Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Σωστό. Πού βάζεις την αύξηση του προσδόκιμου ζωής;; Πάνε όλοι σήμερα και ζούνε μέχρι τα 80-90. Μέχρι που θα συνεχιστεί αυτό;;
το ότι η Ευρώπη μετατρέπεται σιγά - σιγά σε Κοινωνία Γέρων, δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, για αυτό και οι ηγεσίες της φέρνουν συνεχώς Μετανάστες;

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Σωστό. Πού βάζεις την αύξηση του προσδόκιμου ζωής;; Πάνε όλοι σήμερα και ζούνε μέχρι τα 80-90. Μέχρι που θα συνεχιστεί αυτό;;

Ως έλλην, ξέρεις ακριβώς την σωστή απάντηση :

cebcceb7cf84cf83cebfcf84ceaccebaceb7cf82.jpg

:tooth: :2funny:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
το ότι η Ευρώπη μετατρέπεται σιγά - σιγά σε Κοινωνία Γέρων, δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, για αυτό και οι ηγεσίες της φέρνουν συνεχώς Μετανάστες;
Ναι ρε τύπε μου εννοείται. Ο covid τυχαία σχεδιάστηκε να ξεκάνει μόνο γέρους;;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.230
Πόντοι
2.356
Με συγχωρείς αλλά αυτό που μου απαντησες είναι της ιδιας <<<< λογικής>>> που λεν οι μαναδες (ιδιατερως σε κατι μικρές κωμοπολεις και ορεινά χωριά ) στις ανύπανδρες κόρες τους :

Μάνα προς κόρη : " Αυτος εχει περασει τα (τάδε ηλικία ) του και δεν παντρεύτηκε . Για να έμεινε ανυπαντρος αυτός σε αυτην την ηλικια φαντασου ποσα κουσουρια θα έχει " . (Εντωμεταξύ τον άνθρωπο παίζει να μην τον ξέρει καθόλου σαν χαρακτήρα η άλλη ,αλλα και μονο του γεγονότος οτι είναι ανύπανδρος τον βγάζει άχρηστο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Υπάρχουν λογοι που κάποιος άνθρωπος μένει ανύπανδρος χωρίς να φταίει κατά ανάγκη ο ίδιος που έμεινε μονος. (Το προαναφερθέν συμβαίνει και στα δύο φύλα) .
το μουνι αμα θελει αυριο βαζει κουλουρα γιατι μπορει και επιλεγει....
εσυ απλα περιμενεις να επιλεχθεις....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ναι ρε τύπε μου εννοείται. Ο covid τυχαία σχεδιάστηκε να ξεκάνει μόνο γέρους;;
τι σχέση έχει η επιδημία του Covid με το αν ο μέσος όρος ζωής σων Ευρωπαίων μεγαλώνει, κι αν γεννιούνται λιγότερα παιδιά;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Οι Νεφελίμ είναι πίσω και από τα δύο ρε τυπε.
Το άρθρο έχει άλλη άποψη, για το ποιος φταίει τύπε, αλλά ΙΣΩΣ εσύ να έχεις δίκιο και να φταίνε οι Νεφελίμ

Γερνάει η Ευρώπη, γερνάει και η Ελλάδα​

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
το μουνι αμα θελει αυριο βαζει κουλουρα γιατι μπορει και επιλεγει....
εσυ απλα περιμενεις να επιλεχθεις....

Έτσι νομίζεις kachaplia.
Όσες επιλογές έχεις η γυναίκα να επιλέξει άνδρα άλλες τόσες επιλογές έχει και ο άνδρας να επιλέξει γυναίκα.
Υπάρχουν ιστοτοποι με κοπέλες απο Ευρωπαϊκά κρατη αλλά και κράτη της Ανατολής ( Γιαπωνέζες, Ρωσίδες , κ.τ.λ) οι οποίες κάνουν σαν <<τρελές >> να παντρευτούν Έλληνα. Επιπροσθέτως υπάρχουν γραφεία συνοικεσίων (online και μη ) τα οποία συνεργάζονται με κοπέλες απο το εξωτερικό .
Εν ολίγοις υπάρχει πληθώρα επιλογών εν ετη 2021 και για τα δυο φύλα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έτσι νομίζεις kachaplia.
Όσες επιλογές έχεις η γυναίκα να επιλέξει άνδρα άλλες τόσες επιλογές έχει και ο άνδρας να επιλέξει γυναίκα.
Υπάρχουν ιστοτοποι με κοπέλες απο Ευρωπαϊκά κρατη αλλά και κράτη της Ανατολής ( Γιαπωνέζες, Ρωσίδες , κ.τ.λ) οι οποίες κάνουν σαν <<τρελές >> να παντρευτούν Έλληνα. Επιπροσθέτως υπάρχουν γραφεία συνοικεσίων (online και μη ) τα οποία συνεργάζονται με κοπέλες απο το εξωτερικό .
Εν ολίγοις υπάρχει πληθώρα επιλογών εν ετη 2021 .

Πλάκα κάνεις ρε φίλε;

Αυτή είναι η πληθώρα επιλογών του άντρα;Ιστότοποι και γραφεία συνοικεσίων;

Η γυναίκα έχει άντρα μ'ένα τηλέφωνο ή απλά αν μιλήσει σε κάποιον

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πλάκα κάνεις ρε φίλε;

Αυτή είναι η πληθώρα επιλογών του άντρα;Ιστότοποι και γραφεία συνοικεσίων;

Η γυναίκα έχει άντρα μ'ένα τηλέφωνο ή απλά αν μιλήσει σε κάποιον
Έλεος ρε κουασιμοδίξ μιζερίξ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.230
Πόντοι
2.356
Έτσι νομίζεις kachaplia.
να παντρευτουν χορηγο εννοεις, ετσι "παντρευομαι" και εγω αυριο!

να παντρευτεις και να χωρας να περασεις κατω απο την πορτα μπορεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
να παντρευτουν χορηγο εννοεις, ετσι "παντρευομαι" και εγω αυριο!

να παντρευτεις και να χωρας να περασεις κατω απο την πορτα μπορεις?

Eιπα αυτα που έχω να πω και τα υποστηριζω .
Είμαι κατα της τσουβαλοποιησης (ολοι και όλες !!!!)
Όπως υπαρχουν κοπελες που ζητάνε << χορηγο>> και κερατώνουν έτσι υπαρχουν και κοπελες οι οποιες είναι πιστές.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μου λεει μια γνωστη μου μεγαλυτερη σε ηλικια παντρεμενη με παιδια, οτι γνωριζει μια κοπελα 30 χρονων, εμφανισημη, με εργασια. Υπαλληλος δουλευει, αλλα δουλευει, εχει δουλεια. Και συζει 2 χρονια με καποιον. Και της λεει αυτη που ειναι μεγαλυτερη της <Αντε, τωρα που εχεις σοβαρη σχεση. δουλεια εχεις, να κανεις και ενα παιδακι.> Και της απανταει <Τι να τα κανω τα παιδια; εχω τις γατες μου.> Ειναι μεγαλη γατοπαλαβιαρα. Αν ακουσει οτι ενα γατι κατι επαθε, βαζει τα κλαματα και κλαιει γοερα. Ο αλλος στο σπιτι που μενει μαζι της, δε βγαζει κιχ. Ουτε για τις γατες που ειναι υποχρεωμενος να ζει μαζι. Ουτε οτι δε θελει να αποκτησει η κοπελα του παιδι, ποτε.
καλα αμα δω γυναικα με γατα καταλαβαινω αμεσως οτι η βιδα θελει γρασαρισμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Έτσι νομίζεις kachaplia.
οι γυναικες εχουν πολλες επιλογες για να γαμηθουν απλα, σε σχεση με τις επιλογες ενος αντρα...ομως επειδη θελουν και οι περισσοτερες σχεση,εκει το κουμαντο το κανει ο αντρας. Ο αντρας ειναι ειναι αυτος που εχει την επιλογη της δεσμευσης η οχι. ..και αυτος συνηθως ειναι ο μεγαλυτερος φοβος των γυναικων. μην τη γαμησει ο αλλος και την αφησει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
οι γυναικες εχουν πολλες επιλογες για να γαμηθουν απλα, σε σχεση με τις επιλογες ενος αντρα...ομως επειδη θελουν και οι περισσοτερες σχεση,εκει το κουμαντο το κανει ο αντρας. Ο αντρας ειναι ειναι αυτος που εχει την επιλογη της δεσμευσης η οχι. ..και αυτος συνηθως ειναι ο μεγαλυτερος φοβος των γυναικων. μην τη γαμησει ο αλλος και την αφησει.

Για να τη γαμήσει και να την αφήσει,πρέπει να έχει κι επιλογές

Κανένας δεν αφήνει έτσι εύκολα τζάμπα μουνί αν δεν έχει άλλο από πίσω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Για να τη γαμήσει και να την αφήσει,πρέπει να έχει κι επιλογές

Κανένας δεν αφήνει έτσι εύκολα τζάμπα μουνί αν δεν έχει άλλο από πίσω
για αυτο και κοιτανε να κανουν σχεσεις με αντρες που αν τους δεις δεν εχουν και πολλες επιλογες..ενω με εναν που εχει πολλες επιλογες συνηθως φοβουνται.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.230
Πόντοι
2.356
Eιπα αυτα που έχω να πω και τα υποστηριζω .
Είμαι κατα της τσουβαλοποιησης (ολοι και όλες !!!!)
Όπως υπαρχουν κοπελες που ζητάνε << χορηγο>> και κερατώνουν έτσι υπαρχουν και κοπελες οι οποιες είναι πιστές.
το οτι υπαρχει ενας νικητης στο τζοκερ δε σημαινει οτι το υπολοιπο 99% των παικτων δεν ειναι οι χαμενοι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.230
Πόντοι
2.356
καθε χρονο ασχολουμαστε με το ποσο αυξανονται τα διαζυγια και δεν ασχολουμαστε με το ποσοι παραμενουν σε "τελειωμενο" γαμο ειτε εν γνωσει τους ειτε αγνοωντας οτι το σπιτι τους ειναι διελυμενο... αν λαβουμε και αυτη την παραμετρο υποψιν ποσοι γαμοι αραγε να ειναι πραγματικοι και οχι απο συμφερον/ανοχη/αποδοχη της αρρωστης μη αναστρεψιμης καταστασης (μην δουμε εδω μεσα τιποτα τρελα ποσοστα παντρεμενων που ξενοπηδανε/πουτανοπηδανε)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έτσι νομίζεις kachaplia.
μπορεις με αυτην την λογικη να πεις οτι και στην επιλογη της πουτανας ο αντρας εχει την επιλογη , δεν ειναι ετσι, παλι μπορει να μην τον δεχτει και να τον διωξει.

σε ολα τα ειδη που υπαρχει αρσενικο και θηλυκο, το θηλυκο κανει την επιλογη, ειναι νομος της φυσης, διαλεγει αυτον που θεωρει καλυτερο για να βελτιωθει το ειδος, οποτε σε κατι το αρσενικο πρεπει να φανει καλυτερο.

ετσι επιλεγουν απο τους 10 τον 1. ενω εμεις αντιθετα αν καποια δεν ειναι πολυ ασχημη μας κανει, ειδικα παλιοτερα που δεν υπηρχαν τοσες χοντρες μας καναν οι 9 στις 10 γυναικες, καμμια επιλογη δεν καναμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom