argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.782
- Πόντοι
- 9.297
Δεκαπλασιος μισθοςΦυσικά εκτός νήματος αυτά που λέμε ...εγώ όταν πήγα επερνα 30.000 δραχμές το μήνα συν τσιγάρα χωρίς φορο
Δεκαπλασιος μισθοςΦυσικά εκτός νήματος αυτά που λέμε ...εγώ όταν πήγα επερνα 30.000 δραχμές το μήνα συν τσιγάρα χωρίς φορο
Ήσουν λοχίας;Αν ήσουν και οδηγός τότε ο Στρατός σου έδωσε επαγγελματικό εφόδιο.Εκεί μονο δόκιμος άξιζε νομίζω γενικά δεν είχαμε και την καλυτερη φήμη. Αλλά σαν δόκιμος επερνες καλά λεφτά. Έχω είχα δηλώσει δόκιμος στην αρχή αλλά δεν με πηρανε λόγω ηλικίας. Τελικά με χωσανε στα λυβ.και φυσικά ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στο στρατό
Ναι ....αλλά είχαμε αλλά θέματα εκεί....ειμασταν απλοί φαντάροι πεζικό και κάναμε ότι οι πεζοναύτες οι αλεξιπτωτιστές κτλΔεκαπλασιος μισθος
Ναι αλλά σε περιοχή που απειλείται είναι φυσικό να υπάρχουν πιο πολλές απαιτήσεις από το προσωπικό...Ναι ....αλλά είχαμε αλλά θέματα εκεί....ειμασταν απλοί φαντάροι πεζικό και κάναμε ότι οι πεζοναύτες οι αλεξιπτωτιστές κτλ
Λοχίας και έτρωγα εγώ όλα τα σκατά για τους φαντάρουςΉσουν λοχίας;Αν ήσουν και οδηγός τότε ο Στρατός σου έδωσε επαγγελματικό εφόδιο.
Ας τους έβγαζες στον τακο....Λοχίας και έτρωγα εγώ όλα τα σκατά για τους φαντάρους
Εάν την γλύτωσες τυχερός εισουν....λάθος όπως ξέρεις αυτοΠάντως όταν είχα πρώτο μπει στη μονάδα είχα σφαχτεί με όλους τους παλιους. Ήμουν φοβερά αντιδραστικος
Όταν παλιωσες έγινες χωστης η ήσουν πιο φιλικός στους νέους;Πάντως όταν είχα πρώτο μπει στη μονάδα είχα σφαχτεί με όλους τους παλιους. Ήμουν φοβερά αντιδραστικος
Οχι φιλικοτατος ποτε δεν είχα αυτα τα θέματα με παλιος νεοςΌταν παλιωσες έγινες χωστης η ήσουν πιο φιλικός στους νέους;
Δεν εγκρίνω την εξύβριση των Θείων αλλά κατά τα άλλα καλά ξηγηθηκες...και εγώ δήλωσα ανάστημα σε αυθαιρεσίες από παλιούς αλλά και σε κάτι χαζεμενους νέους που πήγαν να με πουλήσουν μαγκιά...με Τούρκους δεν θα δώσουμε μάλλον μάχη σώμα με σώμα...αλλά με "συναδέλφους" έδωσα.Θυμάμαι ένα μπουστη που μας έριχνε 3-4 σειρες. Εμπενε κάθε βράδυ και αναβε τα φωτα ο καριολης ενώ κοιμομασταν. Μια δυο τρεις σηκώθηκα πανω και του εριξα κάτι χριστοπαναγίες. Και ήμουν ο πιο νέος στο θάλαμο.
εγώ τους λέω ότι πάω με άντρεςΕ καλά τώρα , πες τους είμαι άσφαιρος να ξεμπερδεύεις
Για να αλλάξει αυτό πρέπει να αλλάξει η οικονομική κατάσταση προς το καλύτερο.Κστι πολύ Χλωμό....Το θέμα είναι τι αναζητά καθένας στη ζωή. Αν σου αρέσει η συντροφιά και γνωρίσεις έναν άνθρωπο που σε προσέχει και νιώθεις και εσύ την ανάγκη να την προσέχεις κάνε το. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα γράφουν για γυναίκες που τους σπάνε τα @@ . Αυτό δεν είναι τίποτα. Αν βρεις έναν άνθρωπο που αγαπάς πιο πολύ από τη ζωή σου και κάποια μέρα τη χάσεις από κάποια ασθένεια; Τι κάνεις τότε;
Πάντα αξίζει τον κόπο να έχεις καλή παρέα και η καλή γυναίκα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Οπότε ακόμη κι αν είναι για λίγο αν το θες πρέπει να το ζήσεις.
Η απόκτηση παιδιών δεν είναι αυτοσκοπός, αν και νομίζω πως σε λίγα χρόνια θα αλλάξει αυτή η "μόδα" με τα λίγα ή καθόλου παιδιά.
Χλωμό για το άμεσο μέλλον. Σε 20 χρόνια δεν ξέρεις πως θα είναιΓια να αλλάξει αυτό πρέπει να αλλάξει η οικονομική κατάσταση προς το καλύτερο.Κστι πολύ Χλωμό....
Ναι... Μαζί και με αυτό όμως θα παίξω και τζόκερ.Το θέμα είναι τι αναζητά καθένας στη ζωή. Αν σου αρέσει η συντροφιά και γνωρίσεις έναν άνθρωπο που σε προσέχει και νιώθεις και εσύ την ανάγκη να την προσέχεις κάνε το. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα γράφουν για γυναίκες που τους σπάνε τα @@ . Αυτό δεν είναι τίποτα. Αν βρεις έναν άνθρωπο που αγαπάς πιο πολύ από τη ζωή σου και κάποια μέρα τη χάσεις από κάποια ασθένεια; Τι κάνεις τότε;
Πάντα αξίζει τον κόπο να έχεις καλή παρέα και η καλή γυναίκα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Οπότε ακόμη κι αν είναι για λίγο αν το θες πρέπει να το ζήσεις.
Η απόκτηση παιδιών δεν είναι αυτοσκοπός, αν και νομίζω πως σε λίγα χρόνια θα αλλάξει αυτή η "μόδα" με τα λίγα ή καθόλου παιδιά.
Έπρεπε και γω να γίνω μπάτσος.. Με περνανε που με περνανε για μπάτσο συνέχειαΕγω Ρόδο υπηρέτησα (για δώδεκα μήνες κανονικά ήταν 18 μηνο αλλά δεν υπηρέτησα τους υπόλοιπους μήνες γιατί πέρασα αστυνομία .Δεν ήμουν ούτε λοχίας ούτε δεκανΕΑΣ Αλλά στρατιώτης .Και εμένα με είχαν πειράξει παλιοί στρατιώτες αλλά εγώ οταν παλιωσα ποτέ δεν επιδίωξα να κάνω κάτι σε πιο νέα παιδιά .Δεν το θεωρώ σωστό ούτε στο στρατό αλλά ούτε και εκεί που υπηρετώ τώρα .Προσπαθώ να βοηθήσω τον άλλον .).Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις .Να είστε όλοι καλά .