δεν απασχολει μονο εσενα.Απλα για να μην νιωθεις μονος σου.Σχεδον ολους το ιδιο θεμα απασχολει απο τα 30 και μετα.Με έχετε γαμήσει με αυτο το θέμα γιατί είναι κάτι που με απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό....
Χωρίζω και βρίσκω τον εαυτό μου και αυτά που άφησα πριν 2 χρόνια (2-3 μουνάκια ταυτόχρονα χωρίς σχέση και μαλακίες, παρτούζες...ξεφτιλίκια κτλ) ή το συνεχίζω με την σχέση που έχω τώρα και η ήδη όχι γαμάτη ερωτική μου ζωή πλέον (γαμάτη σε όλα της η γκόμενα, άτομο που κάνεις ΚΑΙ παρέα, όχι κλασσική γκόμενα ελλεηνίδα, σωματάρα ΑΛΛΑ δεν είναι όσο καυλίαρα-τρελιάρα θα ήθελα στο κρεβάτι) γίνεται απλά τραγική με ένα γάμο;
gamo to kefali mou .....έχω ξενερώσει, έχω μεγαλώσει ταυτόχρονα και με πιάνει αυτη η ανησυχία του "θα βρω ξανά άτομο που να έχει τουλάχιστον 7 στα 10 από αυτά που θέλω;"
(το 10 στα 10 είναι άπιαστο έτσι κι αλλιώς πιστεύω)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 496K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οκ εγω την εχω παρει εδω και χρονια.ολες αυτες που βρισκω ειτε ειναι ξεπετες ειτε ψαχνουν να σωθουν ειτε ειτε ειτε μια μια γαμω την πουτανα μου που να θελει να ειμαστε μαζι για να ειμαστε μαζι δεν ειχα τοσα χρονια και δεν την εχω βρει.σημαντικο ειναι την αποφαση του γαμου να την παρεις ο ιδος και οχι να επηρεαστεις απο την οικογενεια και τους συγγενεις η απο φιλους και δεν ειναι κακο να μην κανεις οικογενεια δεν μπορουν ολοι να κανουν οικογενεια δεν ειναι ευκολος αυτος ο τομεας ο γαμος ειναι ενα ρισκο η θα σου βγει η δεν θα σου βγει ειναι τζογος
(υποψην δεν κοιταω ομορφια κτλ κτλ μου αρκει ο χαρακτηρας αλλα και παλι δεν βρισκω.Να σημειωσω ειμαι αρκετα εμφανισιμος ακομα).
τετοιες μπολικες και να σου πω το λογο.Και όσοι ελπίζαμε για καμιά Ανατολική,σιγά σιγά το ξεχνάμε.Μόνο καμιά μιλφ αλλά άντε να φέρεις στους γονείς σου μεγαλύτερη.
Σεχδον ολες που δεν εχουν παντρευτει η παντρυτηκαν και χωρισαν συνηθως ειναι για τον λογο οτι κανενας δεν τους αρεσε πραγματικα και απλα ηταν μαζι μεχρι να βρουνε τον επομενο πο θα ΝΟΜΙΖΑΝ οτι ειναι καλυτερος γιατι αυτος που ηταν μαζι δεν ηταν τοσο καλος οσο αυτες θα θελανε,αλλα ως συνηθως πηγαινα απο το κακο στο χειροτερο.
Επισκέπτης
Ελληνίδες να παντρευτείτε και να κάνετε ελληνόπουλα. Θα μπασταρδέψουμε τελείως δηλαδή;
οι ασιατισες ειναι οτι λεει το πορτοφολι σου μην πιστευετε οτι ακουτε...ειναι υπερβολικα συμφεροντολογες.Ότι δλδ οι ασιάτισες , οι αφρικανες και οι λατινες θα προτιμούσαν με χίλια έναν ελληναρα από ότι έναν συμπατριώτη τους?
Καρατσεκαρισμενο αυτό?
Έχεις ρωτήσει π.χ. κάποια ασιατισα πως μας βλεπει?
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
οι ασιατισες ειναι οτι λεει το πορτοφολι σου μην πιστευετε οτι ακουτε...ειναι υπερβολικα συμφεροντολογες.
ενω οι αλλες κοιτανε τον ψυχικο σ κοσμο
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
ειμαστε εμεις οι αντρε εντελως μουνοδουλοι παντως. ανοιξε η αλλη η χοντρη η πενταγιοτισα θεμα οτι ερχεται ελλαδα τρεξανε ολοι οι αυνανες να την προυπαντησουν
urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ότι δλδ οι ασιάτισες , οι αφρικανες και οι λατινες θα προτιμούσαν με χίλια έναν ελληναρα από ότι έναν συμπατριώτη τους?
Καρατσεκαρισμενο αυτό?
Έχεις ρωτήσει π.χ. κάποια ασιατισα πως μας βλεπει?
Oι αφρικάνες σιγουρα. Αφρική δουλεύω..
Το προβλημα ειναι οτι δεν γαμαω μαύρες :S
Και οχι μονο ,αν μια 20 αρα εχει μια δουλεια με μισθο ανω των 500 ευρω σου ριχνει ροχαλα,μονο καμια μπατηρω θα σου κανει την χαρη και αν ,αλλο γκομενα και αλλο γυναικα δηλ.η αλλη θα παντρευτει και να ζει στην κακομοιρια???γιατι??Tυποι, για να παντρευτεις 20 χρονια μικροτερη σου γκομενα πρεπει να εισαι ειτε ο Κοντομηνας ειτε ο Μινως Κυριακου... Η κατι αναλογο...
Οποτε ας προσγειωθουμε στη πραγματικοτητα ολοι εμεις οι ανω των 40 που ακομα δεν εχουμε παντρευτει κι ας βολευτουμε με καμια..θειτσα της ηλικιας μας...
Καλα τα ονειρα για ξεκολλα πιπινακια και αλλα τετοια, αλλα εχουν κι ενα οριο...
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Και οχι μονο ,αν μια 20 αρα εχει μια δουλεια με μισθο ανω των 500 ευρω σου ριχνει ροχαλα,μονο καμια μπατηρω θα σου κανει την χαρη και αν ,αλλο γκομενα και αλλο γυναικα δηλ.η αλλη θα παντρευτει και να ζει στην κακομοιρια???γιατι??
δηλαδη αυτη με τα 500 δεν θερειται μπατιρω θεωρειται πλουσια?
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Oι αφρικάνες σιγουρα. Αφρική δουλεύω..
Το προβλημα ειναι οτι δεν γαμαω μαύρες :S
σε ποια χωρα εισαι φιλε? στην αθηνα παντως οι αραπινες μονο με αραπιδες ειναι και τους ελληνες μονο για να μας φανε τα γραγκα και για αρπακτες μας εχουνε. και μεγαλα κομοδινα
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Μου αρεσει που λετε για ασιατισες και γενικα πως μας βλεπουν οι γυναικες εκτος συνορων... μαγκες καταλαβετετο δεν υπαρχουμε καν στο χαρτη για πολλους ξενους... δε μας ξερουν καν περα απο οτι ειμαστε ενας μερος για διακοπες κτλ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μονο και μονο που ειμαστε λευκοι, ειτε από ευρωπη ειτε από βορειο αμερικη μας λογιζουν και μας αντιμετωπιζουν σαν καλυτερους γαμπρούς από οποιονδηποτε συμπατριωτη τους νεγρο ή κοντο-σχιστοματη. δεν παρατηρείται μονο όταν είναι στην χωρα μας αυτό το φαινομενο αλλα κυριως όταν παμε εμεις στην χωρα τους ή παιζουμε σε τριτη χωρα. στην γαλλια πχ η αραπινα στο δρομο σε κοιταει επιμονα, σε γλυκοκοιταζει. η γαλλιδα όχι, αλλα και παλι αν τυχει και σε γουσταρει δεν ξυνιζει από την αρχη για να μην την πεις ευκολη και πουτανα.Μου αρεσει που λετε για ασιατισες και γενικα πως μας βλεπουν οι γυναικες εκτος συνορων... μαγκες καταλαβετετο δεν υπαρχουμε καν στο χαρτη για πολλους ξενους... δε μας ξερουν καν περα απο οτι ειμαστε ενας μερος για διακοπες κτλ...
και με μαυρες εχω συναναστραφεί και γαλλιδα γκομενα εχω πιασει. και δεν είμαι κανενας εμφανίσιμος. αντίθετα οι ασιατες και νεγροι τι τυχη εχουν στην ελλαδα και μη πεταχτει κανενας να μου πει την εξαιρεση για έναν πακιστανο και για μια που γουσταρει μαυρους, ο κανονας λεει να δυσκολεύονται αυτοι να βρουν γκομενα και εμεις ως ευρωπαιοι, όχι ως ελληνες, ως ευρωπαιοι, απλα να βρίσκουμε ευκολοτερα γυναικα στην χωρα τους ή εδώ.
ρωτήστε απλα έναν αφρικανο ή ασιατη ποσες ελληνιδες εριξε και αν βρειτε έναν ελληνα που εζησε ασια ή αφρικη ποσες εριξε? τοσο απλο
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Αν εισαι ο...ατετοκουμπο ομως τις ριχνεις ολες! :S
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μολις επαληθευσες αυτό που εγραψα περι εξαίρεσης στον κανονα ευχαριστωΑν εισαι ο...ατετοκουμπο ομως τις ριχνεις ολες! :S
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Ειμαστε πανω απο Αφρικη-Ασια-Αραβες και κατω απο καθε χωρα πανω απο εμας εκτος απο κατι Βαλκανικες
Τσαμπα το κουραζετε καθως η Γερμανιδα πχ σε εχει πανω απ ολους αυτους αλλα κατω Απο Αγγλο-Γαλλο-Γερμανο-Σκανδιναβο-Ιταλο μεχρι και Πολωνο κτλπ
Οποτε εσεις τι συγκρινεστε με πακιστανους?Αλλοιμονο αν κανουμε συγκριση με αυτους που θα βγουν με σαγιοναρες
Δευτερον απ οτι εχω δει πχ με Πολωνεζες λειτουργουν διαφορετικα.Καποιες που βγαινουν με Μεσογειακους οπως Τουρκοι-Ελληνες-Ιταλοι-Πορτογαλοι-Ιταλοι δεν πανε στο γκρουπ των Πολωνεζων που βγαινουν πχ με Αραβες γιατι ειναι ενα γκρουπ πιο κατω απο αυτες
Στο ανωτερο γκρουπ ειναι αυτες που παντρευτηκανε Πολωνους τα 8αρια-9αρια-10αρια
Οι Πολωνοι καβατζωσανε τις μουναρες απο μικρες και οσες ειναι πιο μετριες παιζουν Μεσογειο και οι οι ασχημες παιζουν στην αραπια
ΚΑι ειναι λογικο αμα εισασταν Πολωνοι θα τις γαμουσαμε τις χοντρες?με τοσες μουναρες?Μπααα ουτε εμεις δεν το κανουμε
Ε οι πεινασμενοι του Ισλαμ μπαινουν σε γαιδουρια στις χοντρες θα κολλοσουν?
Τσαμπα το κουραζετε καθως η Γερμανιδα πχ σε εχει πανω απ ολους αυτους αλλα κατω Απο Αγγλο-Γαλλο-Γερμανο-Σκανδιναβο-Ιταλο μεχρι και Πολωνο κτλπ
Οποτε εσεις τι συγκρινεστε με πακιστανους?Αλλοιμονο αν κανουμε συγκριση με αυτους που θα βγουν με σαγιοναρες
Δευτερον απ οτι εχω δει πχ με Πολωνεζες λειτουργουν διαφορετικα.Καποιες που βγαινουν με Μεσογειακους οπως Τουρκοι-Ελληνες-Ιταλοι-Πορτογαλοι-Ιταλοι δεν πανε στο γκρουπ των Πολωνεζων που βγαινουν πχ με Αραβες γιατι ειναι ενα γκρουπ πιο κατω απο αυτες
Στο ανωτερο γκρουπ ειναι αυτες που παντρευτηκανε Πολωνους τα 8αρια-9αρια-10αρια
Οι Πολωνοι καβατζωσανε τις μουναρες απο μικρες και οσες ειναι πιο μετριες παιζουν Μεσογειο και οι οι ασχημες παιζουν στην αραπια
ΚΑι ειναι λογικο αμα εισασταν Πολωνοι θα τις γαμουσαμε τις χοντρες?με τοσες μουναρες?Μπααα ουτε εμεις δεν το κανουμε
Ε οι πεινασμενοι του Ισλαμ μπαινουν σε γαιδουρια στις χοντρες θα κολλοσουν?
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Ολοι εσεις που λετε ειδα μια με Πακιστανο κτλπ η βλεπετε μουναρες που δεν βλεπω εγω η εγω παντα πετυχαινω χοντρες και ασχημες μαζι τους οποτε προδιδεται το αθλιο γουστο σας
Αμα θελετε τετοιες τις τρωτε για πλακα δεν πιστευω να προτιμανε Πακιδες απλα δεν βρισκουν κανεναν
Ακομα και ο μετριος αντρας χοντρη δεν θελει
ΚΑι αντε Ελληνιδα χοντρη οχι οτι θα γαμαγα αλλα καπως βλεπονται λογω φατσας
Εχετε δει Γερμανιδα η Πολωνεζα πχ χοντρη?ΜΕ το που παχαινουν απο τετοιες χωρες Βορειες και Κεντρικες οι γυναικες γινονται σαν μπουλντογκ δεν βλεπονται με την καμια
Εκτος απ τα πατσα εχουν και προγουλια και βλεμμα αγελαδας
Πραγματικα οποιος τις πηδαει θελω να παω να του σφιξω το χερι και να του πω U are a hero man
Αμα θελετε τετοιες τις τρωτε για πλακα δεν πιστευω να προτιμανε Πακιδες απλα δεν βρισκουν κανεναν
Ακομα και ο μετριος αντρας χοντρη δεν θελει
ΚΑι αντε Ελληνιδα χοντρη οχι οτι θα γαμαγα αλλα καπως βλεπονται λογω φατσας
Εχετε δει Γερμανιδα η Πολωνεζα πχ χοντρη?ΜΕ το που παχαινουν απο τετοιες χωρες Βορειες και Κεντρικες οι γυναικες γινονται σαν μπουλντογκ δεν βλεπονται με την καμια
Εκτος απ τα πατσα εχουν και προγουλια και βλεμμα αγελαδας
Πραγματικα οποιος τις πηδαει θελω να παω να του σφιξω το χερι και να του πω U are a hero man
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
μονο και μονο που ειμαστε λευκοι, ειτε από ευρωπη ειτε από βορειο αμερικη μας λογιζουν και μας αντιμετωπιζουν σαν καλυτερους γαμπρούς από οποιονδηποτε συμπατριωτη τους νεγρο ή κοντο-σχιστοματη. δεν παρατηρείται μονο όταν είναι στην χωρα μας αυτό το φαινομενο αλλα κυριως όταν παμε εμεις στην χωρα τους ή παιζουμε σε τριτη χωρα. στην γαλλια πχ η αραπινα στο δρομο σε κοιταει επιμονα, σε γλυκοκοιταζει. η γαλλιδα όχι, αλλα και παλι αν τυχει και σε γουσταρει δεν ξυνιζει από την αρχη για να μην την πεις ευκολη και πουτανα.
και με μαυρες εχω συναναστραφεί και γαλλιδα γκομενα εχω πιασει. και δεν είμαι κανενας εμφανίσιμος. αντίθετα οι ασιατες και νεγροι τι τυχη εχουν στην ελλαδα και μη πεταχτει κανενας να μου πει την εξαιρεση για έναν πακιστανο και για μια που γουσταρει μαυρους, ο κανονας λεει να δυσκολεύονται αυτοι να βρουν γκομενα και εμεις ως ευρωπαιοι, όχι ως ελληνες, ως ευρωπαιοι, απλα να βρίσκουμε ευκολοτερα γυναικα στην χωρα τους ή εδώ.
Κοιτα γενικα ως ελληνες και οσες φορες εχω παει εξωτερικο με παιρνανε ή για Ισπανό ή για Ιταλό και μετά λεω ειμαι έλληνας... άρα στο μάτι των Ευρωπαίων ξεχωρίζουμε ως Μεσογειακοι αρχικα.. τώρα για να σε αντιμετωπισει καποια ως "καλυτερο γαμπρο" απλα πρέπει να έχεις ανώτερο στυλ εμφανισιακά απ το περίγυρο της.. δηλαδή αν πας Μόναχο που πηγα προσφατα δε παίζει να σε κοιτάξει καμία Γερμανιδα γιατι το στυλ των ανθρώπων λογο πλούτου ειναι πολύ ανώτερο απ το μέσω ευρωπαίο... εκτός κι αν εχεις φράγκα και στυλ που μπορεί να συμβαδίζει με τους Βαυαρούς.. αν πας Βερολίνο ομως μπορει σε κάποιες περιοχές να εισαι πιο εναρμονισμένος λογο οτι υπάρχει μεγαλύτερο μείγμα ανθρώπων απο ολες τις οικονομικες/πολιτισμικες βαθμίδες... να στο θέσω πιο απλά ο μέσος έλληνας μπροστά στο μέσο Σκανδιναβό ειναι όπως ο μέσος έλληνας μπροστά στο μέσο Πακιστανό.. μια γυναικα ανάμεσα σε ποιους ποιον θα επιλέξει για γαμπρο? (χωρις ρατσισμο ολο αυτο)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Κοιτα γενικα ως ελληνες και οσες φορες εχω παει εξωτερικο με παιρνανε ή για Ισπανό ή για Ιταλό και μετά λεω ειμαι έλληνας... άρα στο μάτι των Ευρωπαίων ξεχωρίζουμε ως Μεσογειακοι αρχικα.. τώρα για να σε αντιμετωπισει καποια ως "καλυτερο γαμπρο" απλα πρέπει να έχεις ανώτερο στυλ εμφανισιακά απ το περίγυρο της.. δηλαδή αν πας Μόναχο που πηγα προσφατα δε παίζει να σε κοιτάξει καμία Γερμανιδα γιατι το στυλ των ανθρώπων λογο πλούτου ειναι πολύ ανώτερο απ το μέσω ευρωπαίο... εκτός κι αν εχεις φράγκα και στυλ που μπορεί να συμβαδίζει με τους Βαυαρούς.. αν πας Βερολίνο ομως μπορει σε κάποιες περιοχές να εισαι πιο εναρμονισμένος λογο οτι υπάρχει μεγαλύτερο μείγμα ανθρώπων απο ολες τις οικονομικες/πολιτισμικες βαθμίδες... να στο θέσω πιο απλά ο μέσος έλληνας μπροστά στο μέσο Σκανδιναβό ειναι όπως ο μέσος έλληνας μπροστά στο μέσο Πακιστανό.. μια γυναικα ανάμεσα σε ποιους ποιον θα επιλέξει για γαμπρο? (χωρις ρατσισμο ολο αυτο)
Στην Αγγλια οταν σπουδαζαμε λεγαμε μεταξυ μας οτι ειμαστε οι Αλβανοι της Αγγλιας. Ακομα τοτε δεν υπηρχαν Πακιστανοι στην Ελλαδα για να τους φερουμε σαν παραδειγμα. Εκτος μεσογειακων χωρων ο Ελληνας μοιαζει Αραβας, Τουρκος.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και επειδή ευρωπαιοι είναι 10% και αφρικανοι-ασιατες-σκουροι λατινομαερικανοι είναι το 90%Κοιτα γενικα ως ελληνες και οσες φορες εχω παει εξωτερικο με παιρνανε ή για Ισπανό ή για Ιταλό και μετά λεω ειμαι έλληνας... άρα στο μάτι των Ευρωπαίων ξεχωρίζουμε ως Μεσογειακοι αρχικα.. τώρα για να σε αντιμετωπισει καποια ως "καλυτερο γαμπρο" απλα πρέπει να έχεις ανώτερο στυλ εμφανισιακά απ το περίγυρο της.. δηλαδή αν πας Μόναχο που πηγα προσφατα δε παίζει να σε κοιτάξει καμία Γερμανιδα γιατι το στυλ των ανθρώπων λογο πλούτου ειναι πολύ ανώτερο απ το μέσω ευρωπαίο... εκτός κι αν εχεις φράγκα και στυλ που μπορεί να συμβαδίζει με τους Βαυαρούς.. αν πας Βερολίνο ομως μπορει σε κάποιες περιοχές να εισαι πιο εναρμονισμένος λογο οτι υπάρχει μεγαλύτερο μείγμα ανθρώπων απο ολες τις οικονομικες/πολιτισμικες βαθμίδες... να στο θέσω πιο απλά ο μέσος έλληνας μπροστά στο μέσο Σκανδιναβό ειναι όπως ο μέσος έλληνας μπροστά στο μέσο Πακιστανό.. μια γυναικα ανάμεσα σε ποιους ποιον θα επιλέξει για γαμπρο? (χωρις ρατσισμο ολο αυτο)
ειμαστε στο 10 % των καλυτερων γαμπρων κατω από τους υπολοιπους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
δεν καταλαβαίνω που διαφωνεις?????
εισαι νο 30 στις 200 χωρες όπως στην οικονομια.
και στην ευρωπη εισαι νο 25 στις 35.
πως λες για πατο ενώ εισαι στο 10% της κορυφης?
αντίθετα εσυ θεωρεις πιο ομορφη την ελληνιδα την παχια με την κυτταριτιδα από την ινδη, την κινεζα, την βραζιλιανα? όχι. αντε να την θεωρεις πιο ωραια από την νεγρα με την μυτη και τον προγναθισμο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20