Εγώ αγαπητέ είμαι 41 χρονών άγαμος και αρκετά εμφανίσιμος.
Σε πληροφορώ οτι οι γονείς μου ποτέ δε με ενόχλησαν στο θέμα γάμου , ίσα ίσα βλέπουν το τι καριόλες κυκλοφορούν εκεί έξω και μου λένε οτι καλά κάθομαι στα αυγά μου.Το ίδιο μου λένε και φίλοι και γνωστοί.(παντρεμένοι και μη).
Οικονομικό θέμα δεν έχω και γαμάω όποτε γουστάρω τα καλύτερα μουνιά.Τώρα τα περί γνωριμιών που σου κανονίζουν αν είσαι παντρεμένος-χωρισμένος είναι να είχαμε να λέγαμε.Έχω δει τι πατσαβούρες έχουν πασάρει για γνωριμία κατά καιρούς σε 1-2 φίλους χωρισμένους που έχω και γελάω με τα χάλια τους.
Όσο για το τελευταίο που είπες οτι οι γυναίκες σε θεωρούν προβληματικό αν δεν έχεις παντρευτεί έστω μια φορά μέχρι τα 40 , τις γράφω στα τριχωτά μου τα παπάρια.Όταν δε μυρίσουν οτι έχει ο άλλος παραδάκι αλλάζουν άποψη για όλα...
αντε πες τα ρε ανθρωπε, που μας εχουν τρελανει εδώ χαμω ότι αμα μεινουμε ανυπαντροι καταστραφήκαμε κιολας......
Αν είναι να ναι κανεις οικονομικα ανετος, χιλιες φορες να τα χαιρεται ο ιδιος, παρα η κάθε καημενη ηλιθια! Γιατι οσα περισσοτερα προσφερεις, τοσσα περισσοτερα ζητανε, οποτε καταληγουμε στο περιβοητο 'άλλος γαμαει κι άλλος πληρωνει'.
ΤΕΛΟΣ!
Κατι αλλοι παλι, βλακωδώς πιστευουν πως αν παντρευτουν ευπορη γυναικα θα εξασφαλιστουν! Αυτοι είναι και οι χειρότεροι ολων, και αξια καταληγουν στο να χουν την άλλη να τους 'πουλαει και να τους αγοραζει' οποτε της καυλωσει!
Αμα εισαι ελευθερος, μπορεις να κρατιεσαι σε καλη φυσικη κατασταση (απαραιτητο και για λογους ψυχικης/σωματικης υγειας αλλωστε) και να τα φερνεις βολτα αξιοπρεπως, ΧΕΣΤΗΚΕΣ ποια νομιζει τι για σενα, εάν εισαι ωριμος η επιπόλαιος η οτιδήποτε!
Οι περισσοτερες σχεσεις που βλεπω γυρω μου, προϋποθέτουν πληρη 'ευνουχισμο'!
Με τον 'ευνουχισμο' δεν αναφέρομαι στο ότι δεν εχεις τις ελευθεριες που ειχες (αυτονοητο αυτό), αλλα μιλαμε για ξεπούληματης οποιας προσωπικότητας και οντότητας ειχες!
Θα θελουν να μιλανε και ν αποφασιζουν αλλοι για εσενα, θα προσπαθουν να σου επιβληθουν αποψεις και πραγματα τα οποια δεν θ αποδεχοσουν ποτε, αλλα θα το κανεις χαρην της σχεσης.
Με λυπει το γεγονός ότι όταν βγαινω με δεσμευμενους φιλους μου, δεν τους συνοδευουν οι γκομενες τους και κάθονται σπιτι! Πανε μονο σε κοινωνικες πιπες, τυπου γαμους και βαφτισια!
Πριν δεσμευτουν αυτές όμως, κάθε βραδυ ολοι μαζι εξω είμασταν!-τι στο καλο, με το ζορι βγαιναν μονο και μονο να βρουνε έναν μαλακα?
Και κάθε 3 και λιγο τους παιρνουν και τηλεφωνο να δοθεί η αναφορα! Λες κι εγω θα 'παρασυρω' τους μουροχαυλους γκομενους τους στα μονοπατια της ακολασίας!
Οσο μεγαλωνω, βλεπω τους φιλους μου πιο μαζεμένους, με τις γκομενες τους να με αντικρυζουν με επιφυλαξη, φοβούμενες ότι είμαι κακη επιρροή.
Χωρις να χω δωσει και δικαιώματα βεβαια!
Και με ειρωνια αν τυχει και βγουμε ποτε παρεα και φερω κανα γκομενακι μαζι μου, κοιτανε σαν καρακάξες, κι αν είναι κι ωραια, τις βλέπεις εντρομες, να βγαζουν επιθετικοτητα στους γκομενους τους!
Ε όχι μαγκες μου, αυτό δεν αξιζει να το ζηλεψει κανενας που σεβεται εστω και λιγο τον εαυτο του!