Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Ναι αλλα τα logistics ειναι διαφορετικα για το καθε φυλο τυπε:

Αντρας που σκεφτεται να χωρισει: "Γαμωτο δεν παει αλλο, πρεπει να χωρισω. Πρεπει να βρω που θα μεινω μετα και εξτρα εισοδημα για το επιπλεον ενοικιο και τη διατροφη"

Γυναικα που σκεφτεται να χωρισει: "Γαμωτο δεν παει αλλο, πρεπει να χωρισω. Θα παρω τηλεφωνο τον δικηγορο και σε ενα μηνα θα την εχει κανει ο αλλος απο το σπιτι και θα μου στελνει και λεφτα
Αυτό που έγραψες είναι ιστορία επιστημονικής φαντασίας.
Σταματά να πιστεύεις ότι ακούς. Εγώ οι περιπτώσεις που ξέρω κ έχουν χωρίσει δεν έχουν καμια σχέση με αυτά.
Πολύ σπάνια ισχύει το δεύτερο μην σου πω κ ποτέ…..
όσο για το πρώτο έχει να κάνει ΠΑΛΙ ΜΕ το πως έστρωσες για να κοιμηθείς

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Μετά από 2 γάμους και ένα παιδί από την κάθε μια είμαι σίγουρος πια ότι σίγουρα δεν αξίζει να κανείς οικογένεια με καμία εκτός άμα θες να ενώσεις εισοδήματα ,
Παλιά οι άντρες Παντρεύοντουσαν για να γαμάνε τώρα Παντρεύονται για να μην γαμάνε εκτός άμα το θέλουν οι γυναίκες.
Η γυναίκα με το που θα μείνει έγκυος αλλάζει σε βάζει να είσαι στην τελευταία μοίρα τα σκατα που πατάει ο τελευταία τροχός της άμαξας .
Όσοι φίλοι μου είναι παντρεμένοι βλέπω μια μιζέρια τοξικότητα και φυλακή σίγουρα ο γάμος με ελληνίδα δεν αξίζει εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Μετά από 2 γάμους και ένα παιδί από την κάθε μια είμαι σίγουρος πια ότι σίγουρα δεν αξίζει να κανείς οικογένεια με καμία εκτός άμα θες να ενώσεις εισοδήματα ,
Παλιά οι άντρες Παντρεύοντουσαν για να γαμάνε τώρα Παντρεύονται για να μην γαμάνε εκτός άμα το θέλουν οι γυναίκες.
Η γυναίκα με το που θα μείνει έγκυος αλλάζει σε βάζει να είσαι στην τελευταία μοίρα τα σκατα που πατάει ο τελευταία τροχός της άμαξας .
Όσοι φίλοι μου είναι παντρεμένοι βλέπω μια μιζέρια τοξικότητα και φυλακή σίγουρα ο γάμος με ελληνίδα δεν αξίζει εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις
Να σε ρωτήσω κάτι γτ στην ουσία δεν μπορώ να δεχτώ το συμπέρασμα σου μετά από τους αποτυχημένους γάμους σου;
Γτ βγαίνει συμπέρασμα οτι γυναίκες είναι για τον πουτσο από την εμπειρία σου; Κ όχι οτι εσυ είσαι για τον πουτσο;
Γτ ΔΥΟ διαφορετικες γυναίκες λες σου έκαναν τα ίδια. Μήπως λέω μήπως η συμπεριφορά σου κ ο χαρακτήρες σου δεν είναι για κάτι παραπάνω κ τελικά και ΔΕΚΑ φορές να παντρευόσουνα θα είχε την ίδια κατάληξη;

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Να σε ρωτήσω κάτι γτ στην ουσία δεν μπορώ να δεχτώ το συμπέρασμα σου μετά από τους αποτυχημένους γάμους σου;
Γτ βγαίνει συμπέρασμα οτι γυναίκες είναι για τον πουτσο από την εμπειρία σου; Κ όχι οτι εσυ είσαι για τον πουτσο;
Γτ ΔΥΟ διαφορετικες γυναίκες λες σου έκαναν τα ίδια. Μήπως λέω μήπως η συμπεριφορά σου κ ο χαρακτήρες σου δεν είναι για κάτι παραπάνω κ τελικά και ΔΕΚΑ φορές να παντρευόσουνα θα είχε την ίδια κατάληξη;
Δεν είπα ότι είναι για τον μπουτσο οι γυναίκες εγώ για την κατάσταση του να είσαι παντρεμένος είπα τώρα είμαι με 17 χρόνια μικρότερη σαν τα κρύα τα νερά και κάνει διαστημικό σεξ κάνω ότι θέλω και δεν λέει κουβέντα και οι πρώην μια χαρά ήταν μέχρι που έμειναν έγκυος

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Αδερφέ, στο λέει καθαρά:
ΑΛΛΑΞΑΝ αυτές, από ένα σημείο και μετά.
Και δεν είναι οι μοναδικές.
Αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, αλλάζουν ΚΑΙ μερικοί άντρες.
Αράζουν και η ζωή τους είναι καφενείο, γήπεδο, ούζα και ψάρεμα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Αν οι άντρες αλλάξανε μία φορά οι γυναίκες αλλάξανε 10. Φανταστείτε πως θα ένοιωθαν οι γυναίκες αν το 90% των αντρών φοράγανε φούστα. Πολλοί από εμάς δεν ξέρουν καν ότι κάποτε οι γυναίκες φορούσαν μόνο φούστα, όχι παντελόνι. Άρα είναι σαφές για το ποιο φύλο "φταίει".
Όχι ότι άμα είχα κόρη θα ήθελα να έχει ανάγκη να παντρευτεί κάποιο μαλακισμένο. Καλά κάνουνε και βρίσκουν λεφτά από μόνες τους, καλά κάνουνε και μας τρώνε τις διατροφές, καλά κάνουνε και μας καυλώνουνε στη μέση του δρόμου.
Εμείς τι κάνουμε από εδώ και πέρα κύριοι; Μόνο να τρωγόμαστε ποιος είναι ο "άλφα" ξέρουμε;
:think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Δηλαδή εσυ ένα ζευγάρι να βγάζει 3κ+ τον μήνα το θεωρείς δύσκολο; Σου φαίνεται μεγάλο ποσο να βγάζει ένα ζευγάρι; Ρε παιδιά αλήθεια όλοι οι φίλοι κ γνωστοί σας είναι ανειδίκευτοι εργάτες με τον βασικό μισθό; Τι στον διάολο;
Όχι, αλλά όσους ξέρω που παίρνουν 1500€ στην Ελλάδα ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. Όσους μα όσους ξέρω υποφέρουν κ έχουν τεράστιες ευθύνες κ τρελή κούραση για να πάρουν 1500€ το μήνα στην Ελλάδα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Όχι, αλλά όσους ξέρω που παίρνουν 1500€ στην Ελλάδα ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. Όσους μα όσους ξέρω υποφέρουν κ έχουν τεράστιες ευθύνες κ τρελή κούραση για να πάρουν 1500€ το μήνα στην Ελλάδα.
χωρίς βοήθεια από γονείς δύσκολα τεκνοποιούν τα ζευγάρια (χρόνος ανατροφής,περιουσίες,σπίτια,λεφτά κλπ)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Αν μιλάμε για ανειδίκευτους, τότε ναι.
Εκτός και αν κάνει δύο δουλειές.
Υπάρχουν και οδηγοί που χτυπάνε 14ωρο στο τιμόνι και φτάνουν αυτά τα λεφτά...Αλλά τι το θες, ζόμπι είναι.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Ποιος παίρνει 1500 ευρώ το μήνα? Μη λέμε ότι να είναι. Αν παίρνει κάποιος 900 είναι και προνομιουχος
Ηλεκτρολόγος ή αυτοματιστής σε βιομηχανία. Έχω γνωστούς.
Με 5 χρόνια εμπειρία, πήραν 1400 ευρώ πρώτο μισθό.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Ποιος παίρνει 1500 ευρώ το μήνα? Μη λέμε ότι να είναι. Αν παίρνει κάποιος 900 είναι και προνομιουχος
Φίλε αν είσαι πάνω από 17 χρόνων θα μου κάνει εντυπώση. Πραγματικά δεν γνωρίζεις σχεδόν τπτ για το τι συμβαίνει στον κανονικό κόσμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ηλεκτρολόγος ή αυτοματιστής σε βιομηχανία. Έχω γνωστούς.
Με 5 χρόνια εμπειρία, πήραν 1400 ευρώ πρώτο μισθό.
Δλδ πάνω από 15 κατοστάρικα άμα βάλεις μέσα κ τα δώρα κ τα επιδόματα κ αν έχουν κανένα μπόνους τέλος του έτους.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Εγώ όσους ξέρω που έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ παίρνουν πάνω από 6-7κ τον μήνα. Τώρα τι να σου πω οκ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Μα ρε σύ για όνομα … δεν υπάρχει πλέον εργαζόμενος π να μην είναι στο βασικό κ να παίρνει κάτω από 1.200 κ θα μας που ένα ζευγάρι είναι δύσκολο να φτάσει τα 3κ,
Αλλά προφανώς μιλάμε για τύπους π μένουν ακόμα στο παιδικό τους δωμάτιο κ λένε δεν μπορώ να βρω Γυναίκα
Κ περιμένουν την σύνταξη της μαμάς να τους δώσει να πάνε για καφέ κ σε κανένα Μπουρδελο να γαμησουν.
Ακόμη κι αυτοί τύπε .... να πάνε γαλέρα στα σούπερ μάρκετ με 700€ το μήνα ;;;
Κατάντια δεν είναι ;

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Ακόμη κι αυτοί τύπε .... να πάνε γαλέρα στα σούπερ μάρκετ με 700€ το μήνα ;;;
Κατάντια δεν είναι ;
Ναι δεν λέω ότι είναι ωραίο. Αλλά όταν δεν έχεις κάποια ειδικότητα η κάποια προϋπηρεσία δυστυχώς έτσι είναι.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Και κύκλο είχε, και νύφη που εργάζεται σε χώρο με άπειρες γυναίκες είχε, και του γνώρισαν όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 50 πιθανές υποψήφιες για σχέση.
Το αποτέλεσμα είναι ΜΗΔΕΝ.
Επομένως, δε φταίνε τα μέρη και οι κύκλοι και τα τετράγωνα με τα παραλληλόγραμμα όταν ο άλλος είναι τενεκές.
Τύπε μπορεί να είναι γκέι ο τύπος και να ήρθε αντιμέτωπος Αθήνα να ζήσει τη ζωή του... Που ξέρεις τι κάνει στο κρεβάτι του;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Ναι δεν λέω ότι είναι ωραίο. Αλλά όταν δεν έχεις κάποια ειδικότητα η κάποια προϋπηρεσία δυστυχώς έτσι είναι.

Έχει και το αντίστροφο όμως τύπε.
Αν δεν ψοφάς της πείνας και δεν κινδυνεύεις να μείνεις άστεγος, δεν πας γαλέρα.

Δυναμώνεις το σύστημα στην τελική. Αν δεν δουλεύεις και οι αγγελίες τους μένουν χρόνια , χωρίς να πατάει κανείς,
τους γαμάς το μουνί που τους πέταγε.
Να πλήρωναν καλύτερα.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Έχει και το αντίστροφο όμως τύπε.
Αν δεν ψοφάς της πείνας και δεν κινδυνεύεις να μείνεις άστεγος, δεν πας γαλέρα.

Δυναμώνεις το σύστημα στην τελική. Αν δεν δουλεύεις και οι αγγελίες τους μένουν χρόνια , χωρίς να πατάει κανείς,
τους γαμάς το μουνί που τους πέταγε.
Να πλήρωναν καλύτερα.
Ναι κ πάλι δεν διαφωνώ με αυτό. Αλλά δεν έχει σχέση με την κουβέντα νομίζω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Ναι κ πάλι δεν διαφωνώ με αυτό. Αλλά δεν έχει σχέση με την κουβέντα νομίζω.

Κι όμως έχει .

Είτε χάσκας , στα 40 , παιδικό δωμάτιο .... χαρτζηλίκι από μαμά, μπαμπά , γιαγιά .....

είτε στα πόστα του μπεν χουρ, γαλέρα και ορυχείο με 700€ .....

Το ίδιο είσαι για τις γκόμενες.
Και για τις μπάνικες ..... ίσως είσαι χειρότερος με τα 700€ .......

Δεν σηκώνει ούτε κουλτούρα ..... ούτε άποψη ..........

Δεν συζητάμε για καμιά βλαχάρα 3/10 που ψάχνει γαμβρό ..........

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Κι όμως έχει .

Είτε χάσκας , στα 40 , παιδικό δωμάτιο .... χαρτζηλίκι από μαμά, μπαμπά , γιαγιά .....

είτε στα πόστα του μπεν χουρ, γαλέρα και ορυχείο με 700€ .....

Το ίδιο είσαι για τις γκόμενες.
Και για τις μπάνικες ..... ίσως είσαι χειρότερος με τα 700€ .......

Δεν σηκώνει ούτε κουλτούρα ..... ούτε άποψη ..........

Δεν συζητάμε για καμιά βλαχάρα 3/10 που ψάχνει γαμβρό ..........
Για πάρτυ σου είναι το θέμα τι είσαι … κ μετά για τις γκόμενες.

Κ εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις έχω ξάδελφο που δουλεύει γαλέρα όπως λες κ η γυναίκα του το ίδιο κ κούτα κούτα τα καταφέρνουν κ έχουν δυο παιδάκια κ το πάνε …. Δεν χρειάζονται όλοι λούσα κ μλκιες για να είναι ευτυχισμένοι… κ μαγκιά τους κ μπράβο τους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Για πάρτυ σου είναι το θέμα τι είσαι … κ μετά για τις γκόμενες.

Κ εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις έχω ξάδελφο που δουλεύει γαλέρα όπως λες κ η γυναίκα του το ίδιο κ κούτα κούτα τα καταφέρνουν κ έχουν δυο παιδάκια κ το πάνε …. Δεν χρειάζονται όλοι λούσα κ μλκιες για να είναι ευτυχισμένοι… κ μαγκιά τους κ μπράβο τους

Μαλακία που έκαναν δύο παιδιά τύπε. Γαλέρα θα πάνε και τα δύο . Με ένα θα ήταν καλύτερα.

Φιλοσοφικό τώρα .........

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΙΛΗΜΜΑ με το παιδικό δωμάτιο εφόσον τη βγάζεις ή γαλέρα
σε πιο πάνω budget ........

σε χώρα που γαμιέται , όπως η δική μας φερ ειπείν ............

αν έχει κάποιος σπίτι να μένει και εξοχικό και 5 για ενοικίαση ........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ
και να πουλήσει το ένα από τα 5 τα λεφτά να τα φάει γλυκά , ξύδια και πουτάνες
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΔΟΥΛΕΙΑ ............

παρά να γαμηθεί στη δουλειά .... για 2-3 χιλιάρικα το μήνα επιπλέον ;;;

Γιατί αν δεν δουλεύεις ...... ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ .........
όχι και τον ιδρώτα σου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom