Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656

Δράμα φίλε .... αλλά εξακολουθεί να ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ....

Τα σκουλήκια της γενιάς του πολυτεχνείου.
Αυτά τα καθίκια, για να φάνε τον κόσμο όλο και να γίνουν μεγιστάνες, καθαρά παρασιτικά και να φτιάξουν και τους απογόνους τους ΜΟΝΟ , ΒΙΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ .... πουλάνε το σανό του φόβου .... για τον εθνικισμό .... τις χούντες .... τους βασιλείς ......
Πουλάνε τη χίμαιρα της δημοκρατίας

ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 40ρηδων που ΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ .... ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ...
και τους αφήνει να πλουτίζουν κι άλλο .... και να τη γαμάνε κι άλλο .....

Αντί να τους γαμήσουν ό,τι έχουν κι ό,τι πιστεύουν και όλο τους το είναι και να τους στείλουν στο διάολο .

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Έχω ζήσει για λίγο σε ισλαμική χώρα (αραβικά εμηράτα, που είναι ΣΧΕΤΙΚΑ μοντέρνο κράτος) και ποτέ δεν άκουσα για ενδοοικογενειακούς ξυλοδαρμούς κλπ, φυσικα δεν απορρίπτω ότι μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πιο συχνά σε αυτές τις χώρες, απλά έβλεπα τα ζευγαριά των αράβων εκεί, όπου οι γυναίκες φαινόντουσαν να σέβονταν πραγματικά τους άντρες τους, και τα παιδιά τους πατεράδες τους

Αλλά το συμπέρασμα μου είναι πως οι μάζες (άντρες-γυναίκες) θέλουν και λίγο "βούρδουλα", ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί την πολλή ελευθερία, και κυρίως οι γυναίκες, γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σαν κοινωνία (γυναίκες εντελώς αλλοπρόσαλλές που μισούν τα πάντα, άντρες με ψυχολογικά, ναρκωτικά πλεον να παίρνει και η κουτσή μαρία, κοριτσάκια να ανοίγουν onlyfans στα 18 και να γελάνε με την πάρτυ σου άμα είσαι απλός άνθρωπος των 700 ευρω κλπ κλπ)
Φίλε δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, μακάρι να υπάρχει σεβασμός χωρίς φόβο.
Πάντως επειδή πολλές φορές φιλοσοφώ, θα σου πω ότι φοβάμαι πολύ για την ελληνική κοινωνία.
Με όλα αυτά τα παραδείγματα που ανέφερες, δείχνει να έχει πάρει την κατηφόρα και θα καταρρεύσει σε λίγο.
Δεν υπάρχει καμία συνοχή, κανείς δε σέβεται τίποτα, ο καθένας για τον εαυτό του και μόνο.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Εγώ είμαι παντρεμένος .... και δεν βγαίνει μαζί μου κανείς ανύπαντρος για ξενύχτια με ξύδια .........

Ξυπνάνε νωρίς για τη δουλειά .... στη γαλέρα ....

ξέρεις .... μεταξύ μπατλ σπηντ ... και ράμινγκ σπηντ είναι όλοι ........
Από τους λίγους παντρεμένους που το καταφέρνουν χωρίς γκρίνια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανατολική Ευρώπη και βαλκανια μια χαρά οικογένειες κάνει ο κόσμος παντρευοντε και είναι μια χαρά.. Το πρόβλημα είναι περισσότερο ελληνικό θα έλεγα.. Δέστε πχ του μεταναστες αλβανούς που ζούνε εδώ, όλους τους βλέπω μια χαρά με 2 παιδάκια ο καθένας, παντρεμένοι με τη γυναίκα τους και φαινοντε ευτυχισμένοι, πάρα τη φτώχεια τους
Εδώ άμα παντρευτείς παντρεύεσαι και πεθερά και της φίλες της και όποιον άλλον συγγενή έχει

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
1.860
Πόντοι
2.390
Η προσωπική μου άποψη είναι όχι

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Τωρα να αφησουμε τις χαζομαρες περι Ισλαμιστικων κοινωνιων. Οποιος αμφιβαλλει ας παει κανα μηνα σε τεοια χωρα και ναρθει να το ξανασυτητησουμε.
Τι εχει να προσφερει ο γαμος σημερα στους ανθρωπους, ρε παιδια? Αχρειαστα εξοδα σε παπαδαριο, χαρτομανι, νυφικα, κοστουμια, πολυελαιοι, δεξιοσεις κι ενα σωρο αχριστες μαλακιες. Κι ενα σωρο μπλεξιματα αν δεν παει καλα.
Εστω οτι γνωρισαμε μια κοπελα και αποφασισαμε να κανουμε οικογενεια. Σε τι χρειαζεται ο γαμος? Μηπως αν θελησει αργοτερα καποιος απο τους δυο να την δυαλισει, θα τον κρατισει το στεφανοχαρτι? Τσιμπας την κοπελα και τα φραγγα απο τα αχρειαστα εξιδα του γαμου και πατε για τρελες στις Σευχελες, το καταφχαριστιεστε κι εχετε να θυμοσαστε. Παιδι θελετε? το κανετε, χωρις γαμους, προγαμιαια συμβολαια, συμφωνα συμβιωσης και δεν ξερω τι αλλο. Για την αναγνωριση του παιδιου δεν χρειαζονται. Αναγνωριζεις το παιδι (μετα απο DNA test, εμπυστοσυνη ουτε στον κωλο μας) κι ολα μελι γαλα. Αν θελουν και οι δυο να παει καλα η σχεση δεν χρειαζονται συμβολαια. Αν δεν θελουν? Καταδιαολου θα παει και με 10 στεφανοχαρτια. Εννοειται γονεις πεθερικα ενα τραπεζομα Χριστουγεννα, Πασχα κι εξω απ'την πορτα. Ετσι κι αρχισουν και μπενοβγαινουν πεθερες στο σπιτι, "γαματα, γαματα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γραμματα"

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
οπως οι γυναικες εχουν καποιες απαιτήσεις απο εμας τους ανδρες για να ειναι μαζι μας,ετσι λοιπον εχω κι εγω.
Δεν με νοιαζει να ειναι η αλλη ντε και καλα μουνάρα,βολευομαι και με μια μετρια κοπελα αλλα να μην δεχεται να καταπινει το σπερμα μου οταν εχω καυλες,αυτο πραγματικα με βγαζει εκτος εαυτού και φυσικα γι αυτο τον λόγο δεν τις παιρνω και στα σοβαρα.Αντεεε απο εδω που θελουν και σοβαρη σχεση τρομάρα τους...
Αν δεν κανεις τσιμπουκάρα με πάθος και δεν τα καταπίνεις ολα κοπελα μου,μην περιμενεις και πολλά απο τον αλλον και μην εχεις απαιτήσεις!

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
1.860
Πόντοι
2.390
Όχι δεν αξίζει

Εγγρ.
12 Νοε 2023
Like
1
Πόντοι
0
Ο πολιτικός γάμος καλά είναι..δε θέλω εκκλήσιες και παπάδες. Πας στο δημαρχείο υπογραφές το χαρτί και είσαι παντρεμένος. Γιατί να κάνεις θρησκευτικό? Για να κονομανε παπάδες και ταβέρνες?
Ετσι ακριβως... συμφωνω

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Ο πολιτικός γάμος καλά είναι..δε θέλω εκκλήσιες και παπάδες. Πας στο δημαρχείο υπογραφές το χαρτί και είσαι παντρεμένος. Γιατί να κάνεις θρησκευτικό? Για να κονομανε παπάδες και ταβέρνες?
Αυτό είναι το πρόβλημα στη δημιουργία οικογένειας;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Παντρεύτηκε ο Κόκκαλης με τη Ματσούκα, αν δεν κάνω λάθος.
Είδατε ρε σεις, το πήραν απόφαση και θα κάνουν οικογένεια.
Πάντως, αυτοί οι πλούσιοι πρέπει να έχουν πρόβλημα πραγματικό στον εγκέφαλο.
Χάθηκαν οι σοβαρές 40άρες ή 35άρες;
Τη Ματσούκα ρε φίλε...Τη Ματσούκα;

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.432
Πόντοι
456
Τι οικογένεια θα κάνουν δλδ ρε Σώτο?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Απορούν τόσοι με τα διαζύγια και την υπογεννητικότητα.....τόσα χρόνια απορούν....

Αρκεί ν ανοίξετε το ραδιόφωνο σε κάποιον λαικό σταθμό ν ακούσετε τα εκάστοτε χιτάκια, και να δώσετε προσοχή στους στίχους....

Και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις!

Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και κουλτούρας απλά, δεν ευνοείται ούτε γάμος, ούτε καμμία αρμονική συμβίωση.

Τα βλέπουμε και τα ακούμε γύρω μας μια ζωή. Δεν είμαστε παιδάκια να πιστεύουμε ότι ' με εμάς είναι αλλιώς'.
Ο,τι φάμε κι ό,τι πιούμε εδώ μάγκες, κι όπου φύγει-φύγει, η ζωή είναι μικρή και τελειώσαν τα ψέμματα...

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
,βολευομαι και με μια μετρια κοπελα αλλα να μην δεχεται να καταπινει το σπερμα μου οταν εχω καυλες,αυτο πραγματικα με βγαζει εκτος εαυτού
... κι απο την αλλη ναχει και την απαιτηση, να γλυφεις εσυ τα μουνοχυματα της. Τι λες τωρα? Επιστροφη asap, ας εχει ληξει και η εγλυηση

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Γιατι ρε, τι εκανε το κοριτσι, πισω απο την πλατη μου?

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Για μενα ουτε ο δημαρχος χρειαζεται να κονμαει!

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
οι μάζες (άντρες-γυναίκες) θέλουν και λίγο "βούρδουλα", ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί την πολλή ελευθερία,
Σωστα το λες! Αλλα αυτο γινεται ευκολα με αυστηρη νομοθεσια. π.χ. Περασες με κοκκινο? 10000 γιουρια προστιμο + 2 χρονακια στεριση αδειας διπλωματος. Ξαναπερνας?

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Αν θες να ζεις σαν μονό παπούτσι
ΜΗΝ κάνεις οικογένεια
Και παιδί

Και το πολύ γαμήσι το βαριέσαι