xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
Στην Ελλάδα πάνω απ'τα 35 νοείται να παντρεύεται ο άντρας !
συνηθως παντρευονται πιο πριν οι περισσοτεροι λιγο πιο πριν στα 32 33
Στην Ελλάδα πάνω απ'τα 35 νοείται να παντρεύεται ο άντρας !
τυπε προσεξε μη σε πάρει χαμπαρι η γυναικα σου και μετα στις κοψει το δικαστηριο μια και καλή (κτυπα ξυλο)
Μη κακομελετας τυπε. Ημουν πριν αρκετα χρονια αργα βραδυ στα μπουρδελα στο σταθμο Λαρισης. Και βλεπω μια κοπελα ουτε 30 χρονων στο αυτοκινητο της να οδηγει σιγα σιγα και να κοζαρει τη περιοχη εξονυχιστικα. Δεν εδωσα σημασια, βγαινω παλι στο δρομο, να τη παλι. Εκανε κυκλους και κοιταγε. Κανεναν δικο της μην εψαχνε που της σφυριξαν καλοθελητες οτι ηταν θαμωνας της περιοχης.
Μην το λες, υπάρχουν πολλοί χαζοβιόληδες που από το άγχος τους θα τους έπαιρνε χαμπάρι η γυναίκα τους. Είχα ένα φίλο που δε μπορούσε να κρυφτεί. Όταν τον ρωτούσε η γυναίκα του πού ήταν, άρχισε να τραυλίζει, να τον πιάνει κρύος ιδρώτας. Μια φορά πήγε να "δώσει" κι εμένα στη γυναίκα μου από τη χαζομάρα του. Ευτυχώς το έσωσα εγώ.Εντάξει, αν έχεις γκόμενα να το καταλάβω. Αλλά το οτι πας στις πουτάνες πώς σκατά θα το καταλάβει η γυναίκα σου, πόσο χαζός πρέπει να είσαι πια;
Μην το λες, υπάρχουν πολλοί χαζοβιόληδες που από το άγχος τους θα τους έπαιρνε χαμπάρι η γυναίκα τους. Είχα ένα φίλο που δε μπορούσε να κρυφτεί. Όταν τον ρωτούσε η γυναίκα του πού ήταν, άρχισε να τραυλίζει, να τον πιάνει κρύος ιδρώτας. Μια φορά πήγε να "δώσει" κι εμένα στη γυναίκα μου από τη χαζομάρα του. Ευτυχώς το έσωσα εγώ.
Άσχετο αλλά το nick σου μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως ήταν "δυσκολίες στη γραφή" αντί για "δύσκολη εγγραφή". Κεκτημένη ταχύτητα. Την καλημέρα μου.
Εντάξει, αν έχεις γκόμενα να το καταλάβω. Αλλά το οτι πας στις πουτάνες πώς σκατά θα το καταλάβει η γυναίκα σου, πόσο χαζός πρέπει να είσαι πια;
Kαι αυτος ο κουκης ιδια περιπτωση με τον Van Norden ειναι, μη του απαντας καν.
Α ΟΚ. Ένας Jimmy Jim είναι ο ντόπας;
Μα ρε Μπαιρακταρη, αν δεν εγραφες τοσες ασυναρτησιες και δεν εκανες συνεχεια σαν κομπλεξικος, θα επαιρνες τοσους ψηφους στο Μιστερ Μαλακας;Kαι αυτος ο κουκης ιδια περιπτωση με τον Van Norden ειναι, μη του απαντας καν.
Ημαρτον Κυριε
Θεωρώ πως για να είναι ένας άντρας να πει ότι αξίζει η δημιουργία οικογένειας, πρέπει σίγουρα να έχει στρωμένη τη δική του ζωή πρώτα από όλα οικονομικά. Κακά τα ψέματα, οφείλουμε να ηγούμαστε είτε στη σχέση μας είτε στη γυναίκα μας και στην οικογένειά της. Για να μπορείς να ηγείσαι, πρέπει να πατάς γερά στα πόδια σου και να βγάζεις αρκετά χρήματα ώστε να ζει τουλάχιστον αξιοπρεπώς και άνετε η οικογενειά σου.
κανενας λογος δεν υπαρχει για να βαλεις μπελα στο κεφαλι σου
Θεωρώ πως για να είναι ένας άντρας να πει ότι αξίζει η δημιουργία οικογένειας, πρέπει σίγουρα να έχει στρωμένη τη δική του ζωή πρώτα από όλα οικονομικά. Κακά τα ψέματα, οφείλουμε να ηγούμαστε είτε στη σχέση μας είτε στη γυναίκα μας και στην οικογένειά της. Για να μπορείς να ηγείσαι, πρέπει να πατάς γερά στα πόδια σου και να βγάζεις αρκετά χρήματα ώστε να ζει τουλάχιστον αξιοπρεπώς και άνετε η οικογενειά σου.
Με τη κρίση κ τους μισθούς πού δίνουν άστο καλύτερα!!!!!!!Οι ναυτικοί πραγματικά δε θα πρεπε να κάνουν οικογένεια . Με τίποτα.
Με τη κρίση κ τους μισθούς πού δίνουν άστο καλύτερα!!!!!!!
ισως οι μονοι που αντεχουν να κανουν οικογενεια γιατι ταυτοχρονα εχουν καλο εισοδημα και δεν περνανε χρο νο με την γυναικα τους για να υπαρξη αντιπαραθεση να τσακωθουν και να χωρισουν.Οι ναυτικοί πραγματικά δε θα πρεπε να κάνουν οικογένεια . Με τίποτα.