Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Οσον αφορα τις σαλεμενες ελλεινιδες ... ο σκυλος δεν το πληρωνει το μουνι ...
ο Ανδρας το πληρωνει...

Οσον αφορα εμας ... δεν αξιζει πλεον η οικογενεια ... ιδιως με μια ξυνη ελλε-ι-νιδα ... που μολις την παντρευτεις θα παρει αγκαλια το ψυγειο ...

Τα ωραιωτερα λευτα τα εφαγα με πουτανες ...!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Γενικά συμφωνώ μαζί σου δεν γίνεται η γυναίκα να κάνει τα ίδια με τον άντρα.Είναι φύση αδύνατον όπως και όλα τα ζώα στη φύση το κάθε φύλο δεν κάνει τα ίδια με το άλλο. Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους, έχουν σοβαρά κόμπλεξ και έχουν χάσει τη μπάλα.Εγώ πιστεύω ότι φταίει η πολύ ελευθερία που έχουν. Δεν είναι τυχαίο που οι παλιοί λέγανε να ρίχνεις χαστούκια κάθε μέρα στη γυναίκα και όταν σε ρωτάει "τι έκανα;" να της απαντάς "ξέρεις εσυ".
προσωπικα ειμαι κατα της βιας σε επιπεδο συζυγικο....

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Η κοπέλα έχει ψυχολογικά. Τι σχέση έχει αυτό με το αν θα πρέπει να κάνεις οικογένεια; Αυτά είναι τα παραδείγματα προς αποφυγήν. Αν ήσουν όμως μαζί της, θα την χωριζες;;; Ή θα έλεγες «κάτσε εδώ που είσαι, πού να ξαναγίνουν θαύματα». Ή μήπως θα έλεγες «όχι ρε σιγά, θα πηγαίνω στις πουτάνες, θα κρατήσω και το μωρό». Γιατί και τα δυο είναι ΛΑΘΟΣ επιλογές. Η σωστή επιλογή είναι την χωρίζεις. Γι’ αυτό ας μη κουνάμε δάχτυλο συνέχεια και ας αναλογιστούμε πόσα κάνουμε εμείς σωστά και πόσα πραγματικά έχουμε γευτεί και μάθει σ’ αυτή τη ζωή.
Νεαρχος Κουκης έγραψε:
Μου λεει μια γνωστη μου μεγαλυτερη σε ηλικια παντρεμενη με παιδια, οτι γνωριζει μια κοπελα 30 χρονων, εμφανισημη, με εργασια. Υπαλληλος δουλευει, αλλα δουλευει, εχει δουλεια. Και συζει 2 χρονια με καποιον. Και της λεει αυτη που ειναι μεγαλυτερη της <Αντε, τωρα που εχεις σοβαρη σχεση. δουλεια εχεις, να κανεις και ενα παιδακι.> Και της απανταει <Τι να τα κανω τα παιδια; εχω τις γατες μου.> Ειναι μεγαλη γατοπαλαβιαρα. Αν ακουσει οτι ενα γατι κατι επαθε, βαζει τα κλαματα και κλαιει γοερα. Ο αλλος στο σπιτι που μενει μαζι της, δε βγαζει κιχ. Ουτε για τις γατες που ειναι υποχρεωμενος να ζει μαζι. Ουτε οτι δε θελει να αποκτησει η κοπελα του παιδι, ποτε.

Ρε φίλε η κοπέλα δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα.Γιαυτό έχει γατιά.Και που εργάζεται;τι δουλειά κάνει;δεν είναι για πολλά αυτή η γυναίκα.Άσε καλύτερα να μην κάνει παιδιά.Δεν είναι για πολλά.Καλύτερα έτσι.Και ο άλλος που είναι μαζί της και δεν μιλάει μία απο τα ίδια θα είναι.Σιγά μην καθόταν κανένας σοβαρός μαζί της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

προσωπικα ειμαι κατα της βιας σε επιπεδο συζυγικο....
Καλά και εγώ είμαι είτε λεκτικής είτε σωματικής βίας. Απλά το αναφέρω ότι για να το λέγανε σκέψου τι ανακάτωμα θα κάνανε οι γυναίκες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Αμα αυξησουν την μυικη τους μαζα μπορουν να πιασουν δουλεια και οικοδομη :confused: :confused: :confused:
χαχαχα
ναι αλλα θα κανουν να δουν περιοδο παλι οταν θα παρουν συνταξη...
ξερεις ποσα περιστατικα γυναικων εχω δει που λογω εντονης γυμναστικης, εχουν ολιγομηνορροια ?? κι αντι να μειωσουν τη γυμναστικη, πανε κ παιρνουν ορμονες να ξαναφτιαξουν τον κυκλο τους...μιλαμε για εγκεφαλικη παραλυση

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Οσον αφορα τις σαλεμενες ελλεινιδες ... ο σκυλος δεν το πληρωνει το μουνι ...
ο Ανδρας το πληρωνει...

Οσον αφορα εμας ... δεν αξιζει πλεον η οικογενεια ... ιδιως με μια ξυνη ελλε-ι-νιδα ... που μολις την παντρευτεις θα παρει αγκαλια το ψυγειο ...

Τα ωραιωτερα λευτα τα εφαγα με πουτανες ...!
Με ελληνίδες - ελλεινίδες πέρασα καλά πραγματικά όταν δεν της πήρα στα σοβαρά σε τίποτα απολύτως.Με όσες έκατσα και πήρα στα σόβαρα αυτά που μου λέγανε μου γάμησαν τη ψυχοσύνθεση.

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Παρα πολλές δεν τις ενδιαφέρει το σεξ παρα μόνο να'χουν σχέση για να μην τις σχολιάζουν ότι είναι αγάμητες,γεροντοκόρες κλπ
Δεν το πίστευα, αλλά το διαπίστωσα σε 2 περιπτώσεις του ευρύτερου κύκλου μου.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Δεν το πίστευα, αλλά το διαπίστωσα σε 2 περιπτώσεις του ευρύτερου κύκλου μου.
Ισχύει μετά τα 30 πιέζονται όλες οι γυναίκες να έχουν σχέση να παντρευτούν γιατί είτε η μάνα τους της το λέει είτε φιλενάδες αρχίζουν και παντρεύονται και τρώνε σχίζα τι κάνουν αυτές κλπ κλπ.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Ισχύει μετά τα 30 πιέζονται όλες οι γυναίκες να έχουν σχέση να παντρευτούν γιατί είτε η μάνα τους της το λέει είτε φιλενάδες αρχίζουν και παντρεύονται και τρώνε σχίζα τι κάνουν αυτές κλπ κλπ.
δεν ειναι κοινωνικοι οι λογοι αλλα καθαρα φυσικοι.
η μεση γυναικα στα 30 ειναι ηδη στην δυση της νεοτητας της, στα 37-40 θελει ιατρικη υποβοηθηση για να μεινει εγκυος και συστηματικη ιατρικη παρακολουθηση για να μην γεννησει αρρωστο παιδι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όταν ο μέσος Έλληνας χωρίς σχέση τον τρώει η αγαμία και η μπακουρίλα,ειδικά αν καβατζάρει τα 30-35 κι έχει μείνει μόνος,πού να πει όχι σε γκόμενα αν του κάτσει καμία;Και σκυλιά ανέχεται,και γατιά,αφού πιστεύει ότι η γκόμενα τον έχει 'σώσει'.

Τί να κάνουμε,έτσι είναι τα πράγματα.Οι γυναίκες όπως σκατά και να είναι να έχουν άπειρες επιλογές και ο μέσος άντρας να λέει κι ευχαριστώ αν του κάτσει κάποια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Μου λεει μια γνωστη μου μεγαλυτερη σε ηλικια παντρεμενη με παιδια, οτι γνωριζει μια κοπελα 30 χρονων, εμφανισημη, με εργασια. Υπαλληλος δουλευει, αλλα δουλευει, εχει δουλεια. Και συζει 2 χρονια με καποιον. Και της λεει αυτη που ειναι μεγαλυτερη της <Αντε, τωρα που εχεις σοβαρη σχεση. δουλεια εχεις, να κανεις και ενα παιδακι.> Και της απανταει <Τι να τα κανω τα παιδια; εχω τις γατες μου.> Ειναι μεγαλη γατοπαλαβιαρα. Αν ακουσει οτι ενα γατι κατι επαθε, βαζει τα κλαματα και κλαιει γοερα. Ο αλλος στο σπιτι που μενει μαζι της, δε βγαζει κιχ. Ουτε για τις γατες που ειναι υποχρεωμενος να ζει μαζι. Ουτε οτι δε θελει να αποκτησει η κοπελα του παιδι, ποτε.

Αξιος της μοιρας του ο τυπος....
Το εχω ξαναπει, αν οι αντρες ηταν αντρες, δεν θα τις επαιρνε να κανουν μαλακιες...
Γι'αυτο και ειναι προτυπο τα σλαβικα κρατη.... κανει μαλακιες η γυναικα; Δεν υπαρχουν ηλιθιοι νομοι, αυτο ειναι σημαντικοτατο.
Τρωει κι ενα χερι ξυλο, κι ερχεται στα ισια της...
Κι αν κανει μλκιες και στον επομενο, θα φαει ξυλο κι απο τον επομενο...
ετσι οι αντρες εκει, εχουν κρατησει σε ενα καλο επιπεδο τις γυναικες....
και κουκλες, και πολυ πιο προσγειωμενες απο τα δικα μας φροκαλα.

Ο καθενας οριζει τη μοιρα του...
αν ο αλλος δεν εχει αξιοπρεπεια και κανει σχεση με πειραγμενη στα μυαλα, που το μονο που σκεφτεται ειναι τα γατια της, δεν του φταιει κανενας...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
δεν υπαρχει φιλε μου ισοτητα εκ φυσεως..γι αυτο λεγεται ασθενες φυλο..Οσον αφορα αυτο που λες για τις δουλειες του σπιτιου, δεν ειπα αυτο...αλλο ειπα. Σαφως κ θα κανουμε δουλειες οποτε χρειαζεται αλλα τους λεω σε συζητησεις δηθεν οτι ο αντρας πρεπει να τις κανει εξ ολοκληρου λογω σωματοδομης κ συμφωνουν κ λενε,οριστε κι ενας αντρας που σκεφτεται σωστα...Κι απο μεσα τους λενε, βρηκαμε κοροιδο...

Δεν υπαρχει καμια ισοτητα,πουθενα..Εχεις δουλεψει με γυναικες ?? εχεις παρατηρησει οτι απλα δεν μπορουν ?? Ουτε να στνεννοηθουν δεν μπορουν, πόσο μαλλον να παρουν αποφασεις αλλα κ να συνυπολογισουν παραμετρους...Ειναι πολυ απλοικη η σκεψη τους και πολυ εφημερη..Δεν κοιτουν μεσο κ μακρο προθεσμα...
Η φυση της γυναικας ειναι η μητροτητα κι η γαλουχια...Γι αυτα φτιαχτηκε.Δεν ειπα να μην εργαζεται αλλα δεν μπορει να εχει ισες θεσεις κι ιδιους μισθους οταν απλα δε γινεται κ ειναι εκ φυσεως λιγοτερο παραγωγικη απο τον αντρα...

Πες τα χρυσοστομε!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σωστά, τρώει και ένα χερι ξύλο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δεν ειναι κοινωνικοι οι λογοι αλλα καθαρα φυσικοι.
η μεση γυναικα στα 30 ειναι ηδη στην δυση της νεοτητας της, στα 37-40 θελει ιατρικη υποβοηθηση για να μεινει εγκυος και συστηματικη ιατρικη παρακολουθηση για να μην γεννησει αρρωστο παιδι.

Στην Ελλάδα είναι πρωτίστως κοινωνικοί

Δεν γίνεται να έκανε παιδί η φίλη μου η Σούλα,η Κούλα,η Ρούλα κι εγώ να μην κάνω.Πρώτα αυτό σκέφτονται και μετά το ίδιο το παιδί

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αφου καθεται μαζι της χωρις να του κανει παιδι και δεν τη σουταρει,καλα του κανει.

FrischgeduschT

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2020
Like
136
Πόντοι
1
1ον. Το ότι τα περισσότερα διαζύγια εκδόθηκαν συναινετικά, δεν σημαίνει ότι αποφάσισαν και οι δύο να διαλύσουν το γάμο τους. Και το δικό μου διαζύγιο εκδόθηκε συναινετικά, κι όχι κατ΄αντιδικία, αλλά η πρώην σύζυγος είχε καταθέσει Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων εναντίον μου, ισχυριζόμενη ότι δεν της φέρομαι καλά, ότι φοβάται για την ασφάλειά της και με έδιωξε από το σπίτι που είχαμε αγοράσει και οι δύο..
2ον. Το έτος 2017 υπήρχαν 4,7 γάμοι και 1,8 διαζύγια ανά 1000 κατοίκους. Αυτό με μια απλή διαίρεση σημαίνει πως 1 στους 2,6 γάμους διαλύεται, σχεδόν 1 στους 3 δηλαδή αποτυχαίνει. Το σημαντικότερο όμως είναι πως το έτος 2017 οι εκδοθείσες αποφάσεις διαζυγίων ανέρχονται σε 19.190 έναντι 11.013 το 2016, αύξηση κατά 74,2% (Πίνακας 1). Στην ανάλυση των στοιχείων θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η αποχή των δικηγόρων κατά το Α’ εξάμηνο του 2016, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των αποφάσεων που εκδόθηκαν κατά το συγκεκριμένο έτος και την αύξηση του αντίστοιχου αριθμού κατά το 2017. Με λίγα λόγια, το ποσοστό των διαζυγίων αυξήθηκε κατακόρυφα, και το πιθανότερο είναι πως το ίδιο θα γίνεται και στο μέλλον, δεν είμαι μάντης βέβαια, αλλά αυτό φαίνεται και από τον πίνακα που έχει το Στατιστικογράφημα που παράθεσες. Το 2005 υπήρχαν 5,5 γάμοι και 1,2 διαζύγια ανά 1000 κατοίκους. Αυτό με μια απλή διαίρεση σημαίνει πως 1 στους 4,58 γάμους διαλύθηκαν, η αύξηση της αναλογίας είναι φανερή.
3ον. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ, δεν αναφέρει το ποσοστό της επιμέλειας των παιδιών, που έκριναν τα Δικαστήρια. ΓΙΑΤΙ; Μήπως επειδή θα φαινόταν πως η επιμέλεια δίνεται κατά 99% στις γυναίκες, με αποτέλεσμα να μπορούν να ξεζουμίζουν τον πάλαι ποτέ αγαπημένο τους Σύζυγο για δεκαετίες;
Τελικά, γράψε μας τι συμπεράσματα βγάζεις εσύ, από το έγγραφο που παράθεσες, για να δούμε που διαφωνούμε
..πάντα μου άρεσαν τα νούμερα..

Η παράθεση στοιχείων, εννοώ, μην παρεξηγηθώ..

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Αμα αυξησουν την μυικη τους μαζα μπορουν να πιασουν δουλεια και οικοδομη :confused: :confused: :confused:

Κάτσε, μπορεί να υπάρχουν και θετικά αποτελέσματα :tooth:

Φίλε, εδώ σε βρίσκω φάουλ. Που ξέρεις, και εγώ αν τα γατιά μου αρχίσουν να πονάνε θα λυπηθώ :

c8ebd90f15f1ff849fa9d862593256ce.jpg

:tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
χαχαχα
ναι αλλα θα κανουν να δουν περιοδο παλι οταν θα παρουν συνταξη...
ξερεις ποσα περιστατικα γυναικων εχω δει που λογω εντονης γυμναστικης, εχουν ολιγομηνορροια ?? κι αντι να μειωσουν τη γυμναστικη, πανε κ παιρνουν ορμονες να ξαναφτιαξουν τον κυκλο τους...μιλαμε για εγκεφαλικη παραλυση
Μαλακια ειπα, θα αρχισουν και τις μπυρες και θα αποκαλουν η μια την αλλη σκιπταρι..αντε να γαμησεις μετα :confused: :confused: :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Αναφορικά με όσα ειπώθηκαν :

-Σήμερα στα 30 της η γυναίκα είναι ακόμη πιτσιρίκα και στα 40 της νέα γυναίκα.( Μην ξεχνάμε εν έτην 2021 βρισκόμαστε. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 1940 -1950 που ένας άνθρωπος στα 40 του θεωρούνταν ηλικιωμένος διότι οι άνθρωποι τότε πέθαιναν πριν τα 60 τους)

Για τις Ελληνίδες υπάρχει (ευτηχώς) διαφορά Ελληνίδας με Ελληνίδας.
Π.χ. Ελληνίδα ειναι η μορφονιά Στικούδη (Νομικού κ.τ.λ) Ελληνιδα είναι και η Μαρία της γειτονιάς που έχει αφήσει τον εαυτό της και έχει ξεπεράσει τα 100 κιλά απο τα 25 της τα χρόνια.

Εκεί που συμφωνώ απολύτως με οσα γραφτηκαν είναι για την ( κακώς εννοούμενη ) φιλοζωία.
Διότι άλλο να έχεις αυλή και να έχεις μεταξυ άλλων και σκυλιά και αλλο να τα έχεις μέσα σε διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων . Το πρώτο είναι φιλοζωία ,το δεύτερο όχι.
Έχουμε μια κουκλάρα γυμνασμένη στην γειτονιά μας κυκλοφορεί χωρίς άνδρα αλλά το σκυλί ( στο περίπτερο πάει , για να παρει καφέ πάει όπου και αν πάει) μαζί της!!!!! Το φιλάει στο στόμα,αγκαλίες και τέτοια !!!!
Παιδί της να ήταν δεν θα το αγαπούσε τόσο !!!!!!!!!!!!!!!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
δεν υπαρχει φιλοζωία, παρα μονο κυνοφιλία.

Οσοι το παιζουν φιλοζωοι ειναι υποκριτες του κερατα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Στην Ελλάδα είναι πρωτίστως κοινωνικοί

Δεν γίνεται να έκανε παιδί η φίλη μου η Σούλα,η Κούλα,η Ρούλα κι εγώ να μην κάνω.Πρώτα αυτό σκέφτονται και μετά το ίδιο το παιδί

Δυστυχώς στο θέμα της παντρειάς και του παιδιού δεν υπάρχει το Γνώθι Σαυτόν αλλά ο άκριτος κοινωνικός μιμητισμός .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom