Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σωστός.
Το να συμβιβάζεσαι με μία γυναίκα που πλέον την έχει πάρει ο κατήφορος είναι μιζέρια και αυτοκτονία χαρακτήρα. Παραδέχεσαι πως έχεις τελειώσει σαν άντρας.

Όσο πιο πολύ μια γυναίκα γερνάει και διαπιστώνει πως δεν μπορεί να αποκτήσει αυτό που θέλει τόσο πιο πολύ κακία και απωθημένα συσσωρεύει. Ακόμα και να συμβιβαστείς μαζί της κάποια στιγμή θα ξεσπάσει.
Παράδειγμα

Ελένη Ψυχούλη: Οι άνδρες με βλέπουν 60 χρονών και κάνουν πίσω
«Οι άνδρες με βλέπουν 60 χρονών και κάνουν πίσω, αλλά δεν τους κοιτάω ούτε εγώ. Βαριέμαι την συντροφικότητα, θέλω τον μεγάλο έρωτα. Ο έρωτας έχει παίξει βασικό ρολό στη ζωή μου» , αποκάλυψε.:woldman:

Φαντάζομαι αυτή δεν ξύπνησε έτσι. Από τα 30 της έτσι θα ήταν.
Επειδη αυτη τη σεφ την Ψυχουλη την εχω παρακολουθησει σε εκπομπες-συνεντευξεις , οπως τα λες θεωρω οτι ειναι.
Εχει στυλ <Και χαρη σας κανω.>

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
H γυναίκα αξίζει να σου δώσει τα νιάτα της. Τα καλύτερα της χρόνια. Όσο μουνάρα και γυναικάρα να είναι κάποια στα 35 της απλά ψάχνει κάποιον να βολευτεί και να αράξει.Απο εδώ και πέρα κατηφορα θα ειναι η εμφανιση της και τα ψυχολογικα της πολλα.

Νταραβεριζόμουν πριν 2-3 χρονια με μια μουνάρα 35αρα τότε συνομήλικη μου...φιλε μου το ξερω οτι η ιδια πριν 10 χρονια δεν θα γυρνουσε να με κοιταξει...στα 35 μας ομως ενώ απλά γαμιόμασταν προσπαθουσε συνεχως να το σοβαρεψει και να το προχωρησουμε το πραγμα.

Ε τι να το κανω εγω οταν ξερω οτι απλα θελει να βολευτει και επειδη εχω πλεον ενα πολυ καλο για τα ελληνικα δεδομενα επίπεδο ζωής με ένα πολυ δυνατό εισοδημα και μια καλη εμφανιση (γυμναζομαι χαλαρα ωστε να ειμαι απλα αδυνατος οχι τπτ τρελο απλα στην ηλικια μου πλεον ειμαι μειοψηφια).
Την βλέπω τώρα τρέχει πίσω από κάτι γιατρούς 30αρηδες μπας και βρει καναν αγαμητο φλουφλη και τον τυλίξει.

Αν παω ήθελα γάμο τώρα στα 37 προς 38 μου θα εβρισκα μια ωραία κοπελα στο φάσμα 25-29 ωστε να ξέρω οτι την έχω στα καλύτερα της και οτι δεν θα ειναι damaged goods που λέμε και στο χωριό μου.

10 χρόνια διαφορα ηλικίας,είναι πολυ μεγάλη για τις ελλεεινίδες.

Στα 37-38 σου,θεωρώ δύσκολο να βρεις πολλές πρόθυμες 25-29.Εκτος αν μικροδείχνεις ή βρεις τίποτα φτωχές.

Πάντως για μια τέτοια 35αρα,αν όντως ήταν μουνάρα,δεν είχε ψυχολογικά,και εννοείται δεν ήταν άεργη τεμπέλα,θα το σκεφτόμουν για πιο σοβαρά.Ρεαλιστικά,στην Ελλάδα μια τέτοια είναι καλή περίπτωση για έναν κοντά στα 40.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
10 χρόνια διαφορα ηλικίας,είναι πολυ μεγάλη για τις ελλεεινίδες.

Στα 37-38 σου,θεωρώ δύσκολο να βρεις πολλές πρόθυμες 25-29.Εκτος αν μικροδείχνεις ή βρεις τίποτα φτωχές.

Πάντως για μια τέτοια 35αρα,αν όντως ήταν μουνάρα,δεν είχε ψυχολογικά,και εννοείται δεν ήταν άεργη τεμπέλα,θα το σκεφτόμουν για πιο σοβαρά.Ρεαλιστικά,στην Ελλάδα μια τέτοια είναι καλή περίπτωση για έναν κοντά στα 40.
Μια χαρά μικροδείχνω και γενικά εχω lifestyle που βάζει κάτω 30αρηδες...ταξίδια-συναυλίες-συχνές εξόδους-χομπυ-ενδιαφεροντα.

Ο,τι σχέση κάνω είτε σοβαρή είτε απλά περιστασιακά πηδήματα με τέτοια διαφορά ηλικίας ειναι κατα 90%.
Ενας αντρας αν κρατιέται ακμαίος στην ηλικία που ειμαι οι 28αρες τον βλέπουν ξερολούκουμο αρκεί φυσικά να μην ειναι κανας παραιτημένος με σαπιοικοιλιες και νετφλιξ ολη μερα και φυσικα να εχει ένα αλφα βιωτικο επίπεδο.
Αν ειναι να βγαζει 1000-1500 ευρώ ταβάνι ο άλλος δεν έχει λόγο μια δυνατή 28αρα σε εμφανιση και προοπτικες να τον δει σοβαρα και ειναι κατανοητό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Kανεις εξηγιση απο την αρχη φιλε μου κι αμα γουσταρει
Πρωτον "δεν θα αντιμηλας
Δευτερον " δεν θα γκρινιαζεις
Τριτον "οταν θα πονω, με στοργη θα μ' αγγαλιαζεις"
Τεταρτον "δεν θα σ' ακουσω, κανε μου κι αυτο το λουσο"
Πεμπτον "θα περνας κυρα μου συμφωνα με τον παρα μου"
Χρειαζεται να συνεχισω μποηδες? Η το εμπεδωσατε?

:headbaning1:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Μια χαρά μικροδείχνω και γενικά εχω lifestyle που βάζει κάτω 30αρηδες...ταξίδια-συναυλίες-συχνές εξόδους-χομπυ-ενδιαφεροντα.

Ο,τι σχέση κάνω είτε σοβαρή είτε απλά περιστασιακά πηδήματα με τέτοια διαφορά ηλικίας ειναι κατα 90%.
Ενας αντρας αν κρατιέται ακμαίος στην ηλικία που ειμαι οι 28αρες τον βλέπουν ξερολούκουμο αρκεί φυσικά να μην ειναι κανας παραιτημένος με σαπιοικοιλιες και νετφλιξ ολη μερα και φυσικα να εχει ένα αλφα βιωτικο επίπεδο.
Αν ειναι να βγαζει 1000-1500 ευρώ ταβάνι ο άλλος δεν έχει λόγο μια δυνατή 28αρα σε εμφανιση και προοπτικες να τον δει σοβαρα και ειναι κατανοητό.

Όλες αυτές πως τις γνωρίζεις,απο δουλειά-χόμπι;

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Όλες αυτές πως τις γνωρίζεις,απο δουλειά-χόμπι;
Από δουλειά...από ιντερνετ...απο κοινους γνωστούς...από δραστηριότητες. Οι γνωριμίες όπως και τα λεφτά πρέπει να έρχονται από διάφορες "πηγές".
Ας βγάζει λίγες σταγόνες η κάθε πηγή αλλά να έχεις αρκετές. Ώστε αν κοπεί η ροή από κάποια να μην σε επηρεάσει.
Καλύτερα 3-4 βρύσες που στάζουν παρά μία που τρέχει σαν μάνικα. Γιατι με τις 3-4 δεν θα έχεις ποτέ το άγχος οτι θα "διψάσεις". Ενώ με την μάνικα αν κοπεί η ροή θα σε φάει η δίψα.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Επιδει, ξερω απο χωριο, χεστηκα αν με θεωρισουν αφυσικο ατομο η και αδελφη. Στις ελλαχιστες φορες που τολμησε ανθρωπος να με ρωτισει γιατι δεν παντρευομαι η απαντιση ηταν, "γιατι περιμενω πρωτα να πηδιξω την γυναικα σου" σε θεια/ξαδελφη "περιμενω να πηδιξω εσενα" Δεν με ξαναρωτησε κανεις. Ζω για μενα ηι οχι για τους συνχωριανους και συγγενεις
Φίλε πήγαινε πρώτη δημοτικού πρώτα κ μετά μπορείς να έχεις άποψη για κάτι .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Θα διαφωνήσω, εν μέρει όμως.
Θέλει και πάρα πολλή "δουλειά" θα έλεγα.
Ας υποθέσουμε ότι πέφτει στο δρόμο σου μία γυναίκα η οποία τη βλέπεις και λες αξίζει. Και όντως είναι έτσι.
Γυναίκα που διαφέρει από τις άλλες και σε καλύπτει στα πάντα.
Δεν έχει όμως δουλειά ή έχει δουλειά κακοπληρωμένη, χωρίς απαίτηση προσόντων.
Θα έκανες το βήμα; Θα την παντρευόσουν και μαζί να φτύνατε αίμα για να είστε μαζί;
Αν σου έλεγε ότι έχει άκρες στο εξωτερικό για να ζήσετε καλά και όντως είναι έτσι, θα άφηνες φίλους, συγγενείς και την Ελλάδα για να φύγεις;
Τι θέλω να πω: Ένας μέτριος γάμος, ίσως επιζήσει αν δεν υπάρχουν προβλήματα οικονομικά και σχέσεων με συγγενείς.
Ένας καλός γάμος, θα επιζήσει όμως, αν υπάρχουν οικονομικά ή άλλα προβλήματα;
Μετά από τα bold σταματώ να διαβάζω. Ε δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει εύκολα αυτό.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Φίλε πήγαινε πρώτη δημοτικού πρώτα κ μετά μπορείς να έχεις άποψη για κάτι .
1000 συγνωμη, φιλε, που δεν πηρα πρωτα την αδεια σου για να πω την αποψη μου. Ειμαι ασυνγχωριτος το ομολογω!

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Πήγα το Σάββατο σε κάτι γενέθλια ενός φίλου ήταν και άλλου φίλοι μου εκεί από τους 10 οι 2 ήταν χωρισμένοι και οι άλλοι 2 εργένηδες 40 χρόνον όλοι μας.
Λοιπών οι παντρεμένοι με παιδί έδειχναν 10 χρόνια μεγαλύτεροι οι γυναίκες τους που ήταν όμορφες στα 25 είχαν γίνει σταφίδες και γκρινιαρες και όλοι κοίταζαν να φύγουν κατά της 12 αλλιώς μύριζε παντόφλα.
Εμείς που χωρισμένοι και οι ελεύθεροι την πέφταμε σε κάποιες εξίσου ελεύθερες κοπέλες.
Εκείνη την στιγμή καταλαβα ότι μας κοίταζαν οι παντρεμένοι και είχαν ένα βλέμμα φουκαρά που έχω μπλέξει τώρα οι δε γυναίκες τους μας κοίταζαν με ειρωνία και μνησικακία.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.432
Πόντοι
456
Πήγα το Σάββατο σε κάτι γενέθλια ενός φίλου ήταν και άλλου φίλοι μου εκεί από τους 10 οι 2 ήταν χωρισμένοι και οι άλλοι 2 εργένηδες 40 χρόνον όλοι μας.
Λοιπών οι παντρεμένοι με παιδί έδειχναν 10 χρόνια μεγαλύτεροι οι γυναίκες τους που ήταν όμορφες στα 25 είχαν γίνει σταφίδες και γκρινιαρες και όλοι κοίταζαν να φύγουν κατά της 12 αλλιώς μύριζε παντόφλα.
Εμείς που χωρισμένοι και οι ελεύθεροι την πέφταμε σε κάποιες εξίσου ελεύθερες κοπέλες.
Εκείνη την στιγμή καταλαβα ότι μας κοίταζαν οι παντρεμένοι και είχαν ένα βλέμμα φουκαρά που έχω μπλέξει τώρα οι δε γυναίκες τους μας κοίταζαν με ειρωνία και μνησικακία.
Έτσι ακριβώς

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306

Εντωμεταξύ αυτές οι παντρεμένος όταν ήταν 25 μας γνώριζαν συνέχεια φίλες τους, τώρα ουτε καλό βράδυ δεν έλεγαν φόβουνται μην ξυπνήσει ο φουκαράς που παντρεύτηκαν κάποια στιγμή .
Αλλά της παραδέχομαι τους έχουν καταντήσει να μην έχουν κάμια εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να μην κοιτάζουν ούτε θηλυκιά γάτα.
Αυτοί ξυπνάνε γύρο στα 50 και βρίσκουν καμία 40 αρα χωρισμένη

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.432
Πόντοι
456
Εντωμεταξύ αυτές οι παντρεμένος όταν ήταν 25 μας γνώριζαν συνέχεια φίλες τους, τώρα ουτε καλό βράδυ δεν έλεγαν φόβουνται μην ξυπνήσει ο φουκαράς που παντρεύτηκαν κάποια στιγμή .
Αλλά της παραδέχομαι τους έχουν καταντήσει να μην έχουν κάμια εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να μην κοιτάζουν ούτε θηλυκιά γάτα.
Πέφτει παντόφλα φουλ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Από δουλειά...από ιντερνετ...απο κοινους γνωστούς...από δραστηριότητες. Οι γνωριμίες όπως και τα λεφτά πρέπει να έρχονται από διάφορες "πηγές".
Ας βγάζει λίγες σταγόνες η κάθε πηγή αλλά να έχεις αρκετές. Ώστε αν κοπεί η ροή από κάποια να μην σε επηρεάσει.
Καλύτερα 3-4 βρύσες που στάζουν παρά μία που τρέχει σαν μάνικα. Γιατι με τις 3-4 δεν θα έχεις ποτέ το άγχος οτι θα "διψάσεις". Ενώ με την μάνικα αν κοπεί η ροή θα σε φάει η δίψα.
Ετοιμάσου να σου την πέσουν από 100 μεριές τώρα κάποιοι.
Γίνονται τέτοια στο ίντερνετ;
Έλαααα...
Αδερφέ να είσαι καλά, με κάλυψες πλήρως.
Κάποιοι συνεχίζουν να μην πιστεύουν.

tkis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
0

Μαλλον τη μεγαλυτερη διαφορα την κανουν οι μηνιαιες αποδοχες και η περιουσιακη (κινητη/ακινητη) κατασταση.
Αν καποιος εχει και λεφτα και εμφανιση (συμπεριλαμβανομενων και των "προσοντων"), τοτε ειναι το ιδανικο και μπορει να εχει (σχεδον) οποια γυναικα θελει.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Κ τελικά γύρισες σπίτι τράβηξες μια παχιά κ έπεσες για ύπνο στο παιδικό σου δωμάτιο….

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.437
Πόντοι
1.056
Κ τελικά γύρισες σπίτι τράβηξες μια παχιά κ έπεσες για ύπνο στο παιδικό σου δωμάτιο….
Δλδ εννοεις οτι οποιος εχει γυναικα διπλα του-παντρεμενος,γαμαει;

Μαλιστα...Τ ακουσαμε κ αυτο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
η μανουλα μου λεει συνεχεια οτι εχει προβλημα μαζι μου που δεν εχω σκοπό να παντρευτώ.Μηπως να της κανω το χατίρι να παντρευτώ καποια καλη κοπελα και να κανω οικογενεια να ηρεμησει κι αυτη καπως??Μεσα μου κατα βαθος κι εγω ισως αυτο θελω να γινω ενας νορμαλ ανθρωπος επιτελους να ειμαι υπόδειγμα στην κοινωνία και οχι να ειμαι εκκεντρικός και διαφορετικός απο τον αλλον κοσμο που φτιαχνει την ζωή του.
Μην ακους τις σειρηνες και τις κοινωνικες νορμες. Aν δεν το θελεις πραγματικα 1000% μην το κανεις.. Γιατι θα το μετανιωσεις. Δεν ειναι ολα για ολους. Και ειδικα αυτες οι δουλειες που θελουν να αφιερωσεις ψυχη και σωμα. Αν καποια,στιγμη υποκυψεις και κανεις το βημα, που θελουν οι αλλοι. Τοτε θα θυμηθεις οτι οταν ησουν ελευθερος τα ειχες ολα. Αλλα τωρα τα εχασες ολα.

• Like
Αντιδράσεις: riding

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656

Ρε τύπε .... μου θυμίζεις τους γαλάζιους. Δεν αμφισβητούν ότι η διακυβέρνηση της χώρας, η οικονομία , η ποιότητα ζωής είναι ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΤΟΣ , ΛΑΣΠΗ. Παραδέχονται ότι είναι σκατά όλα.

Προσπαθούν όμως .... να μας πείσουν .... ότι με το συριζα ήταν χειρότερα .... και θα ήταν και τώρα χειρότερα .... αν κυβερνούσε ο συριζα ....

χειρότερα από τα τωρινά σκατά.

Καλό είναι να αισθανόμαστε εμείς καλά με αυτά που κάνουμε εμείς.
Όχι να ψάχνουμε χειρότερα .... για να μας ανεβάσουν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom