dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
αν δεν σου αρεσει αγνοησε το, μην το διαβαζεις τυπε. Κι ο νοων νοειτω..αυτό τύπε τι είναι;;; η μαλακια της ημέρας ένα πράγμα ας πούμε
αν δεν σου αρεσει αγνοησε το, μην το διαβαζεις τυπε. Κι ο νοων νοειτω..αυτό τύπε τι είναι;;; η μαλακια της ημέρας ένα πράγμα ας πούμε
απλώς προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό. Οκ το αγνοώ γιατί αυτό που έγραψες δεν ισχύει. Αν έχεις κάποιες αρχές σαν άνθρωπος.αν δεν σου αρεσει αγνοησε το, μην το διαβαζεις τυπε. Κι ο νοων νοειτω..
Εκκινεις απο λαθος αφετηρια. Οταν η γυναικα κερατωσει, ειναι πολυ διαφορετικο απο το να κερατωσει αντρας. Ο αντρας κερατωνει γιατι ετσι. Η γυναικα κερατωνει επειδη υπαρχει λογος, και συγκεκριμενα οτι εισαι τελειωμενος πλεον στα ματια της. Ειτε πλουσια ειτε φτωχια, σε εχει διαγραψει. Αρα τι να συγχωρησεις? Εκτος αν θελεις να σε πληρωνει και να σε κερατωνει.Οταν σε ενα γαμο τυγχανει η συζυγος να ειναι πλουσια, το ''κερατο'' μπορει και να συγχωρηθει..
Εαν ομως ειναι φτωχη η γυναικα, και εχει παρει επ' ωμου ολες τις υποχρεωσεις του γαμου, ο αντρας,
το ''κερατο'' δεν συγχωρειται με τιποτε.. :S
Χοντρη ή αδυνατη; Βογγαγε δυνατα στο γαμισι;τυπε, ηταν το τυχερο μου αυτό, αρχιδια καμακι εκανα, από μονη της εκατσε αυτή! Θα χε βαλει κανα στοίχημα!
καλο κοριτσι, και φιλοξενο.
που και που στελνουμε κανα μηνυματακι
K'στις 2 περιπτωσεις δεν θα συγχωρουσα,τυπε.Απλα η 2η περιπτωση,πονα περισσοτερο απο την 1η..Ειτε πλουσια ειτε φτωχια, σε εχει διαγραψει. Αρα τι να συγχωρησεις? Εκτος αν θελεις να σε πληρωνει και να σε κερατωνει.
Χοντρη ή αδυνατη; Βογγαγε δυνατα στο γαμισι;
Φιλε κανε μου τη χαρη να ανεβασεις κανα βογγητο σε mp3.λεπτουλα ηταν-ειχε ωραιο κορμακι-αλλα αβυζη τελικα!
στα 4 βογγαγε δυνατα μονο.
Μ εψησες να της στειλω να δω τι κανει τωρα...α ρε τυπε!
Φιλε κανε μου τη χαρη να ανεβασεις κανα βογγητο σε mp3.
Βαλτης τον και στον κωλο λιγο να βογγηξει πιο δυνατα.
Θα δωσει.κωλο δεν εδωσε με τιποτα η χαζη!
ουτε δαχτυλο δεν ηθελε, τυπε.....τι να πεις, αυτή η νεολαια δεν εχει ιδανικα πια
Θα δωσει.
Αν δε σου ειναι κοπος γραψε καποια στιγμη στο θρεντ του ντοπα περι ντυσιματος και βλεμματων.
Τα καλα μουνια της Σκανδιναβιας και Ανατολικης Ευρωπης ξεχαστε τα.Ακομα και Σερβια που γνωριζω πολλα ζευγαρια Ελληνας-Σερβα παντα οι Σερβες ηταν δυο σκαλια κατω απο αυτες που ειχαν οι Σερβοι(Χωρις να σημαινει οτι ηταν ασχημες).
Ακομα και με εμενα προσωπικα οτι μουνι ειχα εξ ανατολης ηταν εως 7αρι αντε βαρια 8αρι(χωρις να σημαινει οτι δεν παταγε μια ελληνιδα 9αρι για πλακα)
Ρωσια δεν μπορεσα ποτε να βαρεσω 7αρι και πανω,Ουκρανια και Πολωνια ναι αλλα και εκει αυτες που εμειναν στο ραφι και ψαχνανε ξενους οποτε πολλα ψυχολογικα μαζεμενα εχω πετυχει και εχω αρχισει να τις απορριπτω στην ιδεα του να παει σοβαρα
Σκανδιναβια ειδικα δεν το συζητω ΕΛληνας δεν βαραει πανω απο 5αρι εκτος αμα ειναι πολυ εμφανισημος ειναι πολυ δυσκολες και λογικο με τους αντρες που εχουμε
Μια φορα πηδηξα μονο Νορβηγεζα,ολες οι φιλες της ειχαν σχεση με αραποειδη αλλα ηταν κακασχημες για Σουηδεζες
Μόνος σου τα λες.Αν βρεις 7αρι-8αρι από Σκανδιναβία/Αν.Ευρώπη/Βαλκάνια,σού φτάνει.Αν το φέρεις στην Ελλάδα θα γυρνάνε όλα τα κεφάλια.Δεν είναι ανάγκη να βρεις Σκλεναρίκοβα ή Σαράποβα που είναι 10 με τόνο,για να λες 'τώρα βρήκα καλό μουνί'.
Πάντως νομίζω ότι μια χώρα που μπορεί ο εμφανίσιμος Έλληνας να χτυπήσει δυνατά μουνιά,είναι η Ολλανδία.
Φίλε εγώ υιοθετω τις φράσεις των αρχαιων κατά το δοκούν.
Αν μεινω ακόμη λίγα χρονια ανύπαντρος,θα πω ότι υιοθετώ την άποψη του Αριστοτέλη που οριζε την ιδανικη ηλικια γαμου για τον αντρα τα 37 έτη.
........................................................................
Καλο το παράδειγμα με τις cameron diaz, jeniffer lopez ή jena haze.
Η απαντηση μου ήταν οτι θα τις προτιμουσα στα 27-28 τους και οχι στα 35 τους,αν φυσικά ειχα αυτη τη δυνατοτητα.
Και φυσικα υπάρχουν Milf που βαζουν κάτω 20αρες.
Η Ελινα Καντζά ειναι πιο όμορφη και καυλιάρα από την πλειοψηφία των πιπινιων στην Ελλάδα.
Αλλα πιο μαγκας ήταν οποιος την πηδουσε στα 20+ της,απο αυτον που την πηδαει στα 40 της.
Η νιοτη,η φρεσκάδα,είναι μια φορά..
Και για μας και για αυτές,απλά σε αυτές λογω στερεοτύπων,ρόλου,κ.λ.π. μετράει περισσότερο.
Προσωπικά δεν εχω παει ποτέ με μγαλύτερη από εμενα και ούτε πρόκειται.
Μάλιστα Πράγα γούσταρα πολύ με τα 19χρονα-20χρονα που έρχονταν για κανά guestαριλίκι στα Privat.
Επιδερμίδα φρεσκια,χιλιόμετρα λίγα,νιότη,το βυζί να κοιτάει ουρανο..
Δες τον Vincent Cassel.Την πιο ομορφη γυναίκα του κοσμου ειχε και ας ειναι αυτος σαν γκρεμλιν,την απατουσε συνεχώς και τώρα η γκομενα του είναι μοντέλο 18χρονων.
Αν το είχα σίγουρο φίλε Mounokwlaraki,θα συνέχιζα να γαμάω αβέρτα μέχρι τα 40+ και μετά θα εβρισκα μια ομορφη 20+ να κανει τα παιδιά μου.
Αλλά επειδή μου λοιπουν μερικά μύρια στο λογαριασμό,δεν μπορω να έχω τόσο παράλογες προσδοκίες.
΄Ομως ένας διάσημος ηθοποιος,ποδοσφαιριστης,ροκ σταρ,μπορεί..
Στο θρεντ του ντοπα για τα μπαρακια.ποιο θρεντ τυπε μου?
τι θες να γραψω? παλι αληθειες να πω?
Ακομα και με την αποψη του Αριστοτέλη εχει φτάσει ο καιρός μου για γάμο... :S
Στο θέμα μας τώρα.
Αφού τα ξέρεις γιατί δεν τα λες? (όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο).
Αρχικός γράφεις για πράγα που γαμούσες πιπίνια, αλλα κατά κυριο λόγο επαγγελματίες.
οκ χαιρω πολύ. Στον πληρωμένο ψάχνουμε το υπερμουνο, το άπιαστο, την πορνοστάρ.
προφανώς και δεν εχει νοημα οτιδήποτε άλλο.
normal γκομενες βρίσκουμε και έξω.
Το ζήτημα όμως του παρόντος θρέντ είναι η παντρειά. Ουτε κάν η ξεπέτα.
και όπως γράφεις και ο ιδιος αν ηταν στο χέρι σου θα γαμούσες ως τα 40 και μετά θα παντρευόσουν 20άρα.
Επειδή δεν γίνεται όμως θα παντρευτείς πιθανότατα στα 36 σου 32άρα.
Το τι θα θέλαμε είναι άλλο από αυτό που μπορούμε να πετύχουμε.
Μην καλλιεργούμε και λάθος προσδοκίες όπως ο κμαν.
Το σημαντικό θέμα είναι όμως άλλο. Είναι η φιλοσοφία πίσω από την απαραίτητη υποτίθεται ηλικιακή διαφορά.
Η οποία έχει παραμείνει ακόμα ως ορθή, λανθασμένα κατά την γνώμη μου, προερχόμενη από μια διαφορετική εποχή και υπο διαφορετικές συνθήκες. Ενα πράγμα σαν την προίκα αλλά και την γενικότερη αντιμετώπιση της γυναίκας εκεινη την εποχή με την τάση για...ξεφόρτωμα από το σπίτι και την οικογένεια μέσω της παντρειάς.
Εδώ θελω το σχολιο σου.
Γιατί λοιπόν εχει παραμείνει και αν θεωρείς ότι σωστός.
Α,οχι φίλε.
ΜΟΥΝΑΡΕΣ Τσέχες μη εκδιδόμενες χτύπησα πολλές και τώρα στο Μοναχο πάλι με μουνάρες Γερμανίδες έχω ματσάρει στο Tinder.
Απλά όπως έχω ξαναγράψει στο thread της Πράγας,δεν μπορούσα να χτυπήσω ηλικιας 18-21 και σε λίγο καιρό θα μου κοπεί και το 21-23.
Γι'αυτό πήγαινα σε Privat για 19χρονα φρέσκα μουνάκια,γιατί έξω ήμουν μεγάλος για αυτά.
Αλλα την 25χρονη,27χρονη version τους,6 μήνες τους εδωσα το μουνί στο χέρι.
Να τα λέμε κι αυτά.
Και οχι στα 36 μου δε θα παντρευτω 32άρα.
Κάτω από 30 στάνταρ,γιατί μπορώ.
Κάτω από 25 για γάμο και δεν μπορώ και δε θέλω,γιατί η γκόμενα είναι σε αλλη φαση.
Όσο για το ερώτημά σου,η αντίληψη αυτή επικρατεί γιατί η κοινωνια μας είναι φαλλοκρατική,η γυναίκα αξιολογείται με άλλα κριτήρια από τον άντρα,η ομορφιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη νιότη,κ.λ.π.
Ο άντρας μπορεί να είναι γοητευτικός(η γοητεια έχει διάφορες παραλλαγές οταν αφορά τον άντρα),όμως η γοητευτική γυναίκα είναι η όμορφη γυναίκα.
Γιατί η γυναίκα τις προηγουμενες δεκαετίες δεν ήταν ανεξάρτητη,δεν είχε ιση προσβαση στην εκπαίδευση-αγορα εργασίας και επομενως χρειαζόνταν πιο έμπειρο άντρα προστάτη,που φυσικά δεν θα μπορουσε να ηταν συνομιληκος της.
Η γιαγια μου παντρευτηκε στα 16,εννοείται δεν θα παντρευόταν εναν 16χρονο,αλλά μεγαλυτερο.
Άν είναι σωστο..
Στην εποχη που ζούμε δεν συντρέχει λόγος να συντηρουνται τέτοιες κοινωνικες νορμες ή στερεότυπα,αλλά αν σου πω ότι θα αγωνιστώ να το αλλάξω θα ημουν ψευτης.
βεβαια οσο ζω μαθαινω στειλε αν θεςΤύπε θα μπορουσα να σου εξηγησω αυτο που με ρωτας, και δεν θα σου έμεναν απορίες. Ομως δεν αφορά τους υπολοιπους. Ισως με πμ, αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ.