Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.782
Πόντοι
9.297
Εκεί μονο δόκιμος άξιζε νομίζω γενικά δεν είχαμε και την καλυτερη φήμη. Αλλά σαν δόκιμος επερνες καλά λεφτά. Έχω είχα δηλώσει δόκιμος στην αρχή αλλά δεν με πηρανε λόγω ηλικίας. Τελικά με χωσανε στα λυβ.και φυσικά ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στο στρατό
Ήσουν λοχίας;Αν ήσουν και οδηγός τότε ο Στρατός σου έδωσε επαγγελματικό εφόδιο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.782
Πόντοι
9.297
Ναι ....αλλά είχαμε αλλά θέματα εκεί....ειμασταν απλοί φαντάροι πεζικό και κάναμε ότι οι πεζοναύτες οι αλεξιπτωτιστές κτλ
Ναι αλλά σε περιοχή που απειλείται είναι φυσικό να υπάρχουν πιο πολλές απαιτήσεις από το προσωπικό...
Οι μπαμπάδες μας αυτά που κάνανε τότε σήμερα θα ήταν καψωνια η εκπαίδευση Ειδ.Δυνσμεων στην σημερινή εποχή.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.782
Πόντοι
9.297
Τότε κάνανε σημειωτον με τα γόνατα....τώρα σε ίδια περιπτωση θα εσκαγαν συνεργεία Τατιάνας,Ευαγγελατου και Ζηνας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λοχίας και έτρωγα εγώ όλα τα σκατά για τους φαντάρους
Ας τους έβγαζες στον τακο....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πάντως όταν είχα πρώτο μπει στη μονάδα είχα σφαχτεί με όλους τους παλιους. Ήμουν φοβερά αντιδραστικος

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.782
Πόντοι
9.297
Πάντως όταν είχα πρώτο μπει στη μονάδα είχα σφαχτεί με όλους τους παλιους. Ήμουν φοβερά αντιδραστικος
Όταν παλιωσες έγινες χωστης η ήσουν πιο φιλικός στους νέους;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι ένα μπουστη που μας έριχνε 3-4 σειρες. Εμπενε κάθε βράδυ και αναβε τα φωτα ο καριολης ενώ κοιμομασταν. Μια δυο τρεις σηκώθηκα πανω και του εριξα κάτι χριστοπαναγίες. Και ήμουν ο πιο νέος στο θάλαμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν παλιωσες έγινες χωστης η ήσουν πιο φιλικός στους νέους;
Οχι φιλικοτατος ποτε δεν είχα αυτα τα θέματα με παλιος νεος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.782
Πόντοι
9.297
Θυμάμαι ένα μπουστη που μας έριχνε 3-4 σειρες. Εμπενε κάθε βράδυ και αναβε τα φωτα ο καριολης ενώ κοιμομασταν. Μια δυο τρεις σηκώθηκα πανω και του εριξα κάτι χριστοπαναγίες. Και ήμουν ο πιο νέος στο θάλαμο.
Δεν εγκρίνω την εξύβριση των Θείων αλλά κατά τα άλλα καλά ξηγηθηκες...και εγώ δήλωσα ανάστημα σε αυθαιρεσίες από παλιούς αλλά και σε κάτι χαζεμενους νέους που πήγαν να με πουλήσουν μαγκιά...με Τούρκους δεν θα δώσουμε μάλλον μάχη σώμα με σώμα...αλλά με "συναδέλφους" έδωσα.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Το θέμα είναι τι αναζητά καθένας στη ζωή. Αν σου αρέσει η συντροφιά και γνωρίσεις έναν άνθρωπο που σε προσέχει και νιώθεις και εσύ την ανάγκη να την προσέχεις κάνε το. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα γράφουν για γυναίκες που τους σπάνε τα @@ . Αυτό δεν είναι τίποτα. Αν βρεις έναν άνθρωπο που αγαπάς πιο πολύ από τη ζωή σου και κάποια μέρα τη χάσεις από κάποια ασθένεια; Τι κάνεις τότε;
Πάντα αξίζει τον κόπο να έχεις καλή παρέα και η καλή γυναίκα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Οπότε ακόμη κι αν είναι για λίγο αν το θες πρέπει να το ζήσεις.
Η απόκτηση παιδιών δεν είναι αυτοσκοπός, αν και νομίζω πως σε λίγα χρόνια θα αλλάξει αυτή η "μόδα" με τα λίγα ή καθόλου παιδιά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.782
Πόντοι
9.297
Το θέμα είναι τι αναζητά καθένας στη ζωή. Αν σου αρέσει η συντροφιά και γνωρίσεις έναν άνθρωπο που σε προσέχει και νιώθεις και εσύ την ανάγκη να την προσέχεις κάνε το. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα γράφουν για γυναίκες που τους σπάνε τα @@ . Αυτό δεν είναι τίποτα. Αν βρεις έναν άνθρωπο που αγαπάς πιο πολύ από τη ζωή σου και κάποια μέρα τη χάσεις από κάποια ασθένεια; Τι κάνεις τότε;
Πάντα αξίζει τον κόπο να έχεις καλή παρέα και η καλή γυναίκα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Οπότε ακόμη κι αν είναι για λίγο αν το θες πρέπει να το ζήσεις.
Η απόκτηση παιδιών δεν είναι αυτοσκοπός, αν και νομίζω πως σε λίγα χρόνια θα αλλάξει αυτή η "μόδα" με τα λίγα ή καθόλου παιδιά.
Για να αλλάξει αυτό πρέπει να αλλάξει η οικονομική κατάσταση προς το καλύτερο.Κστι πολύ Χλωμό....

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Εγω Ρόδο υπηρέτησα (για δώδεκα μήνες κανονικά ήταν 18 μηνο αλλά δεν υπηρέτησα τους υπόλοιπους μήνες γιατί πέρασα αστυνομία .Δεν ήμουν ούτε λοχίας ούτε δεκανΕΑΣ Αλλά στρατιώτης .Και εμένα με είχαν πειράξει παλιοί στρατιώτες αλλά εγώ οταν παλιωσα ποτέ δεν επιδίωξα να κάνω κάτι σε πιο νέα παιδιά .Δεν το θεωρώ σωστό ούτε στο στρατό αλλά ούτε και εκεί που υπηρετώ τώρα .Προσπαθώ να βοηθήσω τον άλλον .).Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις .Να είστε όλοι καλά .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι... Μαζί και με αυτό όμως θα παίξω και τζόκερ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγω Ρόδο υπηρέτησα (για δώδεκα μήνες κανονικά ήταν 18 μηνο αλλά δεν υπηρέτησα τους υπόλοιπους μήνες γιατί πέρασα αστυνομία .Δεν ήμουν ούτε λοχίας ούτε δεκανΕΑΣ Αλλά στρατιώτης .Και εμένα με είχαν πειράξει παλιοί στρατιώτες αλλά εγώ οταν παλιωσα ποτέ δεν επιδίωξα να κάνω κάτι σε πιο νέα παιδιά .Δεν το θεωρώ σωστό ούτε στο στρατό αλλά ούτε και εκεί που υπηρετώ τώρα .Προσπαθώ να βοηθήσω τον άλλον .).Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις .Να είστε όλοι καλά .
Έπρεπε και γω να γίνω μπάτσος.. Με περνανε που με περνανε για μπάτσο συνέχεια :confused:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πλέον όπως λεεικαι ο Σαντ, μόνο με ξενες μπορείς να κάνεις καλή οικογένεια.. Αλβανιδες, ρωσοουκρανες,Βουλγάρες, ρουμανες, γρωργιανες ειναι νοικοκιροκοριτσα πλένουν, μαγειρεύουν, καθαρίζουν, μπορούν Ν μεγαλώσουμε παιδιά.. Οι ελλεινιδες αντε για κάνα πουτσο ει αι το πολύ.. Άσε που το επίπεδο των ελλεινοδων είναι πολύ χαμιλο,με τις αλβανιδες μπορείς α κάνεις μια σοβαρή σιζοτηση να πεις κάτι σοβαρό, με τις ελλεινιδες τι να πεις, τα κοριτσάκια είναι απλά χαζα???️?️

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom