Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Δεν καταλαβαίνω πως το βρισκεται αστειο αυτο (!!!!!!) που έγραψα,δεν έγραψα κάτι το οποίο ειναι αποκύημα της φαντασία μου
.Δυστυχώς συμβαίνει αυτο που έγραψα και το θεωρώ αηδιαστικό και άρρωστο :

Ως απόδειξη :

woman with dog sex - Google zoeken

Δεν είναι ότι αμφιβάλλει κανείς. Αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο αυτό πια να είναι αστείο στην σκέψη από την συχνότητά του και την αλήθεια του. Έτσι είναι η ζωή. Εδώ στα 70ς υπάρχαν αποκλειστικά γυρισμένα στην Γερμανία πορνό με σκύλους μόνο και μόνο για να υποκινήσουν άρωστα άτομα. Και σήμερα φτάνουμε να βλέπουμε αυτό :

Και πολλά άλλα πολύ χειρότερα από κάτι τέτοιους που δεν λέει η Wikipedia και ξαφνικά η σκατοφόλα με το κουταβάκι που της κάνει γλυφομούνι φαίνεται αστείο.

Για ψευτοσχέση/γαμήσι ναι,φτάνει απλά να μας καυλώνει

Αλλά για οικογένεια μας ενδιαφέρει κι εμας πόσα λεφτά έχει η άλλη,δεν θα πάρουμε και καμια ξεβράκωτη

Ρε Σαντ, τι έγινε. Αποφάσισες να την κόψεις την τρολιά και να πείς κάτι αληθινό σε αυτόν τον ιστότοπο;:new_shocked:

Η μαγεία του site είναι πως τα μέλη του έχουν IQ πολύ νοτιότερο, όσο και πολύ βορειότερο του μηδέν. Διαλέγεις με ποιόν θα κάνεις κουβέντα.

Όλοι κάτω του μηδέν IQ έχουμε, απλά προσπαθούμε να φανούμε ο ένας εξυπνότερος του άλλου σε αυτό το σάιτ.:tooth:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
αγαπητε συμφορουμιτη!
την φυση δεν την νοιαζει ποσα χρονια εχουν περασει απο την γεννηση του Θεανθρωπου.
αυτη εχει αποφασισει απο οταν εφτιαξε την γυναικα οτι η 30ρα ειναι στην δυση της νεοτητας της και η 40ρα οτι μπορει να μεινει εγκυος μονο με ειδικο ΜΑΚΤΡΟ που σπρωχνει τα ψωλοχυματα βαθια μεσα στο μουνι της για να γινει η συλληψη διαφορετικα παμε σε περιπετειες
με σωληνες αυτα που λεγαμε παλια παιδια του σωληνα
εξωσωματικες
ληψη οιστρογονων
αμνιοπαρακεντηση
μετρηση της αυχενικης διαφανειας του εμβρυου
εξετασεις για τυχων συνδρομο νταουν (1 στις 100 στην ηλικία των 40 ετών κανει τετοιο παιδακι....)
χοληστερινης
διαβητη
υπερτασης
σακχαρου
αιματοκριτη
ειδικες γυμναστικες ασκησεις
εδω να πουμε οτι οι 40ρες καλο ειναι να πηγαινουν σε ειδικα εκπαιδευμενο γυναικολογο στις κυησεις υψηλου κινδυνου και οχι σε αυτον που πηγε η 25ρα γειτονισα τους
κτλ κτλ

***εδω προσθετει ο καθενας οτι θελει

Μια γνωστη μου, 43 ετων, θυμηθηκε οτι θελει να κανει παιδια...

Πες τα, γιατι νομιζουν οτι με το να βγαινουν διαφοροι 'νομοι' υπερ των γυναικων, ή με την θεα επιστημη,
οτι θα καταργηθουν οι νομοι της βιολογιας και της φυσης...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Πες τα, γιατι νομιζουν οτι με το να βγαινουν διαφοροι 'νομοι' υπερ των γυναικων, ή με την θεα επιστημη,
Ενώ αν τις δέρνουν που και που τις γυναίκες όλα μέλι γάλα,ε?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ρε Σαντ, τι έγινε. Αποφάσισες να την κόψεις την τρολιά και να πείς κάτι αληθινό σε αυτόν τον ιστότοπο;:new_shocked:
Ο Σαντ Μαν όταν εβγαινε την νύχτα (προ ιού) στάνταρ γυρνούσε σπίτι και έβαζε τα κλάμματα γιατί έβλεπε πως έλιωναν οι όμορφες για τους ωραίους και πως αυτός και οι όμοιοι του (ασχημοι,μέτριοι) περνούσαν αδιάφοροι...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Ενώ αν τις δέρνουν που και που τις γυναίκες όλα μέλι γάλα,ε?

Επειδη εισαι ασυλληπτος τρομπας, με iq ραδικιου,
οκ, σταθηκες στην κυριολεξια των οσων εγραψα.

Το νοημα ηταν αυτο εδω (αν ξερεις αγγλικα)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Τroll mode off,ύστερα από το παραπάνω σχόλιο:

Κατάλαβες ρε ηλίθιε κουασιμόδε τι έγραψες τις προάλλες?Είπες ότι οι γυναίκες στρώνουν με ξύλο.Ότι έρχεται στα ίσια της με άσκηση βίας.

Όσο για το βίντεο έκανα μια έρευνα στο κανάλι του τυπάκου.Ανετα θα μπορούσε να είναι mgtow ή incel.

FrischgeduschT

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2020
Like
136
Πόντοι
1
Η όλη & πάσα αλήθεια!
με δύο μωρά.jpg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

φίλε συγγνώμη κιόλας δεν είδα και το όλο το βίντεο. Αλλά είσαι σίγουρος ότι θες να παρακολουθήσουμε αυτή την φάτσα να δίνει συμβουλές για τις σχέσεις αντρών γυναικών?
δεν νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερα να παρέθετες ένα κείμενο να διαβάσουμε από το να βλέπουμε έναν τύπο που η συνομιλία του με γυναίκα θα είναι πόση ζάχαρη θέλετε στον καφέ?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
φίλε συγγνώμη κιόλας δεν είδα και το όλο το βίντεο. Αλλά είσαι σίγουρος ότι θες να παρακολουθήσουμε αυτή την φάτσα να δίνει συμβουλές για τις σχέσεις αντρών γυναικών?
δεν νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερα να παρέθετες ένα κείμενο να διαβάσουμε από το να βλέπουμε έναν τύπο που η συνομιλία του με γυναίκα θα είναι πόση ζάχαρη θέλετε στον καφέ?
Ρε εσύ,τύποι όπως ο Κουλ11 ονειρεύεται να γαμανε μόνο οι άσχημοι ωραίες γυναίκες...Τι περίμενες από αυτόν?

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Ρε εσύ,τύποι όπως ο Κουλ11 ονειρεύεται να γαμανε μόνο οι άσχημοι ωραίες γυναίκες...Τι περίμενες από αυτόν?

Ρε μην τα λές αυτά, οι άσχημοι θέλουν να είναι ελεύθεροι σαν τα πουλιά

:tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης

κ. Συμφορουμίτη
αν η γνωστή σου μοιάζει ( στα 2/3) με την παρακάτω εικονιζόμενη μου στέλνεις μήνυμα (ελληνιστί p.m .) με το τηλεφωνάκι της να μιλησω μαζί της, να το κανονισουμε βρε αδερφέ το πράγμα .
Αν χρειαστεί μια , δύο , και τρεις , και 10 , 100 και 200 φορες και παραπάνω για να κάνει παιδιά η << έρμη >> .
Θα μου πεις τώρα εσύ : Και πως θα αντέξεις έτσι όπως ειναι η << έρμη>> να πας μαζί της;
Θα κάνω ο << έρμος>> την καρδια μου (και κάτι αλλο ) πέτρα για αντέξω αυτό το << αβάσταχτο >> << μαρτύριο>> .

unnamed.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κ. Συμφορουμίτη
αν η γνωστή σου μοιάζει ( στα 2/3) με την παρακάτω εικονιζόμενη μου στέλνεις μήνυμα (ελληνιστί p.m .) με το τηλεφωνάκι της να μιλησω μαζί της, να το κανονισουμε βρε αδερφέ το πράγμα .
Αν χρειαστεί μια , δύο , και τρεις , και 10 , 100 και 200 φορες και παραπάνω για να κάνει παιδιά η << έρμη >> .
Θα μου πεις τώρα εσύ : Και πως θα αντέξεις έτσι όπως ειναι η << έρμη>> να πας μαζί της;
Θα κάνω ο << έρμος>> την καρδια μου (και κάτι αλλο ) πέτρα για αντέξω αυτό το << αβάσταχτο >> << μαρτύριο>> .

unnamed.jpg
αμα ειναι ετσι και εφτασε 43 μονη, σημαινει οτι εχει παρα πολυ καλο χαρακτηρα , οποτε μην περιμενεις οτι θα αντεξεις πολυ και εσυ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
αμα ειναι ετσι και εφτασε 43 μονη, σημαινει οτι εχει παρα πολυ καλο χαρακτηρα , οποτε μην περιμενεις οτι θα αντεξεις πολυ και εσυ.

Με συγχωρείς αλλά αυτό που μου απαντησες είναι της ιδιας <<<< λογικής>>> που λεν οι μαναδες (ιδιατερως σε κατι μικρές κωμοπολεις και ορεινά χωριά ) στις ανύπανδρες κόρες τους :

Μάνα προς κόρη : " Αυτος εχει περασει τα (τάδε ηλικία ) του και δεν παντρεύτηκε . Για να έμεινε ανυπαντρος αυτός σε αυτην την ηλικια φαντασου ποσα κουσουρια θα έχει " . (Εντωμεταξύ τον άνθρωπο παίζει να μην τον ξέρει καθόλου σαν χαρακτήρα η άλλη ,αλλα και μονο του γεγονότος οτι είναι ανύπανδρος τον βγάζει άχρηστο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Υπάρχουν λογοι που κάποιος άνθρωπος μένει ανύπανδρος χωρίς να φταίει κατά ανάγκη ο ίδιος που έμεινε μονος. (Το προαναφερθέν συμβαίνει και στα δύο φύλα) .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με συγχωρείς αλλά αυτό που μου απαντησες είναι της ιδιας <<<< λογικής>>> που λεν οι μαναδες (ιδιατερως σε κατι μικρές κωμοπολεις και ορεινά χωριά ) στις ανύπανδρες κόρες τους :

Μάνα προς κόρη : " Αυτος εχει περασει τα (τάδε ηλικία ) του και δεν παντρεύτηκε . Για να έμεινε ανυπαντρος αυτός σε αυτην την ηλικια φαντασου ποσα κουσουρια θα έχει " . (Εντωμεταξύ τον άνθρωπο παίζει να μην τον ξέρει καθόλου σαν χαρακτήρα η άλλη ,αλλα και μονο του γεγονότος οτι είναι ανύπανδρος τον βγάζει άχρηστο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Υπάρχουν λογοι που κάποιος άνθρωπος μένει ανύπανδρος χωρίς να φταίει κατά ανάγκη ο ίδιος που έμεινε μονος. (Το προαναφερθέν συμβαίνει και στα δύο φύλα) .
εγω δεν ξερω να λενε αυτο οι μαναδες στην επαρχια , εγω ξερω λεν ολα καλα αν εχει φραγκα ο γαμπρος ανεξαρτητου ηλικιας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
αγαπητε συμφορουμιτη!
την φυση δεν την νοιαζει ποσα χρονια εχουν περασει απο την γεννηση του Θεανθρωπου.
αυτη εχει αποφασισει απο οταν εφτιαξε την γυναικα οτι η 30ρα ειναι στην δυση της νεοτητας της και η 40ρα οτι μπορει να μεινει εγκυος μονο με ειδικο ΜΑΚΤΡΟ που σπρωχνει τα ψωλοχυματα βαθια μεσα στο μουνι της για να γινει η συλληψη διαφορετικα παμε σε περιπετειες
με σωληνες αυτα που λεγαμε παλια παιδια του σωληνα
εξωσωματικες
ληψη οιστρογονων
αμνιοπαρακεντηση
μετρηση της αυχενικης διαφανειας του εμβρυου
εξετασεις για τυχων συνδρομο νταουν (1 στις 100 στην ηλικία των 40 ετών κανει τετοιο παιδακι....)
χοληστερινης
διαβητη
υπερτασης
σακχαρου
αιματοκριτη
ειδικες γυμναστικες ασκησεις
εδω να πουμε οτι οι 40ρες καλο ειναι να πηγαινουν σε ειδικα εκπαιδευμενο γυναικολογο στις κυησεις υψηλου κινδυνου και οχι σε αυτον που πηγε η 25ρα γειτονισα τους
κτλ κτλ

***εδω προσθετει ο καθενας οτι θελει
Ναι. Το peak της γυναίκας είναι από 15 - 25 χρονών. Το ότι κάποιοι HOMO SAPIENS που κατοικούν σε μια περιοχή κοινού πολιτισμού που την ονομάζουν οι ίδιοι Δύση ΣΗΜΕΡΑ έφτιαξαν μια Κοινωνία όπου οι γυναίκες της γεννάνε κοντά στα 30, είναι κατά παρά φύση, και βαίνουν προς εξαφάνιση.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
...μια Κοινωνία όπου οι γυναίκες της γεννάνε κοντά στα 30, είναι κατά παρά φύση, και βαίνουν προς εξαφάνιση.
Σωστό. Πού βάζεις την αύξηση του προσδόκιμου ζωής;; Πάνε όλοι σήμερα και ζούνε μέχρι τα 80-90. Μέχρι που θα συνεχιστεί αυτό;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom