Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (0 μέλη και 105 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Πόσο εφικτό είναι αυτό ρε μύστη?
Φιλε ειναι ! 2008 ειχα σχεση με Βουλγαρα κοπελα με τεραστια περιουσια ( ετυχε δεν ηξερα κατι) , τα ειχαμε 2 χρονια , μου λεει φευγω Αμερικη για δουλεια-ερχεσαι;
Λεω ενα ξερο ΟΧΙ και απο τοτε την εχασα ΤΕΛΟΣ ! Η γκομενα ειναι στο Σικαγο ως μεσιτρια,βγαζει τα αντερα της ( την εχω φιλη στο facebook) ,παντρευτηκε δευτερης γεννιας Βουλγαρο στην Αμερικη οταν πηγε μετα απο 4 χρονια.

ΕΓΩ το ζωο πηρα Ελληνιδα ξεβρακωτη ταχα ομορφη-και μας την λεει απο πανω οτι ΔΕΝ της φτανουν 3-4 χιλιαρικα το μηνα -θελουν λεει παραπανω και αυτη και τα παιδια μας εχουν ΤΡΕΛΑ εξοδα ! ( να μου πεις ολα πηγαν πανω οκ αλλα οι ξενες γιατι δεν μιλανε ;;;)

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να παντρευτεις Ελληνιδα ΤΕΛΟΣ !!!

Μονο ζητανε και ζητανε και 32 μερες το μηνα εχουν πονοκεφαλο -ξερετε ΓΙΑΤΙ ;;;; ΓΙΑΤΙ σκεφτονται πως ΤΙ και ΠΟΥ θα ξοδεψουν χρημα !

βρε ουσττττττττττττττ μακρια !!! Αμα την χωρισεις κιολας ;; σου παιρνει τα παιδια-σκυλια και τα παντα και τους κανει ξενους ΛΕΣ και δεν υπηρχες πριν και τα ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ !!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Φιλε ειναι ! 2008 ειχα σχεση με Βουλγαρα κοπελα με τεραστια περιουσια ( ετυχε δεν ηξερα κατι) , τα ειχαμε 2 χρονια , μου λεει φευγω Αμερικη για δουλεια-ερχεσαι;
Λεω ενα ξερο ΟΧΙ και απο τοτε την εχασα ΤΕΛΟΣ ! Η γκομενα ειναι στο Σικαγο ως μεσιτρια,βγαζει τα αντερα της ( την εχω φιλη στο facebook) ,παντρευτηκε δευτερης γεννιας Βουλγαρο στην Αμερικη οταν πηγε μετα απο 4 χρονια.

ΕΓΩ το ζωο πηρα Ελληνιδα ξεβρακωτη ταχα ομορφη-και μας την λεει απο πανω οτι ΔΕΝ της φτανουν 3-4 χιλιαρικα το μηνα -θελουν λεει παραπανω και αυτη και τα παιδια μας εχουν ΤΡΕΛΑ εξοδα ! ( να μου πεις ολα πηγαν πανω οκ αλλα οι ξενες γιατι δεν μιλανε ;;;)

Μονο ζητανε και ζητανε και 32 μερες το μηνα εχουν πονοκεφαλο -ξερετε ΓΙΑΤΙ ;;;; ΓΙΑΤΙ σκεφτονται πως ΤΙ και ΠΟΥ θα ξοδεψουν χρημα !

βρε ουσττττττττττττττ μακρια !!! Αμα την χωρισεις κιολας ;; σου παιρνει τα παιδια-σκυλια και τα παντα και τους κανει ξενους ΛΕΣ και δεν υπηρχες πριν και τα ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ !!
Sad but true...

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ να μιλουν 1 αγορακι και 1 κοριτσακι περιπου 7 ετων -ξαφνικα του λεει το κοριτσι ...
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ , ΟΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΜΟΝΗ !!!;;;;;;

ρε παμε καλα ;;; τι τα μαθαινουν οι ρουφιανες οι μανες ; και εμεις οι Αντρες ΔΕΝ ειμαστε οτι καλυτερο ΟΚ ΔΕΚΤΟ αλλα ειναι δυνατον απο μικρα ???????????

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.683
Πόντοι
456

Μπλέξιμο. Βέβαια δε ξες πώς θα χε καταλήξει με τη Βουλγάρα

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Μπλέξιμο. Βέβαια δε ξες πώς θα χε καταλήξει με τη Βουλγάρα
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ φυσικα αλλα η κοπελα ηταν οκ...την ειχα γνωρισει και σε Γονεις ,ειχε ερθει Θεσσαλονικη σπιτι μας.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Για όσους σκέφτονται το γάμο,ας διαβάσουν πρώτα τις "Προσωπικές ιστορίες"....

Αν θέλετε να δείτε τις πραγματικές γυναίκες και το πόσο έχουν ξεφύγει, μπείτε στο ampa του lifo.
Όχι στις ιστορίες, οι ιστορίες παντού ίδιες είναι.
Τα σχόλια διαβάστε να φρικάρετε...
Εγώ μπαίνω αραιά και που, για να βλέπω το προς τα πού κινείται η όλη φάση.
Βάζω στοίχημα ότι σε 15 χρόνια, έτσι όπως μεγαλώνουν τα σημερινά κορίτσια, δε θα παντρεύεται κανείς.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Αν θέλετε να δείτε τις πραγματικές γυναίκες και το πόσο έχουν ξεφύγει, μπείτε στο ampa του lifo.
Βάζω στοίχημα ότι σε 15 χρόνια, έτσι όπως μεγαλώνουν τα σημερινά κορίτσια, δε θα παντρεύεται κανείς.
Τιποτα ,προσεκτικες κινησεις-οι Νεοι να ακουν τους παλιοτερους σε τετοια θεματα και ας παρουν αποφαση φυσικα μονοι τους ΑΛΛΑ θελει ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Θα σου πιουν το αιμα αυτες - εχουν ξεφυγει και ΠΟΤΕ δεν καταλαβα τον λογο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι σκέφτομαι να μπω και να ρίχνω μπινελίκια στις μαλακισμένες...
ΑΞΙΑ θα δωσεις- να ξερεις οταν τις βριζεις παιρνουν αξια-φτυσιμο θελουν και μονο !

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Δες εδώ ιστορία τώρα...
Ζευγάρι με παιδιά, στα 40 τους.
Ο μπαμπάς δουλεύει πολλές ώρες και κοιμάται από νωρίς στον καναπέ και φυσικά πηδάει ελάχιστα.
Η κυρία βρήκε άλλον παντρεμένο και είναι έτοιμη να κάνει το βήμα. Και ρωτάει τι να κάνει...
Δείτε ειρωνικές απαντήσεις από κάργιες:
1699912627170.png

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Καρφιτσώστε το μπροστά στον υπολογιστή να το βλέπετε κάθε πρωί, όσοι ψάχνετε.
Έτσι σκέφτονται σχεδόν όλες και έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ειλικρινα ρε μαγκες, καθεστε και διαβαζετε τις μαλακιες που γραφουν οι γυναικες στο ιντερνετ; Μιλαμε για μεγαλο καψιμο...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Ειλικρινα ρε μαγκες, καθεστε και διαβαζετε τις μαλακιες που γραφουν οι γυναικες στο ιντερνετ; Μιλαμε για μεγαλο καψιμο...
Δεν είναι κακό αδερφέ.
Γιατί ξέρω ότι ανάμεσα σε κόσμο, άντρες γυναίκες, αυτές είναι πιο καλές, ήσυχες, που δε δίνουν δικαιώματα.
Έτσι λένε δηλαδή.
Όταν βρεθούν σε γυναικοπαρέα και υπάρχει και ανωνυμία, εκεί δείχνουν τι πραγματικά είναι.
Όχι τίποτα άλλο, να μην έχει κανένας καμία αμφιβολία.
Το 95% αυτές τις απόψεις έχει.

Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Εγω από προσωπική εμπειρία θα πω ναι .Παρόλο που είμαι 40+ διαζευγμένος όμως .Αξίζει και δεν το μετανιώνω καθόλου.Εχω 2 λεβέντες που χαίρομαι να τους βλέπω .Το μόνο που μετανιώνω είναι την σύντροφό που επέλεξα .Έπρεπε να είχα δει τα σημάδια τότε και να μην με τυφλώσει ο έρωτας .Τώρα όσον αφορά το βιοποριστικό κομμάτι είναι δύσκολα όντως , άλλα παιδιά θυμιθειτε τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας που είχαν τόσα αδέρφια και υπήρχε και φτώχεια και πείνα .Θέληση να υπάρχει και εργατικότητα και από τους δύο και όλο και θα τα καταφέρουν στα δύσκολα εμπόδια που θα βρίσκονται μπροστά τους .

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Εγω από προσωπική εμπειρία θα πω ναι .Παρόλο που είμαι 40+ διαζευγμένος όμως .Αξίζει και δεν το μετανιώνω καθόλου.Εχω 2 λεβέντες που χαίρομαι να τους βλέπω .Το μόνο που μετανιώνω είναι την σύντροφό που επέλεξα .Έπρεπε να είχα δει τα σημάδια τότε και να μην με τυφλώσει ο έρωτας .Τώρα όσον αφορά το βιοποριστικό κομμάτι είναι δύσκολα όντως , άλλα παιδιά θυμιθειτε τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας που είχαν τόσα αδέρφια και υπήρχε και φτώχεια και πείνα .Θέληση να υπάρχει και εργατικότητα και από τους δύο και όλο και θα τα καταφέρουν στα δύσκολα εμπόδια που θα βρίσκονται μπροστά τους .
Φίλε μου, κανένας δε λέει ότι είναι λάθος η οικογένεια.
Ίσα-ίσα και το έχω ξαναπεί, είναι ευλογία Θεού.
Αλλά με τη σωστή γυναίκα.
Το χειρότερο είναι ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες, ένα διαζύγιο μόνο τη γυναίκα "ευνοεί".
Ένα διαζύγιο για άντρα με μετρημένα έσοδα, είναι ουσιαστικά τέλος ζωής. Δε θα σηκώσει κεφάλι ποτέ.
Η γυναίκα μπορεί εύκολα να γυρίσει στο πατρικό της, να βρει μία δουλειά των 750 ευρώ και να ζήσει σαν ελεύθερη και πάλι, αν υπάρχουν γονείς να τη βοηθήσουν.
Ποιός άντρας ζητάει βοήθεια από γονείς; Ακόμα κι αν υπάρχουν φυσικά.
Κανείς.
Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι αυτό που σωστά γράφεις.
Μην τυφλωθείτε από έρωτα.
Πηδήξτε όσο μπορείτε ως ελεύθεροι, μετά παντρευτείτε με συνείδηση για να αφήσετε απογόνους και μόνο.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.386
Πόντοι
456

Φίλε έχεις δίκιο 101% σε ότι λες

Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο καταναλωτικά ΖΩΑ είναι οι γυναίκες...όλο ξοδεύουν λεφτά για ότι μαλακια τους πλασάρει η καθε βιζιτο-ινφλουενσερ του ινστα και οτι αρχιδια δουν στα χοντος

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.842
Πόντοι
5.595
Ρε παιδιά αλήθεια σταματήστε αυτή την αηδια "Οι παππουδες μας δεν ειχαν τπτ αλλα μεγαλωσαν παιδια"

2023 εχουμε Τα παιδια δεν μεγαλωνουν απλα με ενα πιατο φαι και ενας ζευγαρι παπουτσια. Ουτε βοηθανε στις δουλειες τους σπιτιου και στα χωραφια απο τα 13-14 οπως κανανε τοτε.
Τα παιδια εχουν εξοδα τρελα...γιατρούς-φροντιστηρια-δραστηριοτητες-αθληματα-μουσικες-καλοκαιρινες διακοπές κτλπ και φυσικα παιχνιδια και ρουχα.
Και δεν λεω να τα κακομαθεις αλλα τα απαραίτητα για να μην ειναι το παιδί σαν παρίας στον περίγυρο του.

Και μετά φυσικά τα τρελά έξοδα των σπουδών.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.386
Πόντοι
456

τύπε θα φάω κράξιμο με αυτο που θα πω, αλλα καμια φορα σκέφτομαι ότι μόνο το Ισλαμ θα σώσει τον δυτικό κόσμο, τουλάχιστον σε αυτες τις χωρες υπάρχουν αξίες όπως η οικογένεια και ο σεβασμός, όχι όπως στον δυτικό κόσμο με την κάθε ξεκωλιαρα που παίρνει από 2 σκύλους για παιδιά και αρχίζει τα ¨όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και δεν τους έχουμε ανάγκη"

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
τύπε θα φάω κράξιμο με αυτο που θα πω, αλλα καμια φορα σκέφτομαι ότι μόνο το Ισλαμ θα σώσει τον δυτικό κόσμο, τουλάχιστον σε αυτες τις χωρες υπάρχουν αξίες όπως η οικογένεια και ο σεβασμός, όχι όπως στον δυτικό κόσμο με την κάθε ξεκωλιαρα που παίρνει από 2 σκύλους για παιδιά και αρχίζει τα ¨όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και δεν τους έχουμε ανάγκη"
Δε θα σε κράξω, μία γνώμη λες.
Αλλά θεωρείς σωστό να στηρίζεται η όλη φάση στο φόβο;
Να τρώει ξύλο η γυναίκα λόγω έλλειψης σεβασμού και αν επιχειρήσει να πάει στον πατέρα της, να την ξυλοφορτώσει και εκείνος και να τη στείλει πάλι πίσω;
Δεν ξέρω, εγώ ποτέ δεν το γούσταρα αυτό.
Αλλά ούτε και εκεί που φτάσαμε τώρα.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.386
Πόντοι
456
Δε θα σε κράξω, μία γνώμη λες.
Αλλά θεωρείς σωστό να στηρίζεται η όλη φάση στο φόβο;
Να τρώει ξύλο η γυναίκα λόγω έλλειψης σεβασμού και αν επιχειρήσει να πάει στον πατέρα της, να την ξυλοφορτώσει και εκείνος και να τη στείλει πάλι πίσω;
Δεν ξέρω, εγώ ποτέ δεν το γούσταρα αυτό.
Αλλά ούτε και εκεί που φτάσαμε τώρα.

Έχω ζήσει για λίγο σε ισλαμική χώρα (αραβικά εμηράτα, που είναι ΣΧΕΤΙΚΑ μοντέρνο κράτος) και ποτέ δεν άκουσα για ενδοοικογενειακούς ξυλοδαρμούς κλπ, φυσικα δεν απορρίπτω ότι μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πιο συχνά σε αυτές τις χώρες, απλά έβλεπα τα ζευγαριά των αράβων εκεί, όπου οι γυναίκες φαινόντουσαν να σέβονταν πραγματικά τους άντρες τους, και τα παιδιά τους πατεράδες τους

Αλλά το συμπέρασμα μου είναι πως οι μάζες (άντρες-γυναίκες) θέλουν και λίγο "βούρδουλα", ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί την πολλή ελευθερία, και κυρίως οι γυναίκες, γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σαν κοινωνία (γυναίκες εντελώς αλλοπρόσαλλές που μισούν τα πάντα, άντρες με ψυχολογικά, ναρκωτικά πλεον να παίρνει και η κουτσή μαρία, κοριτσάκια να ανοίγουν onlyfans στα 18 και να γελάνε με την πάρτυ σου άμα είσαι απλός άνθρωπος των 700 ευρω κλπ κλπ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom