Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
αυτό που θα εκλείψει στη δημιουργία οικογένειας θα είναι ο προσωπικός σου ελεύθερος χρόνος κι ο χώρος για να τον ροκανίσεις.

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21
αυτό που θα εκλείψει στη δημιουργία οικογένειας θα είναι ο προσωπικός σου ελεύθερος χρόνος κι ο χώρος για να τον ροκανίσεις.

Ναι αλλά όταν εξηνταρήσεις και το πουλί δεν λειτουργεί; δεν θα είναι ωραίο να έχεις παιδιά μεγάλα και ίσως και ένα εγγονάκι; μόνος στα γεράματα πρέπει να είναι μια τρέλα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
Ναι αλλά όταν εξηνταρήσεις και το πουλί δεν λειτουργεί; δεν θα είναι ωραίο να έχεις παιδιά μεγάλα και ίσως και ένα εγγονάκι; μόνος στα γεράματα πρέπει να είναι μια τρέλα.
τι σχέση έχει το πουλί; εσύ στον ελεύθερό χρόνο σου ασχολείσαι μόνο με το πουλί σου;

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21
τι σχέση έχει το πουλί; εσύ στον ελεύθερό χρόνο σου ασχολείσαι μόνο με το πουλί σου;

Εννοώ ότι όταν κοπούν οι σαρκικες απολαύσεις και μπει ο άντρας στα γεράματα και αρχιζουν να κόβονται αποδρασεις κτλ, θα ήταν ωραίο να έχεις ένα ποτήρι νερό από το παιδί σου και όχι από την πιτσιρίκα ΝΤΑΒΡΑΤΙΛΟΒΑ "ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ" ΣΚΑΤΟΥΝΟΒΑ. Με συγχωρεις, φωνάζω γιατί είμαι έξω κ έχει φασαρία. Με κατάλαβες; εκτός αν σου αρέσει το πλέξιμο και να στα τρώνε. Ωραίο θα ήταν να έρχεται ο γιος σου στις γιορτές έστω και να σε αγκαλιάζει, να κάθεστε όλοι μαζί να φάτε. Αλλιώς τι σκατα θα κάνεις μετά τα 60; περασε η ζωή και τιποτα;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Κι άμα παντρευτείς με το ζόρι νομίζεις θα τα έχεις; Το πιο πιθανό είναι ότι πάλι μόνος θα μείνεις και θα έχεις χάσει κιόλας και 30 χρόνια απ τη ζωή σου.

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21
Κι άμα παντρευτείς με το ζόρι νομίζεις θα τα έχεις; Το πιο πιθανό είναι ότι πάλι μόνος θα μείνεις και θα έχεις χάσει κιόλας και 30 χρόνια απ τη ζωή σου.

Αυτό δυστυχώς είναι μια μεγάλη αλήθεια. Και τον χωρισμό θα τον υποστούν τα παιδιά. Ασε, καλά περνάμε για την ώρα, δικό εχεις.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
1.056
Καποια πραγματα δεν ειναι για ολους.Καλο ειναι να υπαρχει το γνωθις αυτον.

Εγω εχω παρατηρησει καποια πραγματα δεν τα παλευω.Βλεπω κανα δυο κολητους να ανοιγουν οι γυναικες τους το στομα και να τσακωνομαι εγω για λογαριασμο των φιλων μου,αυτοι;Αχαμπαροι

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
Εννοώ ότι όταν κοπούν οι σαρκικες απολαύσεις και μπει ο άντρας στα γεράματα και αρχιζουν να κόβονται αποδρασεις κτλ, θα ήταν ωραίο να έχεις ένα ποτήρι νερό από το παιδί σου και όχι από την πιτσιρίκα ΝΤΑΒΡΑΤΙΛΟΒΑ "ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ" ΣΚΑΤΟΥΝΟΒΑ. Με συγχωρεις, φωνάζω γιατί είμαι έξω κ έχει φασαρία. Με κατάλαβες; εκτός αν σου αρέσει το πλέξιμο και να στα τρώνε. Ωραίο θα ήταν να έρχεται ο γιος σου στις γιορτές έστω και να σε αγκαλιάζει, να κάθεστε όλοι μαζί να φάτε. Αλλιώς τι σκατα θα κάνεις μετά τα 60; περασε η ζωή και τιποτα;
γιατί να κοπούν οι σαρκικές απολαύσεις;
νομίζω τα έχεις λίγο τακτοποιημένα τετράγωνα.
δε συμβαίνει να χάνονται οι απολαύσεις, είτε αυτές είναι σαρκικές ή άλλες.
Αν στα 50 αισθάνεται κανείς 20, άσχετα αν το σώμα δεν ακολουθεί ή στα 60 αισθάνεται 30, πάλι άσχετα αν το σώμα δεν ακολουθεί, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να απολαύσει σε κάποιο βαθμό τη ζωή του. Η συντροφικότητα είναι κάτι που μένει όταν η λάμψη της νεότητας φύγει.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.706
Πόντοι
201
Ωραια τα λετε μαγκες. Ρισπεκταρω. Ειμαστε στη φαση του δενομαι ή οχι. Βλεπω φιλους που παντρευονται και χωριζουν. Διατροφες, προβλημα με πρωην, προβλημα με παιδια, αγχη, μαλωματα. δε ξερω. Ολα αυτα σε κανουν να το σκεφτεσαι 100 φορες παραπανω. Δεν ειναι ολες ετσι αλλα κι αν πεσεις τι κανεις. Εχω γνωστο που μπηκε μεσα επειδη δεν μπορουσε να δωσει διατροφη. Που πραγματικα δε μπορουσε. Η αλλη στο μουνι της ομως. Ουτε το παιδι του εδινε. Αναπτύξτε

maik123

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2024
Like
54
Πόντοι
0
Γνωστος μου άφησε έγκυο την κοπέλα του και δεν παραδεχόταν ότι είναι το παιδί του, η γυναίκα ήθελε να κρατήσει το παιδί. Το κράτησε γέννησε έκανε test dna βγήκε ο πατέρας αυτος προφανώς και δεν το παραδέχτηκε ποτε. Δεν της έχει δώσει ούτε ένα ευρώ διατροφή και δεν έχει δει ποτε το παιδί του. Το παιδί έχει ψυχολογικα, πηγαίνει σε ψυχολόγο, παρότι η γυναίκα έχει βρει άλλον σύντροφο που είναι σαν πατέρας του παιδιού, γιατί ξέρει ότι ο βιολογικός του πατέρας ποτε δεν το αναγνώρισε… Όποτε, δε ξέρω… Ο άνδρας το έπαιζε ερωτευμένος, και μόλις έμεινε έγκυος την εγκατέλειψε διότι οι γονείς του δεν την θελαν για γυναίκα του.. Να συμπληρώσω ότι η γυναίκα με τον άνδρα αυτό δούλευαν στην ίδια δουλειά, και η κοπέλα αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί δεν αντεχε να τον βλέπει κάθε μέρα, και ο μισθός ήταν καλός εκεί…

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
Κάποια ζευγάρια σκοτώνονται, δεν ταιριάζουν ρε παιδάκι μου, και συνεχίζουν το λάθος με την υπέρτατη ανόητη σκέψη ότι κάνοντας ένα παιδί θα φτιάξει η σχέση, Αμ Δέ...το παιδί σε αυτή την περίπτωση είναι η ιδανική συνταγή ολοκληρωτικής διάλυσης.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Όταν επιλέγεις γυναίκα για οικογένεια, είναι σαν να βάζεις το χέρι σου σε ένα σάκο με φίδια .... θα πιάσεις ένα αλλά δεν ξέρεις αν το δάγκωμα του είναι δηλητηριώδες ...

Η συμβουλή μου είναι να μην ανοίγουμε όλα τα "χαρτιά" μας, η γυναίκα μας δεν πρέπει να μπλέκεται στα επαγγελματικά μας, σε τραπεζικούς λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία.

Για μένα με τόσα που είδα είναι ΚΑΝΟΝΑΣ!
να το πω λιγο..αλλιως? ειναι σαν να βαζεις το χερι σου σε σακο με 10 φιδια οπου τα 8 εχουν δηλητηριο

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Γνωστος μου άφησε έγκυο την κοπέλα του και δεν παραδεχόταν ότι είναι το παιδί του, η γυναίκα ήθελε να κρατήσει το παιδί. Το κράτησε γέννησε έκανε test dna βγήκε ο πατέρας αυτος προφανώς και δεν το παραδέχτηκε ποτε. Δεν της έχει δώσει ούτε ένα ευρώ διατροφή και δεν έχει δει ποτε το παιδί του. Το παιδί έχει ψυχολογικα, πηγαίνει σε ψυχολόγο, παρότι η γυναίκα έχει βρει άλλον σύντροφο που είναι σαν πατέρας του παιδιού, γιατί ξέρει ότι ο βιολογικός του πατέρας ποτε δεν το αναγνώρισε… Όποτε, δε ξέρω… Ο άνδρας το έπαιζε ερωτευμένος, και μόλις έμεινε έγκυος την εγκατέλειψε διότι οι γονείς του δεν την θελαν για γυναίκα του.. Να συμπληρώσω ότι η γυναίκα με τον άνδρα αυτό δούλευαν στην ίδια δουλειά, και η κοπέλα αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί δεν αντεχε να τον βλέπει κάθε μέρα, και ο μισθός ήταν καλός εκεί…
Ιστορία από τη δεκαετία του 90 σε κάποια κωμόπολη της επαρχίας.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Εχω γνωστο που μπηκε μεσα επειδη δεν μπορουσε να δωσει διατροφη.
Που μέσα μπήκε; Φυλακή; Γιατί μέχρι τώρα αυτό γινόταν μόνο στην Αμερική, να μπαίνεις φυλακή για διατροφές.

Επίσης να ξέρετε ότι το χρέος διατροφών δεν σβήνεται όπως σβήνονται τα χρέη στην εφορία ή τις τράπεζες.

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Καταρχην ξεχαστε τι γινοταν στο παρελθον. Ενα προβλημα που υπαρχει στην Ελλαδα ειναι να ρωτας γονεις η παππουδες. Ειναι πλεον τοσο γρηγορες οι αλλαγες του τροπου ζωης που οτι και να σου πουν οι παλαιοτεροι δεν εχει καμια αξια στις μερες μας.
Πλεον αρχιζεις να δουλευεις σε μια δουλεια και ανα 2-4χρονια max πας σε αλλη και πολλες φορες αλλαζεις και θα αλλαξεις και κλαδο εργασιας η θα ειδικευτεις σε κατι κοντινο σε οτι κανεις.
Παλια εμπαινες σε μια δουλεια ακομα και ιδιωτικο τομεα και επαιρνες συνταξη απο εκει οποτε εκανες τα κουμαντα σου.

Στην εποχη μας για να παντρευτεις πρεπει να εισαι ειτε τελειως στα @@ σου και να μην τα υπολογιζεις αυτα ειτε να εχεις ηδη περιουσια η λεφτα απο πισω. Αλλιως ο γαμος ειναι μια ρωσικη ρουλετα μονο που το οπλο εχει τις 5/6 θεσεις γεματες

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Η τεχνητή νοημοσύνη θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις περισσότερες από τις θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια, με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs να προβλέπει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να αντικαταστήσει 300 εκατ. θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Αυτα θα ερθουν πολυ πιο γρηγορα απ οτι φανταζονται καποιοι. Πχ ακομα και Πολωνια πας στα super market και βλεπεις μια ταμια και τις υπολοιπες σειρες ολες αδειες λογω αυτοματων μηχανηματων. Και αυτο ειναι απλα η αρχη.

Το ελαχιστον εγγυημενο εισοδημα δεν ειναι τυχαιο που αναφερετε ολο και πιο συχνα απο το 2020. Σχεδιαζουν η μιση κοινωνια να παιρνει ενα επιδομα που θα φτανει δεν θα φτανει τον βασικο μισθο καθε χωρας γιατι θα εχουν χαθει οι μισες θεσεις εργασιας στο μελλον. Αυτα ειναι ζητηματα που πρεπει να τα λαβει καποιος υποψιν του πριν αρχισει οικογενεια.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Το ελαχιστον εγγυημενο εισοδημα δεν ειναι τυχαιο που αναφερετε ολο και πιο συχνα απο το 2020. Σχεδιαζουν η μιση κοινωνια να παιρνει ενα επιδομα που θα φτανει δεν θα φτανει τον βασικο μισθο καθε χωρας γιατι θα εχουν χαθει οι μισες θεσεις εργασιας στο μελλον. Αυτα ειναι ζητηματα που πρεπει να τα λαβει καποιος υποψιν του πριν αρχισει οικογενεια.
Σιγά μην μας έχουν να καθόμαστε και να μας πληρώνουν. Οι επιχειρηματίες είναι αρπακτικά που οδηγούνται από το κέρδος και μόνο. Πολυεθνικές με τζίρο συγκρίσιμο του ΑΕΠ κρατών.
Είναι προφανές ότι το επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα συνδεθεί με το ετήσιο εμβόλιο. Και τότε ονο ονο ητο που λέει κι ένας φίλος ψεκ.

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Σιγά μην μας έχουν να καθόμαστε και να μας πληρώνουν. Οι επιχειρηματίες είναι αρπακτικά που οδηγούνται από το κέρδος και μόνο. Πολυεθνικές με τζίρο συγκρίσιμο του ΑΕΠ κρατών.
Είναι προφανές ότι το επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα συνδεθεί με το ετήσιο εμβόλιο. Και τότε ονο ονο ητο που λέει κι ένας φίλος ψεκ.
Θελουν να σου δωσουν οσο το δυνατο λιγοτερα γινεται στο σημειο ομως που δεν θα βγεις εξω να κανεις φασαριες. οτι γινεται και στην Ελλαδα πανω κατω. Ξερουν οτι αν πεινασεις κινδυνευουν οποτε θελουν να εχεις τα ακριβως απαραιτητα. ετσι σε εκβιαζουν κιολας λεγοντας σου οτι θα τα χασεις και αυτα αν κανεις φασαριες. Ειναι γνωστη τακτικη, το πειραμα του βατραχου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom