Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όχι, αλλά τα παιδιά, που είναι το βασικότερο στην οικογένεια, είχαν την ίδια αξία.
Ασχετο αυτο.

Τις οικογενειες τις διατηρουν οι γυναικες.
Και τα τρισκαταρατα χρονια η γυναικα ηξερε τον ρολο της.

Σημερα δεν τον ξερει ουτε κατα διανοια. Γι αυτο και τα διαζυγια ειναι 70% πλεον.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
Στα τρισκαταρατα χρονια οπως τα χαρακτηριζεις, οι γυναικες ειχαν τα ιδια μυαλα με τις σημερινες?

όχι, αλλά τα παιδιά, που είναι το βασικότερο στην οικογένεια, είχαν την ίδια αξία.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
Ασχετο αυτο.

Τις οικογενειες τις διατηρουν οι γυναικες.
Και τα τρισκαταρατα χρονια η γυναικα ηξερε τον ρολο της.

Σημερα δεν τον ξερει ουτε κατα διανοια. Γι αυτο και τα διαζυγια ειναι 70% πλεον.

Ελεύθερος είναι ο καθένας να επιλέξει τι γυναίκα θα πάρει.
Εκτός απ τις Ελληνίδες η τις δυτικές γενικά, υπάρχουν και οι Αλβανίδες, οι Βουλγάρες, οι Φιλιππινέζες, οι Ταυλανδές, οι Τουρκάλες (συμπ/νων και αυτών της Θράκης), οι Σκοπιανές, οι Σέρβες, κοκ
Στο χωριό μου, 300 κατοίκων ξέρω 3 παιδιά στην ηλικία μου που έχουν πάρει κοπέλες από Μαυροβούνιο, Σερβία, Σερβια και περνάνε ζωή χαρισάμενη
Το ίδιο ωστόσο περνάνε και οι περισσότεροι που πήραν Ελληνίδες, εκτός από καμιά 5-6 που δεινοπαθούν για τους γνωστούς λόγους

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Συνηθισμένο λάθος που γίνεται είναι οτι πολλοί πηγαίνουν από το πατρικό τους κατευθείαν με την γκομενα που μετέπειτα γίνεται γυναίκα. Αν ο άντρας(και η γυναικα φυσικα) δεν ζήσει κάποια χρόνια μονος του ανεξάρτητος...δεν μάθει να περνάει καλά μόνος του δεν θα καταφέρει ποτέ να περάσει καλά και με την σχέση του. Μόνο με ανεξαρτησία μπορεί να μάθει κάποιος πραγματικά τον εαυτό του. Αν δεν μάθει να ζει πρώτα με τον εαυτό του σιγά μην καταφέρει ποτέ να ζήσει με γυναίκα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συνηθισμένο λάθος που γίνεται είναι οτι πολλοί πηγαίνουν από το πατρικό τους κατευθείαν με την γκομενα που μετέπειτα γίνεται γυναίκα. Αν ο άντρας(και η γυναικα φυσικα) δεν ζήσει κάποια χρόνια μονος του ανεξάρτητος...δεν μάθει να περνάει καλά μόνος του δεν θα καταφέρει ποτέ να περάσει καλά και με την σχέση του. Μόνο με ανεξαρτησία μπορεί να μάθει κάποιος πραγματικά τον εαυτό του. Αν δεν μάθει να ζει πρώτα με τον εαυτό του σιγά μην καταφέρει ποτέ να ζήσει με γυναίκα.

Αν ταιριάζετε με την γυναίκα και δεν είναι αυτή καμιά βρωμιάρα που αφήνει κιλότες,τρίχες,πιάτα βρώμικα απο δω κι απο κει,δεν είναι και κατόρθωμα να συγκατοικήσεις κατευθείαν.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
Ελεύθερος είναι ο καθένας να επιλέξει τι γυναίκα θα πάρει.
Εκτός απ τις Ελληνίδες η τις δυτικές γενικά, υπάρχουν και οι Αλβανίδες, οι Βουλγάρες, οι Φιλιππινέζες, οι Ταυλανδές, οι Τουρκάλες (συμπ/νων και αυτών της Θράκης), οι Σκοπιανές, οι Σέρβες, κοκ
Στο χωριό μου, 300 κατοίκων ξέρω 3 παιδιά στην ηλικία μου που έχουν πάρει κοπέλες από Μαυροβούνιο, Σερβία, Σερβια και περνάνε ζωή χαρισάμενη
Το ίδιο ωστόσο περνάνε και οι περισσότεροι που πήραν Ελληνίδες, εκτός από καμιά 5-6 που δεινοπαθούν για τους γνωστούς λόγους

Πως γινεται το κονε φιλε μου, για ξενες στην Ελλαδα, οπως λες πχ με Μαυροβουνιο-Σερβια-Φιλλιπινεζες-Βουλγαρες;
Αμα δεν εχεις καποια δικτυωση, και φυσικα χρηματα,
ειναι δυσκολο και να κινηθεις, και να παρεις και γουρουνι στο σακι.
Φυσικα ελληνιδες, ειναι σαν να βαζεις το κεφαλι στην γκιλοτινα.
Αλλα οπως ειπα, χωρις καποια δικτυωση (πχ γνωστος), και χρηματα, πως μπορεις να στοχευσεις στις ξενες εθνικοτητες που λες;
Εγω θα θελα πχ 5 ραντεβου με τετοιες, και πιστευω οτι κατι σοβαρο θα καθονταν, γιατι ειμαι και εγω ενταξει και σοβαρος.
Αλλα στην Ελλαδα, το προβλημα ειναι διπλο:
- το πως γνωριζεις κοσμο, και γυναικες (μονο μεσω κυκλων)
- και πως να βρεις τις καλες αλλοδαπες, γιατι στην Ελλαδα λιγες εχουν μεινει, και ενας θεος ξερει τι ποιοτητας ειναι.

Τι λες λοιπον;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
Πως γινεται το κονε φιλε μου, για ξενες στην Ελλαδα, οπως λες πχ με Μαυροβουνιο-Σερβια-Φιλλιπινεζες-Βουλγαρες;
Αμα δεν εχεις καποια δικτυωση, και φυσικα χρηματα,
ειναι δυσκολο και να κινηθεις, και να παρεις και γουρουνι στο σακι.
Φυσικα ελληνιδες, ειναι σαν να βαζεις το κεφαλι στην γκιλοτινα.
Αλλα οπως ειπα, χωρις καποια δικτυωση (πχ γνωστος), και χρηματα, πως μπορεις να στοχευσεις στις ξενες εθνικοτητες που λες;
Εγω θα θελα πχ 5 ραντεβου με τετοιες, και πιστευω οτι κατι σοβαρο θα καθονταν, γιατι ειμαι και εγω ενταξει και σοβαρος.
Αλλα στην Ελλαδα, το προβλημα ειναι διπλο:
- το πως γνωριζεις κοσμο, και γυναικες (μονο μεσω κυκλων)
- και πως να βρεις τις καλες αλλοδαπες, γιατι στην Ελλαδα λιγες εχουν μεινει, και ενας θεος ξερει τι ποιοτητας ειναι.

Τι λες λοιπον;

Οι γνωστοί μου δεν πρέπει να ψάχτηκαν πολύ γιατί:
-Αυτός με την Μαυροβούνια, σπούδαζε Βελιγράδι για πολλά χρόνια, οπότε γνωρίστηκαν εκεί
- Οι άλλοι δύο (αδέρφια εντωμεταξύ) παντρεύτηκαν κάποια στιγμή, χωρίς να μάθω για το πως γνωρίστηκαν κλπ. Πάντως κανείς απ τους δυό δεν έζησε έξω. Η μία κοπέλα νομίζω ότι μεγάλωσε εδώ, αλλά έχει καταγωγή από Σερβία. Η άλλη νομίζω οι γονείς της ζουν μόνιμα εκεί, γιατί βλέπω συνέχεια φώτο από επισκέψεις του στη Σερβία, άρα μάλλον γνωρίστηκαν σε άλλη φάση (διακοπές, εξόρμηση του φίλου εκεί, internet, κλπ)

Το πιο πιθανό είναι σε διακοπές, και να έρθω με αυτό στο δευτερο ερώτημα σου, για το πως γίνεται παιχνίδι με Σλάβες. Πρώτον και κυριότερον και ευκολότερον: ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, που βουλιάζουν κάθε χρόνο από Σλάβες. Οι περισσότερες ψωφάνε για Έλληνες ακόμα και τώρα με την κρίση. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις πολύ παιχνίδι μέσω Internet Και τέλος μπορείς να κάνεις συχνές επισκέψεις στις κοντινές χωρες, και γνωριμίες επιτόπου. Με 1-2 ταξίδια τον χρόνο, αν δεν είσαι πολύ μεγάλος, έχεις χρόνο να δικτυωθείς. Φυσικά μπορείς να παίζεις μπάλα και με αυτές που μένουν μόνιμα Ελλάδα, αλλά εκεί πιστέυω ότι το παιχνίδι είναι πιο δυσκολο, παρά το ότι τις έχεις πιο κοντά.
Εσύ που μένεις;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
thanks για την απαντηση kristoferG.
Δεν ειμαι σιγουρος, αν στο χαλαρο των διακοπων, μπορει να βγει κατι σοβαροτερο....κι ας συχναζουν εκει σλαβες, κι ας κανουν κρα για Ελληνες.
Αλλα μπορει να ειμαι εγω λαθος.
Δεν θελω να πω που μενω, γινονται κατα καιρους διαφορα εδω στο φορουμ, και δεν θελω να μπω σε τετοια λογικη...εντος της (ηπειρωτικης) Ελλαδας παντως!

Ειναι και θεμα συγκυριας οπως τα ειπες βεβαια. Αμα σπουδαζες εκει, αν πετυχες εδω Σλαβα κλπ.
Λιγες οι πιθανοτητες ομως, για τετοιες περιπτωσεις.
Και για διακοπες οπως ειπα, δεν ειμαι σιγουρος οτι οντως μπορει να βγει σοβαρη φαση....γιατι στις διακοπες ολοι ειναι χαλαροι, αλλα ποσο μπορει μια 'τυχαια' Σλαβα που γνωρισες σε καποιο κλαμπ της Κατερινης, να εξελιχθει σε σοβαρη σχεση;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
thanks για την απαντηση kristoferG.
Δεν ειμαι σιγουρος, αν στο χαλαρο των διακοπων, μπορει να βγει κατι σοβαροτερο....κι ας συχναζουν εκει σλαβες, κι ας κανουν κρα για Ελληνες.
Αλλα μπορει να ειμαι εγω λαθος.
Δεν θελω να πω που μενω, γινονται κατα καιρους διαφορα εδω στο φορουμ, και δεν θελω να μπω σε τετοια λογικη...εντος της (ηπειρωτικης) Ελλαδας παντως!

Ειναι και θεμα συγκυριας οπως τα ειπες βεβαια. Αμα σπουδαζες εκει, αν πετυχες εδω Σλαβα κλπ.
Λιγες οι πιθανοτητες ομως, για τετοιες περιπτωσεις.
Και για διακοπες οπως ειπα, δεν ειμαι σιγουρος οτι οντως μπορει να βγει σοβαρη φαση....γιατι στις διακοπες ολοι ειναι χαλαροι, αλλα ποσο μπορει μια 'τυχαια' Σλαβα που γνωρισες σε καποιο κλαμπ της Κατερινης, να εξελιχθει σε σοβαρη σχεση;

Πάντως από προσωπική μου πείρα, στις λιγοστές μου επισκέψεις, παλιά, είχα ρίξει ένα ρωσιδάκι που σπούδαζε οδοντίατρος, με πολύ απλό καμάκι (κορίτσια έχετε φωτιά, κλπ) και ο φίλος μου την κολλητή της και εξελίχθηκε πολύ ωραία.
Μετά που φύγαν, συνεχίσαμε με αλληλογραφία κλπ.
Αν ήμασταν στο σημερα και σε μεγαλύτερη ηλικία (ημασταν κάτω των 25 τότε) μπορούσε άνετα να εξελιχθεί σε σοβαρό, ήταν εξαιρετική κοπέλα και  αυτή και η κολλητή της

Η ερώτηση μου για το που μένεις ήταν γενική, πχ από Κρήτη-Νότια Πελλοπόνησο είναι δύσκολο να κάνεις τέτοιες κινήσεις, σε αντίθεση με Μακεδονία κλπ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
Πάντως από προσωπική μου πείρα, στις λιγοστές μου επισκέψεις, παλιά, είχα ρίξει ένα ρωσιδάκι που σπούδαζε οδοντίατρος, με πολύ απλό καμάκι (κορίτσια έχετε φωτιά, κλπ) και ο φίλος μου την κολλητή της και εξελίχθηκε πολύ ωραία.
Μετά που φύγαν, συνεχίσαμε με αλληλογραφία κλπ.
Αν ήμασταν στο σημερα και σε μεγαλύτερη ηλικία (ημασταν κάτω των 25 τότε) μπορούσε άνετα να εξελιχθεί σε σοβαρό, ήταν εξαιρετική κοπέλα και  αυτή και η κολλητή της

Η ερώτηση μου για το που μένεις ήταν γενική, πχ από Κρήτη-Νότια Πελλοπόνησο είναι δύσκολο να κάνεις τέτοιες κινήσεις, σε αντίθεση με Μακεδονία κλπ

Οποτε σαν πιο προσιτη λυση, μιας και δεν προκειται να σπουδασω σε αλλες χωρες και δεν ξερω καποιες ξενες,
ειναι 'καμικαζι' all alone διακοπες σε παραλια Κατερινης,
και ανοιχτα ρανταρ και πεφτικες σε σλαβες;
Μπορει να δουλεψει λες;

Εχει αναφερθει και σε αλλα νηματα η παραλια Κατερινης, αλλα λενε οτι τωρα πια δεν ειναι τοσο καλα οσο παλια, δεν θυμαμαι ακριβως την επιχειρηματολογια των μελων του bou, αλλα δεν κανω λαθος ετσι λενε. Δεν ξερω αν καποιος εχει προσφατη εμπειρια απο εκει να μας πει.
Αν φυσικα το προτεινεις ως μια λυση, για κονε με προοπτικη σχεσης.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το κακό είναι ότι οι πιο πολλές έρχονται με γκόμενους πλέον.Ή έρχονται παρέες δυο,τριων,τεσσάρων και αν είσαι μόνος σου,δεν μπορείς να χωθείς.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
Οποτε σαν πιο προσιτη λυση, μιας και δεν προκειται να σπουδασω σε αλλες χωρες και δεν ξερω καποιες ξενες,
ειναι 'καμικαζι' all alone διακοπες σε παραλια Κατερινης,
και ανοιχτα ρανταρ και πεφτικες σε σλαβες;
Μπορει να δουλεψει λες;

Εχει αναφερθει και σε αλλα νηματα η παραλια Κατερινης, αλλα λενε οτι τωρα πια δεν ειναι τοσο καλα οσο παλια, δεν θυμαμαι ακριβως την επιχειρηματολογια των μελων του bou, αλλα δεν κανω λαθος ετσι λενε. Δεν ξερω αν καποιος εχει προσφατη εμπειρια απο εκει να μας πει.
Αν φυσικα το προτεινεις ως μια λυση, για κονε με προοπτικη σχεσης.

Πιστεύω πως αν πάνε 2 άτομα με αυτοκίνητο και μείνουν καμιά 10αριά μέρες και έχουν στο μυαλό τους να φάνε, δεν υπάρχει περίπτωση να μη φάνε μουνί. Έχει τόσο πράμα και τόσα μέρη που είναι σχεδόν αδύνατο. Παραλία Κατερίνης, Ολυμπιακή Ακτή, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνας, Νεοι Πόροι, από 2 ημέρες στο καθένα να χτυπάνε (για να μη γίνουν γραφικοί) είναι αδύνατο να μη φάνε, εκτός αν είναι αντιπαθητικοί στην όψη και τη συμπεριφορά.
Μπορεί να γίνει παιχνίδι τόσο την ημέρα σε παραλία και μπιτσόμπαρα, όσο και νύχτα, πχ στο Ναυτικό Όμιλο, κλπ

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
Το κακό είναι ότι οι πιο πολλές έρχονται με γκόμενους πλέον.Ή έρχονται παρέες δυο,τριων,τεσσάρων και αν είσαι μόνος σου,δεν μπορείς να χωθείς.

Μόνος είναι αλήθεια ότι βγάζεις έναν οίκτο στους γύρω, και το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο. 2 Φιλαράκια είναι το ιδανικότερο. Αλλά και μόνος κάποιος που ξέρει πως να σταθεί και να παίζει, μπορεί να φάει

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
Και μην ξεχνάμε ότι χρειάζονται Αγγλικά να μπορείς να συννενοηθείς ε; Και να ξέρει και η γκόμενα. ο φίλος μου είχε δεινοπαθήσει τότε, μιας και δεν ήξερε Αγγλικα. Όταν μέναν μόνοι, συνεννοούνταω με κουνήματα κεφαλης  :grin:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
523
Πόντοι
96
Η άλλη λύση είναι διακοπές στα μέρη τους, Βάρνα, Άγιοι Σαράντα, Μπάνσκο, Κωσταντινούπολη, Δαλματικές Ακτες, κλπ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μόνος είναι αλήθεια ότι βγάζεις έναν οίκτο στους γύρω, και το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο. 2 Φιλαράκια είναι το ιδανικότερο. Αλλά και μόνος κάποιος που ξέρει πως να σταθεί και να παίζει, μπορεί να φάει

Μόνος πρέπει να πετύχεις μόνη.Κι επειδή αυτές πάνε παντού μαζί(παραλία,κλαμπ κλπ) δεν έχεις μεγάλες πιθανότητες.Συμφωνώ,2 άτομα είναι το ιδανικό,αρκεί ο άλλος να μην είναι κανας μαλάκας.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Πολύ γκρίνια ρε παίδες. Η οικογένεια αξίζει, αρκεί να επικοινωνείς με τον άλλον.

Από προσωπική εμπειρία, θεωρώ ότι τις καθημερινές αποφάσεις τις αφήνω στην γυναίκα μου και για τα μεγάλα πιο σοβαρά, αποφασίζω εγώ, κατόπιν συζητήσεως.

Προστριβές και διαφωνίες υπάρχουν πάντα αλλά οι κοινοι παρανομαστές ειναι κοινοί.

α) η σωστη ανατροφή του παιδιού
β) και να είμαι και εγώ χορτάτος από τις ανάγκες μου (πίπες, ύπνο και ελευθερο χρόνο) και εκείνη (οργασμούς, εξόδους και γυναικεια ρουχα κλπ).

Π

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
pocahontas, αν εχεις βαλει τη σειρα που λες, καλα ειναι, σε γενικες γραμμες.

Τα περισσοτερα τσολια ομως σημερα, θελουν να αποφασιζουν και για τα σοβαρα. Να παιζουν το ρολο του αντρα δηλαδη.
Και καπου εκει, δημιουργειται το προβλημα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
pocahontas, αν εχεις βαλει τη σειρα που λες, καλα ειναι, σε γενικες γραμμες.

Τα περισσοτερα τσολια ομως σημερα, θελουν να αποφασιζουν και για τα σοβαρα. Να παιζουν το ρολο του αντρα δηλαδη.
Και καπου εκει, δημιουργειται το προβλημα.

Κοίτα, το βασικό λάθος προέρχεται κυρίως από τον άντρα, διότι δεν θέτει τα όρια που πρέπει. Αυτό τι λέω από εμπειρία που την έχω πατήσει και μετά κατάλαβα τι παίζει.
Όμως, δυστυχώς, πολλοί άντρες θέλουν να ελέγχουν και τα μικρά πράγματα και εκεί την πατάνε.

Κοινώς, το παίζουν αρχηγοί εκεί που δεν πρέπει.

Π

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
Κοίτα, το βασικό λάθος προέρχεται κυρίως από τον άντρα, διότι δεν θέτει τα όρια που πρέπει. Αυτό τι λέω από εμπειρία που την έχω πατήσει και μετά κατάλαβα τι παίζει.
Όμως, δυστυχώς, πολλοί άντρες θέλουν να ελέγχουν και τα μικρά πράγματα και εκεί την πατάνε.

Κοινώς, το παίζουν αρχηγοί εκεί που δεν πρέπει.

Π

Σωστο, φταινε κι οι αντρες.
Αλλα ομως να ξερεις, οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες δεκτικες, στα οποια ορια.
Και φυσικα, μπορει να την πατησεις.
Να κανεις οτι γουσταρεις πριν το γαμο, και μετα....να αρχισει να σου βαζει αυτη ορια, εκει που εσυ εκανες οτι ηθελες!
Ασε σου λεω, ειναι μη σου κατσει.

Εχω δει γυναικες, και γενικα θα τις ελεγες και ως 'καλες', που γενικως δεν θελουν 'ορια', και να του 'περνα του αντρα'.
Αν εχει ο αντρας την εμπειρια, και τις κοψει νωρις τι ατομα ειναι, και τις διωξει/την κανει μακρια, καλως.
Αν ομως αυτες ειναι τοσο μπαμπεσες, και παιζουν τον πονηρο ρολο τους καλα, δεν ξερεις τι θα προκυψει σε λιγο καιρο...

Ειναι πολυ αντιξοες οι συνθηκες και στο κοινωνικο περιβαλλον.
Πλυση εγκεφαλου.
Μονο δικαιωματα. Για υποχρεωσεις των βλαμμενων ελλεεινιδων, δεν μιλα κανεις.
Λες και ειναι οι....καταπιεσμενες.
Δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους.

Μονο ξηγημενες κοπελες, με μυαλα στο κεφαλι, ισως καταλαβαινουν επαρκως τον -σωστο- ρολο τους, πλαι στον αντρα, και οχι πανω απο τον αντρα,
και ξερουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
Λιγες, πολυ λιγες οι αληθινες ΚΥΡΙΕΣ.
Τυχερως οποιος εντοπισει και κανει σχεση με τετοιες.
Αλλα λιγες, πιασμενες, δυσευρετες.

Εγω γνωρισα μια πολυ καλη πριν λιγο καιρο.
Σπαθί, εξηγημενη.
Αλλα....παντα υπαρχει ενα αλλα....
τι να τον κανω τον τρομερο χαρακτηρα, το σεβασμο, κλπ κλπ
οταν δεν μπορουσα να την δω ερωτικα;
Υπεροχος ανθρωπος, αλλα οταν θα ερχονταν η ωρα του κρεβατιου τι θα της ελεγα;
Εισαι τρομερη, αλλα δεν θελω σεξ μαζι σου;
Προβλημα και για μενα(να χω γυναικα και να ειναι λες κι ειμαι με...αντρα....0 ελξη), προβλημα και για εκεινη φυσικα (να νιωθει οτι δεν μου αρεσει ως γυνακα).

ΑΡΑ;
Ειναι τοσο συνθετο....
ακομη κι αν βρεις μια που να εχει πολλα καλα στοιχεια, να ειναι κυρία, με χαρακτηρα, να σεβεται, να σε θελει για αυτο που εισαι κι οχι για το χρημα κλπ,
ακομη κι αν την βρεις, δεν σημαινει οτι μπορεις τελικα να ταιριαξεις....

Και μη φανταστει κανεις οτι ψαχνω τιποτε ιδιαιτερο απο εμφανισιακης αποψης....
αλλα δεν γινεται να μην νιωθω και ελξη για την αλλη....ακυρωνεται η οποια σκεψη/σχεση....

Δυσκολα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom