Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Ολα παίζουν το ρόλο τους τυπε. Μπορείς να πας ας πούμε με αναρχοαπλυτη όσο ωραίο μουνι και να ναι?
Εγώ οχι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ολα μετρανε τυπε!
Τινα το κανω να μαι ομορφος αν ντυνομαι σαν αστεγος;;;
δεν λεμε τι μετραει. λεμε τι είναι ομορφια. και κρινουμε προσωπο και σωμα. αμα είναι και εγω μεσα σε μια φερραρι ομορφαινω σαν τους σουηδους γινομαι????????

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Ακόμα κι έτσι σφιχτά να το πάρεις οι Ιταλοί που μοιάζουμε λίγο είναι κατά κορών στυλακια με σωματάρες. Εμείς παίζουμε κατηγορία σουγκλακου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ολα παίζουν το ρόλο τους τυπε. Μπορείς να πας ας πούμε με αναρχοαπλυτη όσο ωραίο μουνι και να ναι?
Εγώ οχι
με μαγιω στα καλλιστεία τις κρινουν και παρομοια τουαλετα.
δε τις συγκρινουν με το τι φοραει καθημερινα η κάθε μια.
δηλαδή μια πανεμορφη από την περσια επειδή φοραει τσαντορ και δεν φαινεται τιποτα, παυει να είναι ομορφη????
και αναρχοαπλυτες ομορφες κυκλοφορουν όπως και κακασχημες σινιαρισμενες με ακριβες τουαλέτες γριες

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Kακια κι ασχημη ρατσα ο ελληνας...
Υπουλη, κουτοπονηρη, κοντη, γεματη συμπλεγματα...
Θα πρεπε να απαγορευτει δια νομου παγκοσμιως η δημιουργια οικογενειας στον ελληνα!!

Οσο για τις εναλλακτικες αναρχοαπλυτες.... μακρια απο μενα!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
οι ισπανοι ξεχωριζουν , είναι πιο διαφορετικοι από τους ελληνες από ότι οι ελληνες με του ιταλους, ειδικα οι γυναικες δεν εχουν λιπος στο μαγουλο όπως οι  πιο στρογγυλοπρόσωπες ελληνιδες και ιταλιδες

Εγω παλι θυμαμαι που μας ειχαν ερθει κατι ισπανιδες με ερασμους με κατι κωλαρες να. Τωρα για τα μαγουλα θα σε γελασω...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσένα!!! :s&m_2:

Τι αναχρονιστικές απόψεις είναι αυτές?

Καταρχάς πολλές από τις θέσεις των αρχαίων είναι πλέον αναχρονιστικές και δεν ισχύουν σήμερα.Δεν έχεις παρά να διαβάσεις ένα βιβλίο αρχαίων. Που.χ Θουκυδίδη που μου αρέσει και πολύ. Οπότε αφήστε την επιλογή αρχαίων ρητών κατά το δοκούν.

Κατά δεύτερον, θα κάνω την ερώτηση στον βαλκανιο που του έχω κ ένα θάρρος , αλλά αφορά όλους με παρόμοιες απόψεις. Δλδ φίλε αν παντρολογουσουν με μουνετο στυλ cameron diaz, jeniffer lopez ή jena haze  με την οποία ταιριάζετε και σαν άνθρωποι και ήταν και γαμω τις σχέσεις θα έλεγες δεν γαμιεται το διαλαω γιατί δεν είναι 8χρονια μικρότερη?
Αυτό και αν είναι προκατάληψη. Η παροχημενη άποψη ότι η γυναίκα σπάει πιο εύκολα από τον άντρα ή ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή πάρτη 15 χρόνια μικρότερη για να σε κρατήσει και να την γουστάρεις...

Λες και σήμερα δουλευει η γυναίκα στο κτήμα όπως τότε για να σπάσει νωριτερα...

Λες και σε ένα σημερινό ζευγάρι που αυτός είναι 45αρης σαπιοκοιλιας, με 30 χρόνια ποτα, τσιγάρα και άλλες αμαρτίες, θα φταίει η 35αρα γυναίκα του που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και θα γαμωσταυριζει που δεν παντρεύτηκε την 26αρα Ουκρανίδα.

Λες και ο μέσος 45αρης Έλληνας έχει την εμφάνιση του 45αρη πλέον brad pitt και απαιτείται τουλάχιστον 15 χρόνια νεώτερο μουνετο για να κρατηθεί το κελεπουρι.

Είσαι και κοσμογυρισμένος παναθεμασε. Και κρύβεις εδώ από τους Έλληναρες ότι είμαστε από τους ασχημοτερους λαούς του κόσμου....

:grin:  :grin:  :grin:

Φίλε εγώ υιοθετω τις φράσεις των αρχαιων κατά το δοκούν.
Αν μεινω ακόμη λίγα χρονια ανύπαντρος,θα πω ότι υιοθετώ την άποψη του Αριστοτέλη που οριζε την ιδανικη ηλικια γαμου για τον αντρα τα 37 έτη. :grin:

Θα αρχισω με το τελευταίο που έγραψες..
Ειμαι απο τους λίγους που έχω επισημάνει πολλάκις ότι όπως οι Ελληνίδες δεν μνημονεύονται απο ΚΑΝΕΝΑΝ ξενο,ΚΑΝΕΝΑ αφιέρωμα για το που υπαρχουν ωραίες γυναίκες,ετσι και εμείς οι Ελληνες ΔΕΝ θεωρούμαστε ελκυστικοι κατά μεσο ορο.
Ειμαστε σαφως πάνω απο αραβομουσλίμια,αλβανούς,κ.λ.π.
αλλά αυτο που γράφτηκε πριν οτι ρίχνουμε σε Λατινους δεν ισχυει με την καμία.
Οι Ευρωπαιες γουστάρουν Λατίνους με χίλια.

Πάμε και στα της ηλικίας,μιλώντας πάντα για δημιουργια οικογενειας.
Οι δυνατότητες ομαλής κυοφορίας της ιδιας γυναικες στα 25 και στα 35,είναι διαφορετικη.Και δεν εννοω τον κινδυνο να πεθάνει η γυναικα ή το βρέφος,αλλά να μην γεννηθεί με διάφορα θέματα το παιδακι.
Απο σοβαρά μέχρι ήσσονος σημασίας,αλλά υπαρκτά.

Καλο το παράδειγμα με τις cameron diaz, jeniffer lopez ή jena haze.
Η απαντηση μου ήταν οτι θα τις προτιμουσα στα 27-28 τους και οχι στα 35 τους,αν φυσικά ειχα αυτη τη δυνατοτητα.

Και φυσικα υπάρχουν Milf που βαζουν κάτω 20αρες.
Η Ελινα Καντζά ειναι πιο όμορφη και καυλιάρα από την πλειοψηφία των πιπινιων στην Ελλάδα.
Αλλα πιο μαγκας ήταν οποιος την πηδουσε στα 20+ της,απο αυτον που την πηδαει στα 40 της.
Η νιοτη,η φρεσκάδα,είναι μια φορά..
Και για μας και για αυτές,απλά σε αυτές λογω στερεοτύπων,ρόλου,κ.λ.π. μετράει περισσότερο.

Προσωπικά δεν εχω παει ποτέ με μγαλύτερη από εμενα και ούτε πρόκειται.
Μάλιστα Πράγα γούσταρα πολύ με τα 19χρονα-20χρονα που έρχονταν για κανά guestαριλίκι στα Privat.
Επιδερμίδα φρεσκια,χιλιόμετρα λίγα,νιότη,το βυζί να κοιτάει ουρανο..

Δες τον Vincent Cassel.Την πιο ομορφη γυναίκα του κοσμου ειχε και ας ειναι αυτος σαν γκρεμλιν,την απατουσε συνεχώς και τώρα η γκομενα του είναι μοντέλο 18χρονων.

Αν το είχα σίγουρο φίλε Mounokwlaraki,θα συνέχιζα να γαμάω αβέρτα μέχρι τα 40+ και μετά θα εβρισκα μια ομορφη 20+ να κανει τα παιδιά μου.
Αλλά επειδή μου λοιπουν μερικά μύρια στο λογαριασμό,δεν μπορω να έχω τόσο παράλογες προσδοκίες.
΄Ομως ένας διάσημος ηθοποιος,ποδοσφαιριστης,ροκ σταρ,μπορεί..

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Ουδεμια φιλε!
Τους βλεπεις στυλατους με τα σακακια τους τα φουλαρια υους τα μοκασινια τους και βλεπεις και τον μεσο ελληνα κοιλαρα με το τσαντακι χιαστι η τη μπανανα, τη βερμουδα και το σπορτεξ και θες να ξερασεις... :vomit:

Το ουνα φατσια ουνα ρατσα ειναι οτι πιο ΨΕΜΑ εχει ακουστει ποτε...
ετσι ακριβως!
Μαθαινουν να προσεχουν την εμφανιση τους οι ιταλοι, το οποιο εννοείται πως 'σωζει' αρκετα την ενδεχομενη ασχημια.
Αυτό το πραγμα που εχουν οι ελληνες να κυκλοφορουν εξω με φορμες και ντυμενοι σαν τσιγγανοι δεν το καταλαβα ποτε ρε πουστη μου....
στα 37 μου εχω φιλους που είναι μια χαρα ατομα, και συγκροτημένοι χαρακτήρες γενικα, αλλα για καποιον λογο φορανε ΟΛΟΙ τα ιδια σκατορουχα-μια βερμουδιτσα/τζιν λιγδιασμενο, μια μαυρη μπλουζα, παπουτσι Adidas τελειωμενο και όλα καλα...
το καλοκαιρι ξεχωρίζεις έναν μεσο ελληνα απο έναν πρεζακια απλα εάν ο δεν παραπατάει στους δρομους.
ξερω κι αλλον έναν, ο οποιος φαινομενικα δειχνει απλυτος και βρωμιάρης, ενώ ο τυπος είναι πολύ πιο καθαρος απ ο,τι ο μεσος (ντους δυο φορες την μερα, κρεμουλες, αιθερια ελαια).
αλλα τον βλέπεις και σιχαινεσαι!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ακόμα κι έτσι σφιχτά να το πάρεις οι Ιταλοί που μοιάζουμε λίγο είναι κατά κορών στυλακια με σωματάρες. Εμείς παίζουμε κατηγορία σουγκλακου

εμ γιαυτο ειναι τιγκα τα φαγαδικα, οι ταβερνες και τα τσιπουραδικα...
ο ελληνας ΤΡΩΕΙ!  σε αντιθεση με τους περισσοτερους ευρωπαιους που πινουν και απλα συνοδευουν το ποτο τους με κανα μεζεδακι....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Χτικιαριδες κλαρινογαμπροι με σολαριουμ μεσα στο χειμωνα οι ιταλοι. Και αμορφωτοι, αγγλικα ουτε για δειγμα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
με μαγιω στα καλλιστεία τις κρινουν και παρομοια τουαλετα.
δε τις συγκρινουν με το τι φοραει καθημερινα η κάθε μια.
δηλαδή μια πανεμορφη από την περσια επειδή φοραει τσαντορ και δεν φαινεται τιποτα, παυει να είναι ομορφη????
και αναρχοαπλυτες ομορφες κυκλοφορουν όπως και κακασχημες σινιαρισμενες με ακριβες τουαλέτες γριες

αμα η ιδια η γυναικα πεταει την οποια ομορφια της στα σκουπίδια, (ενδεχομένως πιστεύοντας πως εχει ν αναδειξει 'κατι αλλο' -πχ ηλιθιες αποψεις), τοτε ξερεις πολύ καλα πως δεν πρόκειται να περασεις και πολύ ωραια μαζι της

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
ετσι ακριβως!
Μαθαινουν να προσεχουν την εμφανιση τους οι ιταλοι, το οποιο εννοείται πως 'σωζει' αρκετα την ενδεχομενη ασχημια.
Αυτό το πραγμα που εχουν οι ελληνες να κυκλοφορουν εξω με φορμες και ντυμενοι σαν τσιγγανοι δεν το καταλαβα ποτε ρε πουστη μου....
στα 37 μου εχω φιλους που είναι μια χαρα ατομα, και συγκροτημένοι χαρακτήρες γενικα, αλλα για καποιον λογο φορανε ΟΛΟΙ τα ιδια σκατορουχα-μια βερμουδιτσα/τζιν λιγδιασμενο, μια μαυρη μπλουζα, παπουτσι Adidas τελειωμενο και όλα καλα...
το καλοκαιρι ξεχωρίζεις έναν μεσο ελληνα απο έναν πρεζακια απλα εάν ο δεν παραπατάει στους δρομους.
ξερω κι αλλον έναν, ο οποιος φαινομενικα δειχνει απλυτος και βρωμιάρης, ενώ ο τυπος είναι πολύ πιο καθαρος απ ο,τι ο μεσος (ντους δυο φορες την μερα, κρεμουλες, αιθερια ελαια).

ΕΤΣΙ!
ποσο κανει ρε πουστη μου να παρεις ενα μοκασινι? ενα χαμηλο παπουτσακι απλο και στυλατο?
ενα υφασματινο παντελονακι, ενα πουκαμισακι απλο, καρω η μονοχρωμο???
Τι να πω ρε πουστη χανω τα λογια μου...

Αμ αυτο με τη διχαλα? που απο τον απριλιο με τη πρωτη υποψια ζεστης σκανε ολοι με τις σιχαμερες διχαλες και τα ακομα πιο σιχαμενα τριχωτα βρωμοποδαρα τους?
λες και ειναι πακιστανοι?  :vomit:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Οι Ελληνες περισοοτερο με Ρουμανους μοιαζουν στο ντυσιμο παρα με Ευρωπαιους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγω παλι θυμαμαι που μας ειχαν ερθει κατι ισπανιδες με ερασμους με κατι κωλαρες να. Τωρα για τα μαγουλα θα σε γελασω...
οι ισπανιδες επειδή είναι πιο λεπτες και πιο ψηλες από τις δικες μας στο σωμα νικάνε.
στο προσωπο επειδή δεν εχουν στρογγυλεμένα χαρακτηριστικα δεν υπαρχουν πολύ γλυκες φατσες, ουτε πολύ ομορφες ισπανιδες υπαρχουν, αλλα δεν υπαρχουν και πολύ ασχημες με γαμψες μυτες μπουγατσομαχαιρο σαν κατι ελληνιδες με ποντιακη-αρμενικη κλπ καταγωγη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι Ελληνες περισοοτερο με Ρουμανους μοιαζουν στο ντυσιμο παρα με Ευρωπαιους
οι ρουμανοι τι είναι ρε γεωγραφε, ασιατες?
ασιατικο ντύσιμο είναι οι κελεμπίες τον μεσανατολιτων.
αφρικανικο κατι παρδαλα ρουχα.
ελληνες και ρουμανοι είναι απλα πιο καζουαλ με τζιν ολοι ενώ ιταλοι είναι κουστουμαρισμένοι. τα ρουχα δεν σου αλλαζουν χαρακτηριστικα απλα φανερωνουν καποοια και κρυβουν αλλα και αυτό μονο όταν πρόκειται και αποκαλυπτικα ή εφαρμοστα ρουχα όπως αυτά που φαρανε οι γυναικες. τωρα ο κλιν ιστγουντ ειτε με κουστουμι ως βρωμικος χαρυ ειτε με βρωμικο τζιν ως καουμποη ψηλος και ωραιος είναι. όπως και η τζενη καρεζη ειτε με μαγιω ειτε σεμνα παραδοσιακα ρουχα ως ματνω μαυρογενους παλι ομορφη την λες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ετσι ακριβως!
Ανανια ηθελα να σε ρωτησω για τη γκομενα που καμακωσεσ στο αλλο θρεντ αλλα δε σε πετυχα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Ανανια ηθελα να σε ρωτησω για τη γκομενα που καμακωσεσ στο αλλο θρεντ αλλα δε σε πετυχα

τυπε, ηταν το τυχερο μου αυτό, αρχιδια καμακι εκανα, από μονη της εκατσε αυτή! Θα χε βαλει κανα στοίχημα!
καλο κοριτσι, και φιλοξενο.
που και που στελνουμε κανα μηνυματακι

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Οταν σε ενα γαμο τυγχανει η συζυγος να ειναι πλουσια, το ''κερατο'' μπορει και να συγχωρηθει..
Εαν ομως ειναι φτωχη η γυναικα, και εχει παρει επ' ωμου ολες τις υποχρεωσεις του γαμου, ο αντρας,
το ''κερατο'' δεν συγχωρειται με τιποτε.. :S

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Οταν σε ενα γαμο τυγχανει η συζυγος να ειναι πλουσια, το ''κερατο'' μπορει και να συγχωρηθει..
Εαν ομως ειναι φτωχη η γυναικα, και εχει παρει επ' ωμου ολες τις υποχρεωσεις του γαμου, ο αντρας,
το ''κερατο'' δεν συγχωρειται με τιποτε.. :S
αυτό τύπε τι είναι;;; η μαλακια της ημέρας ένα πράγμα ας πούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom