Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Μην ακους τις σειρηνες και τις κοινωνικες νορμες. Aν δεν το θελεις πραγματικα 1000% μην το κανεις.. Γιατι θα το μετανιωσεις. Δεν ειναι ολα για ολους. Και ειδικα αυτες οι δουλειες που θελουν να αφιερωσεις ψυχη και σωμα. Αν καποια,στιγμη υποκυψεις και κανεις το βημα, που θελουν οι αλλοι. Τοτε θα θυμηθεις οτι οταν ησουν ελευθερος τα ειχες ολα. Αλλα τωρα τα εχασες ολα.
ναι ρε συ αλλα εγω ειμαι καλό παιδι και με νοιαζει να ειμαι σωστος στην κοινωνία.Ετσι με μεγαλωσαν οι γονεις μου.Και οπως λεει και η θρησκεια μας πρεπει να ακουμε τους γονεις μας και να μην νομιζουμε πως εχουμε προσωπικότητα και άποψη:jerking:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
456
Κ τελικά γύρισες σπίτι τράβηξες μια παχιά κ έπεσες για ύπνο στο παιδικό σου δωμάτιο….

και τελικα να ουμε τραβηξε για τα χοτελια που γ@μαμε γκλαμουρ και γιορε'ι'ντζελς, ηπιε και τις μπυρες του σε στριπ ξαλαφρωμενος, φυλαξε τις ορεξεις του για Παρνηθαρα, ξανασκεφτηκε τα σεξοτουριστικα σχεδια του, κι επεσε για υπνο φουλ της μπυρας χαμογελαστος κι ευχαριστημενος

ζμπουτσα μας τα αναλωσιμα βρε !

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Κ τελικά γύρισες σπίτι τράβηξες μια παχιά κ έπεσες για ύπνο στο παιδικό σου δωμάτιο….

Ρε τύπε .... μου θυμίζεις τους γαλάζιους. Δεν αμφισβητούν ότι η διακυβέρνηση της χώρας, η οικονομία , η ποιότητα ζωής είναι ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΤΟΣ , ΛΑΣΠΗ. Παραδέχονται ότι είναι σκατά όλα.

Προσπαθούν όμως .... να μας πείσουν .... ότι με το συριζα ήταν χειρότερα .... και θα ήταν και τώρα χειρότερα .... αν κυβερνούσε ο συριζα ....

χειρότερα από τα τωρινά σκατά.

Καλό είναι να αισθανόμαστε εμείς καλά με αυτά που κάνουμε εμείς.
Όχι να ψάχνουμε χειρότερα .... για να μας ανεβάσουν .
Μια χαρά είναι για εμένα την πλειοψηφία τον παντρεμένων λυπάμαι που δεν μπορούν να βγουν για μια Μπυρα και να μην ακούσουν μουρμούρα μετά.
Είναι λες και της βγάζει όλες της Ελληνίδες το ίδιο εργοστάσιο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Μια χαρά είναι για εμένα την πλειοψηφία τον παντρεμένων λυπάμαι που δεν μπορούν να βγουν για μια Μπυρα και να μην ακούσουν μουρμούρα μετά.
Είναι λες και της βγάζει όλες της Ελληνίδες το ίδιο εργοστάσιο
Εγώ είμαι παντρεμένος .... και δεν βγαίνει μαζί μου κανείς ανύπαντρος για ξενύχτια με ξύδια .........

Ξυπνάνε νωρίς για τη δουλειά .... στη γαλέρα ....

ξέρεις .... μεταξύ μπατλ σπηντ ... και ράμινγκ σπηντ είναι όλοι ........

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
η μοναδική μακροχρόνια σχεση που εχω κανει ως τωρα στην ζωή μου ( 4 χρόνια) ηταν και η μόνη που αν ηθελα θα μπορουσα να κανω γάμο και οικογενεια μαζι της γιατι αυτή ηθελε οπως και οι γονεις της με ηθελαν για γαμπρό.Την χώρισα ομως γιατι δεν με κάλυπτε οπως ηθελα στο σεξουαλικο τομέα και δεν μπορουσα να παντρευτώ μια κοπέλα και να ζησω μαζι της ολη μου την ζωή απο την στιγμη που δεν δεχόταν να καταπίνει τα χυσίδια μου!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.432
Πόντοι
456
η μοναδική μακροχρόνια σχεση που εχω κανει ως τωρα στην ζωή μου ( 4 χρόνια) ηταν και η μόνη που αν ηθελα θα μπορουσα να κανω γάμο και οικογενεια μαζι της γιατι αυτή ηθελε οπως και οι γονεις της με ηθελαν για γαμπρό.Την χώρισα ομως γιατι δεν με κάλυπτε οπως ηθελα στο σεξουαλικο τομέα και δεν μπορουσα να παντρευτώ μια κοπέλα και να ζησω μαζι της ολη μου την ζωή απο την στιγμη που δεν δεχόταν να καταπίνει τα χυσίδια μου!
Αυτό είναι κριτήριο ρε παίκτη!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Αυτό είναι κριτήριο ρε παίκτη!
εγω παντως δεν το ειπα για πλάκα....Αληθεια σου λεω,γι αυτο τον λόγο την χώρισα.Εγω γενικα επειδη βγαζω παρα πολλα,το θεωρώ ξενερωμα μεγάλο να κανω οτι κανω μαζι της και να πηγαινουν χαμένα ,επειδη δεν δεχόταν να τα καταπίνει...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Πρέπει να έβλεπες εφιάλτες πριν την χωρίσεις.Να κοιμάσαι μαζί της και να θες να σου πάρει μεταμεσονύχτια πίπα και να στα καταπιεί και να σου λέει κοιμάμαι τώρα τι θες;Ευτύχως που τη χώρισες γιατί είναι η εξαίρεση.Όλες οι παντρεμένες τα καταπίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη όχι κουβέντα.Ένα νεύμα τους κάνεις και αμέσως πέφτουν κάτω να τον πάρουν.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
εγω παντως δεν το ειπα για πλάκα....Αληθεια σου λεω,γι αυτο τον λόγο την χώρισα.Εγω γενικα επειδη βγαζω παρα πολλα,το θεωρώ ξενερωμα μεγάλο να κανω οτι κανω μαζι της και να πηγαινουν χαμένα ,επειδη δεν δεχόταν να τα καταπίνει...
Ε και εσύ βάλτα σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι να τα πιεί αργότερα.Μπορεί εκείνη την ώρα να έχει χορτάσει.Βάλτα στο ψυγείο και το βράδυ όταν ξυπνήσει να πάει τουαλέτα μπορεί να θέλει να πιεί μια μερίδα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Ε και εσύ βάλτα σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι να τα πιεί αργότερα.Μπορεί εκείνη την ώρα να έχει χορτάσει.Βάλτα στο ψυγείο και το βράδυ όταν ξυπνήσει να πάει τουαλέτα μπορεί να θέλει να πιεί μια μερίδα.
δεν ηθελε γενικά να καταπινει λεμε ρε συ.γι αυτο και την σούταρα με ευγενικο τροπο

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά ειδικά αν παντρευόσουν δεν θα πήγαιναν χαμένα γιατί θα τα πετούσες μέσα για να την γκαστρώσεις. Σαν τον ακαποτο κρεμπιέ δεν έχει!!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά ειδικά αν παντρευόσουν δεν θα πήγαιναν χαμένα γιατί θα τα πετούσες μέσα για να την γκαστρώσεις. Σαν τον ακαποτο κρεμπιέ δεν έχει!!
οχι οχι φιλε...δεν θελω αυτό εγω...θελω συγκεκριμένα πραγματα!
Πιπα μεχρι τελικης πτώσεως,και ενω αδειασω μεχρι και την τελευταία σταγόνα μεσα στο στομα της,να τα καταπιεί ολα χωρις να φτυσει ουτε λιγο...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.432
Πόντοι
456
Εντάξει παίκτη!

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom