυτα που λες.Αυτα αδιαφορα μου ειναι.
Εισαι ενας κακομοιρης που δεν τον παιρνει τηλεφωνο γυναικα κι επιζητα την επιβεβαιωση.
Λυπαμαι για σενα.
Αυτα που λες ειναι η δικη σου αληθεια.
Ακου λοιπον το φιλαρακι σου τι θα σου πει τωρα:
Αν μαθεις απο σεβασμο και να λες την αποψη σου ομορφα θα χτυπησει το τηλεφωνο σου και θα ειναι γυναικα.
Καλη Κυριακη απο μενα φιλε
Φίλε τσακωσου μόνος σου. Η αλήθεια πονάει και βγάζεις χολή.
Μπορώ να σε προσβάλλω και να σε μειώσω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Τι θα κερδίσω;
Για να είσαι εδώ μέσα λογικά είσαι ναυάγιο. Λιγότερο από εμένα περισσότερο; Ίδιο; Τι σημασία έχει;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.916
Πόντοι
3.656
περί οικογένειας και γάμου...θα πω ότι ο θεσμός του γαμου θα σβησει σιγά σιγά ή θα περιοριστεί ή θα αλλάξει πολύ...
Γιατί? πιστεύω ότι οι γάμοι δεν ταιριάζουν στο σύγχρονο άνθρωπο ...και ότι διαχρονικά κρατιούνταν επειδη κάποιος υπέφερε ή υποκρίνονται καλά και πολύ!!!
Φεύγει ο κόσμος που μπορεί να κάνει υπομονή.Έρχονται οι γενιές χωρίς υπομονη και άρα ο γαμος...

Στην Ελλάδα ακόμα κρατάει πάντως,ειδικά επαρχία.Ακόμα σε θεωρούν περίεργο αν δεν έχεις παντρευτεί μετά απο μια ηλικία

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Φίλε τσακωσου μόνος σου. Η αλήθεια πονάει και βγάζεις χολή.
Μπορώ να σε προσβάλλω και να σε μειώσω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Τι θα κερδίσω;
Για να είσαι εδώ μέσα λογικά είσαι ναυάγιο. Λιγότερο από εμένα περισσότερο; Ίδιο; Τι σημασία έχει;
Τη χολη εσυ την πεταξες πρωτος.
Λοιπον αντε καλη κυριακη λεμε.
Μη το συνεχιζεις.
Πες ενα "συγνωμη που ηταν επιθετικο το πρωτο μου ποστ".
Αυτο θα σε κανει ανδρα.
Κι ασε τα υπολοιπα στην ακρη.Δε σου κανουν καλο.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Τη χολη εσυ την πεταξες πρωτος.
Λοιπον αντε καλη κυριακη λεμε.
Μη το συνεχιζεις.
Πες ενα "συγνωμη που ηταν επιθετικο το πρωτο μου ποστ".
Αυτο θα σε κανει ανδρα.
Κι ασε τα υπολοιπα στην ακρη.Δε σου κανουν καλο.
Συγνώμη που ήταν επιθετικό το πρώτο μου ποστ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Συγνώμη που ήταν επιθετικό το πρώτο μου ποστ
:hi:Συγνωμη κι εγω για οποια ενταση η χαρακτηρισμο σε ενοχλησε.
Δεκτη η ουσια της αποψης σου.
Ειναι ομορφο να σε παιρνει μια γυναικα τηλεφωνο και προσωπικα ποτε δε με απασχολησε αν μς θελει για κατι αλλο(χρηματα,εργασια)μια και δε τα διαθετω.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Έδεσε η μπεσαμέλ!
Αυτά είναι τα ωραία.
Α ρε γυναίκα θα φας παστίτσιο σήμερα, από τα χεράκια του αντρουλη σου....
Τα λέμε αργότερα θα βάλω και πανσετες στα κάρβουνα.....

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Ένα παλιό ρητό λέει ο ελεύθερος ζει σαν άνθρωπος αλλά πεθαίνει σαν σκύλος. Αυτό ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Το να προσπαθήσεις να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο είναι ναρκοπέδιο ενώ να μεγαλώσεις παιδιά έχει δυσκολίες και στερήσεις.
Αν το εγχείρημα αποτύχει τον ήπιες, αν πετύχει θα αποζημιωθείς.

Πιστεύω όλοι υποσυνείδητα το αντιλαμβάνονται αυτό.
Όσες 40 και πάνω έχουν μείνει στο ράφι, μόνες, χωρίς παιδιά κτλ οι πιο πολλές βγάζουν χολή και ψυχολογικά για αυτό το λόγο. Πλέον έχουν αντιληφθεί πως δεν είναι στις τοπ επιλογές των ανδρών που θέλουν. Ο Έλληνας μπορεί να είναι πυρφόρος αλλά μαλάκας δεν είναι.

Για εμάς τους άντρες να πράγματα είναι πιο απλά αρκεί να έχεις λεφτά, υγεία και να μην είσαι κανένας μονόχνοτος. Τότε, ειδικά σε μεγάλη ηλικία, πολλοί που είναι μόνοι είναι και απωθητικοί για το περιβάλλον τους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έδεσε η μπεσαμέλ!
Αυτά είναι τα ωραία.
Α ρε γυναίκα θα φας παστίτσιο σήμερα, από τα χεράκια του αντρουλη σου....
Τα λέμε αργότερα θα βάλω και πανσετες στα κάρβουνα.....
δωστης και ενα σουτζουκ λουκουμ απο μενα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.140
Πόντοι
11.096
Δε μπορω να καταλαβω γιατι ενας αντρας να παει σε ενα κωλομπαρο.Για να κανει τι? να του χορεψει εκει μια στα ψευτικα και να φυγει με τη πουτσα οριθια? για παρεα? τι παρεα ποιος εχει αναγκη μια ψευτικη γυναικεια παρεα δεν μπορω να το καταλαβω.Να πας σε ενα μπουρδελο να γαμησεις ναι το καταλαβαινω βρε αδερφε
Νά σού πώ εγώ την άποψη μου αν μου επιτρέπεις.
Τέτοιου είδους άντρες είναι πάρα μα πάρα πολλοί εκεί έξω, και είναι απλό θά πάει για την ψεύτικη γυναικεία παρέα όπως είπες, θά πάει για την καυλαντα, θά πάει γιατί έξω στήν κανονική ζωή δεν μπορεί νά τό έχει ή νά τό κάνει αυτό, θες γιατί είναι μέτριας εμφάνισης, ή είναι γιατί απλά δεν τό έχει με τής γυναίκες , θες γιατί θέλει νά παίρνει μόνο μάτι, και πολλά άλλα ακόμα, βασικό στο πίσω μέρος του μυαλού τού είναι νά την γαμήσει και ας είναι μετά από δέκα φορές που θά έχει πάει στο στριπτίζ ή κωλομπαρο και θά νομίζει ότι την έριξε την εψησε και την γάμησε και ας πλήρωσε ένα σκασμο λεφτά, αυτή την ψευδαίσθηση θέλει να έχει και ας ξέρει το αντίθετο.
Μήν ξεχνάς ότι προ εποχή ίντερνετ στα κωλομπαρα αυτό ακριβώς ζητούσαν την παρέα που την πλήρωναν αδρά σέ ποτά, μπουκάλια ουίσκι, σαμπάνια κλπ για νά κάτσει ή γυναίκα δίπλα τούς. Θυμάμαι έναν παντρεμένο που στήν γυναίκα τού είχε πει ότι έπιασε βραδινή δουλειά βάρδια φύλακας και κάθε βράδυ ήταν στο στρπτιζαδικο ακριβώς μόνο για την καυλαντα.

Πάντα υπήρχαν αυτοί όι άντρες και ακόμα υπάρχουν δες παράδειγμα τί γίνεται εδώ με τά σχόλια σέ φωτογραφίες από εκδιδόμενες με καλημέρα καλησπέρα αγάπες και λουλούδια.
Όι οικονομική κοινωνία πάντα τούς ήθελε αυτούς τους τύπους γιατί στήριζαν στηρίζουν την όποια επιχείρηση είτε μαγαζί είναι αυτό είτε σελίδα στο ίντερνετ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.916
Πόντοι
3.656
Ειναι ομορφο να σε παιρνει μια γυναικα τηλεφωνο και προσωπικα ποτε δε με απασχολησε αν μς θελει για κατι αλλο(χρηματα,εργασια)μια και δε τα διαθετω.

Αν η μόνη φωνή γυναίκας που ακούμε στο τηλέφωνό μας είναι...η μάνα μας...ή τιποτα ξαδέρφες που μας παίρνουν μια φορά το χρόνο στη γιορτή μας...φυσικά είναι όμορφο :grin:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εγώ θα γράψω από την πλευρά του ανύμφευτου Ψεκασμένου Η ΕΛΙΤ έχει αποφασίσει τη μείωση του πληθυσμού και είναι μάλιστα η πρώτη προτεραιότητά της μιας και τα 8 ΔΙΣ είναι πολλά , οπότε έχει διαβρώσει όσο μπορεί την κοινωνία, έχει καταστήσει την δημιουργία οικογενείας σχεδόν ακατόρθωτο άθλο, απελευθερώσει της γυναικάς με το γνωστό μότο γυναικά δυνατή που όλα τα μπορεί, τους νόμους και όλα υπέρ της ή τεχνολογία και όλα τα social υπέρ της με τις πούτσες να έρχονται από όλες τις μεριές του κόσμου,οι περισσότερες έχουν περισσότερα χιλιόμετρα πούτσα στο μουνί τους από πουτάνες του παρελθόντος οπότε αδυναμία συναισθηματικού δεσίματος, συν την πλύση εγκέφαλου κάθε μέρα από τηλεόραση,φίλες,πούστηδες κτλ . Οπότε το γήπεδο του άνδρα γέρνει και μάλιστα είμαστε και χωρίς τερματοφύλακα και ο διαιτητής δικός τους πουλημένος.
Οπότε ο μέσος άνδρας που δεν έχει λεφτά και φυσικά δυσκολεύεται να βρει γυναικά να γαμήσει πόσο μάλλον για οικογένεια είναι καταδικασμένος να σπάσει την πλάτη του . και δεν νομίζω ότι πλέον θα αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση,ούτως η άλλως δεν κάνουν όλη αυτή την προσπάθεια για το τίποτα αφού σε λίγο θα απαγορεύσουν και την φυσική αναπαραγωγή μιας και θα φτιάχνουν ανθρώπους δούλους στα εργαστήρια απόλυτα ελεγχόμενους αφού φυσικά εγκαταστήσουν την ψηφιακή τους δικτατορία και είναι πολύ κοντά πλέον.
Εδώ είστε θα μας απαγορεύσουν και τις πουτάνες σε λίγο καιρό όποτε θα μας μείνει μόνο η μαλακία, και για αυτούς που δεν κρατιούνται αν δεν έχει τρύπα οι πούστηδες.

Ολοσωστα.

Οποιος στη κυριολεξια πιστευει οτι δεν ειναι ατζεντα της παγκοσμιας ελιτ τα metoo και τα lgbtq για να στρεψει αντρες εναντιον γυναικων, blm μαυρων εναντιων λευκων κλπ για να διαλυσει τη συνοχη και τον εγκεφαλο των ανθρωπων και να μην εχει τη δυνατοτητα να εχεις συνδετικους κρικους με κανεναν και να εισαι μια μοναδα -μονιμα απασχολημενος μεσα στο κεφαλι σου- συγχυσμενη για να μπορεσεις να αντισταθεις και να επαναστατισεις σε οτιδηποτε, ειναι στη κυριολεξια braindead αμοιβαδα στον πατο του ωκεανου.
Η εισαι new age liberal κουλικο-μπαιντεν-ικος και fact checker της πουτσας με 5 boosters δηλαδη ουτως η αλλως εξ'ορισμου braindead αμοιβαδα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Και οι γυναικες και οι αντρες εχουν ελλειψη συντροφιας και επικοινωνιας.

Το οτι μια γυναικα εχει οποιον θελει δε σημαινει οτι δε νιωθει μοναξια.

Απλα κανουν cock carousel οτι κανεις και εσυ με τις πουτανες, απλα αυτες δε πληρωνουν το κανουν ευκολα και free.

Εχουν την ιδια μοναξια αν οχι μεγαλυτερη γιατι οταν εχεις πληθωρα επιλογων και συνεχιζεις να νιωθεις μοναξια τη βιωνεις χ10 αφου εισαι σε αδιεξοδο. Εσυ με ενα χαμογελο απο τη κολομπαρου αρκεισαι γιατι εισαι πεινασμενος δεν εχεις πληθωρα επιλογων.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Νά σού πώ εγώ την άποψη μου αν μου επιτρέπεις.
Τέτοιου είδους άντρες είναι πάρα μα πάρα πολλοί εκεί έξω, και είναι απλό θά πάει για την ψεύτικη γυναικεία παρέα όπως είπες, θά πάει για την καυλαντα, θά πάει γιατί έξω στήν κανονική ζωή δεν μπορεί νά τό έχει ή νά τό κάνει αυτό, θες γιατί είναι μέτριας εμφάνισης, ή είναι γιατί απλά δεν τό έχει με τής γυναίκες , θες γιατί θέλει νά παίρνει μόνο μάτι, και πολλά άλλα ακόμα, βασικό στο πίσω μέρος του μυαλού τού είναι νά την γαμήσει και ας είναι μετά από δέκα φορές που θά έχει πάει στο στριπτίζ ή κωλομπαρο και θά νομίζει ότι την έριξε την εψησε και την γάμησε και ας πλήρωσε ένα σκασμο λεφτά, αυτή την ψευδαίσθηση θέλει να έχει και ας ξέρει το αντίθετο.
Μήν ξεχνάς ότι προ εποχή ίντερνετ στα κωλομπαρα αυτό ακριβώς ζητούσαν την παρέα που την πλήρωναν αδρά σέ ποτά, μπουκάλια ουίσκι, σαμπάνια κλπ για νά κάτσει ή γυναίκα δίπλα τούς. Θυμάμαι έναν παντρεμένο που στήν γυναίκα τού είχε πει ότι έπιασε βραδινή δουλειά βάρδια φύλακας και κάθε βράδυ ήταν στο στρπτιζαδικο ακριβώς μόνο για την καυλαντα.

Πάντα υπήρχαν αυτοί όι άντρες και ακόμα υπάρχουν δες παράδειγμα τί γίνεται εδώ με τά σχόλια σέ φωτογραφίες από εκδιδόμενες με καλημέρα καλησπέρα αγάπες και λουλούδια.
Όι οικονομική κοινωνία πάντα τούς ήθελε αυτούς τους τύπους γιατί στήριζαν στηρίζουν την όποια επιχείρηση είτε μαγαζί είναι αυτό είτε σελίδα στο ίντερνετ.
Καλα δε χρειαζεται να παω σε κωλομπαρο για να τα δω αυτα,τα βλεπω και στο περιβαλλον μου πως κανουν οταν βρισκουν μουνι.Ειπε πιο πανω ο @Termin οτι ενας αντρας νιωθει αντρας οταν εχει γκομενα.Εγω απεξω ομως μπορω να δω με αλλο ματι ποιος οντως ειναι αντρας οταν βρισκει ενα μουνι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.916
Πόντοι
3.656
Όσες 40 και πάνω έχουν μείνει στο ράφι, μόνες, χωρίς παιδιά κτλ οι πιο πολλές βγάζουν χολή και ψυχολογικά για αυτό το λόγο. Πλέον έχουν αντιληφθεί πως δεν είναι στις τοπ επιλογές των ανδρών που θέλουν. Ο Έλληνας μπορεί να είναι πυρφόρος αλλά μαλάκας δεν είναι.

Των αντρών 'που θέλουν'.Σωστά το είπες.Όχι των αντρών γενικά

Γιατί και στα 40+ άνετα βρίσκουν άντρες για γάμο,κυρίως συνομηλίκους τους που 'ξέμειναν'.Για γαμήσι μπορούν να έχουν και 20ρηδες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αξίζει με όλα τα προβλήματα για ένα ακόμη λόγο .... ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΟΑΤΚΙ+ !!!!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom