arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
καπως ετσι μεγαλωσα προσωπικα και δεν εχω κανενα παραπονο απο τους γονεις μουΤα σκυλιά μεγαλώνουν έτσι,όχι τα παιδιά
καπως ετσι μεγαλωσα προσωπικα και δεν εχω κανενα παραπονο απο τους γονεις μουΤα σκυλιά μεγαλώνουν έτσι,όχι τα παιδιά
μα δεν διαφωνω καθολου σ αυτο απλα ο χρονος ειναι αμειλικτοςΠολύ σωστό το σκεπτικό σου, παργματικά! Διαφωνώ σε ένα σημείο μόνο, ελάχιστοι άνθρωποι πριν τα 40 έχουν ωριμάσει, συνεπώς γίνεται λανθασμένη επιλογή συντρόφου, δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, δεν έχουν φτιάξει την ζωή τους! Για εμένα μετά τα 40 και αν έχει μπει λίγο μυαλό στο κεφάλι, διαφορετικά την πληρώνει συνήθως το παιδί !
πολυ σωστη παρατηρηση, θεωρησα οτι εννοειταιΚι ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους.
η το στελνεις σχολειο, να μαθει καποια τεχνη κτλτα στέλνεις και για ζητιάνεμα στα φανάρια και βγήκες στη σύνταξη.
Δικός μου είσαιμα δεν διαφωνω καθολου σ αυτο απλα ο χρονος ειναι αμειλικτος
αν βεβαια δεν νιωθεις ετοιμος, μεινε μονος οπως πολυ σωστα ειπες μεχρι κι αν νιωσεις
μπορει να αισθανεσαι σιγουρος και παλι να την πατησεις αλλα ετσι ειναι η ζωη
τλχ να κανουμε την σωστη επιλογη με τα δεδομενα που εχουμε γιατι το μελλον το οριζει μοναχα ο θεος
για να πω την αληθεια δεν ειναι ολο δικο μου το σκεπτικο αλλα εμπνευσμενο απο καποιον ανθρωπο που σεβομαι πολυ
Αν μεγάλωσες χωρίς i phone πέρασες τραυματικά παιδικά χρόνιακαπως ετσι μεγαλωσα προσωπικα και δεν εχω κανενα παραπονο απο τους γονεις μου
Εγώ τύπε μεγάλωσα με ericsson gf 768Αν μεγάλωσες χωρίς i phone πέρασες τραυματικά παιδικά χρόνια
Άσε. Όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν κινητά.Εγώ τύπε μεγάλωσα με ericsson gf 768
Άσε. Όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν κινητά.
αυτο ειχα στο στρατο...αλλα το πρωτο μου ηταν το nokia με το φιδακι μεσαΕγώ τύπε μεγάλωσα με ericsson gf 768
Πσσ τι μου θύμησες τώρα..!!!!αυτο ειχα στο στρατο...αλλα το πρωτο μου ηταν το nokia με το φιδακι μεσα
ποσο παιδι? και γω στα 18 πηρα το πρωτο νομίζω το 99Άσε. Όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν κινητά.
Οριακά το πρόλαβες. Εγώ ήμουν λίγο μεγαλύτερος.ποσο παιδι? και γω στα 18 πηρα το πρωτο νομίζω το 99
αν θυμάμαι καλά το έιχα πάρει στα 16, μάλλον το ερικσονποσο παιδι? και γω στα 18 πηρα το πρωτο νομίζω το 99
Για αυτό οι ένστολοι έχουν προβάδισμα στην δημιουργία οικογένειας...διότι έχουν αποκατασταθεί κοινωνικά και οικονομικά από μικρή ηλικία λόγω του ότι οι υπηρεσίες αυτές έχουν όριο ηλικίας.η δημιουργια οικογενειας θα πρεπει να ξεκιναει γυρω στα 25-30 ιδανικα, αν οχι ακομα νωριτερα, πραγμα καπως δυκολο στην εποχη μας
οι κυριοι λογοι ειναι 2
1 βιολογικα να μπορεις να ανταπεξελθεις στις αναγκες των παιδιων απο θεμα ενεργειας αλλα και διαθεσης χρονου
ενω στην συνεχεια να προλαβεις να ολοκληρωσεις τον κυκλο της ζωης (παππους γιαγια η και περαιτερω)
ετσι θα μπορεσεις να βοηθησεις και τα παδια σου με την ανατροφη των δικων τους παιδιων
και δευτερον οι πολλες σχεσεις φθειρουν τον ανθρωπο
δλδ δινεις ενεργεια και πολλα αλλα σε μια σχεση με αποτελεσμα οταν βρεις αυτην που θες δεν εισαι σε ιδανικη θεση να προσφερεις αυτα που χρειαζονται για μια υγιη σχεση καθως εχεις χασει την υπομονη σου
επισης ειναι γνωστο οτι οσο μεγαλωνουμε γερναμε κατα συνεπεια ολο και περισσοτερα σου ξινιζουν και γινεται ολο και δυσκολοτερη η ευρεση καταλληλου συντροφου
χαρακτηριστικα...ενα απλο ελλατωμα στην αρχη μας φαινεται χαριτωμενο αλλα στην συνεχεια επαναλαμβανομενο γιγαντωνεται και μας γινεται αφορητο. αυτο λοιπον πολλαπλασιαζεται με τις αλλαγες συντροφων μεσα στα χρονια.
καλη τυχη
ουτε που θυμαμαι πως ηταν τοτεΕποχές χρονοχρέωσης. Ούτε πακέτα ούτε τίποτα.
γενικως ο δημοσιος υπάλληλος εχει μια ασφάλεια οποτε προχωράει πιο ανετα στη δημιουργία οικογένειαςΓια αυτό οι ένστολοι έχουν προβάδισμα στην δημιουργία οικογένειας...διότι έχουν αποκατασταθεί κοινωνικά και οικονομικά από μικρή ηλικία λόγω του ότι οι υπηρεσίες αυτές έχουν όριο ηλικίας.
Θυμάσαι που τα φορτίζαμε όλη νύχτα;ουτε που θυμαμαι πως ηταν τοτε
τα εχω ακομαΘυμάσαι που τα φορτίζαμε όλη νύχτα;