billkar007
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2018
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
cool, ποσο χρονων εισαι κ την ψαχνεις τοσο πολυ.... κ ρωταω γιατι σε κοβω αρκετα μικρο για μπλεξιματα....
cool, ποσο χρονων εισαι κ την ψαχνεις τοσο πολυ.... κ ρωταω γιατι σε κοβω αρκετα μικρο για μπλεξιματα....
Παντως ρε παιδια, ειναι κριμα, η χωρα μας αφανιζεται. Η υπογεννητικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο.
Πλεον βλεπω σε λιγα χρονια να κλεινουν σχολεια παντου, οχι μονο σε απομονωμενα χωρια.
Πανε χαλια τα πραγματα...
Αλλα μυαλο να βαλουν οι ελλεεινιδες, ακομη δεν βαλανε....κουραγιο, εχει και πιο κατω ακομη....για να δουμε αν και πότε θα συνελθουν....αλλιως φανε lifestyle, likes, και κοιλια περιδρομο!
Επαρχία κρατάει ακόμα.30+ χωρίς παιδί δύσκολα βρίσκεις.Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν γεννάνε.
Σημερα ελεγε οτι η Μαρια Ιωαννιδου, ηθοποιος και χορευτρια, εχει κανει 6 αμβλωσεις, εχει σκοτωσει 6 παιδια οπως ειπε η ιδια. Κι αν περασαν λεφτα απο τα χερια της, δεν το εκανε λογω οικονομικης ανεχειας, κι αν ηταν ποθητη με συντροφους για να τη στηριξουν για οικογενεια και παιδια. Ολα αυτα πριν καν γνωριζει τον Φρεντυ Γερμανο. Αρα ολα στο μυαλο της καθε γυναικας ειναι. Δε το ηθελε, δε το εκανε. Θυμιζει πολλες σημερινες 40αρες που θετουν ενα σωρο προυποθεσεις και εχουν τρελες απαιτησεις για να κανουν οικογενεια και παιδια. Λες και θα κανουν χαρη σε οποιον το αποτολμησει να παει μαζι τους. Αντι να το εχουν απο τη φυση τους και να το θελουν οι ιδιες.Επαρχία κρατάει ακόμα.30+ χωρίς παιδί δύσκολα βρίσκεις.Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν γεννάνε.
ελα ρε τύπε υστερα απο τοσους κλωνους λογικο να τα εχει κανει αχταρμα στο μυαλουδακι του σαν τον πετρη τον πετρανΤύπε,πρέπει να πάρεις μια απόφαση..
Είναι αγάμητα μπακούρια οι Έλληνες 30+(μιας και έχεις γράψει επανειλημμένα ότι μόνο οι 20+ γαμάνε) ή είναι τελικά πολύτεκνοι και μάλιστα στην επαρχία που το ένα σχολείο συγχωνεύεται μετά το άλλο;
Δηλαδή διαφωνείς ότι σε μικρές επαρχιακές πόλεις και χωριά,οι άντρες όχι μόνο παιδιά δεν κάνουν,αλλά ούτε και σεξ;
Γιατί εγώ όταν κατεβαίνω Ελλάδα και πάω λίγες μέρες στο χωριό,το καφενείο και η ψησταριά είναι γεμάτο γεροντοπαλίκαρα.
Από 25 μέχρι 60+ χρονών.
Μόνο η σερβιτόρα είναι γυναίκα..
Τύπε,πρέπει να πάρεις μια απόφαση..
Είναι αγάμητα μπακούρια οι Έλληνες 30+(μιας και έχεις γράψει επανειλημμένα ότι μόνο οι 20+ γαμάνε) ή είναι τελικά πολύτεκνοι και μάλιστα στην επαρχία που το ένα σχολείο συγχωνεύεται μετά το άλλο;
Δηλαδή διαφωνείς ότι σε μικρές επαρχιακές πόλεις και χωριά,οι άντρες όχι μόνο παιδιά δεν κάνουν,αλλά ούτε και σεξ;
Γιατί εγώ όταν κατεβαίνω Ελλάδα και πάω λίγες μέρες στο χωριό,το καφενείο και η ψησταριά είναι γεμάτο γεροντοπαλίκαρα.
Από 25 μέχρι 60+ χρονών.
Μόνο η σερβιτόρα είναι γυναίκα..
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
Γιατι καποιος θα πρεπει να αγορασει ολοκληρη την αγελαδα για να εχει γαλα.
Και παντοτε να εχει τον φοβο μην την αρμεξει κρυφα και καποιος αλλος. Οταν το γαλα στις μερες μας βρισκεται σε καθε γωνια, και φτηνα.
Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, ευθυγραμμίζομαι πλήρως.μου δινεις μια πολυ καλη πασα για να προσθεσω κατι σε μια συζητηση που ειχα με μια Βουλγαρα προχθες.
μου ειπε οτι στην βουλγαρια εχει γενηθει μια νεα μοδα κυριως την τελευταια τριετια οτι οι βουλγαρες κοπελες κανουν παιδι με καποιον χωρις να παντρευονται (o καθενας κανει την ζωη του χωρις να ζουνε κατω απο την ιδια στεγη). μονο ζητανε απο τον πατερα του παιδιου να αναγνωρισει το παιδι ωστε να μην εχει προβληματα στο μελλον το παιδι στο σχολειο απο πιθανο μπουλιγκ οτι ειναι αγνωστου πατρος.
μου προσθεσε και το εξης: μου λεει λογο οτι οι σχεσεις των ανθρωπων εχουν αλλαξει τα τελευταια χρονια και η εννοια της μονογαμιας και στα 2 φυλα πλεον ανοικει σε περασμενες δεκαετιες πολλες γυναικες στην βουλγαρια μολις πατησουν τα +30 θελουν να κανουν ενα παιδι ωστε να μην μεινουν μονες τους στα γεραματα και να εχουν και μια παρεα. Γιατι σεξ οτι ωρα θελουμε το βρισκουμε οικογενεια ομως δυσκολα να κανει μια γυναικα με το στερεοτυπο των περασμενων δεκαετιων διοτι θα καταληξει να ειναι ενα αποτυχημενο μορφωμα στο τελος.
μου δινεις μια πολυ καλη πασα για να προσθεσω κατι σε μια συζητηση που ειχα με μια Βουλγαρα προχθες.
μου ειπε οτι στην βουλγαρια εχει γενηθει μια νεα μοδα κυριως την τελευταια τριετια οτι οι βουλγαρες κοπελες κανουν παιδι με καποιον χωρις να παντρευονται (o καθενας κανει την ζωη του χωρις να ζουνε κατω απο την ιδια στεγη). μονο ζητανε απο τον πατερα του παιδιου να αναγνωρισει το παιδι ωστε να μην εχει προβληματα στο μελλον το παιδι στο σχολειο απο πιθανο μπουλιγκ οτι ειναι αγνωστου πατρος.
μου προσθεσε και το εξης: μου λεει λογο οτι οι σχεσεις των ανθρωπων εχουν αλλαξει τα τελευταια χρονια και η εννοια της μονογαμιας και στα 2 φυλα πλεον ανοικει σε περασμενες δεκαετιες πολλες γυναικες στην βουλγαρια μολις πατησουν τα +30 θελουν να κανουν ενα παιδι ωστε να μην μεινουν μονες τους στα γεραματα και να εχουν και μια παρεα. Γιατι σεξ οτι ωρα θελουμε το βρισκουμε οικογενεια ομως δυσκολα να κανει μια γυναικα με το στερεοτυπο των περασμενων δεκαετιων διοτι θα καταληξει να ειναι ενα αποτυχημενο μορφωμα στο τελος.
μου δινεις μια πολυ καλη πασα για να προσθεσω κατι σε μια συζητηση που ειχα με μια Βουλγαρα προχθες.
Yπαρχουν και πατεραδες που εγιναν κατα τυχη. Επειδη μια γυναικα ηθελε να κανει το καπριτσιο της.Εγώ πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να μεγάλωνα μόνο με μάνα χωρίς την πατρική παρουσία.
Αυτά τα παιδιά που θα μεγαλώσουν μόνο με τις γυναικείες ανασφάλειες θα είναι αδιανόητα αδύναμα και θα υποφέρουν άσχημα.
Καλα δεν εμαθε το πρωτο πραγμα που μας λενε απο μικρη ηλικια; Οτι δεν πρεπει να εμπιστευομαστε τις γυναικες,Σημερα μου λεγε φιλος μου για την περιπτωση ενος γνωστου του,που τον χωρισε η γυναικα του,
επειδη λεει δεν ειχε ζησει την ζωη της!Και εχουν και παιδια!Εγω αν ειχα τη δυναμη, θα την εβαζα φυλακη!Διαλυουν ανθρωπινες ζωες οι καριολες!
Σημερα μου λεγε φιλος μου για την περιπτωση ενος γνωστου του,που τον χωρισε η γυναικα του,
επειδη λεει δεν ειχε ζησει την ζωη της!Και εχουν και παιδια!Εγω αν ειχα τη δυναμη, θα την εβαζα φυλακη! Διαλυουν ανθρωπινες ζωες οι καριολες!