Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε στριπ είδα αρκετές ανδροπαρέες να γουστάρουν την πολύωρη καβλάντα με τις στριπερ.
Και σκέφτηκα:
Εγώ επισκέπτομαι αυτά τα μέρη και πληρώνω το προνόμιο να γαμήσω για να αποφύγω τη γυναικεία συντροφιά.
Και κάποια ναυάγια(κι εμφανίσημα κιόλας)πάνε εκεί και κάθονται και χασκογελάνε και φασώνονται με τις στριπερ.
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.
Οκ θες να πιεις ενα ποτακι πρωτα να αναψουν τα αιματα;Δεκτο.
Αλλα με τις ωρες ρε φιλε.Καπου ελεος.
Από εκεί ξεκινά λοιπόν το κακό.
Ο μέσος άνδρας στην πλειοψηφία του αναζητά τη γυναικεία συντροφιά.
Δε τον ενδιαφέρει να ανακουφίσει τις αρχιδοσακούλες του μόνο.
Εγώ μετά το χύσιμο ούτε να τη φτύσω την παρτενερ μου.
Δύο είναι οι πιο ωραίες στιγμές στο αγοραίο σεξ:
Η μια η κορύφωση του οργασμού με το χύσιμο και η άλλη η άμεση αποχώρηση μου απο τη γυναικεία παρέα.
Ενώ για τη στριπερ/μασεζ/call girl/ιεροδουλο οι στιγμές αυτές είναι η στιγμη της πληρωμης και η στιγμη της αποχωρησης μου.
Μια τίμια συναλλαγή και δύο ευτυχισμένοι άνθρωποι.
Τι καλύτερο;
Αν είχα πολλά λεφτά και δεν ήμουν ένας ταπεινός μισθωτός οι γκόνενες δε θα ειχαν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ μια και για αυτά τα αστεια χαρτακια θα μου εβγαζαν καθε γουστο.
Παμε παρακάτω.
Απο εκει.ξεκινα το κακο.
Ο ανδρας επιθυμει τη γυναικεια συντροφια.
Ο ανδρας πιστευει στην υπαρξη "και καλων ξεχωριστων γυναικων"
Ο ανδρας θελει να αποκτησει απογονους.
Ενωσε τα ολα αυτα και θα καταλαβεις γιατι ακομη ανθρωποι παντρευονται.
Βαλε κι ενα τεταρτο σημαντικο:
Ο ανδρας θελει σταθερο γαμησι για να μην αναγκαζεται να κυνηγα η να πληρωνει,αλλα καταληγει να πληρωνει για να ταισει την οικογενεια που εκανε για να μη νοιωσει μονο το τσουτσουνι του
Over and out
Ο πυρφορισμός είναι ασθένεια. Πιστεύω ότι συνδέεται με την χαμηλή τεστοστερόνη. Σοβαρολογώ. Εγώ δεν μπαίνω καν σε στριπτιζάδικο. Δεν έχω μπει ποτέ στη ζωή μου, Κατευθείαν πουτάνες ή μπουρδέλα ή εσκορτς. Δεν έχει νόημα να πάω να πληρώσω 100 Ε και να τα κάνω πάνω μου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ο πυρφορισμός είναι ασθένεια. Πιστεύω ότι συνδέεται με την χαμηλή τεστοστερόνη. Σοβαρολογώ.
Δεν ξερω ειλικρινα τι συμβαινει στην κοινωνια μας.
Απλα παρατηρω κι επισημαινω συμπεριφορες.
Το γιατι εχουν χαμηλη τεστοστερονη μια χαρα παληκαρια αγνωστο.
Απλα διαπιστωνω τη ροπη της μαζας και ειναι θλιβερο.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
οτιδήποτε νομίζουμε και πιστεύουμε έχει 'χτιστει" όταν ήμασταν μικροι και νέοι...Αν έβλεπες ένα πατέρα..ένα παπού ένα θείο όλοι της οικογένειας ,όλοι συμαζεμένοι πχ μαμαδες θειες γιαγιάδες του σπιτιου κλπ....Κι αν αυτο το μοντέλο το έχεις για σωστό,συνηθισμένο απο που θα προκύψει ένας άνδρας μαγκάκος? γυναικάς ? αλητάκος με τη καλή έννοια?
Στην επαρχία ακόμα...υπάρχει πολύ συνηθισμένη η έκφραση: αυτός είναι αλήτης.... ή αυτός ειναι καλό παιδί.....Και δίνουν νόημα σ αυτους τους χαρακτηρισμούς...η κοπέλα αυτή πχ γνώρισε ένα καλό παιδι....ο φίλος του γιου μας μήπως είναι αλήτης κλπ κλπ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε στριπ είδα αρκετές ανδροπαρέες να γουστάρουν την πολύωρη καβλάντα με τις στριπερ.
Και σκέφτηκα:
Εγώ επισκέπτομαι αυτά τα μέρη και πληρώνω το προνόμιο να γαμήσω για να αποφύγω τη γυναικεία συντροφιά.
Και κάποια ναυάγια(κι εμφανίσημα κιόλας)πάνε εκεί και κάθονται και χασκογελάνε και φασώνονται με τις στριπερ.
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.
Αλλα με τις ωρες ρε φιλε;Καπου ελεος.
Η μια η κορύφωση του οργασμού με το χύσιμο και η άλλη η άμεση αποχώρηση μου απο τη γυναικεία παρέα.
Ενώ για τη στριπερ/μασεζ/call girl/ιεροδουλο οι στιγμές αυτές είναι η στιγμη της πληρωμης και η στιγμη της αποχωρησης μου.
Τι καλύτερο;
Αν είχα πολλά λεφτά και δεν ήμουν ένας ταπεινός μισθωτός οι γκόνενες δε θα ειχαν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ μια και για αυτά τα αστεια χαρτακια θα μου εβγαζαν καθε γουστο.
Παμε παρακάτω.
Απο εκει.ξεκινα το κακο.
Ο ανδρας θελει σταθερο γαμησι για να μην αναγκαζεται να κυνηγα η να πληρωνει,αλλα καταληγει να πληρωνει για να ταισει την οικογενεια που εκανε για να μη νοιωσει μονο το τσουτσουνι του
Over and out
Δε μπορω να καταλαβω γιατι ενας αντρας να παει σε ενα κωλομπαρο.Για να κανει τι? να του χορεψει εκει μια στα ψευτικα και να φυγει με τη πουτσα οριθια? για παρεα? τι παρεα ποιος εχει αναγκη μια ψευτικη γυναικεια παρεα δεν μπορω να το καταλαβω.Να πας σε ενα μπουρδελο να γαμησεις ναι το καταλαβαινω βρε αδερφε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω ειλικρινα τι συμβαινει στην κοινωνια μας.
Απλα παρατηρω κι επισημαινω συμπεριφορες.
Το γιατι εχουν χαμηλη τεστοστερονη μια χαρα παληκαρια αγνωστο.
Απλα διαπιστωνω τη ροπη της μαζας και ειναι θλιβερο.
Αυτό με την ερμηνεία τεστοστερόνης δεν είναι δική μου ιδέα.. Υπάρχουν επιστημονικές αναφορές. Πολλοί άνδρες πλέον δεν θέλουν απλά να γαμήσουν αλλά και να έχουν παρέα... και για αυτο υφίσταται και ανθεί το κωλόμπαρο ως business model. Και στη δουλειά μου αμέτρητοι μαλάκες, παντρεμένοι και μη, αντί να πάνε σε μπουρδέλα και έσκορτς προτιμάνε να λίωνουν σαν τα κεριά για μια γκόμενα προκειμένου να την γαμήσουν.

Σίγουρα οι πληρωμένες ιερόδουλες γυναικες είναι άθλιες, το κατανοώ και το βλέπω. Αλλά και το να γίνεις ένας μαλάκας που θα κάνει κουβέντα με στριπτιτζούδες όπως οι κύριοι που προανέφερες στην ιστορία σου είναι too much....

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
περί οικογένειας και γάμου...θα πω ότι ο θεσμός του γαμου θα σβησει σιγά σιγά ή θα περιοριστεί ή θα αλλάξει πολύ...
Γιατί? πιστεύω ότι οι γάμοι δεν ταιριάζουν στο σύγχρονο άνθρωπο ...και ότι διαχρονικά κρατιούνταν επειδη κάποιος υπέφερε ή υποκρίνονται καλά και πολύ!!!
Φεύγει ο κόσμος που μπορεί να κάνει υπομονή.Έρχονται οι γενιές χωρίς υπομονη και άρα ο γαμος...
Δεν είναι κακό να πούμε ότι συχνά οι γυναίκες κρατουσαν τους γάμους...και πλέον το είδος της γυναίκας που έκανε υπομονή τελειώνει.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δε μπορω να καταλαβω γιατι ενας αντρας να παει σε ενα κωλομπαρο.Για να κανει τι? να του χορεψει εκει μια στα ψευτικα και να φυγει με τη πουτσα οριθια? για παρεα? τι παρεα ποιος εχει αναγκη μια ψευτικη γυναικεια παρεα δεν μπορω να το καταλαβω.Να πας σε ενα μπουρδελο να γαμησεις ναι το καταλαβαινω βρε αδερφε
Προσωπικα παω στα στριπ 1 στο τοσο επειδη καποιες κανουν και σεξ.
Με φτιαχνει να τις βλεπω να κυκλοφορουν ντυμενες με εσωρουχα γοβες ζαρτιερες και μα αρεσει το σκηνικο να γαμαω στην καβατζα τους.
Με το που γαμησω εξαφανιζομαι και επανερχομαι οταν ξαναπεσει ο μισθος.
Ωστοσο οχι για να καβλαντισω με τις ωρες και σπανια κερναω ποτο καποια στριπερ.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
άλλο γαμήσι άλλο γάμος ....Το γαμήσι ειναι γούστο.....ο γάμος δύσκολη πίστα.
Δεν θεωρω ειλικρινη και συγκρισιμο ένα γάμο με 2 νταντάδες πολύ καλά λεφτα 2 σπιτια και 2 εξοχικά.Αν τα έχεις κρυβεις τα προβληματα και κρατας τους γάμους...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Με φτιαχνει να τις βλεπω να κυκλοφορουν ντυμενες με εσωρουχα γοβες ζαρτιερες και μα αρεσει το σκηνικο να γαμαω στην καβατζα τους.
αμα ειναι να γαμησεις ναι...αλλα εκει το γαμησι το πληρωνεις χρυσο

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
περί οικογένειας και γάμου...θα πω ότι ο θεσμός του γαμου θα σβησει σιγά σιγά ή θα περιοριστεί ή θα αλλάξει πολύ...
Γιατί? πιστεύω ότι οι γάμοι δεν ταιριάζουν στο σύγχρονο άνθρωπο ...και ότι διαχρονικά κρατιούνταν επειδη κάποιος υπέφερε ή υποκρίνονται καλά και πολύ!!!
Φεύγει ο κόσμος που μπορεί να κάνει υπομονή.Έρχονται οι γενιές χωρίς υπομονη και άρα ο γαμος...
Δεν είναι κακό να πούμε ότι συχνά οι γυναίκες κρατουσαν τους γάμους...και πλέον το είδος της γυναίκας που έκανε υπομονή τελειώνει.
Αντικαθισταται απο το ειδος γυναικας που θελει να κανει παιδια και την ελευθερια της μαζι με ενα ειλωτα να την υπηρετει.
Στη φυση το θυληκο ειναι φρικτο πλασμα.
Δες τη βασιλισσα σε μια κοινωνια μελισσων.Αποκεφαλιζει τον κηφηνα που τη γκαστρωσε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Αυτό το θεωρώ και λογικό και υγιές που κάνεις.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
άλλο γαμήσι άλλο γάμος ....Το γαμήσι ειναι γούστο.....ο γάμος δύσκολη πίστα.
Δεν θεωρω ειλικρινη και συγκρισιμο ένα γάμο με 2 νταντάδες πολύ καλά λεφτα 2 σπιτια και 2 εξοχικά.Αν τα έχεις κρυβεις τα προβληματα και κρατας τους γάμους...
Γιατι να παιξεις σε αυτη την πιστα φιλε μου;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Γιατι να παιξεις σε αυτη την πιστα φιλε μου;
Η πίστα "γάμος" στην Ελλάδα απαιτεί να έχεις βοήθεια από δέκα μπάντες. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ θα το καταλάβει ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ όταν παντρευτεί. Και μιλάω οικονομικά... για να μην μιλήσω για τα άλλα που έχει ο γάμος και η ανατροφή παιδιών...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
αμα ειναι να γαμησεις ναι...αλλα εκει το γαμησι το πληρωνεις χρυσο
Παιζει απο 100-150 ευρω στα στριπ και απο 60-80 αναλογα ποσο μαλακα θα σε πιασουν στα κωλομπαρα χαχα.
Οι τιμες αναφερονται σε μισαωρο.
Λιγο πιο ακριβο απο εσκορτ
Κακο value for money.
Το αριστο value for money ειναι το μασατζιδικο που παει 50 με 60 ευρω το μισαωρο.
Αν πετυχεις καλη μασατζου που σε γουσταρει θα σπαταλησετε το 95% του χρονου σε σεξ.
Υπαρχουν μερικες που σου επιβαλλουν μισο χρονο μασαζ οποτε πας στο 15 λεπτο για 50-60 ευρω που ισοδυναμει με γαμησι σε στουντιο.
Το φτηνοτερο αξιοπρεπες γαμησι ειναι στα 15 ευρω στο Μεταξουργειο.
Στα 10 ευρω το 95% ειναι φολες
Στα 20 ευρω γαμας καλα για 10 λεπτα σε Φυλης και Λιοσιων.
Αυτο χρησιμοποιω ως σταθερα για να συγκρινω value for money.
Οποτε στο μισωαρο ειναι η σταθερα τα 60.
Τα 100 με 150 ειναι ακριβα.
Στα εσκορτς η τιμη στο μισαωρο ειναι 100-120.
Παλι ακριβα.
Απλα βαζεις μεσα κι ενα παραγοντα καβλας Τι σε φτιαχνει περισσοτερο.
Στις πιατσες ειναι απο 20 το τεταρτο στην Ομονοια μεχρι 80 το μισαωρο στην παραλιακη(100 συνολο).
Συμπερασμα:
Το μισαωρο κοστιζει απο 60-120 ευρω αναλογως γουστου και πιστας που επιλεγεις.
Αυτες ειναι ας πουμε οι τιμες "της πιατσας".
Οπως οι τιμες της βενζινης ενα πραγμα.
Για να επανελθω στο θεμα:Υποτιθεται οτι πας καπου για να απολαυσεις μια υπηρεσια και να βγαλεις ενα γουστο.
Οποτε δε καταλαβαινω αυτους που πανε για να καυλαντισουν με τις ωρες σε στριπ η για να φλερταρουν με ιεροδουλες.
Υποτιθεται εκει πας για να εχεις την ανεση να γαμησεις και να την κανεις μετα χωρις πολλα πολλα
Ο τομεας γκομενα κοστιζει μεν λιγοτερο σε χρημα(κανα 20 ευρω τα κερασματα και αντε 10 ευρω βενζινα) ομως εκει ξοδευεις πολυ ενα αλλο πολυτιμο νομισμα που λεγεται ΧΡΟΝΟΣ.
Καμμια γκομενα δε καθεται να πιει ενα ποτακι μαζι σου στα γρηγορα και μετα να κατσει να τη γαμησεις
Κι οσες το κανουν δεν το εχουν ως κανονα:θα ρθουν μια φορα μαζι σου και μετα ποτέ ξανα η σπανια.
Και κυριως δεν θα ειναι απικο οποτε τις ζητησεις εσυ οταν εχεις καυλες
Οι γκομενες σπανε αρχιδια για να γαμησεις.
Θελουν
1)χρονο στο ψαρεμα:να φας τα ακυρα σου να εντοπισεις το θηραμα.
2)Να ψησεις το θηραμα στο ραντεβου κανοντας εξυπνους και χαριτωμενους διαλογους
3)Να αναβαλλεις ενδεχομενως για μια δευτερη συναντηση το σεξ επειδη δε θελει να νοιωσει ευκολη η δεσποσυνη μας
4)Να γαμησεις στο δευτερο ραντεβου σε ενα συντητιτικο μετριο γαμησι που ο ενας μαθαινει τον αλλο με την προοπτικη οτι στα επομενα γαμησια θα ανοιχτει η γκομενα
5)Να μπεις σε τακτικη κοινωνικη επαφη μαζι της και να δεις οτι στα επομενα ραντεβου το σεξ γινεται καλυτερο σταδιακα ενω παραλληλα θα εχεις κι εσυ αρχισει να συνηθιζεις τη συντροφια της αλλης και να δενεσαι.
Και καπως ετσι ξεκινα ο φαυλος κυκλος της σχεσης και της δεσμευσης που οδηγει στην οικογενεια.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Και σκέφτηκα:
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.
Αλλα με τις ωρες ρε φιλε;Καπου ελεος.
Τι καλύτερο;
Παμε παρακάτω.
Απο εκει.ξεκινα το κακο.
Over and out
Αυτές τις μαλακίες να μην είχατε στο κεφάλι θα είχαμε λιγότερους τραπερ.

Μέγιστη ευχαρίστηση στον άντρα δεν είναι ούτε το χύσιμο ούτε το σεξ

Μέγιστη ευχαρίστηση στον άντρα είναι να τον παίρνει μια γυναίκα τηλέφωνο από μόνη της να βρεθούν.

Το φτωχό σου το μυαλό όπως το προγραμματισες, σου λέει με πήρε τηλέφωνο για τα λεφτά μου, με πήρε τηλέφωνο για την εργασία μου με πήρε τηλέφωνο να αποκατασταθεί με πήρε τηλέφωνο για να μου γαμήσει την ζωή ......

Ρε μαλακες ζήστε την ζωή σας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή για έναν άντρα να χτυπήσει το τηλέφωνο και να σου πει μια γυναίκα θέλω να βρεθούμε.

Σημαίνει ότι είσαι άντρας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Παιζει απο 100-150 ευρω στα στριπ και απο 60-80 αναλογα ποσο μαλακα θα σε πιασουν στα κωλομπαρα χαχα.
Οι τιμες αναφερονται σε μισαωρο.
Λιγο πιο ακριβο απο εσκορτ
Κακο value for money.
Το αριστο value for money ειναι το μασατζιδικο που παει 50 με 60 ευρω το μισαωρο.
Αν πετυχεις καλη μασατζου που σε γουσταρει θα σπαταλησετε το 95% του χρονου σε σεξ.
Υπαρχουν μερικες που σου επιβαλλουν μισο χρονο μασαζ οποτε πας στο 15 λεπτο για 50-60 ευρω που ισοδυναμει με γαμησι σε στουντιο.
Το φτηνοτερο αξιοπρεπες γαμησι ειναι στα 15 ευρω στο Μεταξουργειο.
Στα 10 ευρω το 95% ειναι φολες
Στα 20 ευρω γαμας καλα για 10 λεπτα σε Φυλης και Λιοσιων.
Αυτο χρησιμοποιω ως σταθερα για να συγκρινω value for money.
Οποτε στο μισωαρο ειναι η σταθερα τα 60.
Τα 100 με 150 ειναι ακριβα.
Στα εσκορτς η τιμη στο μισαωρο ειναι 100-120.
Παλι ακριβα.
Απλα βαζεις μεσα κι ενα παραγοντα καβλας Τι σε φτιαχνει περισσοτερο.
Στις πιατσες ειναι απο 20 το τεταρτο στην Ομονοια μεχρι 80 το μισαωρο στην παραλιακη(100 συνολο).
Συμπερασμα:
Το μισαωρο κοστιζει απο 60-120 ευρω αναλογως γουστου και πιστας που επιλεγεις.
Αυτες ειναι ας πουμε οι τιμες "της πιατσας".
Οπως οι τιμες της βενζινης ενα πραγμα.
Για να επανελθω στο θεμα:Υποτιθεται οτι πας καπου για να απολαυσεις μια υπηρεσια και να βγαλεις ενα γουστο.
Οποτε δε καταλαβαινω αυτους που πανε για να καυλαντισουν με τις ωρες σε στριπ η για να φλερταρουν με ιεροδουλες.
Υποτιθεται εκει πας για να εχεις την ανεση να γαμησεις και να την κανεις μετα χωρις πολλα πολλα
Ο τομεας γκομενα κοστιζει μεν λιγοτερο σε χρημα(κανα 20 ευρω τα κερασματα και αντε 10 ευρω βενζινα) ομως εκει ξοδευεις πολυ ενα αλλο πολυτιμο νομισμα που λεγεται ΧΡΟΝΟΣ.
Καμμια γκομενα δε καθεται να πιει ενα ποτακι μαζι σου στα γρηγορα και μετα να κατσει να τη γαμησεις
Κι οσες το κανουν δεν το εχουν ως κανονα:θα ρθουν μια φορα μαζι σου και μετα ποτέ ξανα η σπανια.
Και κυριως δεν θα ειναι απικο οποτε τις ζητησεις εσυ οταν εχεις καυλες
Οι γκομενες σπανε αρχιδια για να γαμησεις.
Θελουν
1)χρονο στο ψαρεμα:να φας τα ακυρα σου να εντοπισεις το θηραμα.
2)Να ψησεις το θηραμα στο ραντεβου κανοντας εξυπνους και χαριτωμενους διαλογους
3)Να αναβαλλεις ενδεχομενως για μια δευτερη συναντηση το σεξ επειδη δε θελει να νοιωσει ευκολη η δεσποσυνη μας
4)Να γαμησεις στο δευτερο ραντεβου σε ενα συντητιτικο μετριο γαμησι που ο ενας μαθαινει τον αλλο με την προοπτικη οτι στα επομενα γαμησια θα ανοιχτει η γκομενα
5)Να μπεις σε τακτικη κοινωνικη επαφη μαζι της και να δεις οτι στα επομενα ραντεβου το σεξ γινεται καλυτερο σταδιακα ενω παραλληλα θα εχεις κι εσυ αρχισει να συνηθιζεις τη συντροφια της αλλης και να δενεσαι.
Και καπως ετσι ξεκινα ο φαυλος κυκλος της σχεσης και της δεσμευσης που οδηγει στην οικογενεια.
RESPECT για τις αλήθειες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Η πίστα "γάμος" στην Ελλάδα απαιτεί να έχεις βοήθεια από δέκα μπάντες. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ θα το καταλάβει ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ όταν παντρευτεί. Και μιλάω οικονομικά... για να μην μιλήσω για τα άλλα που έχει ο γάμος και η ανατροφή παιδιών...
Ε ναι αυτο ρωταω.
Παιδια οικογενεια γιατι να μπεις σε αυτο τον κοπο;
Τι ωφελος εχεις να αλλαζεις πανες σε μωρα και να υφιστασαι τη γκρινια της συζυγου και των τεκνων;
Για να σε κλεισουν σε κανα γηροκομειο οταν γερασεις;
ΜΑΚΡΙΑ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Μέγιστη ευχαρίστηση στον άντρα είναι να τον παίρνει μια γυναίκα τηλέφωνο από μόνη της να βρεθούν.

Το φτωχό σου το μυαλό όπως το προγραμματισες, σου λέει με πήρε τηλέφωνο για τα λεφτά μου, με πήρε τηλέφωνο για την εργασία μου με πήρε τηλέφωνο να αποκατασταθεί με πήρε τηλέφωνο για να μου γαμήσει την ζωή ......

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή για έναν άντρα να χτυπήσει το τηλέφωνο και να σου πει μια γυναίκα θέλω να βρεθούμε.

και τι γινεται αν σταματαει να βαραει το τηλεφωνο γινεσαι γυναικα ξαφνικα?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Ρε αντε γαμησου που θα κρινεις εσυ το μυαλο μου
Οσο για ολα τ αλλα ειναι δικες σου σκεψεις.
Εμενα το τηλεφωνο μου χτυπαει και με ζητανε γυναικες.
Κι ουτε λεφτα πολλα εχω ουτε εργασια της προκοπης.
Γι αυτο πριν ανοιξεις το στομα σου μαθε να εισαι ευγενης και να σκεφτεσαι λιγο.
Σου ευχομαι να σε παρει καμμια γκομενα τηλεφωνο μπας και νοιωσεις λιγο ανδρας οπως εσυ τον καθοριζεις.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ρε αντε γαμησου που θα κρινεις εσυ το μυαλο μου
Οσο για ολα τ αλλα ειναι δικες σου σκεψεις.
Εμενα το τηλεφωνο μου χτυπαει και με ζητανε γυναικες.
Κι ουτε λεφτα πολλα εχω ουτε εργασια της προκοπης.
Γι αυτο πριν ανοιξεις το στομα σου μαθε να εισαι ευγενης και να σκεφτεσαι λιγο.
Σου ευχομαι να σε παρει καμμια γκομενα τηλεφωνο μπας και νοιωσεις λιγο ανδρας οπως εσυ τον καθοριζεις.
Τα φιλαράκια που σου λένε την πραγματικότητα να τα σέβεσαι.
Ότι δεν μας αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom