Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Οι γονείς μας εκεί που έλεγαν κάντε εγγόνια και μην ανησυχείτε θα σας βοηθήσουμε δεν έχουν κρατήσει τα εγγόνια τους ούτε μια φορά για να βγω με την γυναίκα μου για έναν καφέ
Νομίζω αυτή η τελετή χρησιμοποιήθηκε στις δίκες των Ναϊτών ιπποτών ως στοιχείο κατηγορίας.Και γιαυτό αρχικά η εκκλησία είχε τελετή. Την αδελφοποίηση, που ήταν ένα είδος γάμου ομοφυλοφίλων. Μετά εγκαταλείφθηκε. Κάπου στο 1300 νομίζω. Βέβαια υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Ότι η αδελφοποίηση δεν ήταν τελετή ένωσης σωματικής αλλά πνευματικής. Διαβάζεις και βγάζεις το δικό σου συμπέρασμα.
Και σημερα που εχουμε ελευθερωθει απο την θρησκεια παλι για το σεξ παντρευομαστεΠαλια παντρευοντουσαν καθαρα για να κανουν σεξ γιατι απαγορευονταν να κανει ο αντρας ποσο μαλλον η γυναικα σεξ χωρις γαμο εδω και η αυτοικανοποιηση θεωρουνταν κατακριτεο για τις παλιες κοινωνιες λογω θρησκειας.Φανταστειτε ποσο κακο εχει κανει η θρησκεια στον ανθρωπο που του απαγορευε να γαμιεται και επρεπε να κανει καποιο γαμο με χαρτια υπογραφες κουμπαρους και αλλες μαλακιες.
Βασικά αναφερόμουν στις απόψεις των μελών.Χαίρομαι να βλέπω αισιόδοξους ανθρώπους. Αφού υποστηρίζεις ότι παίζεται, όταν μόνο το 20% των γάμων είναι υποφερτό / καλό, είσαι ευτυχισμένος
οι απόψεις των μελών, είναι ένα πράγμα. Η πραγματικότητα, που δείχνει η Στατιστική, είναι άλλη, κι αυτό έχει μόνο σημασίαΒασικά αναφερόμουν στις απόψεις των μελών.
Καθένας βιώνει τη δική του πραγματικότητα. Γι' αυτό το απόλυτο κριτήριο για καθετί είναι η προσωπική εμπειρία.οι απόψεις των μελών, είναι ένα πράγμα. Η πραγματικότητα, που δείχνει η Στατιστική, είναι άλλη, κι αυτό έχει μόνο σημασία
άρα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Μην ενδιαφέρεσαι για το τι συμβαίνει σήμερα στη Δύση, αφού η δικιά σου προσωπική εμπειρία θα είναι διαφορετική από το τι έζησαν οι υπόλοιποι. όλα καλά λοιπόνΚαθένας βιώνει τη δική του πραγματικότητα. Γι' αυτό το απόλυτο κριτήριο για καθετί είναι η προσωπική εμπειρία.
Θα ειμαι λιγο μακαβριος
Ο μονος λογος για αντρα να παντρευτει ειναι να ο φοβος μη τον βρουν ψοφιο μια μερα και τον αφησουν αθαφτο η να εχει καποιον στα γεραματα.
Γιατι εχεις αναγκη να κανεις παιδια? Πατρικο φιλτρο? Να σου φευγουν τα λεφτα?Καλά,αυτά τα θανατικά και τα γεροντίστικα τα σκέφτεσαι μετά τα 60
Οι νεότεροι το κάνουν για κοινωνικούς λόγους και για να κάνουν παιδιά
Περιμενουν το λαχειο.Πάντως πολλές 30+ ανύπαντρες βλέπω
Περιμενουν το λαχειο.
Τις βλεπεις να ειναι 37 και να λενε οτι θελουν να ζησουν κατι δυνατο.
Γιατι εχεις αναγκη να κανεις παιδια? Πατρικο φιλτρο? Να σου φευγουν τα λεφτα?
Ολα αυτα ειναι της νεας εποχης που θελει τους αντρες υπο και οχι αντρες
τι να σου πω , μπορει. Αν δε ζησεις κατι δε ξερεις.Δεν ξέρω αν υπάρχει πατρικό φίλτρο,αλλά αν ρωτήσεις όσους γίναν γονείς,σου λένε ότι είναι το καλύτερο πράγμα που έχουν ζήσει.Ακόμα και αν χωρίσαν μετά,δεν μετάνιωσαν που έκαναν παιδί.Και εδώ μέσα το έχουν γράψει πολλοί
Πάντως πολλές 30+ ανύπαντρες βλέπω