Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
ειμαστε πιο ωραιοι από ολους τους ασιατες (λογω υψους-χρωματος), από ολους τους αφρικανους(λογω φαρδιας μυτης, προγναθισμου,χρωματος) και από ολους τους λατινομαερικανους (λογω χρωματος).
Ότι δλδ οι ασιάτισες , οι αφρικανες και οι λατινες θα προτιμούσαν με χίλια έναν ελληναρα από ότι έναν συμπατριώτη τους?
Καρατσεκαρισμενο αυτό?

Έχεις ρωτήσει  π.χ. κάποια ασιατισα πως μας βλεπει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ότι δλδ οι ασιάτισες , οι αφρικανες και οι λατινες θα προτιμούσαν με χίλια έναν ελληναρα από ότι έναν συμπατριώτη τους?
Καρατσεκαρισμενο αυτό?

Έχεις ρωτήσει  π.χ. κάποια ασιατισα πως μας βλεπει?
ναι η ασιατισσα συζυγος πλεον του κολητου μου από το πανεπιστημιο, όταν ηρθε ελλαδα τους εβλεπε ολους ψηλους και ανοικτόχρωμους, έναν χοντρο φιλο τον εβλεπε σαν κλωνο του Τζωρτζ κλουνει, μιση ινδια μιση κινα αυτή λογικο να ειμαστε σαν τους σταρ του χολυγουντ σε σχεση με τους συμπατριώτες της.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Μάλιστα. Πάσο.
Εγώ πάντως έχοντας γυρίσει και σε 20 χώρες του εξωτερικού, αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει για την εμφάνιση του λαού μας.
Όποιος έχει άποψη και εμπειρία ας μας πει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μάλιστα. Πάσο.
Εγώ πάντως έχοντας γυρίσει και σε 20 χώρες του εξωτερικού, αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει για την εμφάνιση του λαού μας.
Όποιος έχει άποψη και εμπειρία ας μας πει.
μπορεις να μας πεις ποιες από αυτές τις χωρες που δεν ειχαν ευρωπαιους κατοικους ειχαν πιο ωραιους αντρες?
ετσι αππο περιεργεια να καταλαβω αν θεωρεις τον κοντο γιαπωνεζο ή τον αφρικανο με τον προγναθισμο και την φαρδια μυτη ομορφο?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η ηλικια δεν παιζει ρολο τοσο οσο νομιζετε
Εκτος αμα μιλαμε για 10χρονια εκει ειναι ζορι,αλλα 5 πανω 5 κατω τι σημασια εχει

Εγω λεω να εχω την υγεια μου και εγω και ο ανθρωπος που θα ναι διπλα μου
Γιατι πλεον οι καρκινοι θεριζουν και στα 30
Σιγα μην σκεφτω αμα στα 50 μου η αλλη θα ναι 55 ας ζουμε ως τοτε και ας ειμαστε ευτιχισμενοι
Εχει σημασια γιατι κακα τα ψεμματα ο,τι αναγκη εχουν τα παιδια η μανα θα τρεξει πρωτη. Εχει αυξημενα βαρη και πρεπει να ειναι πιο νεα. Και οταν πεθανεις εσυ θα μεινει στα παιδια η μανα που ειναι σημαντικο κεφαλαιο ακομα και αν ειναι μεγαλα...

Ακομα οι ασθενειες της τριτης ηλικιας δεν θα ερθουν και στους δυο ταυτοχρονα επιβαρυνοντας τα παιδια αποκλειστικα...Η μανα θα κοιταξει τον πατερα και τα παιδια τη μανα.

Μη μπερδευετε γκομενικη σχεση με οικογενεια...Βρειτε γυναικες με 10-15 χρονια διαφορα ηλικιας ή περισσότερα αν εχετε ιστορικό μακροζωιας στην οικογενεια.

Ο Μητσοτακης ελεγε η μεγαλυτερη στεναχωρια του ηταν που εφυγε πρωτη η Μαρικα.

Τωρα γκομενες που δεν καταλαβαινουν διαφορα γαμου και σχεσης και θελουν να κανουν το γκομενο συζυγο είναι αυτες που σε 10 χρονια θα ζητησουν διαζυγιο και διατροφη.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Απλα κι εδω παρατηρηται οτι και στις περισσοτερες χωρες...

Εχουμε πανεμορφες γυναικες και κακασχημους αντρες!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
μπορεις να μας πεις ποιες από αυτές τις χωρες που δεν ειχαν ευρωπαιους κατοικους ειχαν πιο ωραιους αντρες?
ετσι αππο περιεργεια να καταλαβω αν θεωρεις τον κοντο γιαπωνεζο ή τον αφρικανο με τον προγναθισμο και την φαρδια μυτη ομορφο?
Φίλε κατά την γνώμη μου ο μέσος 40αρης δυτικός Αφρικανός είναι κλάσης πιο εμφανήσιμος από τον μέσω 40αρη Έλληνα.
Πρώτα απολα λόγω σώματος.

Επίσης το συμπέρασμα μου από τα ταξίδια μου ειναι ότι τόσο από εμφάνιση ( μελαχρινοί, μούσια, τριχωτοί, σχετικά  
κοντοί, παχύσαρκοι  ειδικά πάνω  από τα 35-40) οσο από θέμα συμπεριφοράς (καφροι, φωνακλαδες, κάπνισμα στην μαγαζιά, οδηγική συμπεριφορα...) και από κουλτούρα (μουσική,τέχνες, πολιτισμός,οικογένεια) είμαστε πολυ πιο κοντά στους ανατολίτες, συγγενείς θα έλεγα (Τούρκους, μέση ανατολή, Εμιράτα) παρά στους Ευρωπαίους.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Δυστυχως ολοι οσοι ειμαστε 40+ εχουμε τα γεροντοπαχα, μπυροκοιλιες, αγυμνασια κλπ...
παλι καλα που εγω διατηρω ολα τα μαλλια μου και ειμαι και ψηλος γιατι η πλοιοψηφια των 40+ εχει καραφλυνει,ασπρισει κλπ... αν συνδιασουμε και το λετσοντυσιμο των αντρων που το βλεπεις και σε νεους πια πολυ (25-30+)
Παρατηρουμε οτι οσο πιο πολυ φτιαχνουν οι γυναικες με τα χρονια τοσο χαλανε οι αντρες!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
@nik1410
Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό που περιέγραψα παραπάνω συγκαταλέγεται στο 10% πιο όμορφο λαό, πάλι πάσο.
Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλε κατά την γνώμη μου ο μέσος 40αρης δυτικός Αφρικανός  είναι κλάσης πιο εμφανήσιμος από τον μέσω 40αρη Έλληνα.
Πρώτα απολα λόγω σώματος.
και το προσωπο ρε που είναι πιο σημαντικο για τις γυναικες????

Επίσης το συμπέρασμα μου από τα ταξίδια μου ειναι ότι τόσο από εμφάνιση ( μελαχρινοί, μούσια, τριχωτοί, σχετικά 
κοντοί, παχύσαρκοι  ειδικά πάνω  από τα 35-40) οσο από θέμα συμπεριφοράς (καφροι, φωνακλαδες, κάπνισμα στην μαγαζιά, οδηγική συμπεριφορα...) και από κουλτούρα (μουσική,τέχνες, πολιτισμός,οικογένεια) είμαστε πολυ πιο κοντά στους ανατολίτες, συγγενείς θα έλεγα (Τούρκους, μέση ανατολή, Εμιράτα) παρά στους Ευρωπαίους.
στο πρωτο απλα διαφωνούμε για τους αφρικανους. οι γυναικες κοιταζουν προσωπο οι αντρες σωμα μου εχει πει νεγρα κονγκολεζα.

στο δευτερο μονος σου παραδέχτηκες ποσο χαλια είναι οι μεσανατολιτες φαντασου οι υπολοιποι ασιατες που είναι ακομη πιο σκουρόχρωμοι και πιο κοντοι.

η διαφορα λοιπον για μενα είναι ότι η 20-30-40-50-60χρονη ασιατισα δεν εχει κυτταριτιδα και παχος που για εμας μετραει περισσοτερο και όχι το υψος.
αντίθετα ο 20-30-40-50-60χρονος ελληνας είναι πιο ψηλος από τον ασιατη και κλασης πιο ομορφος από τον προγναθικο-πλατυρινο αφρικανο.(μονο οι αιθοπες δεν εχουν φαρδια μυτη και εντονο προγναθισμο, χανουν όμως παλι στο χρωμα)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Ο μεσος ελληνας 40αρης σε σχεση με τους βορειοευρωπαιους είναι απλα ένα ανεκδοτο, τυποι!
Μην τρελαθούμε κιολας....
Βλέπεις πχ. τους σκανδιναβους (που είναι πανεμορφη 'ρατσα') ολοι 2 μετρα, λεπτοκομμένοι, γυμνασμένοι, και υστερα βλέπεις κατι καραφλούς κοντους με την ακρη της κοιλια τους να εχει διαφορα ωρας με το υπολοιπο σωμα...τι να λεμε τωρα?

Νομιζω πως βρηκα μια σωστη απαντηση στο ερωτημα του θρεντ, χωρις να είναι ισοπεδωτικο και απαξιωτικο ως προς τους οικογενειάρχες!

Η δημιουργια οικογενειας ισως και ν αξιζει αναλόγως με πιο προτυπο το δει κανεις...
πχ το βλέπεις βασει βορειοευρωπαικου προτυπου? (σπιτι-δουλεια-σπιτι ταξη και όλα καλα)
πρωην ανατολικου προτυπου? (ολες κανουν παιδια νεες και χωριζουν στα μπαμ και γαμιουνται ωραια και ελευθερα)
αμερικανικου προτυπου? (οικογενεια νωρις, δουλεια-σπιτι, πεταμε το παιδι στο κολλεγιο στα 18 και κανουμε κρουαζιερουλες μετα)
ασιατικου προτυπου? (ησυχια γαληνη υποτακτικοτητα και ξυλο)
η....ελληνικου προτυπου? (ουρλιαχτα πανω από ταπερ με κεφτεδακια, με την μασχαλιλα των πεθερικών να χει ποτισει τον φτηνιαρικο καναπε, μια τσουλιτσα κορη που θελει αμαξι στα 18 κι έναν κακομαθημενο γιο μουροχαυλο που θα τον σιγονταρει η μανουλα του)..

προσωπικα βλέποντας τους γυρω μου, με εκανε να ξεγραψω το ενδεχομενο δημιουργιας οικογενειας! Ταξιδευοντας τριγυρω όμως, και γνωρίζοντας διαφορους ανθρώπους, ομολογω πως ειδα καποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις οπου οι ανθρωποι συνεννοούνται, είναι δεμενοι, δεν δειχνουν να διακαταχονται από τα ελληνικα κομπλεξ, ουτε βλεπουν σορβαιβορ. Κρατησαν καποιο επιπεδο σαν ανθρωποι, και περνανε ωραια!
Κανουν ταξίδια παρεα με τα παιδια τους γυρνοντας τον κοσμο, μαθαινουν στα μικρα να εχουν χομπυ και δραστηριότητες (πολύ σημαντικο για να μην καταληξουν αρχοσχολα και χοντρα), είναι εξωστρεφείς και κοινωνικοποιημένοι σαν συνολο....
Αυτό δεν με χαλαγε καθολου, αλλα προφανως δεν είναι και το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο.
Θελει βουληση, επιμονη, και τυχη!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Ακόμα και με τους νοτιοευρωπαιους θα έλεγα.
Έχουμε καμία σχέση εμφανισιακά με τους Ιταλούς???

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ενταξει ειμαστε περιεργη ρατσα... κουβαλαμε 4 αιωνες τουρκοκρατιας, κατοχες, κομπλεξ, εμφυλιους κλπ...ηρθε και μας αποτελειωσε και η φτωχεια, η κριση, η αριστερα κλπ... Δυσκολο ν αλλαξουμε πλεον!
Το ιδανικο θα ηταν να ΜΗΝ διαιωνιζαμε το ειδος μας αλλα... :embarrased:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το παμε για τους σκανδιναβους όπως και οι σκανδιναβες δεν συγκρινονται με ελληνες και ελληνιδες.

στην ευρωπη ειμαστε πατος και αντρες και γυναικες.

στον κοσμο όμως οι γυναικες μας παραμενουν πατος, μονο τις αφρικανες νικάνε στο προσωπο.
ενώ οι ελληνες νικάνε ολους τους ασιατες σε προσωπο και σωμα.
και νικάνε ολους τους αφρικανους σε προσωπο.
πως να το κανουμε να λεμε ότι ο καρεμπε ειχε ωραιο προσωπο για να χαρειτε? ακομα και ο καραγκουνης πιο ομορφος ηταν, απλα δεν ειχε τα φραγκα-ιματζ για την σκλεναρικοβα. ειπαμε η ομορφια είναι υποκειμενικη αλλα υπαρχουν και καποια στανταρτς, όπως το ψηλος και το λεπτος θεωρείται ομορφια στο σωμα ετσι και το προγναθικος και πλατυμυτης θεωρείται ασχημια.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16

Ουδεμια φιλε!
Τους βλεπεις στυλατους με τα σακακια τους τα φουλαρια υους τα μοκασινια τους και βλεπεις και τον μεσο ελληνα κοιλαρα με το τσαντακι χιαστι η τη μπανανα, τη βερμουδα και το σπορτεξ και θες να ξερασεις... :vomit:

Το ουνα φατσια ουνα ρατσα ειναι οτι πιο ΨΕΜΑ εχει ακουστει ποτε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τρολαρεις τωρα ε?
θυμαμαι ακομη διακοπες στην παρο όλα τα ιταλακια μας περναγαν για ιταλους και μας μιλαγαν ιταλικα. Αντίθετα αλβανοι που είναι ακριβως διπλα τους καταλαβαίνεις και από πισω από το σχημα του κεφαλιου.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αλλο οι αλβανοι! Αυτοι ειναι τηγανοκεφαλοι! Και κοκκινοι!
Για τους ιταλους λεμε! Καμια μα καμια σχεση στυλιστικα με μας!
Ισως με ισπανους ειμαστε πιο κοντα λογω παρομοιας λετσαριας στο ντυσιμο... οχι βεβαια τοσο οσο του ελληνα με τη μπανανα και το σπορτεξ!!! :vomit:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ουδεμια φιλε!
Τους βλεπεις στυλατους με τα σακακια τους τα φουλαρια υους τα μοκασινια τους και βλεπεις και τον μεσο ελληνα κοιλαρα με το τσαντακι χιαστι η τη μπανανα, τη βερμουδα και το σπορτεξ και θες να ξερασεις... :vomit:

Το ουνα φατσια ουνα ρατσα ειναι οτι πιο ΨΕΜΑ εχει ακουστει ποτε...
για ανθρωπολογικα χαρακτηριστικα μιλαμε στην ομορφια, όχι για ντύσιμο και κοινωνικη συμπεριφορά ρε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αλλο οι αλβανοι! Αυτοι ειναι τηγανοκεφαλοι! Και κοκκινοι!
Για τους ιταλους λεμε! Καμια μα καμια σχεση στυλιστικα με μας!
Ισως με ισπανους ειμαστε πιο κοντα λογω παρομοιας λετσαριας στο ντυσιμο... οχι βεβαια τοσο οσο του ελληνα με τη μπανανα και το σπορτεξ!!! :vomit:
οι ισπανοι ξεχωριζουν , είναι πιο διαφορετικοι από τους ελληνες από ότι οι ελληνες με του ιταλους, ειδικα οι γυναικες δεν εχουν λιπος στο μαγουλο όπως οι  πιο στρογγυλοπρόσωπες ελληνιδες και ιταλιδες

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ολα μετρανε τυπε!
Τινα το κανω να μαι ομορφος αν ντυνομαι σαν αστεγος;;;

Stories

Νέο!