Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
μια άχρηστη σε όλα γυναίκα....παντρεύεται εύκολα άνετα και μία και δύο και τρεις φορές αρκεί και μόνο να είναι πολύ όμορφη.Ξεκάθαρο και γνωστό.
Ο άνδρας αν δεν είναι μάγκας...αν δεν είναι ξύπνιος ..αν δεν εχει φραγκάκια.....δεν...δύσκολα....

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
μια άχρηστη σε όλα γυναίκα....παντρεύεται εύκολα άνετα και μία και δύο και τρεις φορές αρκεί και μόνο να είναι πολύ όμορφη.Ξεκάθαρο και γνωστό.
Ο άνδρας αν δεν είναι μάγκας...αν δεν είναι ξύπνιος ..αν δεν εχει φραγκάκια.....δεν...δύσκολα....
Αυτή γίνεται μέχρι βίζιτα .

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Αυτή γίνεται μέχρι βίζιτα .
Σε διορθώνω, "βίζιτα".
"Βίζιτες" είναι όσες ανταλλάσουν την ομορφιά τους, με ζωή δίπλα σε ένα πλούσιο άντρα που παντρεύονται.
Πολύ πιο εύκολο από το να γίνει πραγματική βίζιτα.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Σε διορθώνω, "βίζιτα".
"Βίζιτες" είναι όσες ανταλλάσουν την ομορφιά τους, με ζωή δίπλα σε ένα πλούσιο άντρα που παντρεύονται.
Πολύ πιο εύκολο από το να γίνει πραγματική βίζιτα.
Τους πλούσιους πρέπει να τους θεωρείται πολύ χαζούς τύπους Ε; Για να τα πιστεύετε αυτά… χαχαχχαα

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.706
Πόντοι
5.595
O άχρηστος άντρας, δε θα καλοπεράσει ποτέ.
Μία άχρηστη γυναίκα, είναι πολύ πιθανό να καλοπεράσει, μόνο και μόνο επειδή έχει τρύπα.
Μια χαρά πόσοι άχρηστοι που απλά κληρονομησαν ετοιμα λεφτα/δουλειες/ακινητα μια χαρά καλοπερνάνε.
Όπως μια αχρηστη γυναικα κληρονομει ωραία γονιδια και θα καλοπερασει λογω εμφανισης έτσι και ένας αχρηστος αντρας κληρονομει περιουσία και καλοπερνάει.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Μια χαρά πόσοι άχρηστοι που απλά κληρονομησαν ετοιμα λεφτα/δουλειες/ακινητα μια χαρά καλοπερνάνε.
Όπως μια αχρηστη γυναικα κληρονομει ωραία γονιδια και θα καλοπερασει λογω εμφανισης έτσι και ένας αχρηστος αντρας κληρονομει περιουσία και καλοπερνάει.
Μιλάς για δική του κληρονομιά.
Πόσους τέτοιους ξέρεις; Σίγουρα υπάρχουν, αλλά είναι τόσο λίγοι, που είναι εξαίρεση...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ξυπνήστε όσα κορόιδα σκέφτεστε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό και θέλετε να παντρευτείτε
Να ένας καλός λόγος να μην παντρευτείτε τη μουνάρα κοπέλα σας

Συνημμένα

• Screenshot_2024-02-13-18-52-14-784_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-02-13-18-52-14-784_com.miui.gallery.jpg
    951,4 KB · Εμφανίσεις: 49

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Το να παντρευτείς και να κανεις παιδιά είναι μια απόφαση/επενδυση που μπορεί να σε κάνει εκατομμυριούχο

Αν είσαι δισεκατομμυριούχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξυπνήστε όσα κορόιδα σκέφτεστε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό και θέλετε να παντρευτείτε
Να ένας καλός λόγος να μην παντρευτείτε τη μουνάρα κοπέλα σας
Τύπε είσαι χοντροφοβικος.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Παντρεψου να γαμησουμε λένε στα μέρη μου.
Πες τους να περάσουν από το θρεντ για τη συχνότητα σεξ παντρεμένων:

:2funny::2funny::2funny:

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
χωρίς να δω το βιντεο υποθέτω ότι η νέα άποψη λέει: Τι κοινωνία έχουμε? απαράδεκτη! Απο που προήλθε αυτή η κοινωνία ? απ τις οικογενειες που έχουμε? Κόκκινη κάρτα στην οικογενεια που έχουμε (λένε)....

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.320
Πόντοι
1.056
Και αντε και βρισκεις το μουνι π θες και παντρευεσαι,κανεις παιδια...σε λιγο θα τρωνε μπουλιγκ τα νορμαλ απ τα πουστοπαιδα γιατι αυτα δεν τον παιρνουν.

Θα βρισκουν γκομενες οι οποιες ειναι θεοχαζες,ανοιγοντας το στομα κ ξεστομιζοντας ρουκετες.Θα εισαι συνεχως με τον φοβο τι και πως...

Ο τυπος Μπιμπιλας εφτασε 70 ετων για να πει τον παιρνω απ τον κωλο ενω ημουν ομως καταπιεσμενος ενω παλια ελεγε πως ειναι αντρακλας.

Μπουλο ρε απο κει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Και αντε και βρισκεις το μουνι π θες και παντρευεσαι,κανεις παιδια...σε λιγο θα τρωνε μπουλιγκ τα νορμαλ απ τα πουστοπαιδα γιατι αυτα δεν τον παιρνουν.

Θα βρισκουν γκομενες οι οποιες ειναι θεοχαζες,ανοιγοντας το στομα κ ξεστομιζοντας ρουκετες.Θα εισαι συνεχως με τον φοβο τι και πως...

Ο τυπος Μπιμπιλας εφτασε 70 ετων για να πει τον παιρνω απ τον κωλο ενω ημουν ομως καταπιεσμενος ενω παλια ελεγε πως ειναι αντρακλας.

Μπουλο ρε απο κει
βρες εσυ το μουνι για να κανεις παιδια και τα αλλα τα βρισκουμε

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.320
Πόντοι
1.056
βρες εσυ το μουνι για να κανεις παιδια και τα αλλα τα βρισκουμε
Μεχρι πριν οχι πολλα χρονια πριν,το εψαχνα.Τωρα δεν θελω.

Μεσω ενος σαιτ γνωριμιων,περυσι συνομιλουσα με μια 50αρα οπου δεν βρεθηκαμε.

Δεχτηκα προσκληση προσφατα απο αυτην,ενω για ενα χρονο δεν ειχαμε ανταλλαξει κουβεντα,να κλεισει ενα airbnb να παμε μαζι να δουμε μια παρασταση σε "φιλικο" πλαισιο,διοτι ειμαστε σε διαφορετικες πολεις,να ρθει στην δικη μου.

Οποτε τυπε,προσφερω ηδονη στις πικραμμενες ανεξαρτητως ηλικιας πια,κανοντας μου τα εξοδα.Δεν ειναι τα μουνια που θελω,γι αυτα εξ αλλου σπρωχνω χρημα cg ,αλλα ας απολαυσω το τσαμπα γαμησι και τωρα που σας γνωρισα να βαλω και καμμια φωτο στο αναλογο νημα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μεχρι πριν οχι πολλα χρονια πριν,το εψαχνα.Τωρα δεν θελω.

Μεσω ενος σαιτ γνωριμιων,περυσι συνομιλουσα με μια 50αρα οπου δεν βρεθηκαμε.

Δεχτηκα προσκληση προσφατα απο αυτην,ενω για ενα χρονο δεν ειχαμε ανταλλαξει κουβεντα,να κλεισει ενα airbnb να παμε μαζι να δουμε μια παρασταση σε "φιλικο" πλαισιο,διοτι ειμαστε σε διαφορετικες πολεις,να ρθει στην δικη μου.

Οποτε τυπε,προσφερω ηδονη στις πικραμμενες ανεξαρτητως ηλικιας πια,κανοντας μου τα εξοδα.Δεν ειναι τα μουνια που θελω,γι αυτα εξ αλλου σπρωχνω χρημα cg ,αλλα ας απολαυσω το τσαμπα γαμησι και τωρα που σας γνωρισα να βαλω και καμμια φωτο στο αναλογο νημα
Ειναι δυσκολες οι εποχες για σοβαρες γνωριμιες και το κλιμα με τις γυναικες στην ελλαδα γενικως.Δε σου κανει κεφι για πολλα πολλα.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Το κυριότερο είναι να έχει λιγότερα λεφτά απο σένα
Άμα σε καπελώνει οικονομικά,κάποια στιγμή θ'αρχίσει να σου φέρεται σαν σκουπίδι
Αν δεν την γaμas καλά είσαι Aούας υποτονικός και εμφανισιακά ΓτΠ θα στο κανει. Εάν όχι θα σε έχει Άρχοντα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Μια χαρά μικροδείχνω και γενικά εχω lifestyle που βάζει κάτω 30αρηδες...ταξίδια-συναυλίες-συχνές εξόδους-χομπυ-ενδιαφεροντα.

Ο,τι σχέση κάνω είτε σοβαρή είτε απλά περιστασιακά πηδήματα με τέτοια διαφορά ηλικίας ειναι κατα 90%.
Ενας αντρας αν κρατιέται ακμαίος στην ηλικία που ειμαι οι 28αρες τον βλέπουν ξερολούκουμο αρκεί φυσικά να μην ειναι κανας παραιτημένος με σαπιοικοιλιες και νετφλιξ ολη μερα και φυσικα να εχει ένα αλφα βιωτικο επίπεδο.
Αν ειναι να βγαζει 1000-1500 ευρώ ταβάνι ο άλλος δεν έχει λόγο μια δυνατή 28αρα σε εμφανιση και προοπτικες να τον δει σοβαρα και ειναι κατανοητό.
Πόρνες και Άγιος ο Θεός δηλαδή για όλους εμάς που είμαστε στο range το οικονομικό που ανέφερες.
Πάντως, γενικά πιστεύω ότι δεν είναι και η καλύτερη επένδυση το "γκομενιλίκι" guys. Μακροπρόθεσμά ζημιωμένος βγαίνεις. Αν είναι να κάνεις τον χορηγό για να γαμήσεις την κάθε μέτρια χίλιες φορές έσκορτς ή ταξίδια μόνος σου να περνά ςκαλά.

Ahortagoslikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Κριτικές
8
Like
713
Πόντοι
281
Πόρνες και Άγιος ο Θεός δηλαδή για όλους εμάς που είμαστε στο range το οικονομικό που ανέφερες.
Πάντως, γενικά πιστεύω ότι δεν είναι και η καλύτερη επένδυση το "γκομενιλίκι" guys. Μακροπρόθεσμά ζημιωμένος βγαίνεις. Αν είναι να κάνεις τον χορηγό για να γαμήσεις την κάθε μέτρια χίλιες φορές έσκορτς ή ταξίδια μόνος σου να περνά ςκαλά.
Πολύ σωστός!
Συμφωνώ απόλυτα. Επενδύεις καλύτερα στο να ζήσεις όπως θες χωρίς καμία γκρίνια η ψευτιά από πάνω σου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε στριπ είδα αρκετές ανδροπαρέες να γουστάρουν την πολύωρη καβλάντα με τις στριπερ.
Και σκέφτηκα:
Εγώ επισκέπτομαι αυτά τα μέρη και πληρώνω το προνόμιο να γαμήσω για να αποφύγω τη γυναικεία συντροφιά.
Και κάποια ναυάγια(κι εμφανίσημα κιόλας)πάνε εκεί και κάθονται και χασκογελάνε και φασώνονται με τις στριπερ.
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.
Οκ θες να πιεις ενα ποτακι πρωτα να αναψουν τα αιματα;Δεκτο.
Αλλα με τις ωρες ρε φιλε;Καπου ελεος.
Από εκεί ξεκινά λοιπόν το κακό.
Ο μέσος άνδρας στην πλειοψηφία του αναζητά τη γυναικεία συντροφιά.
Δε τον ενδιαφέρει να ανακουφίσει τις αρχιδοσακούλες του μόνο.
Εγώ μετά το χύσιμο ούτε να τη φτύσω την παρτενερ μου.
Δύο είναι οι πιο ωραίες στιγμές στο αγοραίο σεξ:
Η μια η κορύφωση του οργασμού με το χύσιμο και η άλλη η άμεση αποχώρηση μου απο τη γυναικεία παρέα.
Ενώ για τη στριπερ/μασεζ/call girl/ιεροδουλο οι στιγμές αυτές είναι η στιγμη της πληρωμης και η στιγμη της αποχωρησης μου.
Μια τίμια συναλλαγή και δύο ευτυχισμένοι άνθρωποι.
Τι καλύτερο;
Αν είχα πολλά λεφτά και δεν ήμουν ένας ταπεινός μισθωτός οι γκόνενες δε θα ειχαν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ μια και για αυτά τα αστεια χαρτακια θα μου εβγαζαν καθε γουστο.
Παμε παρακάτω.
Απο εκει.ξεκινα το κακο.
Ο ανδρας επιθυμει τη γυναικεια συντροφια.
Ο ανδρας πιστευει στην υπαρξη "και καλων ξεχωριστων γυναικων"
Ο ανδρας θελει να αποκτησει απογονους.
Ενωσε τα ολα αυτα και θα καταλαβεις γιατι ακομη ανθρωποι παντρευονται.
Βαλε κι ενα τεταρτο σημαντικο:
Ο ανδρας θελει σταθερο γαμησι για να μην αναγκαζεται να κυνηγα η να πληρωνει,αλλα καταληγει να πληρωνει για να ταισει την οικογενεια που εκανε για να μη νοιωσει μονο το τσουτσουνι του
Over and out

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom