Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
Εγω Ρόδο υπηρέτησα (για δώδεκα μήνες κανονικά ήταν 18 μηνο αλλά δεν υπηρέτησα τους υπόλοιπους μήνες γιατί πέρασα αστυνομία .Δεν ήμουν ούτε λοχίας ούτε δεκανΕΑΣ Αλλά στρατιώτης .Και εμένα με είχαν πειράξει παλιοί στρατιώτες αλλά εγώ οταν παλιωσα ποτέ δεν επιδίωξα να κάνω κάτι σε πιο νέα παιδιά .Δεν το θεωρώ σωστό ούτε στο στρατό αλλά ούτε και εκεί που υπηρετώ τώρα .Προσπαθώ να βοηθήσω τον άλλον .).Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις .Να είστε όλοι καλά .
Έδωσες Πανελλήνιες ενώ ήσουν στον στρατό;
Εγώ χρώσταγα κάτι μαθήματα στην σχολή που ήμουν (και όχι εύκολα τα περισσότερα) και δεν μπόρεσα να δώσω τίποτα όσο ήμουν στον στρατό...
Μια φορά έδωσα για να πάρω άδεια απλώς...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
Πολλοί κάνουν παιδί

1) για κοινωνικούς λόγους

2)για να μην μιλάνε οι γονεις τους 'δε μου έκανες εγγονάκι' κλπ

Σου λέει αφού καλύψαμε αυτά τα δύο,στ'αρχίδια μας

Εγώ βλέπω ότι ειδικά οι νέοι που κάνουν παιδιά,τα πετάνε στους γέρους και ούτε ασχολούνται
Αυτοί οι "κοινωνικοί λόγοι" και οι (κωλό) γεροι έχουν πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό τους, (που δεν είχε βέβαια μυαλό και εμπειρίες)...

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
Ελληνιδα μου εχει πει οτι σημερα η γυναικα ειναι σαν το λαχειο,εξαιρετικα σπανια θα βρεις γυναικα να ανοιξετε σπιτι και να κανετε οικογενεια,αν τη βρεις κρατα τη γερα. Εως τωρα οσες σχεσεις εχω κανει,μονο 1 ηταν ικανη για κατι τετοιο αλλα ειχα τα μυαλα στον πουτσο τοτε και πηγα και την κερατωσα. Με λιγα λογια,οι σημερινες Ελληνιδες ειναι μονο για γαμησια,βολτα,ψωνια και διακοπες.Αν πας και κανεις παιδι και το πας σοβαρα,σ'ενα χρονο το πολυ θα εχεις χωρισει διοτι δεν ειναι για πολλες ευθυνες τα κοριτσακια σημερα και ξεκινανε και βγαζουν εναν σκατενιο εαυτο που δεν τον αντεχεις και χωριζεις. Εχω πααααρα πολλα παραδειγματα.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Από τους γνωστους μου 30 συν και κάτι ψιλά μόνο ένας που είναι στρατιωτικός έκανε οικογένεια παιδί και αυτός με συνάδελφό του.ολοι οι άλλοι στην αναμονή η με μακροχρόνια σχέση η με αγαμιες κτλ.ενας άλλος γνωστός μου παντρεμένος ένα χρόνο τώρα με παιδί δουλειά 12 ώρα ντιλιβερι και υπάλληλος και βρέθηκε με γυναίκα τρελλαμενη στα πρόθυρα του χωρισμού με τρελλες απαιτήσεις κτλ ενώ όλα στην αρχή έδειχναν ιδανικά.πολλυ δύσκολο πλέον η οικογένεια

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Φ έχεις δίκιο απολυτα
Ελληνιδα μου εχει πει οτι σημερα η γυναικα ειναι σαν το λαχειο,εξαιρετικα σπανια θα βρεις γυναικα να ανοιξετε σπιτι και να κανετε οικογενεια,αν τη βρεις κρατα τη γερα. Εως τωρα οσες σχεσεις εχω κανει,μονο 1 ηταν ικανη για κατι τετοιο αλλα ειχα τα μυαλα στον πουτσο τοτε και πηγα και την κερατωσα. Με λιγα λογια,οι σημερινες Ελληνιδες ειναι μονο για γαμησια,βολτα,ψωνια και διακοπες.Αν πας και κανεις παιδι και το πας σοβαρα,σ'ενα χρονο το πολυ θα εχεις χωρισει διοτι δεν ειναι για πολλες ευθυνες τα κοριτσακια σημερα και ξεκινανε και βγαζουν εναν σκατενιο εαυτο που δεν τον αντεχεις και χωριζεις. Εχω πααααρα πολλα παραδειγματα
Ελληνιδα μου εχει πει οτι σημερα η γυναικα ειναι σαν το λαχειο,εξαιρετικα σπανια θα βρεις γυναικα να ανοιξετε σπιτι και να κανετε οικογενεια,αν τη βρεις κρατα τη γερα. Εως τωρα οσες σχεσεις εχω κανει,μονο 1 ηταν ικανη για κατι τετοιο αλλα ειχα τα μυαλα στον πουτσο τοτε και πηγα και την κερατωσα. Με λιγα λογια,οι σημερινες Ελληνιδες ειναι μονο για γαμησια,βολτα,ψωνια και διακοπες.Αν πας και κανεις παιδι και το πας σοβαρα,σ'ενα χρονο το πολυ θα εχεις χωρισει διοτι δεν ειναι για πολλες ευθυνες τα κοριτσακια σημερα και ξεκινανε και βγαζουν εναν σκατενιο εαυτο που δεν τον αντεχεις και χωριζεις. Εχω πααααρα πολλα παραδειγματα.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Ο τύπος έκανε δύο δουλειές και βρέθηκε φταιχτης κτλ τώρα το κάνε για διαζύγιο.η άλλη εξυνε τη μουνα της και τα περίμενε όλα από αυτόν.να δω ποιος από τους 2 θα πάρει επιμέλεια παιδιού κτλ.αν και νομίζω η μάνα σίγουρα

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
Φ έχεις δίκιο απολυτα
Η συμβουλη μου μαγκες ειναι,οποιος τυχερος βρει κοπελιτσα για σπιτι,να την κρατησει πολυ γερα στην αγκαλια του,να την κανει χαρουμενη και να την προσεχει. Ειχα μια καποτε οπως εγραψα,αλλα ημουν πολυ ηλιθιος τοτε. Μαγκες μου,μονο στο μπανιο δε με εβαζε να με πλυνει. Τι σκατα μου ειχε βρει τοτε,δε μπορω να καταλαβω αλλα σας λεω,μονο τις παντοφλες που δε μου εβαζε ρε'σεις.
Εν τω μεταξυ εγω ειμαι αυταρκης απο μικρη ηλικια,μαγειρευω,πλενω,καθαριζω τα παντα ολα λεμε και μου ειχε φανει τοσο περιεργο να μ'εχει βασιλια μια κοπελα οπως εκεινη,μου αρεσε να πω την αληθεια.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
Ο τύπος έκανε δύο δουλειές και βρέθηκε φταιχτης κτλ τώρα το κάνε για διαζύγιο.η άλλη εξυνε τη μουνα της και τα περίμενε όλα από αυτόν.να δω ποιος από τους 2 θα πάρει επιμέλεια παιδιού κτλ.αν και νομίζω η μάνα σίγουρα
Οι περισσοτεροι γαμοι που γινονται τα τελευταια χρονια ετσι καταληγουν,πανω κατω η ιδια ιστορια. Το αποτελεσμα ειναι η γυναικα να τα παραταει γιατι ειναι πολλες οι ευθυνες και αυτες εχουν μαθει μονο λουσα πουτσα και χορο σημερα.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
@chris drs τέτοιες γυναίκες δεν είναι τόσο σπάνιες όσο νομίζουμε, απλώς τις βρίσκεις δύσκολα γιατί συνήθως είναι δεσμευμένες.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
@chris drs τέτοιες γυναίκες δεν είναι τόσο σπάνιες όσο νομίζουμε, απλώς τις βρίσκεις δύσκολα γιατί συνήθως είναι δεσμευμένες.
μολις εδωσες τον λογο που ειναι οντως σπανιες,μαλιστα ειναι τοσο δυσευρετες που μολις βρισκει καποιος μια τετοια την δεσμευεται ακομα και αν δεν εχουν κλεισει ουτε χρονο σχεσης. οι συγκεκριμενες γυναικες αν δουν οτι δεν τις βλεπεις σοβαρα,τις εχασες. θελουν αντρα να ανοιξουν σπιτι,τελος!
θα δεις που σε λιγα χρονια,θα εξαφανιστει αυτο το ειδος γυναικας οσο και υπερβολικο αν σου ακουγεται.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
μολις εδωσες τον λογο που ειναι οντως σπανιες,μαλιστα ειναι τοσο δυσευρετες που μολις βρισκει καποιος μια τετοια την δεσμευεται ακομα και αν δεν εχουν κλεισει ουτε χρονο σχεσης. οι συγκεκριμενες γυναικες αν δουν οτι δεν τις βλεπεις σοβαρα,τις εχασες. θελουν αντρα να ανοιξουν σπιτι,τελος!
θα δεις που σε λιγα χρονια,θα εξαφανιστει αυτο το ειδος γυναικας οσο και υπερβολικο αν σου ακουγεται.
Βέβαια, το ερώτημα του κατά πόσο "θερμές" είναι στο κρεβάτι, παραμένει. Ωστόσο, αν θες να κάνεις οικογένεια σίγουρα αξίζει.
Ο αστάθμητος παραγοντας σε όλα αυτα είναι ότι στις μέρες μας το "άνοιγμα σπιτιου και δημιουργία οικογένειας" είναι πολυτέλεια - λίγοι μπορούν πλέον.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
Βέβαια, το ερώτημα του κατά πόσο "θερμές" είναι στο κρεβάτι, παραμένει. Ωστόσο, αν θες να κάνεις οικογένεια σίγουρα αξίζει.
Ο αστάθμητος παραγοντας σε όλα αυτα είναι ότι στις μέρες μας το "άνοιγμα σπιτιου και δημιουργία οικογένειας" είναι πολυτέλεια - λίγοι μπορούν πλέον.
Οσο δεν ενισχυονται τα ελληνικα νοικοκυρια τοσο λιγοτερες οικογενειες θα βλεπουμε. Εδω περα ειμαστε με fuel pass και power pass για να πληρωσουμε τα γαμησιατικα.
Οσο για το αλλο που αναφερεις,δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,αν και αυτη που ειχα βρει εγω μου εκανε ολα τα κεφια.

• Like
Αντιδράσεις: c79t

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
αχρηστα ξεφτιλομουνα οι 9/10 οποιος τις παιρνει σοβαρα για πανω απο μια πουτσα και ενα φτυσιμο στη μαπα ειναι αξιος της μοιρας του

εσενα σε ξεψαχνιζουν μεχρι προ-προ-προπαππου και αυτες δεν ξερουν να βρασουν ουτε νερο

ουτε τι κανεις για τα τυπικα δεν σε ρωτανε οταν μιλας μαζι τους το εχετε προσεξει? μονο το μουνι τους τις νοιαζει να καβατζωσουν

στο διαολο σιχαματα :2funny:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Οσο δεν ενισχυονται τα ελληνικα νοικοκυρια τοσο λιγοτερες οικογενειες θα βλεπουμε. Εδω περα ειμαστε με fuel pass και power pass για να πληρωσουμε τα γαμησιατικα.
Οσο για το αλλο που αναφερεις,δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,αν και αυτη που ειχα βρει εγω μου εκανε ολα τα κεφια.
Χαμηλοί μισθοί, υψηλά ενοίκια, ακρίβεια, υψηλοί λογαριασμοί στις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, υπέρογκη φορολογία. Ποιός να δώσει ενίσχυση? Αν ήθελαν θα είχαν σώσει την κατάσταση προ πολλού.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
αχρηστα ξεφτιλομουνα οι 9/10 οποιος τις παιρνει σοβαρα για πανω απο μια πουτσα και ενα φτυσιμο στη μαπα ειναι αξιος της μοιρας του

εσενα σε ξεψαχνιζουν μεχρι προ-προ-προπαππου και αυτες δεν ξερουν να βρασουν ουτε νερο

ουτε τι κανεις για τα τυπικα δεν σε ρωτανε οταν μιλας μαζι τους το εχετε προσεξει? μονο το μουνι τους τις νοιαζει να καβατζωσουν

στο διαολο σιχαματα :2funny:
Πολύ σωστές παρατηρήσεις. Και το κερασάκι στην τούρτα ειναι ότι οι περισσότερες είναι αγενέστατες. Έχει χαθεί η θηλυκότητα πια.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Πολύ σωστές παρατηρήσεις. Και το κερασάκι στην τούρτα ειναι ότι οι περισσότερες είναι αγενέστατες. Έχει χαθεί η θηλυκότητα πια.
ζωα ειναι τι θηλυκοτητα να εχουν μεσα στην ξινιλα και την τοξικοτητα

ακου σκεπτικο τωρα λεει η αλλη ο γκομενος μου πρεπει να ειναι "κακο παιδι και αλητης" αλλα με τους αλλλος με εμενα ιπποτης

μετα σκαει κερατωμενη με το ματι πρησμενο και τα δοντια στην σακουλα στην εφημερια του ιπποκρατειου και σου λεει α τον αλητη ηταν τελικα με ολους κακος ο πουστης

αχρηστα παρταλια :piss:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
Εκεί μονο δόκιμος άξιζε νομίζω γενικά δεν είχαμε και την καλυτερη φήμη. Αλλά σαν δόκιμος επερνες καλά λεφτά. Έχω είχα δηλώσει δόκιμος στην αρχή αλλά δεν με πηρανε λόγω ηλικίας. Τελικά με χωσανε στα λυβ.και φυσικά ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στο στρατό
Που πέρασες καλύτερα στο στρατό;
Με τους απλούς στρατιώτες ή τους αξιωματικούς;
Εδώ λοχία σε έκαναν και λες ότι ήταν μαλακία...
Όχι ΔΕΑ, που έχει ειδική εκπαίδευση σκληρή 4 μήνες, ευθύνες, περισσότερη θητεία κτλ...

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216

ακου σκεπτικο τωρα λεει η αλλη ο γκομενος μου πρεπει να ειναι "κακο παιδι και αλητης" αλλα με τους αλλλος με εμενα ιπποτης

μετα σκαει κερατωμενη με το ματι πρησμενο και τα δοντια στην σακουλα στην εφημερια του ιπποκρατειου και σου λεει α τον αλητη ηταν τελικα με ολους κακος ο πουστης

Εντάξει, σίγουρα αλλά και μεις όμως τις θέλουμε "και πουτάνες και παρθένες".

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446

Ναι, εντάξει έχουν καταντήσει να μην ξέρουν τι θέλουν...
Από την άλλη όμως ο τύπος του άντρα που είναι σαν τον Θόδωρο, τον γραμματέα του Πόπωτα στο "Καφέ της Χαράς", δεν μπορεί να αρέσει και να τραβάει τις γυναίκες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom