Επισκέπτης
Στο τέλος όλες αδιάφορες θα σου είναι, οποία κι αν εχεις δίπλα σου
Σκέψου να παχαίνουνε κιόλα !
Οι μηχανικοί....πονεμένη ιστορία....Οι μηχανικοί να κάνουν ;
Οι μηχανικοί....πονεμένη ιστορία....
Ελα πμ να σου πω οτι θεςΓια λέγε , για λέγε !...
Ελα πμ να σου πω οτι θες
Μάλλον δε θα σε κουράσω !...
Πραγματικά ρε παιδιά υπάρχει κανείς που πιστεύει την σήμερον ημέρα οτι μπορει να κρατήσει γάμο χωρίς κέρατα εκατέρωθεν μέσα στο πέρασμα του χρόνου? Δλδ θα κλεισεις 10 χρονια γαμου και δεν θα σε κερατώσει η γυναίκα? Για μας δεν το συζητάω καν τι κέρατα ρίχνουμε.
Δεν γίνεται να μην παίξει το μάτι. Μια συνεχής καταπίεση ειναι ο γάμος στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά το μόνο που κάνουν ειναι να επιβεβαίωνουν τον κανονα.
Οσους παντρεμενους βλεπω τριγυρω μου (ακομα κατω απο 5 χρονια γαμου οι περισσοτεροι να φανταστειτε) τους τρεχουν τα σαλια με οτι κινείται και γαμησι με την γυναικα τους το πολύ μια φορά τον μήνα.
Τα παιδιά απ'την αλλη ειναι λαχείο αλλά οσο καλα και να σου βγούνε δεν σου εγγυάται κανείς ειδικά την σημερινη εποχή οτι δεν θα φύγουν μετα τα 18 για να σπουδάσουν και μετά να δουλέψουν είτε σε άλλη πόλη είτε στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να τα βλέπεις στην καλύτερη 2-3 φορές τον χρόνο. Το ίδιο και εγγονια σου προφανώς. Άρα, επειδή το βλέπω πολύ σαν επιχείρημα υπερ του γαμου αυτό, στα γηρατειά πάλι μόνος θα είσαι στην ουσία.
Τέλος τα ποσοστά των διαζυγιών στην Ελλάδα έχουν φτάσει στα 44%. Αν προσθέσουμε σε αυτά γάμους σε διάσταση ή τις παρα πολλες περιπτώσεις γάμων που μένουν μαζί καθαρά για οικονομικούς λόγους ή για τα παιδιά τότε το ποσοστό ξεπερνά κατά πολύ το 50%.
Ποντάρεις τα λεφτά σου και το πιο σημαντικό πράγμα που έχει κανείς..τον χρόνο του (χρονια απτη ζωη του) σε ένα στοίχημα με τραγικές αποδόσεις.
..
παντως αυτο πρεπει να γινει case study
γιατι δηλαδη οταν εχεις τοσο εναντιον σου τις πιθανοτητες οτι δηλαδη η πλειοψηφια των γαμων ειναι αποτυχημενοι θες να παντρευτεις ?
..
Γιατί πόσες ειναι οι πιθανότητες στα 50 σου να μην έχεις χωρίσει αν παντρευτείς? Ειδικά στα 50 που τα παιδιά έχουν αρχίσει να φεύγουν απτο σπιτι να σπουδασουν (αν δεν έχεις χωρίσει ήδη πιο πριν) αυξάνονται κατακορυφα οι πιθανοτητες να χωρίσεις γιατί ξαφνικά πρεπει να ξαναφάτε 100% ο ενας στον αλλον στη μάπα μετά από ποσα χρονια. Τα παιδιά μπορει να ειναι τεραστιος αντιπερισπασμός. Αλλα μολις φευγουν ξαφνικα πρεπει να ζησεις ξανα μαζι με εναν ανθρωπο που εχει αλλαξει μετα απο 20 χρονια και συ φυσικα το ιδιο. Και αυτη τη φορα δεν υπαρχει οχι ερωτική ελξη οπως υπηρχε την τελευταια φορα που ησασταν μονοι προ παιδιών. Αλλά αντισεξουαλική αηδία!!
Γιατί είναι ο μόνος τρόπος επιβιώσεις σε μια κοινωνία που ακολουθεί αυτό το μοντέλο μήπως?
Γιατί ο άνθρωπος είναι ζώον κοινωνικό. Τουέστην ζεί σε αγέλες και οχι μοναχικό οσαν την αρκούδα!
Γιατί αν φτάσεις 50 και είσαι ανύπαντρος το πιθανότερο είναι να είσαι μόνος σου σε ενα σπίτι και να μην βρίσκεις εναν ανθρωπο να πείς μια κουβέντα?
Δεν το συζητώ να βρείς γκόμενα.
Μονο καμιά χήρα/ζωντοχήρα με 2-3 κουτσούβελα.
Γιατί πόσες ειναι οι πιθανότητες στα 50 σου να μην έχεις χωρίσει αν παντρευτείς? Ειδικά στα 50 που τα παιδιά έχουν αρχίσει να φεύγουν απτο σπιτι να σπουδασουν (αν δεν έχεις χωρίσει ήδη πιο πριν) αυξάνονται κατακορυφα οι πιθανοτητες να χωρίσεις γιατί ξαφνικά πρεπει να ξαναφάτε 100% ο ενας στον αλλον στη μάπα μετά από ποσα χρονια. Τα παιδιά μπορει να ειναι τεραστιος αντιπερισπασμός. Αλλα μολις φευγουν ξαφνικα πρεπει να ζησεις ξανα μαζι με εναν ανθρωπο που εχει αλλαξει μετα απο 20 χρονια και συ φυσικα το ιδιο. Και αυτη τη φορα δεν υπαρχει οχι ερωτική ελξη οπως υπηρχε την τελευταια φορα που ησασταν μονοι προ παιδιών. Αλλά αντισεξουαλική αηδία!!
ρε παιδια γιατι ειστε τοσο φανατικοι εναντιον του γαμου?
απλα να ειστε φανατικοι υπερ των διαζυγιων.
τον γαμο τον βλεπουν σαν μια εξασφαλιση?
καντε τες να αλλαξουν γνωμη.
αντι να μας τα τρωνε αυτές να τους τα τρωμε εμεις.
ανεργοι παιξ τε το γαμπροι.
να δουμε ολες οι σουσουράδες της ισότητας θα παντρευτουν αν αυτές εχουν εισοδημα κα ο αντρας όχι? χαχαχαχα.
μονο οι ανεργοι να παντρεύεστε και μετα από νομικα αρκετο χρονο διαζυγιο και να ζητατε διατροφή και την οικογενειακη στεγη-προικα
Μεγάλε μιλάμε για 2 διαφορετικούς ανθρώπους.
Εγώ σου λέω οτι ενας ανύπαντρος 50άρης είναι καμμένο χαρτι,
κι εσύ μου λές οτι ενας παντρεμμένος 25άρης στα 50 ίσως είναι καμένο χαρτί.
Οι περισσότεροι που υποτίθεται οτι είστε κατά του γάμου είμαι σίγουρος οτι είστε κάτω τον 30.
Δεν προσπαθώ να σας πείσω για το αντίθετο, αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι κοντά στα 40 απλά σας λέω κρατήστε μικρό καλάθι για αυτά που λέτε!
μα ακριβως τα αντίθετα.Μεγάλε μιλάμε για 2 διαφορετικούς ανθρώπους.
Εγώ σου λέω οτι ενας ανύπαντρος 50άρης είναι καμμένο χαρτι,
κι εσύ μου λές οτι ενας παντρεμμένος 25άρης στα 50 ίσως είναι καμένο χαρτί.
Οι περισσότεροι που υποτίθεται οτι είστε κατά του γάμου είμαι σίγουρος οτι είστε κάτω τον 30.
Δεν προσπαθώ να σας πείσω για το αντίθετο, αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι κοντά στα 40 απλά σας λέω κρατήστε μικρό καλάθι για αυτά που λέτε!