Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
εσύ τύπε είσαι από τους τυχερούς παντρεμένους  :), δεν φορτώθηκες Ελληνίδα χαμηλοκώλα πήρες Ρωσίδα για σύζηγο  :respect:.

για εμάς τους ελεύθερους η τύχη είναι τυφλή και μας σπρώχνει σε μαλακογκόμενες.  :headbang:

φιλε εγω προτιμαω την γκρινια της και να ειναι ελληνιδα παρα ξενη
ρατσιστης δεν ειμαι αλλα δεν νιωθω οικεια με ξενη
ας τις παιρνουμε με τα ελατωμματα τους

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

εσυ φιλε οπως το ειπες, γιατι εγω με τιποτα μονο νεκρος  :zombie: θα παντρευουμουν με ελλεινιδα  :2funny: δεν τις αντεχω με τιποτα

εγω παλι το αντιθετο νιωθω οικια με τις σλαβες και με τις ελληνιδες δεν μπορω να βγαλω τον ευατο μου.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Ξεκινάει από διαφορετική βάση πλέον ο γάμος. Εφόσον η γυναίκα έχει την δουλίτσα της ή τπτ φραγκάτους γονείς ειναι σε μια κατάσταση που μπορει να πει ας παντρευτώ και το χειρότερο σενάριο ειναι να χωρίσω και θα έχω το παιδί μου και ολα καλα.Πάντα θα είμαι μάνα μετά.

Ο αντρας στο χειρότερο σενάριο θα ειναι ενας χωρισμένος που θα πληρώνει μια ζωη διατροφές και θα βλέπει το παιδί του οποτε και αν και αυτό θα μεγαλώνει με καναν πατριό. Θα είναι τουρίστας στη ζωη του παιδιου. Ειδικά αν χωρισουν με μωρο παιδι ακομα ουτε που θα τον θυμαται αυτον ποτέ σαν πατέρα. Κάτι σαν "θειος" θα ειναι.

Ρεζουμέ

Γυναίκα=Καλύτερα χωρισμένη με παιδί παρά ανύπαντρη χωρίς παιδί
Άντρας =Καλύτερα ανύπαντρος παρά χωρισμένος με παιδί.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ξεκινάει από διαφορετική βάση πλέον ο γάμος. Εφόσον η γυναίκα έχει την δουλίτσα της ή τπτ φραγκάτους γονείς ειναι σε μια κατάσταση που μπορει να πει ας παντρευτώ και το χειρότερο σενάριο ειναι να χωρίσω και θα έχω το παιδί μου και ολα καλα.Πάντα θα είμαι μάνα μετά.

Ο αντρας στο χειρότερο σενάριο θα ειναι ενας χωρισμένος που θα πληρώνει μια ζωη διατροφές και θα βλέπει το παιδί του οποτε και αν και αυτό θα μεγαλώνει με καναν πατριό. Θα είναι τουρίστας στη ζωη του παιδιου. Ειδικά αν χωρισουν με μωρο παιδι ακομα ουτε που θα τον θυμαται αυτον ποτέ σαν πατέρα. Κάτι σαν "θειος" θα ειναι.

Ρεζουμέ

τις προαλλες μου λεγε μια Ελλεινιδα (καργα ομως),οτι δεν την ενδιαφερει τωρα ακομη κ να χωρισει γτ ειναι Μανα κτλ...εντωμεταξυ το παιδι της ειναι μολις κατι μηνων...βρεφος δηλ...μιλαμε για πολλα κιλα εγωισμου κ Ελλεινιδιασης.Ασε που εχω κ την υποψια οτι τον δικο της τον εχει σε σεξουαλικη νηστεια απο τοτε που αυτη γεννησε (με βαση κατι δικα της πλαγιως λεγομενα...)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
ολα αυτα ειναι για το κακο σεναριο,στο καλο σεναριο περνεις μεγαλες δοσεις ευτυχιας.αξιζει η προσπαθεια αρκει να ειναι ωριμοι και οι δυο

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
επειδη γενικα μιλαμε για γαμους κτλπ
πιστευω το μυστικο περα απο την επικοινωνια ειναι και ο καθε ενας να ειναι στηριγμα στον αλλον στις δυσκολες στιγμες
οχι σαν την τυπισσα εδω περα , που επειδη δεν εκανε ενα σωστο επιχειρηματικο βημα τον παρατησε
και αυτοκτονησε και ο αδερφος του

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
ολα αυτα ειναι για το κακο σεναριο,στο καλο σεναριο περνεις μεγαλες δοσεις ευτυχιας.αξιζει η προσπαθεια αρκει να ειναι ωριμοι και οι δυο

Σίγουρα...η οικογένεια αν κάτσει ειναι αναμφισβήτητα οτι καλύτερο υπάρχει.
Απλά ρεαλιστικά είναι ένα στοίχημα στο οποίο η ευτυχία είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Και όπως όλα τα αουτσάιντερ έχει πολύ μεγάλη αποδοση...αμα κάτσει γίνεσαι "παμπλουτος" συναισθηματικά και πνευματικά.
Αλλά άμα δεν κάτσει σε ρημάζει για πάντα συναισθηματικά και οικονομικά.

Και οπως ανεφερα πιο πάνω...ο άντρας στον γάμο παίζει πάντα τα ρέστα του. Η γυναίκα όποτε θέλει κάνει cash out και εχει πάλι ένα κερδος.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Σίγουρα...η οικογένεια αν κάτσει ειναι αναμφισβήτητα οτι καλύτερο υπάρχει.
Απλά ρεαλιστικά είναι ένα στοίχημα στο οποίο η ευτυχία είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Και όπως όλα τα αουτσάιντερ έχει πολύ μεγάλη αποδοση...αμα κάτσει γίνεσαι "παμπλουτος" συναισθηματικά και πνευματικά.
Αλλά άμα δεν κάτσει σε ρημάζει για πάντα συναισθηματικά και οικονομικά.

Και οπως ανεφερα πιο πάνω...ο άντρας στον γάμο παίζει πάντα τα ρέστα του. Η γυναίκα όποτε θέλει κάνει cash out και εχει πάλι ένα κερδος.
πολυ σωστη ερμηνεια.
Απλα πιστευουμε πως "δεν θα συμβει σε μενα γιατι με αγαπαει"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι ήπιατε πάλι ρε? Ευτυχία είναι να μην έχεις χρόνο ούτε να κλάσεις επειδή έκανες παιδί και να ασπρίσουν τα μαλλιά σου μόνο από τις παιδικές αρρώστιες που φυσιολογικά περνάει;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο μαζοχισμός έχει πολλές περιπτώσεις, άλλοι γινοντΑι πουστιδες και γαμαν τον κωλο τους παρά τον πόνο, είχαμε αρκετούς τέτοιους λιλά, βανορντεν, τεντυβι, πικέρ, ποδολαγνος... Και όλες οι τραβεστί

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

Ρεζουμέ

Προσυπογράφω!

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Επειδή το θέμα είναι τετριμμένο απλά αναφέρω ότι μόνο αν ήσουν και είσαι  καψούρης με την γυναίκα σου αξίζει να δημιουργήσεις  και οικογένεια.
Οι περισσότεροι Παντρεύονται από φόβο να μην μείνουν μόνοι στη ζωή η από οικονομικό συμφέρον.
Και εγώ παθών είμαι , απλά να ξέρετε  με 2 παιδιά κάνεις την κότα και συνεχίζεις ...

Theos Dionisos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Αυτο π αξιζει ειναι τα παιδια!!! Κ θελουν κ τη μητερα κ τον πατερα μαζι στο ιδιο σπιτι...οτι μελετη κ να διαβασεις αυτο γραφει..συνυπαρξη ανδρογυνου μεσα στο σπιτι...να παντρευτεις να κανεις παιδια να τα μεγαλωσεις ομορφα κ αν δεν θελεις πολλα πολλα μετα με τη γυναικα σ οταν φτασουν 20 ετων χωριζεις αλλα ως τοτε προσφερε τους κατι αρμονικα δωσμενο απο τη Φύση..υπαρξη ανδρα κ γυναικας μεσα στο σπιτι!

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
Επειδή το θέμα είναι τετριμμένο απλά αναφέρω ότι μόνο αν ήσουν και είσαι  καψούρης με την γυναίκα σου αξίζει να δημιουργήσεις  και οικογένεια.
Οι περισσότεροι Παντρεύονται από φόβο να μην μείνουν μόνοι στη ζωή η από οικονομικό συμφέρον.
Και εγώ παθών είμαι , απλά να ξέρετε  με 2 παιδιά κάνεις την κότα και συνεχίζεις ...

η καψουρα ομως παει και ερχεται ρε φιλε
εγω πιστευω να ταιριαζεις με τον αλλον
να εχετε κοινα ενδιαφεροντα δηλαδη

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αυτο π αξιζει ειναι τα παιδια!!! Κ θελουν κ τη μητερα κ τον πατερα μαζι στο ιδιο σπιτι...οτι μελετη κ να διαβασεις αυτο γραφει..συνυπαρξη ανδρογυνου μεσα στο σπιτι...να παντρευτεις να κανεις παιδια να τα μεγαλωσεις ομορφα κ αν δεν θελεις πολλα πολλα μετα με τη γυναικα σ οταν φτασουν 20 ετων χωριζεις αλλα ως τοτε προσφερε τους κατι αρμονικα δωσμενο απο τη Φύση..υπαρξη ανδρα κ γυναικας μεσα στο σπιτι!
Επιτέλους κάποιος μίλησε σωστά.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
Μάγκες πάρτε το χαμπάρι, δε γίνεται χωρίς οικογένεια.
Κοιτάξτε μόνο τριγύρω σας, όλους τους μεγάλους γνωστους σας (πάνω από 65) και συγκρίνετε τους παντρεμένους με τους εργένηδες.
Η οικογένεια μετά από μια ηλικία είναι το μόνο που μπορεί να αυτοπροσδιορίσει τον άνθρωπο, μαζί φυσικά με τη δουλειά, αλλά και αυτή χάνει το νόημα της όταν κανείς δουλεύει και αγωνίζεται χωρίς οικογένεια.
Το ξέρω ότι είναι δυσκολες οι περισσότερες Ελληνίδες, και το ακόμα πιο δύσκολο είναι η οικονομική κριση που δεν αφήνει κανέναν να κάνει όνειρα, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη σημασία της οικογένειας, που επέζησε ως θεσμός σε χρόνια τρισκατάρατα που ο κόσμος δεν είχε να φάει ούτε παξιμάδι και οι τουφεκιές πέφταν για ψύλου πήδημα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κοιτάξτε μόνο τριγύρω σας, όλους τους μεγάλους γνωστους σας (πάνω από 65) και συγκρίνετε τους παντρεμένους με τους εργένηδες.
Η οικογένεια μετά από μια ηλικία είναι το μόνο που μπορεί να αυτοπροσδιορίσει τον άνθρωπο, μαζί φυσικά με τη δουλειά, αλλά και αυτή χάνει το νόημα της όταν κανείς δουλεύει και αγωνίζεται χωρίς οικογένεια.
Το ξέρω ότι είναι δυσκολες οι περισσότερες Ελληνίδες, και το ακόμα πιο δύσκολο είναι η οικονομική κριση που δεν αφήνει κανέναν να κάνει όνειρα, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη σημασία της οικογένειας, που επέζησε ως θεσμός σε χρόνια τρισκατάρατα που ο κόσμος δεν είχε να φάει ούτε παξιμάδι και οι τουφεκιές πέφταν για ψύλου πήδημα

τυπε ειμαστε η γενια του playstation δεν θα βαρεθουμε ποτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στα τρισκαταρατα χρονια οπως τα χαρακτηριζεις, οι γυναικες ειχαν τα ιδια μυαλα με τις σημερινες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom