Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

FrischgeduschT

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2020
Like
136
Πόντοι
1
θα μου επιτρέψετε να μεταφέρω τις σκέψεις μου συνεισφέροντας και εγώ στiς πολύ έντιμες και αξιόλογες θέσεις σας,

«δώσε μου καλές γυναίκες, να σου δώσω καλές οικογένειες και δώσε μου καλές οικογένειες, να σου δώσω καλές κοινωνίες».

«Η γνήσια γυναίκα πρέπει να ξεφεύγει από τα πρότυπα της σύγχρονης κοινωνίας, να διώχνει το απατηλό και να αναζητά την αληθινή αξία των πραγμάτων».

Πηγή: Μ.Σπυροπούλου Καθηγήτρια ΕΚΠΑ.

με άλλα λόγια, η σημερινή Ελληνίδα έχει να συγκεράσει ιδεολογήματα, πρότυπα και παραστάσεις απο την οικογένειά της σε μία εποχή που μεταλλάσσεται γρήγορα και που φέρνει στο προσκήνιο το 'απατηλό' και πρότυπα που δεν της ταιριάζουν. Ερχεται έτσι αντιμέτωπη με νέες απαιτήσεις και σύνθετους ρόλους για τα οποία δεν έχει προετοιμαστεί και που δεν μπορεί να διεκπεραιώσει. Είναι σε ένα προσωπικό τέλμα. Ετεροπροσδιορίζεται. Τα θέλει όλα και καταλήγει με τίποτα. Τι συνιστά 'αληθινή' αξία όμως για την Ελληνίδα?

Ο άνδρας θεωρείται σήμερα ότι βάλλεται σαν ο ισχυρός 'παλιός' κρίκος. Ομως το παιχνίδι αλλάζει και χάνεται για την κοινωνία στο βαθμό που η γυναίκα παραμένει εγκλωβισμένη στις αντιφάσεις της και στις συγκρούσεις της που της δημιουργεί η σύγχρονη εποχή. Είναι αυτές ακριβώς οι αντιφάσεις που έχετε περιγράψει στις προσωπικές σας αναρτήσεις και που επηρεάζουν τον ψυχισμό της. Το παιχνίδι έχει λοιπόν στηθεί αριστοτεχνικά γύρω απο την γυναίκα που χάνει το έδαφος κάτω απο τα πόδια της με συνέπειες για όλη την κοινωνία.

Τελευταία τροποποίηση:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Γιατι να την παντρευτεις ... μολις δεσει το γαιδαρο της θα σου κοψει σταδιακα το sex ...

Θα μπενεις στον Μπου θα βλεπεις τα μουνακια και θα σκευτεσαι ...
Τι Μαλακια εκανες ...!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Αναφορικά με όσα ειπώθηκαν :

-Σήμερα στα 30 της η γυναίκα είναι ακόμη πιτσιρίκα και στα 40 της νέα γυναίκα.( Μην ξεχνάμε εν έτην 2021 βρισκόμαστε. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 1940 -1950 που ένας άνθρωπος στα 40 του θεωρούνταν ηλικιωμένος διότι οι άνθρωποι τότε πέθαιναν πριν τα 60 τους)

Για τις Ελληνίδες υπάρχει (ευτηχώς) διαφορά Ελληνίδας με Ελληνίδας.
Π.χ. Ελληνίδα ειναι η μορφονιά Στικούδη (Νομικού κ.τ.λ) Ελληνιδα είναι και η Μαρία της γειτονιάς που έχει αφήσει τον εαυτό της και έχει ξεπεράσει τα 100 κιλά απο τα 25 της τα χρόνια.

Εκεί που συμφωνώ απολύτως με οσα γραφτηκαν είναι για την ( κακώς εννοούμενη ) φιλοζωία.
Διότι άλλο να έχεις αυλή και να έχεις μεταξυ άλλων και σκυλιά και αλλο να τα έχεις μέσα σε διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων . Το πρώτο είναι φιλοζωία ,το δεύτερο όχι.
Έχουμε μια κουκλάρα γυμνασμένη στην γειτονιά μας κυκλοφορεί χωρίς άνδρα αλλά το σκυλί ( στο περίπτερο πάει , για να παρει καφέ πάει όπου και αν πάει) μαζί της!!!!! Το φιλάει στο στόμα,αγκαλίες και τέτοια !!!!
Παιδί της να ήταν δεν θα το αγαπούσε τόσο !!!!!!!!!!!!!!!
και να εισαι σιγουρος οτι αν δεν την εχει πηδηξει ηδη ο σκυλος, θα τη πηδηξει οσονουπω...για ελεγξε αν ο σκυλος ειναι σκυλος με παπαρι ή σκυλα..
Αλλο η φιλοζωια οπως ειπες κι αλλο αυτο το παθολογικο, ανωμαλο πραγμα που εχουν υποκαταστησει τους ανθρωπους με τα ζωα..ΗΜΑΡΤΟΝ

Αν θες φιλε μου Στικουδη διπλα σου θα πληρωσεις κ το τιμημα της βλακειας της, γιατι με τετοιες γκομενες μονο κενη ζωη μπορεις να εχεις..
Εδω μιλαμε οτι δεν μπορουμε να βρουμε ενα 6αρι ή ενα 7αρι, έχουν καβαλήσει το καλάμι.. Και το μυαλο τους ειναι αλλου..
Δεν μπορεις να επικοινωνησεις πλεον..Τους εχει παρει το instagram τα μυαλα...Το μυαλο τους ( αν αυτο λεγεται μυαλο ) ειναι τι χρωμα θα βαψουν τα μαλλια τους, αν θα τα κάνουν ισια ή μπούκλες και τι ρούχα ασορτί θα φορέσουν...

Αυτά ειναι τα αποτελέσματα των reality που βλεπουν στην τηλεοραση.... GNTM, my style rocks και κατι τετοιες μαλακιες, που παει η καθε κυρατσα και ξεφτιλιζεται και νομιζει οτι επειδη βγηκε στο γυαλι θα πρεπει να την κυνηγανε τα μοντελα του hollywood ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Μου λεει μια γνωστη μου μεγαλυτερη σε ηλικια παντρεμενη με παιδια, οτι γνωριζει μια κοπελα 30 χρονων, εμφανισημη, με εργασια. Υπαλληλος δουλευει, αλλα δουλευει, εχει δουλεια. Και συζει 2 χρονια με καποιον. Και της λεει αυτη που ειναι μεγαλυτερη της <Αντε, τωρα που εχεις σοβαρη σχεση. δουλεια εχεις, να κανεις και ενα παιδακι.> Και της απανταει <Τι να τα κανω τα παιδια; εχω τις γατες μου.> Ειναι μεγαλη γατοπαλαβιαρα. Αν ακουσει οτι ενα γατι κατι επαθε, βαζει τα κλαματα και κλαιει γοερα. Ο αλλος στο σπιτι που μενει μαζι της, δε βγαζει κιχ. Ουτε για τις γατες που ειναι υποχρεωμενος να ζει μαζι. Ουτε οτι δε θελει να αποκτησει η κοπελα του παιδι, ποτε.
ε ρε μαν ο μαλακς φταιει που ανεχεται την κατατρελη οχι αυτη..αν δεν εβρισκε αντρα ουτε για δειγμα η θα αλλαζε ροτα η θα γαμιοταν με τα γατια της

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ε ρε μαν ο μαλακς φταιει που ανεχεται την κατατρελη οχι αυτη..αν δεν εβρισκε αντρα ουτε για δειγμα η θα αλλαζε ροτα η θα γαμιοταν με τα γατια της
μπας και λέει για σένα?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως πιο παλιά έβλεπες μόνο χοντρές και γριες με σκυλιά,τώρα βλέπεις όλο και περισσότερα μουνάκια

Η νεα μόδα είναι να βγαίνουν με το σκυλί και το γκόμενο τους μαζί

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.437
Πόντοι
2.356
Με ελληνίδες - ελλεινίδες πέρασα καλά πραγματικά όταν δεν της πήρα στα σοβαρά σε τίποτα απολύτως.Με όσες έκατσα και πήρα στα σόβαρα αυτά που μου λέγανε μου γάμησαν τη ψυχοσύνθεση.
Όπως είχε πει κάποιος σοφός, για να επιβιώσεις θα πρέπει να μην λαμβάνεις στα σοβαρά ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ναι, λίγο άσχετο με το θέμα μας αλλά ήθελα να το αναφέρω μια ςκαι διάβασα τα εύστοχα σχόλια σου.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.221
Πόντοι
2.356
και να εισαι σιγουρος οτι αν δεν την εχει πηδηξει ηδη ο σκυλος, θα τη πηδηξει οσονουπω...για ελεγξε αν ο σκυλος ειναι σκυλος με παπαρι ή σκυλα..
Αλλο η φιλοζωια οπως ειπες κι αλλο αυτο το παθολογικο, ανωμαλο πραγμα που εχουν υποκαταστησει τους ανθρωπους με τα ζωα..ΗΜΑΡΤΟΝ

Αν θες φιλε μου Στικουδη διπλα σου θα πληρωσεις κ το τιμημα της βλακειας της, γιατι με τετοιες γκομενες μονο κενη ζωη μπορεις να εχεις..
Εδω μιλαμε οτι δεν μπορουμε να βρουμε ενα 6αρι ή ενα 7αρι, έχουν καβαλήσει το καλάμι.. Και το μυαλο τους ειναι αλλου..
Δεν μπορεις να επικοινωνησεις πλεον..Τους εχει παρει το instagram τα μυαλα...Το μυαλο τους ( αν αυτο λεγεται μυαλο ) ειναι τι χρωμα θα βαψουν τα μαλλια τους, αν θα τα κάνουν ισια ή μπούκλες και τι ρούχα ασορτί θα φορέσουν...

Αυτά ειναι τα αποτελέσματα των reality που βλεπουν στην τηλεοραση.... GNTM, my style rocks και κατι τετοιες μαλακιες, που παει η καθε κυρατσα και ξεφτιλιζεται και νομιζει οτι επειδη βγηκε στο γυαλι θα πρεπει να την κυνηγανε τα μοντελα του hollywood ...
ετσι ειναι φιλε. νομιζει οτι επειδη το σκυλι το ταιζει σε 1 λεπτο, μαζευει τα σκατα του σε 1 λεπτο, και απλα παει μαζι του μια βολτα πως οκ ειμαι καταλληλη και για "μανα"... γελοιο να καλυπτουν τα μητρικα τους ενστικτα τοσο εγωιστικα γιατι το σκυλι ειναι απλα "υπαλληλος αγαπης". βεβαια αν τους το θεσεις ετσι ποτε καμια δε θα το παραδεχθει γιατι τοσο εγωιστριες και υποκριτριες ειναι....
επισης το σκυλι δυσκολα γκρινιαζει,νευριαζει,κλαιει. θα χαλασει τωρα η αλλη το σωμα της και θα ξυπναει 2-3 φορες τη νυχτα να νταντευει? πανω απο ολα μη χαλασουν τη ζαχαρενια τους. καλα κανω και δε θελω σκυλι μεσα στο σπιτι. εκει παει αλλου το πραγμα. ΠΟΤΕ ΖΩΟ αλληλεπιδραστικο εντος του σπιτιου. μας φτανει η γυναικα.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Πάντως πιο παλιά έβλεπες μόνο χοντρές και γριες με σκυλιά,τώρα βλέπεις όλο και περισσότερα μουνάκια

Η νεα μόδα είναι να βγαίνουν με το σκυλί, το γκόμενο τους δηλαδή, μαζί

Στο'φτιαξα!:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Α και που'στε; Δείτε κάτι φοιτητριούλες που πιάνουν αβέρτα σκυλιά / γατιά και ότι έχει και με το που φύγουν από το φοιτητόσπιτο ή χρειαστεί να πάνε να συζήσουν με τον γκόμενο / μαλάκα, τα παρατάνε τα ζάα και ξαφνικά η περιοχή σφύζει στα αδέσποτα. Βεβαώς, ειναι και ο μεσος πυρφορο-αγαπούλης που κάνει τα ίδια και χειρότερα εννοείται, γιατί τα πιάνει ως ψιψίννια / κουτάβια και ουσιαστικά τα πετάει στο δρόμο στον ένα χρόνο επειδή την έπιασε την γκόμενα. Τέτοιες μαλάκίες θα πρέπει όχι να κόβονται με μαχαίρι, με πρόστιμο για κακοποίηση ζώων θα έπρεπε να τιμωρούνται όλοι αυτοί οι μαλάκες που θέλουν να το παίζουν και φιλόζωοι / φιλόζωες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μου λεει μια γνωστη μου μεγαλυτερη σε ηλικια παντρεμενη με παιδια, οτι γνωριζει μια κοπελα 30 χρονων, εμφανισημη, με εργασια. Υπαλληλος δουλευει, αλλα δουλευει, εχει δουλεια. Και συζει 2 χρονια με καποιον. Και της λεει αυτη που ειναι μεγαλυτερη της <Αντε, τωρα που εχεις σοβαρη σχεση. δουλεια εχεις, να κανεις και ενα παιδακι.> Και της απανταει <Τι να τα κανω τα παιδια; εχω τις γατες μου.> Ειναι μεγαλη γατοπαλαβιαρα. Αν ακουσει οτι ενα γατι κατι επαθε, βαζει τα κλαματα και κλαιει γοερα. Ο αλλος στο σπιτι που μενει μαζι της, δε βγαζει κιχ. Ουτε για τις γατες που ειναι υποχρεωμενος να ζει μαζι. Ουτε οτι δε θελει να αποκτησει η κοπελα του παιδι, ποτε.
κατσε ρε . για να καταλαβω ο αντρας-γκομενος της στα 30 θα επρπεπε να θελει παιδι? και να χαλιεται που η αλλη εχει κατοικιδιο.

σορρυ και εγω στα 30 που τα ειχα με μια 30ρα ειχε κι αυτη κατοικιδιο και οχι απλα δεν θελαμε παιδια, χρησιμοποιυσαμε παντα προφυλακτικο και 2 φορες που εσπασε τρεξαμε την ιδια μερα να παρουμε το χαπι της επομενης ημερας.

για το ωραιο κωλαρακι της και την ωραια φατσα της ημουν μαζι της, στα αρχιδια μου αν εχει λοξα να εχει ζωο στο σπιτι, εγω εμενα στο δικο μου και ειδα τον σκυλο 1 φορα στους 7 μηνες που ημασταν μαζι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Γιατι να την παντρευτεις ... μολις δεσει το γαιδαρο της θα σου κοψει σταδιακα το sex ...

Τι Μαλακια εκανες ...!
Φίλε δεν εχεις άδικο σε αυτο που λες αλλα την γυναίκα δεν την παντρεύεσαι με βασικό κριτήριο το σεξ.
Την παντρεύεσαι για την συντροφικότητα, να έχεις ένα άνθρωπο δίπλα σου στις χαρές και στις δυσκολίες της ζωής, να έχεις ενα άνθρωπο κοντά σου στα γεράματα σου στα 75 - 85 σου, να μην εισαι εσυ και οι 4 τοιχοι του σπιτιού σου για παρέα, την παντρευεσαι για να ακούσεις βρε αδερφέ μια ζεστή κουβέντα σαν άνθρωπος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλε δεν εχεις άδικο σε αυτο που λες αλλα την γυναίκα δεν την παντρεύεσαι με βασικό κριτήριο το σεξ.
Την παντρεύεσαι για την συντροφικότητα, να έχεις ένα άνθρωπο δίπλα σου στις χαρές και στις δυσκολίες της ζωής, να έχεις ενα άνθρωπο κοντά σου στα γεράματα σου στα 75 - 85 σου, να μην εισαι εσυ και οι 4 τοιχοι του σπιτιού σου για παρέα, την παντρευεσαι για να ακούσεις βρε αδερφέ μια ζεστή κουβέντα σαν άνθρωπος.
το βασικο κρiτηριο ειναι το σεξ.

αλλιως θα παντρευοταν το αλογο τους ή τον φιλο τους που παιζουν πρεφα και στα γεραματα περνανε πολυ καλυτερα μαζι, γι αυτο πανε στο καφενειο για την πρεφα και το ταβλι και φευγουν απο το σπιτι να μην βλεπουν την γυναικα οι γεροι.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301

Τι Μαλακια εκανες ...!
Από γαμάτα θα περνάς γάματα.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Όταν ο μέσος Έλληνας χωρίς σχέση τον τρώει η αγαμία και η μπακουρίλα,ειδικά αν καβατζάρει τα 30-35 κι έχει μείνει μόνος,πού να πει όχι σε γκόμενα αν του κάτσει καμία;Και σκυλιά ανέχεται,και γατιά,αφού πιστεύει ότι η γκόμενα τον έχει 'σώσει'.

Τί να κάνουμε,έτσι είναι τα πράγματα.Οι γυναίκες όπως σκατά και να είναι να έχουν άπειρες επιλογές και ο μέσος άντρας να λέει κι ευχαριστώ αν του κάτσει κάποια.
Εξαρτάται.Γκόμενα 2-3 αρι στην πέφτει έμμεσα άλλα δεν την γαμάς επειδή είναι μπάζο(και καλά κάνεις).4-5 θελείς κάποια προσπάθεια άλλα ψιλοτρώς.6 και πανώ θες προδιαγραφές(κατ΄αρχήν γεμάτη τσέπη) και καλή δουλειά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Δεν το πίστευα, αλλά το διαπίστωσα σε 2 περιπτώσεις του ευρύτερου κύκλου μου.

Η νεα μόδα είναι να βγαίνουν με το σκυλί και το γκόμενο τους μαζί
ποιον γκομενο, σκυλος ειναι κι αυτος κ τον τραβανε απο το σωβρακο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
το βασικο κρiτηριο ειναι το σεξ.

αλλιως θα παντρευοταν το αλογο τους ή τον φιλο τους που παιζουν πρεφα και στα γεραματα περνανε πολυ καλυτερα μαζι, γι αυτο πανε στο καφενειο για την πρεφα και το ταβλι και φευγουν απο το σπιτι να μην βλεπουν την γυναικα οι γεροι.
μα τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε..επειδη ακριβως το πρωτο κριτηριο πλεον ειναι το σεξ, γι αυτο βλεπεις οτι μετα απο 6 μηνες γαμου χωριζουν....Αμα κριτηριο σου ειναι το σεξ, εχεις δεσει ηδη πετρα στο λαιμο σου κ πας απατος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.011
Πόντοι
9.297
Αν δεν παντρευεσαι με κριτηριο το σεξ και εχεις αιμα απο την μεση και κατω ψαχνεις το σεξ εκτος γαμου.Αν απο την μεση και κατω εχεις ο,τιδηποτε αλλο υγρο αποσυρεσαι και καταντατε ενα χαρουμενο σεξουαλικως ανικανο ζευγαρι...
Ολοι μονοι πεθαινουν.Θα ηταν πολυ ρομαντικο να τα τιναξετε χερακι-χερακι ταυτοχρονα αλλα δυσκολο αυτο...οσο για τις καλες κουβεντες...αν υπαρχουν λεφτα και οι υποχρεωσεις καλυπτονται Ο.Κ.Αλλιως γκρινια και μιζερια ολημερις-ολονυκτις.Λαχειο να πεσεις σε καλη περιπτωση...αν τυχει ετυχε.Αν οχι καλη καρδια(οσο γινεται...) Και οπως λενε οι Metallica"Fuck it all and no regrets"(Saint Anger)!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Η νεα μόδα είναι να βγαίνουν με το σκυλί και το γκόμενο
Ε τότε πάρε κι εσύ ένα σκύλο και βγες μπας και σε κοιτάξει καμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom