Πάλι δεν έχεις αποδείξει όμως το δικό σου ποσοστό που αναφέρεις. Παρέθεσες ένα κείμενο μίας παιδοψυχολόγου που αναφέρει ένα αυθαίρετο ποσοστό.Επιπλέον ελπίζω να μην διαβάζεις τμήματα βιβλίων τσαμπέ και να βγάζεις έτσι σοβαρά συμπεράσματα.η επικεφαλίδα του πίνακα, γράφει
Πίνακας 4. Διαζύγια,κατά ηλικία των συζύγων κατά την άσκηση της αγωγής/αίτησης, 2017
Αναφέρεται ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΦΩΣ, όχι στο ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 493K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
πρώτα από όλα, θα έπρεπε να σε παραξενέψει το γεγονός, ότι υπάρχει Πίνακας ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟΣ για τις ηλικίες, αλλά όχι για το ποιο φύλο υποβάλλει την αίτηση Διαζυγίου.Λάθος μου, αναφέρεται στην ηλικία του κάθε φύλου όταν έγινε η αίτηση διαζυγίου. Πάλι όμως δεν μας αποδεικνύεις από ποια στοιχεία προκύπτει το 70% αιτήσεων διαζυγίου από τις γυναίκες.
Αφού λοιπόν δεν σε καλύπτει το Βιβλίο της Παιδοψυχολόγου, ίσως σε καλύψει το παρακάτω:
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας (ΙΨΣΥ), από τον Φεβρουάριο του 2009 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2010 παρατηρείται αύξηση της τάξης του 11,4% στα διαζύγια σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης χρονιάς. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, κατά 70% το πρώτο βήμα για το διαζύγιο το κάνουν οι γυναίκες.
πηγή https://www.tanea.gr/2010/03/19/greece/ta-diazygia-krisi-den-koitoyn/
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας (ΙΨΣΥ), από τον Φεβρουάριο του 2009 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2010 παρατηρείται αύξηση της τάξης του 11,4% στα διαζύγια σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης χρονιάς. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, κατά 70% το πρώτο βήμα για το διαζύγιο το κάνουν οι γυναίκες.Πάλι δεν έχεις αποδείξει όμως το δικό σου ποσοστό που αναφέρεις. Παρέθεσες ένα κείμενο μίας παιδοψυχολόγου που αναφέρει ένα αυθαίρετο ποσοστό.Επιπλέον ελπίζω να μην διαβάζεις τμήματα βιβλίων τσαμπέ και να βγάζεις έτσι σοβαρά συμπεράσματα.
Εντάξει τώρα;
Τα διαζύγια κρίση δεν κοιτούν - ΤΑ ΝΕΑ
«Η ανασφάλεια που προκύπτει από την οικονομική κρίση δεν φρενάρει τα διαζύγια. Αντίθετα, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον στα... εσωτερικά ενός ζευγαριού
www.tanea.gr
Σοβαρά τώρα αντικρούεις τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με άρθρο στα νέα;και εσένα δεν σε προβληματίζει που έχει φωτογραφίες από διαζύγια αμερικάνων που είναι τακτική των γυναικών να παίρνουν διαζύγιο για να παίρνουν το 50% της περιουσίας τους άντρας τους καθώς το επιτρέπει ο νόμος τους;δεν έχω κάτι με το 70% που αναφέρεις ούτε με απασχολεί αν κάνουν πρώτα οι γυναίκες αίτηση για διαζυγίου δεν έχει στοιχεία να το τεκμηριώσεις. Σε λίγο θα μας πεις να ακολουθήσω και διατροφή σύμφωνα με το βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου πάνω στη "ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ".Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας (ΙΨΣΥ), από τον Φεβρουάριο του 2009 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2010 παρατηρείται αύξηση της τάξης του 11,4% στα διαζύγια σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης χρονιάς. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, κατά 70% το πρώτο βήμα για το διαζύγιο το κάνουν οι γυναίκες.
Εντάξει τώρα;
Τα διαζύγια κρίση δεν κοιτούν - ΤΑ ΝΕΑ
«Η ανασφάλεια που προκύπτει από την οικονομική κρίση δεν φρενάρει τα διαζύγια. Αντίθετα, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον στα... εσωτερικά ενός ζευγαριούwww.tanea.gr
Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες - Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χάρης Παπαδόπουλος
Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες» (Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χάρης Παπαδόπουλος). Αγόρασε άμεσα μέσω του Skroutz!
www.skroutz.gr
Δ
Διαγραμμένο μέλος 204103
Επισκέπτης
Σαφέστατα κι αξίζει αν βρείς γυναίκα να αγαπήσεις και να σε αγαπήσει...Να δίνεις τη ζωή σου γι'αυτήν και αυτή για σένα
Δύσκολα πράγματα αλλά μόνο έτσι θα κάνεις κάτι..
Αλλιώς θα ζήσεις μαύρη ζωή, θα τρέχες στα δικαστήρια, θα πληρώνεις διατροφές και διαστροφές κι αν έχεις κάνει και παιδιά, τα παιδιά σου κατά πάσα πιθανότητα θα μεγαλώσουν υπο τραγικές συνθήκες με μια μάνα καριόλα...θα τους καταστρέψει τη ζωη..
Και θα καταλήξεις να ψάχνεις πάλι πουτάνες να γαμήσεις..
Η οικογένεια έχει ευθύνες και πολλές δυσκολίες αλλά όλα αυτά υπερκαλύπτονται όταν ξέρεις οτι έχεις κάποιον δίπλα σου που σηκώνει μαζί σου το ζυγο ( συ-ζυγος ) και νοιάζεται για σένα..
Τι κάθομαι και λέω τώρα σ'αυτή τη σάπια κοινωνία ε ??
Αλλιώς θα ζήσεις μαύρη ζωή, θα τρέχες στα δικαστήρια, θα πληρώνεις διατροφές και διαστροφές κι αν έχεις κάνει και παιδιά, τα παιδιά σου κατά πάσα πιθανότητα θα μεγαλώσουν υπο τραγικές συνθήκες με μια μάνα καριόλα...θα τους καταστρέψει τη ζωη..
Η οικογένεια έχει ευθύνες και πολλές δυσκολίες αλλά όλα αυτά υπερκαλύπτονται όταν ξέρεις οτι έχεις κάποιον δίπλα σου που σηκώνει μαζί σου το ζυγο ( συ-ζυγος ) και νοιάζεται για σένα..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
ακόμα να καταλάβεις πως ο πίνακας αφορούσε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ; Κι από πότε ένα άρθρο της Εφημερίδας τα Νέα, όπου παραθέτει τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας (ΙΨΣΥ), έχει κάποια σχέση με το βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου; αν νομίζεις ότι έχουν το ίδιο κύρος, τι να κάνουμε, μιλάμε διαφορετική γλώσσαΣοβαρά τώρα αντικρούεις τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με άρθρο στα νέα;και εσένα δεν σε προβληματίζει που έχει φωτογραφίες από διαζύγια αμερικάνων που είναι τακτική των γυναικών να παίρνουν διαζύγιο για να παίρνουν το 50% της περιουσίας τους άντρας τους καθώς το επιτρέπει ο νόμος τους;δεν έχω κάτι με το 70% που αναφέρεις ούτε με απασχολεί αν κάνουν πρώτα οι γυναίκες αίτηση για διαζυγίου δεν έχει στοιχεία να το τεκμηριώσεις. Σε λίγο θα μας πεις να ακολουθήσω και διατροφή σύμφωνα με το βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου πάνω στη "ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ".
Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες» (Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χάρης Παπαδόπουλος). Αγόρασε άμεσα μέσω του Skroutz!www.skroutz.gr
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
αυτά που λες τύπε πέθαναν. Ίσως υπάρχουν ακόμα σε κάποιες εργατικές γειτονιές, όπου τα αγόρια και τα κορίτσια ανατράφηκαν με άλλα πρότυπα. ΙΣΩΣΣαφέστατα κι αξίζει αν βρείς γυναίκα να αγαπήσεις και να σε αγαπήσει...Να δίνεις τη ζωή σου γι'αυτήν και αυτή για σένα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 204103
Επισκέπτης
τι να πει μας ρε φιλε η ΕΛΣΤΑΤ ??? αυτη που παραποιησε τα στοιχεια το 2001 και μπηκαμε στο ευρω ?? αυτη που παραποιησε τα στοιχεια με τους θανατους περσι προς τα πάνω για να πείσει τον κόσμο οτι ο κορωνοιος θα αντιστρεψει και τους πολους της γης ??Σοβαρά τώρα αντικρούεις τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με άρθρο στα νέα;και εσένα δεν σε προβληματίζει που έχει φωτογραφίες από διαζύγια αμερικάνων που είναι τακτική των γυναικών να παίρνουν διαζύγιο για να παίρνουν το 50% της περιουσίας τους άντρας τους καθώς το επιτρέπει ο νόμος τους;δεν έχω κάτι με το 70% που αναφέρεις ούτε με απασχολεί αν κάνουν πρώτα οι γυναίκες αίτηση για διαζυγίου δεν έχει στοιχεία να το τεκμηριώσεις. Σε λίγο θα μας πεις να ακολουθήσω και διατροφή σύμφωνα με το βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου πάνω στη "ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ".
Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες» (Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χάρης Παπαδόπουλος). Αγόρασε άμεσα μέσω του Skroutz!www.skroutz.gr
Το οτι ειπε κατι η ΕΛΣΤΑΤ δε σημαινει οτι ισχυει, εχουν χασει πληρως την αξιοπιστια τους
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Mπόκολε με κατάλαβες ρε φίλε. Φωτογράφος είμαι και έχει πεσει η δουλειά στους γάμους και προσπαθώ να σας πείσω να βάλετε την κουλούρα, να ανεβεί το μεροκάματο.Έλα μια παρέα είμαστε. πας μας ποια είναι τα αληθινά σου κίνητρα και προσπάθησες να διαστρέψεις την πραγματικότητα
Για να σου απαντήσω στο στυλ σου, ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ μας παραθέτεις το ίδιο και το ίδιο 70% μιας έρευνας που υποτίθεται ότι έγινε το 2009, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ, που παρέθεσες.
Αλλά έρευνα που να μπορούμε να διαβάσουμε δε βλέπουμε. Μόνον αναφορά ενός ποσοστού. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;
Απετυχες στην προσωπική σου ζωή και προσπαθείς τη δική σου ανεπάρκεια ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ να μας την κάνεις κανόνα; Βάζοντας αναπόδεικτα ποσοστά;
Αν σου αρέσει αυτό το είδος συνομιλίας οκ.
Εγώ δεν το ζαχαρώνω. Οποτε ας το αφήσουμε καλύτερα. Υπάρχουν τόσα άλλα μέλη εδώ να συνομιλήσετε.
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά που γράφουν. Τα διαβάζω προβληματίζομαι και παρατηρώ τους γύρω να δω τι ισχύει και τι όχι. Απο εκεί και πέρα ναι η ΕΛΣΤΑΤ και γενικά το κράτος έχει χάσει της αξιοπιστία του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποδεκτώ τυχαίες αναφορές μια συγγραφέας χωρίς να ανακαλεί τις πηγές της. Και τα στοιχεία του ΙΣΨΥ αν ίσχυαν τότε θα υπήρχε κάποιο δημοσιευμένο report να το διαβάσουμε.τι να πει μας ρε φιλε η ΕΛΣΤΑΤ ??? αυτη που παραποιησε τα στοιχεια το 2001 και μπηκαμε στο ευρω ?? αυτη που παραποιησε τα στοιχεια με τους θανατους περσι προς τα πάνω για να πείσει τον κόσμο οτι ο κορωνοιος θα αντιστρεψει και τους πολους της γης ??
Το οτι ειπε κατι η ΕΛΣΤΑΤ δε σημαινει οτι ισχυει, εχουν χασει πληρως την αξιοπιστια τους
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Αξίζει φυσικά.
Να βρεις μια καριόλα να σου τρώει τα λεφτά και να σου πρήζει τα συκώτια.
Να κάνεις και δυο κουτσούβελα να τα μεγαλώσεις με πόνο και θυσίες να δεις τι πάει να πει αχαριστία.
Να πετάξεις τη ζωή σου στα σκουπίδια απλά για να είσαι "νορμάλ" και να κάνεις ότι κάνουν και οι άλλοι.
Τι μαλάκες κυκλοφορούν;
Να βρεις μια καριόλα να σου τρώει τα λεφτά και να σου πρήζει τα συκώτια.
Να κάνεις και δυο κουτσούβελα να τα μεγαλώσεις με πόνο και θυσίες να δεις τι πάει να πει αχαριστία.
Να πετάξεις τη ζωή σου στα σκουπίδια απλά για να είσαι "νορμάλ" και να κάνεις ότι κάνουν και οι άλλοι.
Τι μαλάκες κυκλοφορούν;
Το βιβλίο της Χατζηβασιλείου πήγαινε στο βιβλίο της παιδοψυχολόγου.Και το άρθρο της εφημερίδας πάλι δεν αναγράφει την πηγή. Αλλά και πάλι ο σκοπός μου δεν είναι να στην πω απλά σου ζητάω να βρούμε πιο επίσημα στοιχεία. Συζήτηση κάνουμε και παραθέτουμε απόψεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δεχτώ την αποψή σου αρκεί να με πείσεις με τεκμήρια.ακόμα να καταλάβεις πως ο πίνακας αφορούσε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ; Κι από πότε ένα άρθρο της Εφημερίδας τα Νέα, όπου παραθέτει τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας (ΙΨΣΥ), έχει κάποια σχέση με το βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου; αν νομίζεις ότι έχουν το ίδιο κύρος, τι να κάνουμε, μιλάμε διαφορετική γλώσσα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 204103
Επισκέπτης
αυτα θα πρεπει να τα ψαξεις σε επιστημονικο περιοδικο κι παλι θελει προσοχη....ειδες τους επιστημονες που υπαρχουν στην Ελλαδα...για τον πουτσο ειναι..Εγώ δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά που γράφουν. Τα διαβάζω προβληματίζομαι και παρατηρώ τους γύρω να δω τι ισχύει και τι όχι. Απο εκεί και πέρα ναι η ΕΛΣΤΑΤ και γενικά το κράτος έχει χάσει της αξιοπιστία του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποδεκτώ τυχαίες αναφορές μια συγγραφέας χωρίς να ανακαλεί τις πηγές της. Και τα στοιχεία του ΙΣΨΥ αν ίσχυαν τότε θα υπήρχε κάποιο δημοσιευμένο report να το διαβάσουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συμφωνουμε απολυτα...Ωστοσο υπαρχουν ακομα καποιοι πολυ ελαχιστοι που ακομα κρατανε..Ναι, ειναι ζοφερη η κατασταση αλλα μη γινομαστε τελειως μηδενιστεςαυτά που λες τύπε πέθαναν. Ίσως υπάρχουν ακόμα σε κάποιες εργατικές γειτονιές, όπου τα αγόρια και τα κορίτσια ανατράφηκαν με άλλα πρότυπα. ΙΣΩΣ
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
καλά. στο καλό.αυτα θα πρεπει να τα ψαξεις σε επιστημονικο περιοδικο κι παλι θελει προσοχη....ειδες τους επιστημονες που υπαρχουν στην Ελλαδα...για τον πουτσο ειναι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συμφωνουμε απολυτα...Ωστοσο υπαρχουν ακομα καποιοι πολυ ελαχιστοι που ακομα κρατανε..Ναι, ειναι ζοφερη η κατασταση αλλα μη γινομαστε τελειως μηδενιστες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Τα σεβη μου μυστηΣαφέστατα κι αξίζει αν βρείς γυναίκα να αγαπήσεις και να σε αγαπήσει...Να δίνεις τη ζωή σου γι'αυτήν και αυτή για σένα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 204567
Επισκέπτης
Πρώτο μου post στο site.
Ωραιο θέμα για την οικογένεια .
Διαβασα πολλα μηνυματα χρηστων πριν γραψω το δικό μου και θα πω την γνωμη μου στηριζόμενος σε προσωπικά βιώματα χωρις να θέλω να υποδείξω σε κανέναν τι να κάνει . Εξαλλου ενήλικες ειμαστε ο καθε ένας απο μας έχει τα δικα του διαφορετικά βιώματα .
-Για την ΕΛΣΤΑΤ έχουν βάση αυτα που γράφονται διότι δεν τα γραφει ο μπακάλης της γειτονιάς , ούτε ο περιπτεράς της πλατείας.
- Προσωπικά δεν υπολογιζω τι γράφει ένας (η μία) συγγραφέας για τα διαζυγια (εκτός και αν αυτος /η ο/η συγγραφέας έχει αποδεικτικά στοιχεία στην βιβλιογραφία του βιβλίου του) Αν αναφέρει εκτενη βιβλιογραφια στο βιβλίο του τότε σαφέστατα υπολογιζω αυτα που γράφει.
- Για τους ηλικιακά 50 με 60 που κλαίγονται.
Στα 50 προλαβαίνει ( ακόμη) ένας άνδρας να κάνει οικογένεια εφόσον έχει βρει γυναικα που να τον αγαπάει , αγαπάει τα παιδιά , εχει καλη οικονομική κατάσταση και γυμναζεται . Διότι τα παιδιά εκτός απο αγάπη (που είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα στην ζωή) , χρειάζονται για το μεγάλωμα χρήματα και επιπλέον και αντοχές. Αν είσαι με τα πιτογυρα , τις μπυρες, τα τσιγάρα παφ πουφ όλη μέρα και την μονη γυμναστική που κάνεις ειναι απο την τουαλέτα μέχρι την κουζίνα και την κουζίνα μέχρι την κρεβατοκάμαρα όχι απο τα 50 σου αλλα απο τα 35 σου εισαι για << απόσυρση >> (τα εισαγωγικά μέσα και έξω) . Στην προηγουμενη δουλεια μου ειχαμε 56αρη (ο τυπος καθε μέρα τρέξιμο ) με κορμι λαμπάδα (Εξαιρεση θα μου πειτε, δεν ειναι ο μόνος θα σας απαντήσω. Μια βολτα στα γυμναστήρια και στα κολυμβητήρια της περιοχής σας -προ κορονοιού - θα σας έπειθε για του λόγου το αληθές . Το ιδιο συμβαίνει βεβαια και στην πλευρα των γυναικών υπάρχουν γυναίκες φωτιά στα 50 τους λόγο γυμναστικής και γονιδίων αλλα εδω μιλάμε για δημιουργία οικογένειας)
- Εν έτη 2021 για τους νέους 35 με 45 είναι πολύ καλή ηλικία για δημιουργία οικογένειας (με την προυποθεση ότι αγαπάς τα παιδια, εχεις δικο σου σπιτι και εργάζεσαι). Αν εισαι ανεργος, πότε δουλεύεις ποτέ όχι και μενεις με γονεις τοτε ξέχνας την δημιουργία οικογένειας και ζήτω τα μπουρδέλα.
-Για τους 20 με 30 θα απαντήσω όχι για οικογένεια. Διότι το μυαλο είναι ακόμη χυλός και εισαι ακόμη παιδί σε αυτο το ηλικιακό όριο. Παιδι(στο μυαλό ) να μεγαλώνει παιδι δεν λεει . (σαφεστατα υπάρχουν εξαιρέσεις στα προαναφερθέντα )
Αυτα τα << ολιγα >> απο μένα.
Ωραιο θέμα για την οικογένεια .
Διαβασα πολλα μηνυματα χρηστων πριν γραψω το δικό μου και θα πω την γνωμη μου στηριζόμενος σε προσωπικά βιώματα χωρις να θέλω να υποδείξω σε κανέναν τι να κάνει . Εξαλλου ενήλικες ειμαστε ο καθε ένας απο μας έχει τα δικα του διαφορετικά βιώματα .
-Για την ΕΛΣΤΑΤ έχουν βάση αυτα που γράφονται διότι δεν τα γραφει ο μπακάλης της γειτονιάς , ούτε ο περιπτεράς της πλατείας.
- Προσωπικά δεν υπολογιζω τι γράφει ένας (η μία) συγγραφέας για τα διαζυγια (εκτός και αν αυτος /η ο/η συγγραφέας έχει αποδεικτικά στοιχεία στην βιβλιογραφία του βιβλίου του) Αν αναφέρει εκτενη βιβλιογραφια στο βιβλίο του τότε σαφέστατα υπολογιζω αυτα που γράφει.
- Για τους ηλικιακά 50 με 60 που κλαίγονται.
Στα 50 προλαβαίνει ( ακόμη) ένας άνδρας να κάνει οικογένεια εφόσον έχει βρει γυναικα που να τον αγαπάει , αγαπάει τα παιδιά , εχει καλη οικονομική κατάσταση και γυμναζεται . Διότι τα παιδιά εκτός απο αγάπη (που είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα στην ζωή) , χρειάζονται για το μεγάλωμα χρήματα και επιπλέον και αντοχές. Αν είσαι με τα πιτογυρα , τις μπυρες, τα τσιγάρα παφ πουφ όλη μέρα και την μονη γυμναστική που κάνεις ειναι απο την τουαλέτα μέχρι την κουζίνα και την κουζίνα μέχρι την κρεβατοκάμαρα όχι απο τα 50 σου αλλα απο τα 35 σου εισαι για << απόσυρση >> (τα εισαγωγικά μέσα και έξω) . Στην προηγουμενη δουλεια μου ειχαμε 56αρη (ο τυπος καθε μέρα τρέξιμο ) με κορμι λαμπάδα (Εξαιρεση θα μου πειτε, δεν ειναι ο μόνος θα σας απαντήσω. Μια βολτα στα γυμναστήρια και στα κολυμβητήρια της περιοχής σας -προ κορονοιού - θα σας έπειθε για του λόγου το αληθές . Το ιδιο συμβαίνει βεβαια και στην πλευρα των γυναικών υπάρχουν γυναίκες φωτιά στα 50 τους λόγο γυμναστικής και γονιδίων αλλα εδω μιλάμε για δημιουργία οικογένειας)
- Εν έτη 2021 για τους νέους 35 με 45 είναι πολύ καλή ηλικία για δημιουργία οικογένειας (με την προυποθεση ότι αγαπάς τα παιδια, εχεις δικο σου σπιτι και εργάζεσαι). Αν εισαι ανεργος, πότε δουλεύεις ποτέ όχι και μενεις με γονεις τοτε ξέχνας την δημιουργία οικογένειας και ζήτω τα μπουρδέλα.
-Για τους 20 με 30 θα απαντήσω όχι για οικογένεια. Διότι το μυαλο είναι ακόμη χυλός και εισαι ακόμη παιδί σε αυτο το ηλικιακό όριο. Παιδι(στο μυαλό ) να μεγαλώνει παιδι δεν λεει . (σαφεστατα υπάρχουν εξαιρέσεις στα προαναφερθέντα )
Αυτα τα << ολιγα >> απο μένα.
θα ευχόμουν να κανω λαθος στις εκτιμήσεις μου...Φίλε μου δε θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα...
Έχει πεθάνει η Ελλάδα γιατί πέθανε η οικογένεια που είναι το κύτταρο της και το κύτταρο πέθανε γιατί ο πυρήνας του είναι η παιδεία που δεν υπάρχει πλέον πουθενά..
Ο γάμος πλέον είναι μπίζνα, είναι κάλυψη της ανασφάλειας μη μείνουμε στο ράφι, είναι να δέσουμε το γάιδαρό μας και πολλά άλλα τέτοια..Και αυτοί που παντρεύονται ούτε καν κάνουν παιδιά, σκυλιά και γατιά έχουν..
Για τη λαθρομετανάστευση καλά τα είπες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 204103
Επισκέπτης
θα ευχόμουν να κανω λαθος στις εκτιμήσεις βα
να ευχεσαι να συνεχισεις να ξερεις που βρισκεσαι γιατι λιγοι το εχουν αυτο....θα ευχόμουν να κανω λαθος στις εκτιμήσεις μου...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
Δεν κατάλαβα το κείμενό σου.Τα συναισθήματα μας δεν επηρεάζουν την πραγματικότητα;βασικά αυτή που θεωρούμε εμείς;θέμα ατομικής αντίληψης του καθενός είναι.υπαρχει ο ρομαντικός,υπάρχει ο πραγματιστής,υπάρχει ο τυχοδιώκτης.ωραιος ο πατέρας σου και μπράβο του.αγαπουσε πραγματικά τη μητέρα σου και τον ισορροπούσε.τωρα με τα κιλά και την ατομική περιποίηση είναι ενα άλλο ζήτημα.εκει υπάρχουν άλλοι παράγοντες.το τελευταίο με το δημόσιο δεν το κατάλαβα.
Ε, προφανώς ρε συ ο άνθρωπος εννοεί
Αδερφέ @argyrotoxos δεν είναι το κατάλληλο θρεντ για να κάτσω να σου αναλύσω τι κάνω τι διεκδικώ κλπ. Σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τη ζωή μας την καθορίζει η τύχη - όχι δεν τα ρίχνω όλα εκεί - αλλά όταν σε πάει γαμιώντας από το 2015 τότε δεν μπορείς να πεις και να κάνεις πολλά. Κουράζεσαι αδερφέ. Χρειάζεται και λίγο η τύχη. Σχεδόν ΟΛΟΙ οι επαγγελματικοί τομείς έχουν φουλάρει και αν δεν είσαι κάτω από 30 πολύ δύσκολα μπαίνεις κάπου. Δεν θα το αναλύσουμε όμως σε αυτό το θρεντ, ξαναλέω.Aν κατι δεν σε ικανοποιει ειτε δουλεια ειτε γυναικα ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ κατι καλυτερο.Αν δεν μπορεις να διεκδικησεις κατι καλυτερο αποκτας προσοντα για να το διεκδικησεις.Αν δεν μπορεις να το κανεις ουτε αυτο...εχεις ηδη πεθανει μεσα σου...και μια μερα ,συντομα ισως, θα το μαθουν και οι αλλοι απο την μυρωδια.
Τους τελευταίους μήνες δεκάδες προσπάθειες έχουμε κάνει σε πάρα πολλά πράγματα, το LOCKDOWN όμως, και η πανδημία μας έχεισ τερήσει πάρα πολλές ευκαιρίες σε επαγγελματικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Όχι, δεν το βάζουμε κάτω, το παλεύουμε και αυτό συστήνουμε σε όλους να κάνουν - απλά που και που γκρινιάζουμε. Νομίζω επιτρέπεται.
Τελευταία τροποποίηση:
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
Πάντως δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που είναι ή νιώθουν ναυάγια.Αυτοσκοπός όλων στη ζωή τους για να πάνε μπροστά αλλιώς ναυαγήσανε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20