Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
να το πω λιγο..αλλιως? ειναι σαν να βαζεις το χερι σου σε σακο με 10 φιδια οπου τα 8 εχουν δηλητηριο

... και διαφορετικής εντάσεως.

Και επειδή δεν έχουμε αντιοφικο ορό σε ευχέρεια ας προσέχουμε.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.706
Πόντοι
201
Που μέσα μπήκε; Φυλακή; Γιατί μέχρι τώρα αυτό γινόταν μόνο στην Αμερική, να μπαίνεις φυλακή για διατροφές.

Επίσης να ξέρετε ότι το χρέος διατροφών δεν σβήνεται όπως σβήνονται τα χρέη στην εφορία ή τις τράπεζες.
Ναι φιλε. Εξαγορασιμη. Αλλα δεν ειχε τα φραγκα και εκατσε. Πόσο δε ξερω.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656

Στην Ελλάδα είναι κάτι σαν αναγκαίο κακό,μετά απο μια ηλικία.Αλλιώς πας για περιθωριοποίηση,μοναξιά,που αν είσαι σταρχιδιστής τα παλεύεις,αλλά αν δεν είσαι,τότε είναι δύσκολα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Στην Ελλάδα είναι κάτι σαν αναγκαίο κακό,μετά απο μια ηλικία.Αλλιώς πας για περιθωριοποίηση,μοναξιά,που αν είσαι σταρχιδιστής τα παλεύεις,αλλά αν δεν είσαι,τότε είναι δύσκολα.
Ναι, η μοναξιά είναι πάντα μεγάλο θέμα. Όσο είσαι γερός και νέος, δεν σε πειράζει, αλλά μεγάλος με διάφορα προβλήματα, θα ήταν καλύτερο να βοηθά ο ένας τον άλλο, να υπάρχει οικογένεια ή τουλάχιστον σε μια ανάγκη να έρθει κάποιος(αν τα παιδιά είναι αλλού) .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Που μέσα μπήκε; Φυλακή; Γιατί μέχρι τώρα αυτό γινόταν μόνο στην Αμερική, να μπαίνεις φυλακή για διατροφές.

Επίσης να ξέρετε ότι το χρέος διατροφών δεν σβήνεται όπως σβήνονται τα χρέη στην εφορία ή τις τράπεζες.
Η παραβίαση υποχρέωσης διατροφής ανέκαθεν είναι αδίκημα και στην Ελλάδα και μπορεί να πας και μέσα εξ αυτού του λόγου (θεωρητικά γιατί πρακτικά να εγκλειστεί κάποιος είναι πολύ δύσκολο).

Το χρέος των διατροφών παραγράφεται μετά από 20ετία, ζωή να έχεις.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Η παραβίαση υποχρέωσης διατροφής ανέκαθεν είναι αδίκημα και στην Ελλάδα και μπορεί να πας και μέσα εξ αυτού του λόγου (θεωρητικά γιατί πρακτικά να εγκλειστεί κάποιος είναι πολύ δύσκολο).

Το χρέος των διατροφών παραγράφεται μετά από 20ετία, ζωή να έχεις.
Γιατί είναι πρακτικά δύσκολο να εγκλειστεί κάποιος; Δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις; Θεωρούν πως αν σε φυλακίσουν, έτσι και αλλιώς δεν θα μπορείς να συνεισφέρεις στην διατροφή, ενώ έξω θα δουλέψεις και κάτι θα κάνεις;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Όταν επιλέγεις γυναίκα για οικογένεια, είναι σαν να βάζεις το χέρι σου σε ένα σάκο με φίδια .... θα πιάσεις ένα αλλά δεν ξέρεις αν το δάγκωμα του είναι δηλητηριώδες ...

Η συμβουλή μου είναι να μην ανοίγουμε όλα τα "χαρτιά" μας, η γυναίκα μας δεν πρέπει να μπλέκεται στα επαγγελματικά μας, σε τραπεζικούς λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία.

Για μένα με τόσα που είδα είναι ΚΑΝΟΝΑΣ!
Πάρα πολύ σωστή η παρατήρηση. Αλλά συνήθως, μη εφαρμόσιμη.
Μιλούσα με φίλο και συνάδελφο τις προάλλες. Παντρεμένος με παιδί, δουλεύουν και οι δύο. Αυτός γνώρισε τη σύζυγό του ως συμφοιτήτρια και αποφάσισε να "μεταναστεύσει" στην πόλη της, γιατί είχε επαγγελματικές ευκαιρίες αρκετές. Πήρε και σπίτι προίκα και οι γονείς της βοηθούν στο μεγάλωμα του παιδιού.
Μου λέει μία μέρα "κάθε μήνα, ένα ποσό από το μισθό μου, πάει σε ξεχωριστό λογαριασμό, δικό μου". Τον ρώτησα γιατί και λέει "Φαντάζεσαι να φτάσει η ώρα να χωρίσουμε; Τι θα έχω δικό μου μετά από 15 χρόνια, ας πούμε; Τίποτα...Θα τα πάρει όλα μαζί με το παιδί και θα μου ρίξει και μία κλωτσιά...".
Δεν έχει καθόλου άδικο...Κάποιοι σκέφτονται σοφά.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Η κατεύθυνση είναι: καμία γυναίκα χωρίς πολύ καλοπέραση ! Κάποιες την απολαμβάνουν αυτή την καλοπέραση, λόγω εμφάνισης , λόγω και καλής δουλειάς… λόγω καπατσοσύνης,.. Και οι υπόλοιπες που απέμειναν επιδιώκουν καλοπέραση με κάθε τρόπο.Σε αυτή τη γενική τάση οι άνδρες: αν συμβάλουν ( προσφέρουν) στην καλοπέραση των γυναικών : τρώνε Κανα κοκαλάκι , όσοι δεν συνεσφερουν : είτε αποβάλλονται , είτε είναι υποψήφιοι προς αποβολή! Έχω αντιληφθεί ότι αυτό το πλαίσιο καθιερώνουν οι γυναίκες , και όσες δεν το τηρούν , τις ονομάζουν : θύματα! Αδύναμες!!

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Η κατεύθυνση είναι: καμία γυναίκα χωρίς πολύ καλοπέραση ! Κάποιες την απολαμβάνουν αυτή την καλοπέραση, λόγω εμφάνισης , λόγω και καλής δουλειάς… λόγω καπατσοσύνης,.. Και οι υπόλοιπες που απέμειναν επιδιώκουν καλοπέραση με κάθε τρόπο.Σε αυτή τη γενική τάση οι άνδρες: αν συμβάλουν ( προσφέρουν) στην καλοπέραση των γυναικών : τρώνε Κανα κοκαλάκι , όσοι δεν συνεσφερουν : είτε αποβάλλονται , είτε είναι υποψήφιοι προς αποβολή! Έχω αντιληφθεί ότι αυτό το πλαίσιο καθιερώνουν οι γυναίκες , και όσες δεν το τηρούν , τις ονομάζουν : θύματα! Αδύναμες!!
Με αυτό τι ακριβώς θες να πεις; Που είναι το περίεργο κ το κακό; Δλδ οι άντρες δεν κοιτάμε την καλοπέραση; Δεν ψάχνεις τα ίδια δλδ πάνω κάτω; Γτ εγώ πριν παντρευτώ ας πούμε ήθελα να ξέρω τι δουλειά κανει… ποσά παίρνει… αν έχει σπίτι δικό της αν έχει η οικογένεια της μια άνεση… που είναι το περίεργο; Τι ακριβώς κατηγορείς;

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
250
Πόντοι
21
Παντρεψου να γαμησουμε λένε στα μέρη μου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Γενικά πάντως,η γυναίκα μπορεί να τα ζήσει όλα.Και καλοπέραση,και εμπειρίες,και φυσικά όποτε της έρθει η ανάγκη να κάνει οικογένεια,να διαλέξει έναν από τους άπειρους πρόθυμους να την κρεμπεδιάσουν.

Παλιά παρακαλούσαν αυτές,τώρα παρακαλάνε οι άντρες

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Με αυτό τι ακριβώς θες να πεις; Που είναι το περίεργο κ το κακό; Δλδ οι άντρες δεν κοιτάμε την καλοπέραση; Δεν ψάχνεις τα ίδια δλδ πάνω κάτω; Γτ εγώ πριν παντρευτώ ας πούμε ήθελα να ξέρω τι δουλειά κανει… ποσά παίρνει… αν έχει σπίτι δικό της αν έχει η οικογένεια της μια άνεση… που είναι το περίεργο; Τι ακριβώς κατηγορείς;
O άχρηστος άντρας, δε θα καλοπεράσει ποτέ.
Μία άχρηστη γυναίκα, είναι πολύ πιθανό να καλοπεράσει, μόνο και μόνο επειδή έχει τρύπα.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Δεν υπάρχουν κανόνες, αλλά εγώ μιλάω για την πλειοψηφία.
Εξαιρέσεις υπάρχουν παντού.
Η άχρηστη γυναίκα έναν άχρηστο θα βρει κατά την γνώμη μου… δεν θα βρει τον πρίγκιπα της … όπως το περιγράφεις εσυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom