Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Ξεχασες τα ιερα τερατα: ΔΗΜΟΙ-ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ-ΟΤΑ

Και φυσικα ΔΕΗ, εφοριες, αρχαιολογιες, δασαρχεια, κ.ο.κ.
Μα ρε σύ για όνομα … δεν υπάρχει πλέον εργαζόμενος π να μην είναι στο βασικό κ να παίρνει κάτω από 1.200 κ θα μας που ένα ζευγάρι είναι δύσκολο να φτάσει τα 3κ,
Αλλά προφανώς μιλάμε για τύπους π μένουν ακόμα στο παιδικό τους δωμάτιο κ λένε δεν μπορώ να βρω Γυναίκα
Κ περιμένουν την σύνταξη της μαμάς να τους δώσει να πάνε για καφέ κ σε κανένα Μπουρδελο να γαμησουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Μα ρε σύ για όνομα … δεν υπάρχει πλέον εργαζόμενος π να μην είναι στο βασικό κ να παίρνει κάτω από 1.200 κ θα μας που ένα ζευγάρι είναι δύσκολο να φτάσει τα 3κ,
Αλλά προφανώς μιλάμε για τύπους π μένουν ακόμα στο παιδικό τους δωμάτιο κ λένε δεν μπορώ να βρω Γυναίκα
Κ περιμένουν την σύνταξη της μαμάς να τους δώσει να πάνε για καφέ κ σε κανένα Μπουρδελο να γαμησουν.

Εσυ τι δουλειά κάνεις είπαμε;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Θα σου πω μια μικρή ιστορία : ένας φίλος ένστολος έφυγε από το χωριό του πριν 15 χρόνια για να έρθει Αθήνα να βρει γυναίκα να παντρευτεί, επειδή στο χωριό του ''δεν έβρισκε''. Ήταν 39 ετών τότε.
Σήμερα, 15 χρόνια μετά, δεν έχει πιάσει ούτε μπούτι από γυναίκα, όχι να βρει κάποια να παντρευτεί. Και έχει γεράσει πριν την ώρα του, τον βλέπω και νομίζω ότι βλέπω έναν εβδομηντάρη.
Συμπέρασμα: καμία φορά το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι οι συνθήκες της ζωής μας.

Αν δεν προσπάθησε να φτιάξει κανα κύκλο,λογικό.Και στην Αθήνα ακόμα,δεν σου'ρχονται στο πιάτο οι γυναίκες αν δεν κουνηθείς.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Θα σου πω μια μικρή ιστορία : ένας φίλος ένστολος έφυγε από το χωριό του πριν 15 χρόνια για να έρθει Αθήνα να βρει γυναίκα να παντρευτεί, επειδή στο χωριό του ''δεν έβρισκε''. Ήταν 39 ετών τότε.
Σήμερα, 15 χρόνια μετά, δεν έχει πιάσει ούτε μπούτι από γυναίκα, όχι να βρει κάποια να παντρευτεί. Και έχει γεράσει πριν την ώρα του, τον βλέπω και νομίζω ότι βλέπω έναν εβδομηντάρη.
Συμπέρασμα: καμία φορά το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι οι συνθήκες της ζωής μας.
Είμαστε οι επιλογές μας, βασικά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Αν δεν προσπάθησε να φτιάξει κανα κύκλο,λογικό.Και στην Αθήνα ακόμα,δεν σου'ρχονται στο πιάτο οι γυναίκες αν δεν κουνηθείς.
Και κύκλο είχε, και νύφη που εργάζεται σε χώρο με άπειρες γυναίκες είχε, και του γνώρισαν όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 50 πιθανές υποψήφιες για σχέση.
Το αποτέλεσμα είναι ΜΗΔΕΝ.
Επομένως, δε φταίνε τα μέρη και οι κύκλοι και τα τετράγωνα με τα παραλληλόγραμμα όταν ο άλλος είναι τενεκές.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Και κύκλο είχε, και νύφη που εργάζεται σε χώρο με άπειρες γυναίκες είχε, και του γνώρισαν όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 50 πιθανές υποψήφιες για σχέση.
Επομένως, δε φταίνε τα μέρη και οι κύκλοι και τα τετράγωνα με τα παραλληλόγραμμα όταν ο άλλος είναι τενεκές.
Μην τους λες τέτοια ρε σύ….
Πάντα οι γυναίκες φταίνε … που είναι πουτανες κτλπ…. Χαχαχαχχα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Μην τους λες τέτοια ρε σύ….
Πάντα οι γυναίκες φταίνε … που είναι πουτανες κτλπ…. Χαχαχαχχα
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν καταλογίζουν πολλά στις σύγχρονες γυναίκες σε διάφορα θέματα. Αλλά βλέπω καμία φορά και ποιοι γκρινιάζουν όλη μέρα και αναθεωρώ λίγο τις απόψεις μου...
Εν τω μεταξύ, ο συγκεκριμένος που αναφέρω, ενώ έχει βγει με άπειρες γκόμενες έξω και σε παρέα και ραντεβού (που του τις έφερναν σχεδόν στο πιάτο), αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι είναι μόνος γιατί δεν είχε ''κύκλο'' και δε γνώριζε γυναίκες γιατί αν γνώριζε θα ήταν αλλιώς η ζωή του :grin:

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Αυτός δε θα γαμουσε ούτως ή άλλως. Λόγω χαζομαρας. Εμείς όμως θα γαμησουμε αν μας φέρεις ετοιμη γκόμενα στο πιατο από κυκλο
Άσε ρε φιλε την πηδάω εγώ για σένα μη μου πάθεις και υπερκόπωση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Είμαστε οι επιλογές μας, βασικά.

Οι γυναίκες είναι οι επιλογές τους.Γιατί...έχουν επιλογές

Οι άντρες στην πλειοψηφία τους,παίρνουν όποια τους τύχει διαθέσιμη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656

Το παράδειγμά σου είναι ατυχές

Αυτός είναι σαν τις γκόμενες που ο ένας τους ξυνίζει,ο άλλος τους βρωμάει.

Καμία σχέση με όσους δεν έχουν καν αυτές τις επιλογές.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
2κ οι ντελίβερι λέει ο άλλος :2funny:

Ας πάνε τότε και οι γιατροί να γίνουν ντελιβεράδες αφου βγάζουν περισσότερα
Μην σου κάνει εντύπωση καθόλου για Αθήνα.
Τύπος ασφάλεια σε πρόσωπα σχεδόν πάντα βράδυ,κάνει 3 μέρες/βδομάδα wolt και παίζει 50+ και λιγότερο απο 8ωρο.
Αλλά τζογάρεις κάθε δευτερόλεπτο κορώνα-γράμματα την ζωή σου στην Μπογκοτά....

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.530
Πόντοι
2.596
Σίγουρα θα έχει ειπωθεί ήδη αρκετές φορές εδώ μέσα αλλά η σκέψη μου στο θέμα της οικογένειας είναι η εξής:

Η δημιουργία μιας οικογένειας απαιτεί χρόνο και θυσίες ειδικά όσον αφορά τα παιδιά. Τα παιδιά είναι πηγή ευτυχίας και πολύ δουλειάς.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο οι παντρεμένοι να πηδάν περιστασιακά ιερόδουλες παρά να συνάπτουν παράλληλες σχέσεις, εκτός αν είναι σύμφωνο το ζευγάρι σε κάτι τέτοιο.

Οι παράλληλες σχέσεις κρύβουν κινδύνους και μπορούν να προκαλέσουν ρωγμές στις ισσοροπίες του ζευγαριού.

Αν αξίζει η δημιουργία οικογένειας; Φυσικά αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
938
Πόντοι
81
Σίγουρα θα έχει ειπωθεί ήδη αρκετές φορές εδώ μέσα αλλά η σκέψη μου στο θέμα της οικογένειας είναι η εξής:

Η δημιουργία μιας οικογένειας απαιτεί χρόνο και θυσίες ειδικά όσον αφορά τα παιδιά. Τα παιδιά είναι πηγή ευτυχίας και πολύ δουλειάς.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο οι παντρεμένοι να πηδάν περιστασιακά ιερόδουλες παρά να συνάπτουν παράλληλες σχέσεις, εκτός αν είναι σύμφωνο το ζευγάρι σε κάτι τέτοιο.

Οι παράλληλες σχέσεις κρύβουν κινδύνους και μπορούν να προκαλέσουν ρωγμές στις ισσοροπίες του ζευγαριού.

Αν αξίζει η δημιουργία οικογένειας; Φυσικά αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος!
Μεγάλο ρόλο στήν εξεύρεση του κατάλληλου ανθρώπου(γυναίκας εν προκειμένω) παίζει το να δεις και να ξαναδείς και να εμπεδώσεις το οικογενειακό υπόβαθρο αυτής. Να γνωρίσεις τους γονείς της τα αδέρφια της, να δεις τι σχέση έχουν, τι σχέση έχει η μάνα της με τον πατέρα της, πως συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλο και τις καλές αλλά κυρίως τις κακές στιγμές. Ένα μεγάλο μέρος από τη συμπεριφορά της γυναίκας που θα κάνεις οικογένεια καθορίζεται από το τι έχει δει στην οικογένεια της. Αν πχ σου λέει πάνω σε κουβέντες η πατέρας μου κ η μάνα μου κοιμούνται 30 χρόνια ξεχωριστά κ δεν τα πάνε καλά και τσακώνονται συνέχεια από μικρά που ήμασταν γτ ο πατέρας μου δεν κάνει τίποτα δε βοηθάει και τα θέλει όλα έτοιμα κλπ, έχε υπόψιν σου ότι αυτή η γυναίκα πιθανόν έχει την άποψη ότι οι άντρες είναι όλοι ίδιοι σαν τον πατέρα της, οπότε εκεί πιθανόν θα σε κατηγοριοποιήσει και σένα. Αν λοιπόν αυτό το βάλεις στο πλαίσιο ότι όλες οι νέες γυναίκες σήμερα έχουν λίγο πολυ αυξημένες απαιτήσεις απτους άντρες, τους θέλουν ρομποτακια και στην πίπα, δε θέλει κ πολύ να καταλάβεις ότι σύντομα θα έρθει η ώρα που θα σου πει τα κλασικά, είσαι άχρηστος και δεν κάνεις τίποτα.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Λυπάμαι πραγματικά που τόσοι αντρες εδώ μέσα πιστεύουν ότι η γυναίκα έχει κ το μαχαίρι κ το καρπούζι σε μια σχέση.
ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΧΕΙ.
Αλλά θέλει κ αντρικά παπαρια για να ισχύει αυτό κ προφανώς αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν έχουν η τα ψάχνουν….
Δυο πράγματα: το ΠΡΙΝ κ το ΜΕΤΑ τον γάμο.

Πριν ο μόνος που έχει πίεση χρόνου στην ουσία είναι η γυναίκα γτ μετα τα 35 δεν μπορεί καλά καλά να κάνει παιδιά όποτε …. ΤΡΟΜΠΕΣ η γυναίκες από τα 27-28 μέχρι τα 30 είναι φουλ διαθέσιμες κ ευάλωτες να τις κανείς σχεδόν ότι θες για να τις παντρευτείς. Ναι υπάρχουν κ εξαιρέσεις αλλά μιλάμε για την μάζα.

Μετά τον γάμο τώρα. Αν δεν είσαι ναυάγιο παρέχεις τέτοια ζωή στην γυναίκα, στα παιδιά σου κ κατεπεκταση κ σε εσένα. Που δεν μπορεί να σε αφήσει γτ δεν θα βρει κάτι παρόμοιο. Κ για να προλάβω τους γνωστούς ότι θέλει λεφτά κτλπ… δεν είναι μόνο τα λεφτά στην ζωή πιτσιρικάδες στην καθημερινότητα δεν μετράνε τα χρήματα, μετράει πως φέρεσαι στον άλλον κ τι του δίνεις κάθε μέρα.

Α κ τέλος αν χωρίσεις πάλι στα παπαρια σου άντρας είσαι κ επιλογές θα έχεις πάλι πολλές εκτός … αν είσαι ναυάγιο.
Γκε γκε ; Γκε γκε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Λυπάμαι πραγματικά που τόσοι αντρες εδώ μέσα πιστεύουν ότι η γυναίκα έχει κ το μαχαίρι κ το καρπούζι σε μια σχέση.
ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΧΕΙ.
Αλλά θέλει κ αντρικά παπαρια για να ισχύει αυτό κ προφανώς αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν έχουν η τα ψάχνουν….
Δυο πράγματα: το ΠΡΙΝ κ το ΜΕΤΑ τον γάμο.

Πριν ο μόνος που έχει πίεση χρόνου στην ουσία είναι η γυναίκα γτ μετα τα 35 δεν μπορεί καλά καλά να κάνει παιδιά όποτε …. ΤΡΟΜΠΕΣ η γυναίκες από τα 27-28 μέχρι τα 30 είναι φουλ διαθέσιμες κ ευάλωτες να τις κανείς σχεδόν ότι θες για να τις παντρευτείς. Ναι υπάρχουν κ εξαιρέσεις αλλά μιλάμε για την μάζα.

Μετά τον γάμο τώρα. Αν δεν είσαι ναυάγιο παρέχεις τέτοια ζωή στην γυναίκα, στα παιδιά σου κ κατεπεκταση κ σε εσένα. Που δεν μπορεί να σε αφήσει γτ δεν θα βρει κάτι παρόμοιο. Κ για να προλάβω τους γνωστούς ότι θέλει λεφτά κτλπ… δεν είναι μόνο τα λεφτά στην ζωή πιτσιρικάδες στην καθημερινότητα δεν μετράνε τα χρήματα, μετράει πως φέρεσαι στον άλλον κ τι του δίνεις κάθε μέρα.

Α κ τέλος αν χωρίσεις πάλι στα παπαρια σου άντρας είσαι κ επιλογές θα έχεις πάλι πολλές εκτός … αν είσαι ναυάγιο.
Γκε γκε ; Γκε γκε
Για κατσε, να μιλαμε ρεαλιστικα με παραδειγματα.
Εγω βλεπω στη γειτονια μου, η ακουω περιπτωσεις, καποιες να παντρευονται, να κανουν παιδι, σε λιγα χρονια να χωριζουν, και η μανα τους να βοηθα στο μεγαλωμα του παιδιου, να την βλεπω να πηγαινει ταπερακι με φαι στη κορη, αφου μενουν σε αλλη πολυκατοικια λιγα μετρα μακρια, η ακομα και στην ιδια πολυκατοικια σε αλλο οροφο.

Εσυ θες να μας πεις οτι ολοι οι πρωην συζυγοι ηταν ναυαγια, και οτι η γυναικα ειναι που βρισκεται σε δεινη θεση, χωρις επιλογες και χωρις να οριζει εκεινη τη ζωη της;
Ποσο μαλλον οταν γνωριζουμε οτι συνηθως η γυναικα σουταρει τον αντρα, παρα ο συζυγος να αφησει πρωτος αυτος τον γαμο και τη βολεψη του.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Εγω βλεπω στη γειτονια μου, η ακουω περιπτωσεις, καποιες να παντρευονται, να κανουν παιδι, σε λιγα χρονια να χωριζουν, και η μανα τους να βοηθα στο μεγαλωμα του παιδιου, να την βλεπω να πηγαινει ταπερακι με φαι στη κορη, αφου μενουν σε αλλη πολυκατοικια λιγα μετρα μακρια, η ακομα και στην ιδια πολυκατοικια σε αλλο οροφο.

Εσυ θες να μας πεις οτι ολοι οι πρωην συζυγοι ηταν ναυαγια, και οτι η γυναικα ειναι που βρισκεται σε δεινη θεση, χωρις επιλογες και χωρις να οριζει εκεινη τη ζωη της;
Ποσο μαλλον οταν γνωριζουμε οτι συνηθως η γυναικα σουταρει τον αντρα, παρα ο συζυγος να αφησει πρωτος αυτος τον γαμο και τη βολεψη του.

Δεν ειπα ΟΛΟΙ. Κάθε περίπτωση είναι κ διαφορετική.
Αλλά γτ πιστεύεις ότι η κοπέλα που είναι χωρισμένη κ την ταΐζει η μάνα της κ της προσέχει το παιδί η μάνα της δεν είναι δυστυχισμένη κ ναυάγιο;
Το ότι γνωρίζεις ότι οι γυναίκες σουτάρουν τους άντρες οκ αλλά δεν ξέρω γτ πρέπει να το πάρουμε σαν κανόνα; Ακόμα κ έτσι να είναι δείχνει ότι κ εκεί η γυναίκα δείχνει πιο άντρας στην σχέση εκτός αν νομίζεις ότι είναι απλό πράγμα να χωρίζεις κ να πηγαίνεις παρακάτω οταν έχεις παιδιά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Το παράδειγμά σου είναι ατυχές

Αυτός είναι σαν τις γκόμενες που ο ένας τους ξυνίζει,ο άλλος τους βρωμάει.

Καμία σχέση με όσους δεν έχουν καν αυτές τις επιλογές.
Το παράδειγμά μου είναι πραγματικό.
Αν ήθελες, εσύ προσωπικά, λύσεις θα είχες βρει και εκεί που είσαι. Λύσεις υπάρχουν, αν έχεις διάθεση, Στα έγραψα τις προάλλες, είναι επιλογή σου να βρίσκεις δικαιολογία πριν τη λύση του προβλήματος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτός δε θα γαμουσε ούτως ή άλλως. Λόγω χαζομαρας. Εμείς όμως θα γαμησουμε αν μας φέρεις ετοιμη γκόμενα στο πιατο από κυκλο
Δεν έπιασες το νόημά μου: αυτός δε γαμάει γιατί όλες τον φτύνουν. Ό,τι θα συνέβαινε και σε σένα δηλαδή.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ακόμα κ έτσι να είναι δείχνει ότι κ εκεί η γυναίκα δείχνει πιο άντρας στην σχέση εκτός αν νομίζεις ότι είναι απλό πράγμα να χωρίζεις κ να πηγαίνεις παρακάτω οταν έχεις παιδιά.

Ναι αλλα τα logistics ειναι διαφορετικα για το καθε φυλο τυπε:

Αντρας που σκεφτεται να χωρισει: "Γαμωτο δεν παει αλλο, πρεπει να χωρισω. Πρεπει να βρω που θα μεινω μετα και εξτρα εισοδημα για το επιπλεον ενοικιο και τη διατροφη"

Γυναικα που σκεφτεται να χωρισει: "Γαμωτο δεν παει αλλο, πρεπει να χωρισω. Θα παρω τηλεφωνο τον δικηγορο και σε ενα μηνα θα την εχει κανει ο αλλος απο το σπιτι και θα μου στελνει και λεφτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom