Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Μαλακία που έκαναν δύο παιδιά τύπε. Γαλέρα θα πάνε και τα δύο . Με ένα θα ήταν καλύτερα.

Φιλοσοφικό τώρα .........

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΙΛΗΜΜΑ με το παιδικό δωμάτιο εφόσον τη βγάζεις ή γαλέρα
σε πιο πάνω budget ........

σε χώρα που γαμιέται , όπως η δική μας φερ ειπείν ............

αν έχει κάποιος σπίτι να μένει και εξοχικό και 5 για ενοικίαση ........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ
και να πουλήσει το ένα από τα 5 τα λεφτά να τα φάει γλυκά , ξύδια και πουτάνες
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΔΟΥΛΕΙΑ ............

παρά να γαμηθεί στη δουλειά .... για 2-3 χιλιάρικα το μήνα επιπλέον ;;;

Γιατί αν δεν δουλεύεις ...... ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ .........
όχι και τον ιδρώτα σου !
Εγώ πιστεύω πως με τις αρχιδαρες σου προπσπαθησε να κανείς παιδιά κ μια οικογένεια τα αλλά είναι για τον πουτσο όλα .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Εγώ πιστεύω πως με τις αρχιδαρες σου προπσπαθησε να κανείς παιδιά κ μια οικογένεια τα αλλά είναι για τον πουτσο όλα .

Για ποιον λες ;
Θεωρητική/φιλοσοφική ανάλυση κάνουμε.
Ποιον θα παρότρυνες να κάνει παιδιά τώρα ;;;;

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Για ποιον λες ;
Θεωρητική/φιλοσοφική ανάλυση κάνουμε.
Ποιον θα παρότρυνες να κάνει παιδιά τώρα ;;;;
Όλους τους ανθρώπους.
Δεν λέω για καποιον συγκεκριμένα … για αυτόν που μου έγραψες εσυ ειπα ότι αντί να ξύνει τις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ του ας τις χρησιμοποιήσει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Όλους τους ανθρώπους.
Δεν λέω για καποιον συγκεκριμένα … για αυτόν που μου έγραψες εσυ ειπα ότι αντί να ξύνει τις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ του ας τις χρησιμοποιήσει.
Οι 2 εναλλακτικές στις οποίες αναφέρθηκα, εφαρμόζονται και με παιδιά και χωρίς.

Δεν έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις του.

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ.

Την ίδια ώρα που δίνουν σε απόφοιτους ΑΣΟΕ, επειδή έχουν βύσματα ..... 30 και 50 χιλιάρικα το μήνα μισθό ..........

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Οι 2 εναλλακτικές στις οποίες αναφέρθηκα, εφαρμόζονται και με παιδιά και χωρίς.

Δεν έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις του.

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ.

Την ίδια ώρα που δίνουν σε απόφοιτους ΑΣΟΕ, επειδή έχουν βύσματα ..... 30 και 50 χιλιάρικα το μήνα μισθό ..........
Τέτοιο μισθό στην Ελλάδα παίρνουν πολύ λίγοι. Αν μιλάς για μηνιαίο. Κ δεν είναι τυχαία βύσματα σίγουρα.

Τότε συμφωνώ με τις εναλλακτικές σου. Τελικό είναι αν φτιάξεις τις υποχρεώσεις σου μέσα σε αυτά π παίρνεις από το παθητικό σου εισόδημα μια χαρΑ ΖΩΑΡΑ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Τέτοιο μισθό στην Ελλάδα παίρνουν πολύ λίγοι. Αν μιλάς για μηνιαίο. Κ δεν είναι τυχαία βύσματα σίγουρα.
Ναι αλλά είναι τεράστια πρόκληση . Είναι διάλυση των πάντων . Αφανισμός της κοινωνίας.

Σε κάνει να θες να φύγεις και να ξεχάσεις τη μητρική σου γλώσσα.

Αν ρίξεις το μηνιαίο , είναι πολλοί . Με 15 , 10 , 5 το μηνα .......

Εδώ ακούς τύποι χωρίς πτυχία ....... παίρνουν 3200 το μήνα .... άκουσες για σταθμάρχες .......
Μη πούμε για άλλους, χωρίς πτυχία πάντα ....... που εκτός τις μισθάρες ......... παίρνουν .... μερίσματα ....... από πλοία/αεροπλάνα πχ ........

Ε ΚΑΠΟΥ ΛΕΣ ΩΠΑ .... ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΧΩΡΑ ..........

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Μαλακία που έκαναν δύο παιδιά τύπε. Γαλέρα θα πάνε και τα δύο . Με ένα θα ήταν καλύτερα.

Φιλοσοφικό τώρα .........

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΙΛΗΜΜΑ με το παιδικό δωμάτιο εφόσον τη βγάζεις ή γαλέρα
σε πιο πάνω budget ........

σε χώρα που γαμιέται , όπως η δική μας φερ ειπείν ............

αν έχει κάποιος σπίτι να μένει και εξοχικό και 5 για ενοικίαση ........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ
και να πουλήσει το ένα από τα 5 τα λεφτά να τα φάει γλυκά , ξύδια και πουτάνες
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΔΟΥΛΕΙΑ ............

παρά να γαμηθεί στη δουλειά .... για 2-3 χιλιάρικα το μήνα επιπλέον ;;;

Γιατί αν δεν δουλεύεις ...... ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ .........
όχι και τον ιδρώτα σου !
Κι όμως, αυτοί που τα έχουν τα 5-6 ακίνητα για ενοίκιο, δεν το κάνουν αυτό.
Το σκεφτόμαστε εμείς που φάγαμε τη δουλειά με το κουτάλι και θέλουμε να αράξουμε κάποια στιγμή.
Αυτοί θα βρουν δουλειά όπως τους βολεύει, άλλωστε δεν καίγονται, θα πάρουν το χιλιάρικο τουλάχιστον, θα κολλήσουν και το ένσημο. Να ξέρεις, τις καλύτερες επιλογές, τις κάνουν όσοι δεν πιέζονται.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Κι όμως, αυτοί που τα έχουν τα 5-6 ακίνητα για ενοίκιο, δεν το κάνουν αυτό.
Το σκεφτόμαστε εμείς που φάγαμε τη δουλειά με το κουτάλι και θέλουμε να αράξουμε κάποια στιγμή.
Αυτοί θα βρουν δουλειά όπως τους βολεύει, άλλωστε δεν καίγονται, θα πάρουν το χιλιάρικο τουλάχιστον, θα κολλήσουν και το ένσημο. Να ξέρεις, τις καλύτερες επιλογές, τις κάνουν όσοι δεν πιέζονται.

Δεν υπάρχει μόνο μισθωτή εργασία.
Από αρκετές περιπτώσεις εκμισθωτών που ξέρω, ελάχιστοι κάνουν μισθωτή εργασία. Με αληθινά πολλά ακίνητα, όλοι είναι επαγγελματίες.

Μόνο ο γελοίος ο στέκας .... γράφει ότι έχει 15 ακίνητα 4 εκατομμυρίων .... και δουλεύει ... πωλητής με εταιρικό χιλιαράκι ........

Ανέκδοτο επιθεώρησης !

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει μόνο μισθωτή εργασία.
Από αρκετές περιπτώσεις εκμισθωτών που ξέρω, ελάχιστοι κάνουν μισθωτή εργασία. Με αληθινά πολλά ακίνητα, όλοι είναι επαγγελματίες.

Μόνο ο γελοίος ο στέκας .... γράφει ότι έχει 15 ακίνητα 4 εκατομμυρίων .... και δουλεύει ... πωλητής με εταιρικό χιλιαράκι ........

Ανέκδοτο επιθεώρησης !
ΟΚ, δεκτό.
Σε κάθε περίπτωση δεν τρώνε από τα έτοιμα, ούτε πουλάνε ακίνητα για να ζήσουν καλά.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Για πάρτυ σου είναι το θέμα τι είσαι … κ μετά για τις γκόμενες.

Κ εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις έχω ξάδελφο που δουλεύει γαλέρα όπως λες κ η γυναίκα του το ίδιο κ κούτα κούτα τα καταφέρνουν κ έχουν δυο παιδάκια κ το πάνε …. Δεν χρειάζονται όλοι λούσα κ μλκιες για να είναι ευτυχισμένοι… κ μαγκιά τους κ μπράβο τους
Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ για να το κάνεις αυτό.
Και πολλές φορές η αγάπη του ζευγαριού, δε φτάνει.
Μιλάμε για περίπου 10 χρόνια δύσκολα.
Μιλάω για τα χρόνια που το παιδί φτάνει σε μία ηλικία που δεν το κοροιδεύεις με 1 ευρώ στην τσέπη, που έχει έξοδα ως ενήλικος και επίσης θέλει να σπουδάσει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Μιλάμε για περίπου 10 χρόνια δύσκολα.
Μιλάω για τα χρόνια που το παιδί φτάνει σε μία ηλικία που δεν το κοροιδεύεις με 1 ευρώ στην τσέπη, που έχει έξοδα ως ενήλικος και επίσης θέλει να σπουδάσει.
Μια ζωή δύσκολη θα έχουν τα παιδιά, ζευγαριού με μισθούς γαλέρας.

Θα πάνε εύκολα φροντιστήρια ;;;
Θα υποστηρίξουν σπίτι για σπουδές επαρχία ;;;;
Θα υποστηρίξουν ΙΧ ;;;
Επαγγελματικό ξεκίνημα ;;;;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Ξεχασες τα ιερα τερατα: ΔΗΜΟΙ-ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ-ΟΤΑ

Και φυσικα ΔΕΗ, εφοριες, αρχαιολογιες, δασαρχεια, κ.ο.κ.
Ποιες νομαρχίες το 2023;;
Γελάει σε μια γωνιά ο Καλλικράτης...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.469
Πόντοι
2.356
Εγώ όσους ξέρω που έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ παίρνουν πάνω από 6-7κ τον μήνα. Τώρα τι να σου πω οκ
Φυσικά δεν έχω λόγο να αμφισβητίσω τα όσα λες, προς Θεού - απλά πχ στο χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών μόνο οι C level παίρνουν πάνω από 3000. Όλοι οι άλλοι βαριά να παίρνουν μέχρι 2000 και τους βγαίνει ο πάτος. Άφησέ με να το γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχω τον κολλητό μου σε εταιρεία ασφαλιστική.

Ασφαλιστική αγορά (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΩΛΗΤΕΣ που έχουν μπλοκάκι αλλά σε στελέχη που μισθοδοτούνται από εταιρεία κάθε μήνα):

Οι εργαζόμενοι 10-20 ετών εμπειρία παίρνουν 1000 - 1100 μάξιμουμ (με πτυχία και εκπαιδεύσεις) (περίπου το 60% των υπαλλήλων)
Οι νέοι βαριά 850 (με πτυχία και μεταπτυχιακά) (περίπου το 20%)
Οι managers κοντά στα 1500 με βαριές ευθύνες ή και πολλά χρόνια στη πλάτη τους και πτυχία ή και τα τρία. (περίπου το 15%)

και οι directors (C LEVEL) πάνω από 4 ή 5 χιλιάρικα. (περίπου το 5%)

Τώρα προφανώς εσύ έχεις άλλους κύκλους και γνωστούς και μπράβο σου - εγώ σου λέω αυτό που γνωρίζω.
Πάντως το δέχομαι ότι έχεις στους κύκλους σου ανθρώπους του C LEVEL.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.469
Πόντοι
2.356
Αν μιλάμε για ανειδίκευτους, τότε ναι.
Εκτός και αν κάνει δύο δουλειές.
Υπάρχουν και οδηγοί που χτυπάνε 14ωρο στο τιμόνι και φτάνουν αυτά τα λεφτά...Αλλά τι το θες, ζόμπι είναι.
Σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο ξέρω IT manager εταιρείας με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ που παίρνει 2000 και θέλει να φύγει χθες γιατί σταυρώνεται σαν το Χριστό και ζητάει αύξηση και δεν του δίνουν.
Μάλλον κάποιοι δεν ζείτε στην Ελλάδα - ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ - απλά το λέω σε σχήμα λόγου. Στην Ελλάδα τα μεσαία στελέχη δεν πληρώνονται καλά. Και δεν μιλάμε για ανειδίκευτο άνθρωπο αλλά άνθρωπο με σοβαρή εκπαίδευση και πτυχία στο κλάδο του.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.469
Πόντοι
2.356
χωρίς βοήθεια από γονείς δύσκολα τεκνοποιούν τα ζευγάρια (χρόνος ανατροφής,περιουσίες,σπίτια,λεφτά κλπ)
Επίσης, και πάλι σε προσωπικό επίπεδο δεν γνωρίζω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ζευγάρι που να ανατρέφει τα παιδιά του μόνο του. Ακόμα και οι κάτοικοι Φιλοθέης Ψυχικού και Εκάλης έχουν νταντάδες.
Τώρα για όλους τους άλλους που ΑΠOΦΑΣΙΖΟΥΝ εγωιστικά να κάνουν οικογένεια ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ οι γονείς τους με τα εγγόνια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.915
Πόντοι
3.656
Εγώ όσους ξέρω που έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ παίρνουν πάνω από 6-7κ τον μήνα. Τώρα τι να σου πω οκ

Για βουλευτές μιλάς;Μονο αυτοί παίρνουν τόσα,αλλά τα ξύνουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.915
Πόντοι
3.656

Σε ενοίκια το 34,2% του εισοδήματος των Ελλήνων​

Παρά την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, η Ελλάδα κατατάσσεται στη δυσμενέστερη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρώπης σε ό,τι αφορά το κόστος στέγασης. Πιο συγκεκριμένα, το κόστος στέγασης ως ποσοστό του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών στην Ελλάδα διαμορφώθηκε σε 34,2% για το 2022, έναντι 19,9% κατά μέσο όρο για την Ευρώπη των 27. Ομοίως, ο δείκτης υπερβολικής επιβάρυνσης λόγω κόστους στέγασης λαμβάνει για την Ελλάδα την υψηλότερη τιμή μεταξύ των χωρών της ζώνης του ευρώ, καθώς για το έτος 2022 το 27% του πληθυσμού της χώρας επωμίστηκε κόστος στέγασης που αναλογούσε σε ποσοστό άνω του 40% του διαθέσιμου εισοδήματός του, όταν το αντίστοιχο ποσοστό πληθυσμού στη ζώνη του ευρώ διαμορφώθηκε σε 9,4%. Η θέση της Ελλάδας στην κατάταξη επηρεάζεται από το χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Φυσικά δεν έχω λόγο να αμφισβητίσω τα όσα λες, προς Θεού - απλά πχ στο χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών μόνο οι C level παίρνουν πάνω από 3000. Όλοι οι άλλοι βαριά να παίρνουν μέχρι 2000 και τους βγαίνει ο πάτος. Άφησέ με να το γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχω τον κολλητό μου σε εταιρεία ασφαλιστική.

Ασφαλιστική αγορά (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΩΛΗΤΕΣ που έχουν μπλοκάκι αλλά σε στελέχη που μισθοδοτούνται από εταιρεία κάθε μήνα):

Οι εργαζόμενοι 10-20 ετών εμπειρία παίρνουν 1000 - 1100 μάξιμουμ (με πτυχία και εκπαιδεύσεις) (περίπου το 60% των υπαλλήλων)
Οι νέοι βαριά 850 (με πτυχία και μεταπτυχιακά) (περίπου το 20%)
Οι managers κοντά στα 1500 με βαριές ευθύνες ή και πολλά χρόνια στη πλάτη τους και πτυχία ή και τα τρία. (περίπου το 15%)

και οι directors (C LEVEL) πάνω από 4 ή 5 χιλιάρικα. (περίπου το 5%)

Τώρα προφανώς εσύ έχεις άλλους κύκλους και γνωστούς και μπράβο σου - εγώ σου λέω αυτό που γνωρίζω.
Πάντως το δέχομαι ότι έχεις στους κύκλους σου ανθρώπους του C LEVEL.
Δεν λες λάθος τπτ κ εσυ. Αλλά όταν αναφέρουμε τεράστιες ευθύνες εγώ εννοούσα να κλείνουν συμφωνίες εκατομυρίων κ από τις αποφάσεις τους να εξαρτώνται δεκάδες η κ εκατοντάδες θέσεις εργασίας.
Τώρα από ασφαλιστικές έχω μικρές εμπειριες αλλά νομίζω είναι από τους πιο κακοπληρωμένους.
Σε άλλους κλάδους μαζί με τα μπόνους στο τέλος της χρονιάς ανεβαίνουν λίγο παραπάνω.
Νομίζω δεν διαφωνούμε στο γενικό πλαίσιο

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο ξέρω IT manager εταιρείας με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ που παίρνει 2000 και θέλει να φύγει χθες γιατί σταυρώνεται σαν το Χριστό και ζητάει αύξηση και δεν του δίνουν.
Μάλλον κάποιοι δεν ζείτε στην Ελλάδα - ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ - απλά το λέω σε σχήμα λόγου. Στην Ελλάδα τα μεσαία στελέχη δεν πληρώνονται καλά. Και δεν μιλάμε για ανειδίκευτο άνθρωπο αλλά άνθρωπο με σοβαρή εκπαίδευση και πτυχία στο κλάδο του.
Καλά εννοείται ότι στην Ελλάδα οι μισθοί είναι πολύ κατώτεροι. Αλλά άλλο αυτό κ άλλο το παίρνουν όλοι 900 ευρώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης, και πάλι σε προσωπικό επίπεδο δεν γνωρίζω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ζευγάρι που να ανατρέφει τα παιδιά του μόνο του. Ακόμα και οι κάτοικοι Φιλοθέης Ψυχικού και Εκάλης έχουν νταντάδες.
Τώρα για όλους τους άλλους που ΑΠOΦΑΣΙΖΟΥΝ εγωιστικά να κάνουν οικογένεια ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ οι γονείς τους με τα εγγόνια.
Μα άμα δουλευτούν κ οι δυο εννοείται ότι θα έχεις βοήθεια. Δεν είναι λογικό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom