Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.596
Πόντοι
1.706
Οταν γερασετε εχει μεγαλη σημασια να ειναι μικροτερη η γυναικα. 10 χρονια πλας λεγαν οι παλιοι
Οι παλιοι ξερουν
Κ ηταν πιο μαγκες
Κ οι δυο πρωην μου παντρευτηκαν νεοτερους τους
Θελω να δω τα μουτρα τους οταν αυτη θα ειναι 50 κ αυτος 48
Χαχσχα
Εγω οταν γινω 48 η σημερινη μου θα ειναι 36
Δλδ οταν γινω 48 θα κυκλοφορω με 36αρα κ ο τυπος με 50αρα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Θα σου απαντήσω με κάτι που έγραψε ο Δούκας και παρελειψα να αναφέρω.

Οι κοπέλες που προανέφερα,ήταν ακριβως συνομήλικές μου.
Ναι,η δεύτερη ήταν 100% marriage material,
αλλά με όποιον αντικειμενικά επιτυχημένο άντρα έχω μιλήσει μου έχει επισημανει ότι και ο Δούκας.

Για μένα μια διαφορά τουλάχιστον 8 χρόνων,είναι σημαντική.
Αλλά πρέπει να είσαι σε θέση να χτυπάς τέτοιες ηλικίες και να τις φερεις μάλιστα και σε mood μονιμότητας.
Προσωπικα θεωρώ ότι αν δεν κάνω την κίνηση στα επόμενα 2-3 χρόνια,θα πρέπει να αρχισω κάποιους συμβιβασμούς..

Ο Πλάτωνας έλεγε ότι:"Η ιδανική ηλικία της συζύγου είναι η μισή ηλικία του άντρα συν 7 έτη"

Δεν αμφιβάλλω καθόλου.
εγω τα ειχα με μια 8 χρονια μικροτερη και  παντα ειχε κολλημα οτι ειμαι 8 χρονια μεγαλυτερος ταιριαζαμε σχεδον σε ολα.Η σχεση κομπλε . Αλλα το κολημα εκει.ε τελικα εφυγε γιατι ηθελε στην ηλικια τις. Αμα εχει κολημα με την ηλικια οτι και να κανεις δεν υπαρχει περιπτωση να παισει το γλυκο.
και μετα χωρισε με τον πιτσιρικα τις ηλικιας τις γιατι ηταν υπερβολικα μικρος.Τα συμπερασματα δικα σας.

οσο για το mariage material που λες αμα δεν εγινε τοτε να λες παλι καλα σωθηκες γιατι δεν ησουν ετοιμος.Ο γαμος δεν ειναι αντε παντρευτηκαμε και μετα χωριζουμε. Πρεπει να ταιριαζεις με την αλλη. Να εχετε κοινα ενδιαφεροντα κτλ κτλ το σεξ δεν θα ειναι για παντα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Οι παλιοι ξερουν
Κ ηταν πιο μαγκες
Κ οι δυο πρωην μου παντρευτηκαν νεοτερους τους
Θελω να δω τα μουτρα τους οταν αυτη θα ειναι 50 κ αυτος 48
Χαχσχα
Εγω οταν γινω 48 η σημερινη μου θα ειναι 36
Δλδ οταν γινω 48 θα κυκλοφορω με 36αρα κ ο τυπος με 50αρα
δεν εχουν και πολλη μελλον απλα αυτες βρηκαν να γαμισουν αυτες παντρυτηκαν.Τα ειχα και εγω με μεγαλυτερη αλλα την εκανα γιατι απλα ηταν μεγαλυτερη δεν εκανε παιδια κτλ κτλ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
προσωπικα επειδη εχω φτιαξει διατροφη και γυμναστηρια, ειμαι σε πιο καλη κατασταση απο οτι ημουνα στα 35. Εχω και φουλ μαλλια, δεν φαινομαι για την ηλικια μου.....ειμαι σουπερ....
ουτε η διατροφη ουτα τα μαλλια ουτε τιποτα δεν παιζει ρολο ετσι ειμαι και εγω,απλα δεν εχω την ορεξη που ειχα οταν ημουν 30 και τωρα ειμαι 41.Σε καλυπτω πιστευω.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Η ηλικια δεν παιζει ρολο τοσο οσο νομιζετε
Εκτος αμα μιλαμε για 10χρονια εκει ειναι ζορι,αλλα 5 πανω 5 κατω τι σημασια εχει

Εγω λεω να εχω την υγεια μου και εγω και ο ανθρωπος που θα ναι διπλα μου
Γιατι πλεον οι καρκινοι θεριζουν και στα 30
Σιγα μην σκεφτω αμα στα 50 μου η αλλη θα ναι 55 ας ζουμε ως τοτε και ας ειμαστε ευτιχισμενοι

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Η ηλικια δεν παιζει ρολο τοσο οσο νομιζετε
Εκτος αμα μιλαμε για 10χρονια εκει ειναι ζορι,αλλα 5 πανω 5 κατω τι σημασια εχει

Εγω λεω να εχω την υγεια μου και εγω και ο ανθρωπος που θα ναι διπλα μου
Γιατι πλεον οι καρκινοι θεριζουν και στα 30
Σιγα μην σκεφτω αμα στα 50 μου η αλλη θα ναι 55 ας ζουμε ως τοτε και ας ειμαστε ευτιχισμενοι
πες τα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ουτε η διατροφη ουτα τα μαλλια ουτε τιποτα δεν παιζει ρολο ετσι ειμαι και εγω,απλα δεν εχω την ορεξη που ειχα οταν ημουν 30 και τωρα ειμαι 41.Σε καλυπτω πιστευω.

Προφανώς χρησιμοποιείς το δικό σου παράδειγμα, που φαίνεται απ´τα γραφόμενά σου, ότι έχεις τα μυαλά σου στην θέση τους.

Όταν όμως τύπε δεν υπάρχει έστω και λιγάκι νιονιό, ούτε τα 35, ούτε τα 42, ούτε τα 102 έχουν σημασία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγω τα ειχα με μια 8 χρονια μικροτερη και  παντα ειχε κολλημα οτι ειμαι 8 χρονια μεγαλυτερος ταιριαζαμε σχεδον σε ολα.Η σχεση κομπλε . Αλλα το κολημα εκει.ε τελικα εφυγε γιατι ηθελε στην ηλικια τις. Αμα εχει κολημα με την ηλικια οτι και να κανεις δεν υπαρχει περιπτωση να παισει το γλυκο.
και μετα χωρισε με τον πιτσιρικα τις ηλικιας τις γιατι ηταν υπερβολικα μικρος.Τα συμπερασματα δικα σας.
Απλως δεν ηθελε ουτε εσενα ουτε τον πιτσιρικά. Οταν το πραγμα ταιριαζει, δεν σκεφτεσαι καν την ηλικια. Εχω ταιριαξει με γυναικα 10 χρονια μεγαλυτερη μου και με γυναικα 15 χρονια μικροτερη μου απολυτα. Και δεν σκεφτομουν την διαφορα ηλικιας ουτε στη μια ουτε στην αλλη περιπτωση. Απλως αν δεν ταιριαζεις αρχιζουν και σου φταινε ολα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Απλως δεν ηθελε ουτε εσενα ουτε τον πιτσιρικά. Οταν το πραγμα ταιριαζει, δεν σκεφτεσαι καν την ηλικια. Εχω ταιριαξει με γυναικα 10 χρονια μεγαλυτερη μου και με γυναικα 15 χρονια μικροτερη μου απολυτα. Και δεν σκεφτομουν την διαφορα ηλικιας ουτε στη μια ουτε στην αλλη περιπτωση. Απλως αν δεν ταιριαζεις αρχιζουν και σου φταινε ολα.
ναι εχεις δικιο ,αλλα οχι οταν δεν ταιριαζεις οταν πιστευεις οτι δεν ταιριαζεις και εχεις τα μυαλα σου στον αερα. Αμα την εχεις ψωνισει τοτε ολα σου φταινε.
Μετα μου λες οτι ταιριαξες με 2 η μια μικροτερη η αλλη μεγαλυτερη  οκ μεσα τοτε γιατι δεν εμεινες με καμμια?
απο δικαιλογιες ολοι μας βρισκουμε το θεμα ειναι το αποτελεσμα .
Η γκομενα πιστευει οτι μπορει να βρει καποιον καλυτερο οποτε σε κρατα με χρι τον αλλο και μεχρι τον αλλο και τα χρονια περασανε

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Προφανώς χρησιμοποιείς το δικό σου παράδειγμα, που φαίνεται απ´τα γραφόμενά σου, ότι έχεις τα μυαλά σου στην θέση τους.

Όταν όμως τύπε δεν υπάρχει έστω και λιγάκι νιονιό, ούτε τα 35, ούτε τα 42, ούτε τα 102 έχουν σημασία.
Στην ελληνιδες και στους ελληνες πο ην εχουν ψωνισει πες τα.
Σκεψου οτι εχω κανει και εμπειριες και αποαυτες οι περισσοτερεσ ειναι αποτυχιες οποτε με τη κουραγιο να πας για την νικη.Δεν λεω οτι εχω παραιτηθει απλα με τα χρονια βαζεις φιλτρα δεν ανεχεσαι την καθε μαλακια και ειναι λογικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μετα μου λες οτι ταιριαξες με 2 η μια μικροτερη η αλλη μεγαλυτερη  οκ μεσα τοτε γιατι δεν εμεινες με καμμια?
Τύπε θα μπορουσα να σου εξηγησω αυτο που με ρωτας, και δεν θα σου έμεναν απορίες. Ομως δεν αφορά τους υπολοιπους. Ισως με πμ, αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Με έχετε γαμήσει με αυτο το θέμα γιατί είναι κάτι που με απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό....

Χωρίζω και βρίσκω τον εαυτό μου και αυτά που άφησα πριν 2 χρόνια (2-3 μουνάκια ταυτόχρονα χωρίς σχέση και μαλακίες, παρτούζες...ξεφτιλίκια κτλ) ή το συνεχίζω με την σχέση που έχω τώρα και η ήδη όχι γαμάτη ερωτική μου ζωή πλέον (γαμάτη σε όλα της η γκόμενα, άτομο που κάνεις ΚΑΙ παρέα, όχι κλασσική γκόμενα ελλεηνίδα, σωματάρα ΑΛΛΑ δεν είναι όσο καυλίαρα-τρελιάρα θα ήθελα στο κρεβάτι) γίνεται απλά τραγική με ένα γάμο;

gamo to kefali mou .....έχω ξενερώσει, έχω μεγαλώσει ταυτόχρονα και με πιάνει αυτη η ανησυχία του "θα βρω ξανά άτομο που να έχει τουλάχιστον  7 στα 10 από αυτά που θέλω;"

(το 10 στα 10 είναι άπιαστο έτσι κι αλλιώς πιστεύω)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
ο γαμος  κακος  η  καλος  ειναι μια σοβαρη επιλογη  αναλογα  την  ηλιακια  υπαρχουν σημαντικες διαφορες  αλλο  να παντρευτεις μεχρι τα  25 σου χρονια αλλο  στα  30  και 35  αλλο στα  40    τωρα αν θελεις οικογενεια  ειναι σημαντικο αν δεν θελεις εχεις μαι σχεση και ζεις  χωρις  να κανεις παιδια  ο καθενας  αποφασιζει εμ τα υπερ  και τα κατα   

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
σημαντικο ειναι  την αποφαση του γαμου να την παρεις  ο ιδος και οχι να επηρεαστεις  απο την οικογενεια    και  τους συγγενεις  η απο φιλους  και δεν ειναι κακο να μην κανεις  οικογενεια  δεν μπορουν ολοι να κανουν οικογενεια δεν ειναι ευκολος αυτος ο τομεας  ο γαμος ειναι ενα  ρισκο  η θα σου βγει η δεν  θα σου βγει ειναι τζογος   

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οσο μεγαλωνεις τα περιθωρια στενευουν πολυ ειδικα για Ανατολικες που παντρευονται απο μικρες

Και όσοι ελπίζαμε για καμιά Ανατολική,σιγά σιγά το ξεχνάμε.Μόνο καμιά μιλφ αλλά άντε να φέρεις στους γονείς σου μεγαλύτερη.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το ερωτημα αν αξιζει η οχι αφορα μονο αυτον που τα εχει ζυγισει-σκεφτει κτλ.
και ειναι ετοιμος για το επομενο βημα,εθνικοτητες,ηλικιες κτλ ερχονται σε 2 μοιρα.
Αν οικονομικα εισαι οκ, γιατι και 5 χιλιαρικα να βγαζεις ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ μπορει να ειναι πολυ ΛΙΓΑ.
ΟΠΟΤΕ οταν βρεις αυτο που θες αραζεις,και δεν γινεται να κανεις την ζωη που σουν ελευθερος αυτο δεν γινεται.
να θες ΚΑΙ ΤΑ 2.-
Αν ομως παντρευτεις επειδη περναν τα χρονια, νιωθεις οτι δεν κολας κοινωνικα με αλλους,γενικα ΦΟΒΑΣΑΙ...ΤΟΤΕ¨¨¨¨¨ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ...και την καλυτερη να βρεις, ο σκοπος που την πηρες μετραει.
το ιδιο και ΕΑΝ ΜΙΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ 100% ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... οτι και να κανεις στην σχεση, παιδια κτλ,...
ο σκοπος της ηταν τα λεφτα.
------------------------------------------------------------------------------
+ η παρα πολυ σκεψη φερνει στην αδρανεια...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Με έχετε γαμήσει με αυτο το θέμα γιατί είναι κάτι που με απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό....

Χωρίζω και βρίσκω τον εαυτό μου και αυτά που άφησα πριν 2 χρόνια (2-3 μουνάκια ταυτόχρονα χωρίς σχέση και μαλακίες, παρτούζες...ξεφτιλίκια κτλ) ή το συνεχίζω με την σχέση που έχω τώρα και η ήδη όχι γαμάτη ερωτική μου ζωή πλέον (γαμάτη σε όλα της η γκόμενα, άτομο που κάνεις ΚΑΙ παρέα, όχι κλασσική γκόμενα ελλεηνίδα, σωματάρα ΑΛΛΑ δεν είναι όσο καυλίαρα-τρελιάρα θα ήθελα στο κρεβάτι) γίνεται απλά τραγική με ένα γάμο;

gamo to kefali mou .....έχω ξενερώσει, έχω μεγαλώσει ταυτόχρονα και με πιάνει αυτη η ανησυχία του "θα βρω ξανά άτομο που να έχει τουλάχιστον  7 στα 10 από αυτά που θέλω;"

(το 10 στα 10 είναι άπιαστο έτσι κι αλλιώς πιστεύω)
Συνάδελφε ό,τι και να κάνεις θα είσαι άλλοτε ευχαριστημένος κι άλλοτε δυσαρεστημένος. Ο γάμος είναι λαχείο. Είναι και σκλαβιά, άλλες φορές μαρτυρική και άλλες υπέροχη. Η λύση είναι μία. Γάμος αλλά μην είσαι πιστός για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Κάνει κακό στην υγεία. Πιο πολλά μουνιά γάμησα παντρεμένος παρά ελεύθερος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν ομως παντρευτεις επειδη περναν τα χρονια, νιωθεις οτι δεν κολας κοινωνικα με αλλους,γενικα ΦΟΒΑΣΑΙ...ΤΟΤΕ¨¨¨¨¨ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ...και την καλυτερη να βρεις, ο σκοπος που την πηρες μετραει.

Αυτό με το κοινωνικό είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος,πέρα από την απόκτηση παιδιού εννοείται.Και στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσεις από ακραίο ρατσισμό μέχρι σχόλια τύπου 'κρυφοgay' εαν δεν παντρευτείς.Πολλοί δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όλο αυτό και προτιμούν να 'σκλαβωθούν΄παρά να τους σχολιάζουν.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Θα σου απαντήσω με κάτι που έγραψε ο Δούκας και παρελειψα να αναφέρω.

Οι κοπέλες που προανέφερα,ήταν ακριβως συνομήλικές μου.
Ναι,η δεύτερη ήταν 100% marriage material,
αλλά με όποιον αντικειμενικά επιτυχημένο άντρα έχω μιλήσει μου έχει επισημανει ότι και ο Δούκας.

Για μένα μια διαφορά τουλάχιστον 8 χρόνων,είναι σημαντική.
Αλλά πρέπει να είσαι σε θέση να χτυπάς τέτοιες ηλικίες και να τις φερεις μάλιστα και σε mood μονιμότητας.
Προσωπικα θεωρώ ότι αν δεν κάνω την κίνηση στα επόμενα 2-3 χρόνια,θα πρέπει να αρχισω κάποιους συμβιβασμούς..

Ο Πλάτωνας έλεγε ότι:"Η ιδανική ηλικία της συζύγου είναι η μισή ηλικία του άντρα συν 7 έτη"

Δεν αμφιβάλλω καθόλου.

Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσένα!!! :s&m_2:

Τι αναχρονιστικές απόψεις είναι αυτές?

Καταρχάς πολλές από τις θέσεις των αρχαίων είναι πλέον αναχρονιστικές και δεν ισχύουν σήμερα.Δεν έχεις παρά να διαβάσεις ένα βιβλίο αρχαίων. Που.χ Θουκυδίδη που μου αρέσει και πολύ. Οπότε αφήστε την επιλογή αρχαίων ρητών κατά το δοκούν.

Κατά δεύτερον, θα κάνω την ερώτηση στον βαλκανιο που του έχω κ ένα θάρρος , αλλά αφορά όλους με παρόμοιες απόψεις. Δλδ φίλε αν παντρολογουσουν με μουνετο στυλ cameron diaz, jeniffer lopez ή jena haze  με την οποία ταιριάζετε και σαν άνθρωποι και ήταν και γαμω τις σχέσεις θα έλεγες δεν γαμιεται το διαλαω γιατί δεν είναι 8χρονια μικρότερη?
Αυτό και αν είναι προκατάληψη. Η παροχημενη άποψη ότι η γυναίκα σπάει πιο εύκολα από τον άντρα ή ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή πάρτη 15 χρόνια μικρότερη για να σε κρατήσει και να την γουστάρεις...

Λες και σήμερα δουλευει η γυναίκα στο κτήμα όπως τότε για να σπάσει νωριτερα...

Λες και σε ένα σημερινό ζευγάρι που αυτός είναι 45αρης σαπιοκοιλιας, με 30 χρόνια ποτα, τσιγάρα και άλλες αμαρτίες, θα φταίει η 35αρα γυναίκα του που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και θα γαμωσταυριζει που δεν παντρεύτηκε την 26αρα Ουκρανίδα.

Λες και ο μέσος 45αρης Έλληνας έχει την εμφάνιση του 45αρη πλέον brad pitt και απαιτείται τουλάχιστον 15 χρόνια νεώτερο μουνετο για να κρατηθεί το κελεπουρι.

Είσαι και κοσμογυρισμένος παναθεμασε. Και κρύβεις εδώ από τους Έλληναρες ότι είμαστε από τους ασχημοτερους λαούς του κόσμου....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσένα!!! :s&m_2:

Τι αναχρονιστικές απόψεις είναι αυτές?

Καταρχάς πολλές από τις θέσεις των αρχαίων είναι πλέον αναχρονιστικές και δεν ισχύουν σήμερα.Δεν έχεις παρά να διαβάσεις ένα βιβλίο αρχαίων. Που.χ Θουκυδίδη που μου αρέσει και πολύ. Οπότε αφήστε την επιλογή αρχαίων ρητών κατά το δοκούν.

Κατά δεύτερον, θα κάνω την ερώτηση στον βαλκανιο που του έχω κ ένα θάρρος , αλλά αφορά όλους με παρόμοιες απόψεις. Δλδ φίλε αν παντρολογουσουν με μουνετο στυλ cameron diaz, jeniffer lopez ή jena haze  με την οποία ταιριάζετε και σαν άνθρωποι και ήταν και γαμω τις σχέσεις θα έλεγες δεν γαμιεται το διαλαω γιατί δεν είναι 8χρονια μικρότερη?
Αυτό και αν είναι προκατάληψη. Η παροχημενη άποψη ότι η γυναίκα σπάει πιο εύκολα από τον άντρα ή ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή πάρτη 15 χρόνια μικρότερη για να σε κρατήσει και να την γουστάρεις...

Λες και σήμερα δουλευει η γυναίκα στο κτήμα όπως τότε για να σπάσει νωριτερα...

Λες και σε ένα σημερινό ζευγάρι που αυτός είναι 45αρης σαπιοκοιλιας, με 30 χρόνια ποτα, τσιγάρα και άλλες αμαρτίες, θα φταίει η 35αρα γυναίκα του που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και θα γαμωσταυριζει που δεν παντρεύτηκε την 26αρα Ουκρανίδα.

Λες και ο μέσος 45αρης Έλληνας έχει την εμφάνιση του 45αρη πλέον brad pitt και απαιτείται τουλάχιστον 15 χρόνια νεώτερο μουνετο για να κρατηθεί το κελεπουρι.

Είσαι και κοσμογυρισμένος παναθεμασε. Και κρύβεις εδώ από τους Έλληναρες ότι είμαστε από τους ασχημοτερους λαούς του κόσμου....
ειμαστε πιο ωραιοι από ολους τους ασιατες (λογω υψους-χρωματος), από ολους τους αφρικανους(λογω φαρδιας μυτης, προγναθισμου,χρωματος) και από ολους τους λατινομαερικανους (λογω χρωματος).

από τα 3,5 δις αντρων μας περνανε σε ομορφια μονο οι 400 εκ ευρωπαικης καταγωγης.
οι 2 εκ ελληνες μαλιστα που ειτε είναι ψηλοι, ειτε εχουν γαλανα ή πρασινα ματια δεν υστερουν από κανεναν.

αντίθετα οι ελληνιδες περα από υποδεέστερες ολων των ευρωπαιων (λογω υψους,χρωματος,κυτταριτιδας) είναι υποδεέστερες από από ολες τις ασιατισες (λογω κυτταρίτιδας) και υποδεέστερες από το 10% των μαυρων που εχουν ωραιο προσωπο, περα από κορμαρα.

με λιγα λογια οι ελληνες ειμαστε στο 10% των πιο ωραιων αντρων του πλανητη
και οι ελληνιδες είναι στο 10% των πιο ασχημων του πλανητη.
και παρολα αυτά είναι από τις πιο δυσκολες στον πλανητη.
αυτό δεν είναι αδικια για σενα? να μας καθεται ευκολα η πωλονεζα θεα και να μας ξυνιζει τα μουτρα η ελληνιδα???? οσοι ελληνες εχουν παει εξωτερικο εχουν δει θεου προσωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom