Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
Χαμηλοί μισθοί, υψηλά ενοίκια, ακρίβεια, υψηλοί λογαριασμοί στις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, υπέρογκη φορολογία. Ποιός να δώσει ενίσχυση? Αν ήθελαν θα είχαν σώσει την κατάσταση προ πολλού.
Τα οικονομικά προβλήματα είναι σίγουρα ένας σοβαρός λόγος (από τους πρωταρχικούς), για την αναβολή ή την αποφυγή δημιουργίας οικογένειας (όπως και για την διάλυσή της, όταν ήδη υπάρχει).
Από εκεί και πέρα δεν είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ όμως...
Πιστεύεις ότι αν δίνονταν τα κίνητρα που λες, θα προχωρούσαν πολλοί στην δημιουργία οικογένειας;
Και αν ναι, μήπως οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αφελείς ή επιπόλαιοι (ή και τα δύο)...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Εντάξει, σίγουρα αλλά και μεις όμως τις θέλουμε "και πουτάνες και παρθένες".
ε κοιτα η "παρθενα" (φανταζομαι εννοεις την πιο λου προφαιλ και ψιλονταουν του ερθ σαν παρθενα) γινεται πουτανα και οτι θες
η πουτανα παλι δεν γινεται τιποτα αλλο μονο πουτανα θα ειναι για παντα

οποτε διαλεγεις και παιρνεις και τα λουζεσαι μετα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Ναι, εντάξει έχουν καταντήσει να μην ξέρουν τι θέλουν...
Από την άλλη όμως ο τύπος του άντρα που είναι σαν τον Θόδωρο, τον γραμματέα του Πόπωτα στο "Καφέ της Χαράς", δεν μπορεί να αρέσει και να τραβάει τις γυναίκες...
δεν ξερω ποιος ειναι αυτος δεν βλεπω τβ :2funny: χαλιας ειναι?

ε τι να κανουμε δεν θα τους σωσουμε ολους αλλα αυτοι που μπορουν ας σωθουν

οι αλλοι που θελουν να μπλεξουν ας ακολουθησουν την πεπατημενη :μια γκομενα βρηκα αυτη ειναι την παντρευτηκα-μαρτυρησα-πεθανα

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
δεν ξερω ποιος ειναι αυτος δεν βλεπω τβ :2funny: χαλιας ειναι?

ε τι να κανουμε δεν θα τους σωσουμε ολους αλλα αυτοι που μπορουν ας σωθουν

οι αλλοι που θελουν να μπλεξουν ας ακολουθησουν την πεπατημενη :μια γκομενα βρηκα αυτη ειναι την παντρευτηκα-μαρτυρησα-πεθανα
Δεν είναι χάλιας εμφανισιακά, είναι ο πολύ ευγενικός για άντρας, ο νερόβραστος, ο χλεχλές...
Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω σήριαλ, αλλά αυτά του Ρώμα και του Ρήγα τα έβλεπα παλιά, γιατί έχουν έξυπνο χιούμορ...

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Τα οικονομικά προβλήματα είναι σίγουρα ένας σοβαρός λόγος (από τους πρωταρχικούς), για την αναβολή ή την αποφυγή δημιουργίας οικογένειας (όπως και για την διάλυσή της, όταν ήδη υπάρχει).
Από εκεί και πέρα δεν είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ όμως...
Πιστεύεις ότι αν δίνονταν τα κίνητρα που λες, θα προχωρούσαν πολλοί στην δημιουργία οικογένειας;
Και αν ναι, μήπως οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αφελείς ή επιπόλαιοι (ή και τα δύο)...
Πιστεύω μια ομαλοποίηση της κατάστασης θα παρακινούσε πολλούς, όχι όλους βέβαια αλλά αρκετούς.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
ε κοιτα η "παρθενα" (φανταζομαι εννοεις την πιο λου προφαιλ και ψιλονταουν του ερθ σαν παρθενα) γινεται πουτανα και οτι θες
η πουτανα παλι δεν γινεται τιποτα αλλο μονο πουτανα θα ειναι για παντα

οποτε διαλεγεις και παιρνεις και τα λουζεσαι μετα
Σωστός!!! :rockon::rockon::rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Δεν είναι χάλιας εμφανισιακά, είναι ο πολύ ευγενικός για άντρας, ο νερόβραστος, ο χλεχλές...
Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω σήριαλ, αλλά αυτά του Ρώμα και του Ρήγα τα έβλεπα παλιά, γιατί έχουν έξυπνο χιούμορ...
καταλαβα ναι

ε δεν ειναι εποχες για ευγενειες και ευαισθησιες στα ζωα φερεσαι σαν ζωα και τελειωνουμε

βλεπεις η καθε αλογομουρα με τα τσιμπουκοχειλα ενεβαζει την σκατοφατσα της στο ινστα απο το ταδε γυφτομαγαζο και σε 0 μιλισεκοντ σκαει γλιτσης με σχολιο "θεαρα"

βρε γαμησετην την αχρηστη μονο γιαυτο ειναι το σκουπιδι ταισε το εγω της και για σημερα αυτο τις νοιαζει μονο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.213
Πόντοι
25.467
καταλαβα ναι

ε δεν ειναι εποχες για ευγενειες και ευαισθησιες στα ζωα φερεσαι σαν ζωα και τελειωνουμε

βλεπεις η καθε αλογομουρα με τα τσιμπουκοχειλα ενεβαζει την σκατοφατσα της στο ινστα απο το ταδε γυφτομαγαζο και σε 0 μιλισεκοντ σκαει γλιτσης με σχολιο "θεαρα"

βρε γαμησετην την αχρηστη μονο γιαυτο ειναι το σκουπιδι ταισε το εγω της και για σημερα αυτο τις νοιαζει μονο
Ενώ το σχόλιο "θέλω κώλο", είναι πιο κατάλληλο όσο νά 'ναι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Ενώ το σχόλιο "θέλω κώλο", είναι πιο κατάλληλο όσο νά 'ναι.
φυσικα

ευθυς ειλικρινης και του δε ποιντ σχολιο

οχι θα κατσουμε να λιβανιζουμε την καθε σαπιομουνα θεαρα κουκλαρα κλπ και να την γαμαει αλλος στο τελος :2funny:

ektor2010

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
190
Πόντοι
0
Καλημέρα στην ομάδα.
Οι γυναίκες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τέλη δεκαετίας του 80 ή την δεκαετία του 90 και του 2000 έχουν μεγαλώσει πολύ διαφορετικά από τις γυναίκες των προηγούμενων γενεών. Οι οικογένειες τις δεκαετίες του 60-70 είχαν μετρημένα κουκιά για να ζήσουν, όλοι βοηθούσαν μέσα στο σπίτι και τα κορίτσια ειδικά την μητέρα τους για να μάθουν τις δουλειές ενός σπιτιού.
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης φυσικά δεν υπήρχαν η τηλεόραση δεν υπήρχε στην μορφή που είναι σήμερα οπότε τα μυαλά ήταν ακόμη μέσα στο κεφάλι.
Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές προκλήσεις για τον καθένα μας. Παντού πλασάρεται το "Να ζεις, να διασκεδάζεις και φυσικά να έχεις πολύ χρήμα". Τα μέσα ενημέρωσης και αυτά της κοινωνικής δικτύωσης πλασάρουν το σεξ, το χρήμα και μια ψευδαίσθηση καλής ζωής .
Έτσι μια γυναίκα (και ένας άντρας φυσικά) έχει μεγαλώσει με αυτά να της πιπιλανε το μυαλό και σε συνδυασμό με ένα σπίτι στο οποίο μεγάλωσε με υπέρ προστατευτικούς γονείς να της τα παρέχουν όλα έχει φτάσει σε αυτήν την κατάσταση.
Αυτό δυστυχώς το βλέπουμε να συμβαίνει και σε γυναίκες που μεγάλωσαν διαφορετικά και ήταν προσγειωμενες στην πραγματικότητα και έχει αλλάξει το μυαλό τους λόγο αυτής της "Παραπληροφορησης".

Θα κλείσω με μια ατάκα από τις γιαγιάδες μας.
"Ο άντρας είναι ο στυλοβάτης του σπιτιού αλλά η γυναίκα κρατάει το σπίτι ενωμένο "

....αυτές οι γυναίκες πλέον είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού για τον καθένα μας.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.848
Πόντοι
1.056
μολις εδωσες τον λογο που ειναι οντως σπανιες,μαλιστα ειναι τοσο δυσευρετες που μολις βρισκει καποιος μια τετοια την δεσμευεται ακομα και αν δεν εχουν κλεισει ουτε χρονο σχεσης. οι συγκεκριμενες γυναικες αν δουν οτι δεν τις βλεπεις σοβαρα,τις εχασες. θελουν αντρα να ανοιξουν σπιτι,τελος!
θα δεις που σε λιγα χρονια,θα εξαφανιστει αυτο το ειδος γυναικας οσο και υπερβολικο αν σου ακουγεται.

Καηκαμε μαν, δεν βρισκεις σοβαρη γυναικα.. Καθε χρονο και χειροτερες γινοντε!

Η παραπληροφορηση τους εχει καψει το μυαλο, και το χειροτερο απολα δεν εχουν σωστα κοινωνικα προτυπα να αξελιχτουν σε σωστο ειδος..

Πολύ σωστές παρατηρήσεις. Και το κερασάκι στην τούρτα ειναι ότι οι περισσότερες είναι αγενέστατες. Έχει χαθεί η θηλυκότητα πια.

Εγω το λεω χρονια τωρα, οτι η γυναικα εχει χασει τον ρολο της.

Επισης εκτος απο τα social media κτλπ πεποιθησεις σχετικα με φεμινισμο και μαλακιες τις εχει καταστρεψει τελειως.

Ειναι ολες τελειωμενες αλλα δεν το καταλαβαινουν τωρα..

Μολις το καταλαβουν θα ειναι πολυ αργα..

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.066
Πόντοι
3.556
λεμε ΝΑΙ στον γάμο. ΝΑΙ στην συντροφικότητα. ΝΑΙ στην οικογενειακή θαλπωρή. :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.811
Πόντοι
9.297
Έδωσες Πανελλήνιες ενώ ήσουν στον στρατό;
Εγώ χρώσταγα κάτι μαθήματα στην σχολή που ήμουν (και όχι εύκολα τα περισσότερα) και δεν μπόρεσα να δώσω τίποτα όσο ήμουν στον στρατό...
Μια φορά έδωσα για να πάρω άδεια απλώς...
Οι νέοι στην Αστυνομία νομίζω υπηρετουσαν για 12 μήνες και μετά έφευγαν για να πάνε στην Αστυνομία ως μέρος της εκπαίδευσης τους για χειρισμό όπλων αλλά και για να μάθουν να διοικούνται προτού να δίνουν αυτοί διαταγές.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.923
Πόντοι
3.556
ΝΑΙ στην οικογενειακή θαλπωρή. :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
:(
san902-black-sandali-andriko-1000x1250.jpg

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
Οι νέοι στην Αστυνομία νομίζω υπηρετουσαν για 12 μήνες και μετά έφευγαν για να πάνε στην Αστυνομία ως μέρος της εκπαίδευσης τους για χειρισμό όπλων αλλά και για να μάθουν να διοικούνται προτού να δίνουν αυτοί διαταγές.
Όχι, από τότε που οι αστυνομικές ακαδημίες "μπήκαν" στο σύστημα των πανελλήνιων (από το 1995), μόλις περάσουν κάνουν και την στρατιωτική εκπαίδευση σε αυτές, απλώς πάνε και στο ΚΕΒΟΠ, σαν μέρος της εκπαίδευσής τους...
Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος από την δεκαετία του 2000, κάποιες χρονιές, αφού έχουν πετύχει την εισαγωγή τους στις αστυνομικές ακαδημίες, πάνε πρώτα στον στρατό για 4 μήνες σε μονάδα του πυροβολικού ή των τεθωρακισμένων και μετά πάνε στην αστυνομική ακαδημία...
Αυτό αποφασίζεται στην αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς όμως...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.740
Πόντοι
3.656
Πάντως αντικειμενικά τώρα και στο μεταξύ μας έτσι?
Τρέφει κανείς αυταπάτες ότι ΕΙΔΙΚΑ με ελλεινιδα μπορεί να κάνει κάποιος οικογένεια?

Ε αφού τις παντρεύονται,μάλλον το πιστεύουν.Βλέπεις εσύ καμία να μη βρήκε άντρα να παντρευτεί;

Και το'χουμε ξαναπεί,μεταξύ μπακουριού και παντρεμένου,9/10 προτιμάνε γάμο και παντόφλα απο ελλεεινίδα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.066
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• 956B6466-D119-44A2-AD24-A96D85983329.jpeg
    956B6466-D119-44A2-AD24-A96D85983329.jpeg
    168,1 KB · Εμφανίσεις: 48

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.740
Πόντοι
3.656
Η συμβουλη μου μαγκες ειναι,οποιος τυχερος βρει κοπελιτσα για σπιτι,να την κρατησει πολυ γερα στην αγκαλια του,να την κανει χαρουμενη και να την προσεχει. Ειχα μια καποτε οπως εγραψα,αλλα ημουν πολυ ηλιθιος τοτε. Μαγκες μου,μονο στο μπανιο δε με εβαζε να με πλυνει. Τι σκατα μου ειχε βρει τοτε,δε μπορω να καταλαβω αλλα σας λεω,μονο τις παντοφλες που δε μου εβαζε ρε'σεις.
Εν τω μεταξυ εγω ειμαι αυταρκης απο μικρη ηλικια,μαγειρευω,πλενω,καθαριζω τα παντα ολα λεμε και μου ειχε φανει τοσο περιεργο να μ'εχει βασιλια μια κοπελα οπως εκεινη,μου αρεσε να πω την αληθεια.

Δεν υπάρχουν πλεον κοπελίτσες για σπίτι.Εκτος αν πάρεις καμια χοντρή παρθένα απο χωριό.Όσες είναι ψιλοεμφανίσιμες κι έχουν ζήσει μακριά απ'τα χωριά τους,δεν έχουν ιδέα απο σπίτι.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Δεν υπάρχουν πλεον κοπελίτσες για σπίτι.Εκτος αν πάρεις καμια χοντρή παρθένα απο χωριό.Όσες είναι ψιλοεμφανίσιμες κι έχουν ζήσει μακριά απ'τα χωριά τους,δεν έχουν ιδέα απο σπίτι.

δηλαδη παντρευοσουν Δαναη Μπαρκα ..? :confused:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.359
Πόντοι
8.815
σταματα να μηδενιζεις και να μιλας καθε φορα λες και εχεις εταιρεια που κανει opinion polls σε ολη την Ελλαδα. το εχεις κανει κ αλλη φορα παλι σε'μενα. υπαρχουν λεμε αλλα οπως ειπα δεν τις βρισκεις συχνα και οχι δεν ειναι ολες χοντρες χωριατες που βοσκουν γελαδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom