Κοίτα, το βασικό λάθος προέρχεται κυρίως από τον άντρα, διότι δεν θέτει τα όρια που πρέπει. Αυτό τι λέω από εμπειρία που την έχω πατήσει και μετά κατάλαβα τι παίζει.
Όμως, δυστυχώς, πολλοί άντρες θέλουν να ελέγχουν και τα μικρά πράγματα και εκεί την πατάνε.
Κοινώς, το παίζουν αρχηγοί εκεί που δεν πρέπει.
Π
Σωστο, φταινε κι οι αντρες.
Αλλα ομως να ξερεις, οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες δεκτικες, στα οποια ορια.
Και φυσικα, μπορει να την πατησεις.
Να κανεις οτι γουσταρεις πριν το γαμο, και μετα....να αρχισει να σου βαζει αυτη ορια, εκει που εσυ εκανες οτι ηθελες!
Ασε σου λεω, ειναι μη σου κατσει.
Εχω δει γυναικες, και γενικα θα τις ελεγες και ως 'καλες', που γενικως δεν θελουν 'ορια', και να του 'περνα του αντρα'.
Αν εχει ο αντρας την εμπειρια, και τις κοψει νωρις τι ατομα ειναι, και τις διωξει/την κανει μακρια, καλως.
Αν ομως αυτες ειναι τοσο μπαμπεσες, και παιζουν τον πονηρο ρολο τους καλα, δεν ξερεις τι θα προκυψει σε λιγο καιρο...
Ειναι πολυ αντιξοες οι συνθηκες και στο κοινωνικο περιβαλλον.
Πλυση εγκεφαλου.
Μονο δικαιωματα. Για υποχρεωσεις των βλαμμενων ελλεεινιδων, δεν μιλα κανεις.
Λες και ειναι οι....καταπιεσμενες.
Δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους.
Μονο ξηγημενες κοπελες, με μυαλα στο κεφαλι, ισως καταλαβαινουν επαρκως τον -σωστο- ρολο τους, πλαι στον αντρα, και οχι πανω απο τον αντρα,
και ξερουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
Λιγες, πολυ λιγες οι αληθινες ΚΥΡΙΕΣ.
Τυχερως οποιος εντοπισει και κανει σχεση με τετοιες.
Αλλα λιγες, πιασμενες, δυσευρετες.
Εγω γνωρισα μια πολυ καλη πριν λιγο καιρο.
Σπαθί, εξηγημενη.
Αλλα....παντα υπαρχει ενα αλλα....
τι να τον κανω τον τρομερο χαρακτηρα, το σεβασμο, κλπ κλπ
οταν δεν μπορουσα να την δω ερωτικα;
Υπεροχος ανθρωπος, αλλα οταν θα ερχονταν η ωρα του κρεβατιου τι θα της ελεγα;
Εισαι τρομερη, αλλα δεν θελω σεξ μαζι σου;
Προβλημα και για μενα(να χω γυναικα και να ειναι λες κι ειμαι με...αντρα....0 ελξη), προβλημα και για εκεινη φυσικα (να νιωθει οτι δεν μου αρεσει ως γυνακα).
ΑΡΑ;
Ειναι τοσο συνθετο....
ακομη κι αν βρεις μια που να εχει πολλα καλα στοιχεια, να ειναι κυρία, με χαρακτηρα, να σεβεται, να σε θελει για αυτο που εισαι κι οχι για το χρημα κλπ,
ακομη κι αν την βρεις, δεν σημαινει οτι μπορεις τελικα να ταιριαξεις....
Και μη φανταστει κανεις οτι ψαχνω τιποτε ιδιαιτερο απο εμφανισιακης αποψης....
αλλα δεν γινεται να μην νιωθω και ελξη για την αλλη....ακυρωνεται η οποια σκεψη/σχεση....
Δυσκολα...