Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.957
- Πόντοι
- 3.506
Ωραίες εποχές όμωςΘυμάσαι που τα φορτίζαμε όλη νύχτα;
Ωραίες εποχές όμωςΘυμάσαι που τα φορτίζαμε όλη νύχτα;
Θυμάσαι που τα φορτίζαμε όλη νύχτα;
Να σου πω κι εγώ κράτησα το πρώτο μου κινητό.τα εχω ακομα
Αν είναι ανασφαλής θα πέσει στην πρώτη μπαζολα που θα βρει διότι ως ανασφαλής δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποια εμφανίσιμη.γενικως ο δημοσιος υπάλληλος εχει μια ασφάλεια οποτε προχωράει πιο ανετα στη δημιουργία οικογένειας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα το τι μπουμπουκι θα πάρει αυτο ειναι αλλο θέμα
Το σπορτεξακι λόγω γιωταδισμου η έτσι για την πλάκα της φωτογράφισης;
20 χρονων!! ερε νιατα
οχι ηταν κανα μηνα πριν φύγω απο τη μονάδα και τα ειχα γράψει ολα στα αρχιδια μου...ειχα πηξει 8 μηνες στη μυτιλήνηΤο σπορτεξακι λόγω γιωταδισμου η έτσι για την πλάκα της φωτογράφισης;
Ηταν δύσκολη η δικιά μας θητεία....τώρα πάνε 9 μήνες τα γατάκια και υποφέρουν...μια δικιά μας μετάθεση όλη η δικιά τους θητεία....αλλά στην Μυτιλήνη μπορούσες να κάνεις καμάκι σε καμμία τουρίστρια....εμάς μας είχε φαει η αγχωμενη ( λέμε τώρα....) μαλακια στο Διδυμότειχο Μπλουζ.οχι ηταν κανα μηνα πριν φύγω απο τη μονάδα και τα ειχα γράψει ολα στα αρχιδια μου...ειχα πηξει 8 μηνες στη μυτιλήνη
Οι καλύτερες.Ωραίες εποχές όμως
ναι...16 μηνο ειχα κάνει.Καλα στη μυτιληνη περαν το οτι ειχα πήξει εκει με τους γκασμάδες,την κοπάναγα σχεδον καθε 2 μερες.Ειχε γενικως πολυ πραμα εξω αλλα νομιζω τους φαντάρους δεν τους πολυγουστάρανε.Ηταν δύσκολη η δικιά μας θητεία....τώρα πάνε 9 μήνες τα γατάκια και υποφέρουν...μια δικιά μας μετάθεση όλη η δικιά τους θητεία....αλλά στην Μυτιλήνη μπορούσες να κάνεις καμάκι σε καμμία τουρίστρια....εμάς μας είχε φαει η αγχωμενη ( λέμε τώρα....) μαλακια στο Διδυμότειχο Μπλουζ.
Εγώ εκανα 14 μήνες λόγω αναβολής, πηγα καλοκαίρι στη Ροδο και κάτι αλάνια στην πρώτη έξοδο με πήγαν σε στριπ και άνοιξαν και σαμπάνιες, καλτ εμπειρίαναι...16 μηνο ειχα κάνει.Καλα στη μυτιληνη περαν το οτι ειχα πήξει εκει με τους γκασμάδες,την κοπάναγα σχεδον καθε 2 μερες.Ειχε γενικως πολυ πραμα εξω αλλα νομιζω τους φαντάρους δεν τους πολυγουστάρανε.
Σαν εγκυμοσύνη έγινε τώρα η θητεία.Ηταν δύσκολη η δικιά μας θητεία....τώρα πάνε 9 μήνες τα γατάκια και υποφέρουν...μια δικιά μας μετάθεση όλη η δικιά τους θητεία....αλλά στην Μυτιλήνη μπορούσες να κάνεις καμάκι σε καμμία τουρίστρια....εμάς μας είχε φαει η αγχωμενη ( λέμε τώρα....) μαλακια στο Διδυμότειχο Μπλουζ.
Λεφτά...υπηρχανΕγώ εκανα 14 μήνες λόγω αναβολής, πηγα καλοκαίρι στη Ροδο και κάτι αλάνια στην πρώτη έξοδο με πήγαν σε στριπ και άνοιξαν και σαμπάνιες, καλτ εμπειρία
Ένας στην Πυροβολαρχία μου ,είπε το αμίμητο:"Ο φαντάρος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου"....ναι...16 μηνο ειχα κάνει.Καλα στη μυτιληνη περαν το οτι ειχα πήξει εκει με τους γκασμάδες,την κοπάναγα σχεδον καθε 2 μερες.Ειχε γενικως πολυ πραμα εξω αλλα νομιζω τους φαντάρους δεν τους πολυγουστάρανε.
Τι ήθελε να πει ο ποιητης?Ένας στην Πυροβολαρχία μου ,είπε το αμίμητο:"Ο φαντάρος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου"....
Ότι ο φαντάρος ΔΕΝ είναι άνθρωπος αλλά μια κατώτερη μορφή ζωής που χρησιμεύει στο να βοηθάει τον άνθρωπο σε καταστάσεις κρίσεων.Τι ήθελε να πει ο ποιητης?
Ότι ο φαντάρος ΔΕΝ είναι άνθρωπος αλλά μια κατώτερη μορφή ζωής που χρησιμεύει στο να βοηθάει τον άνθρωπο σε καταστάσεις κρίσεων.
Σκυλομετανιωσα που δεν δήλωσα Κύπρο...υπήρχε καλό φαγητό και εγκαταστάσεις εκεί;Και μισθός καλύτερος από τις 2.960 δραχμές που είχαμε εμείς οι προ'ι'στορικοι φαντάροι της δραχμής;Εγώ έκανα μόνο στην Κύπρο 12 μήνες συν τα υπόλοιπα στην Ελλάδα συν φυλακή ...
Εκεί μονο δόκιμος άξιζε νομίζω γενικά δεν είχαμε και την καλυτερη φήμη. Αλλά σαν δόκιμος επερνες καλά λεφτά. Έχω είχα δηλώσει δόκιμος στην αρχή αλλά δεν με πηρανε λόγω ηλικίας. Τελικά με χωσανε στα λυβ.και φυσικά ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στο στρατόΣκυλομετανιωσα που δεν δήλωσα Κύπρο...υπήρχε καλό φαγητό και εγκαταστάσεις εκεί;Και μισθός καλύτερος από τις 2.960 δραχμές που είχαμε εμείς οι προ'ι'στορικοι φαντάροι της δραχμής;