Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
καλυτερες για οικογενοια οσο και αν δεν μας αρεσει ειναι οι ελλεεινιδες. με γερμανιδες που να ανοιξεις σπιτικο που ειναι ολες ψυχρες ρεαλιστριες και αμα τους ερθει σε αφηνουν στα κρυα του λουτρου και σου περνουν τα παιδια? εμεισ που ειμαστε ελληνες καλα μενουμε τωρα εδω αλλα σε καποια χρονια που θα βγουμε απο την κριση θα θελουμε να γυρισουμε πισω ελλαδα και ποια γερμανιδα θα μας ακολουθησει? πολλοι γερμανοι εδω παντρευονται με ασιατισες αυτες σαν χαρακτιρες αξιζουν αλλα εγω δεν θα ηθελα τα παιδια μου να εχουν ασιατικα χαρακτιριστικα

αρα ελλεεινιδες και παλι ελλεεινιδες για οικογενοια δυστυχως

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
καλυτερες για οικογενοια οσο και αν δεν μας αρεσει ειναι οι ελλεεινιδες. με γερμανιδες που να ανοιξεις σπιτικο που ειναι ολες ψυχρες ρεαλιστριες και αμα τους ερθει σε αφηνουν στα κρυα του λουτρου και σου περνουν τα παιδια? εμεισ που ειμαστε ελληνες καλα μενουμε τωρα εδω αλλα σε καποια χρονια που θα βγουμε απο την κριση θα θελουμε να γυρισουμε πισω ελλαδα και ποια γερμανιδα θα μας ακολουθησει? πολλοι γερμανοι εδω παντρευονται με ασιατισες αυτες σαν χαρακτιρες αξιζουν αλλα εγω δεν θα ηθελα τα παιδια μου να εχουν ασιατικα χαρακτιριστικα

Τύπε οι Ελλεεινίδες δεν το κάνουν ποτέ αυτό :S :S :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
φιλε και αυτες οι καριες θα το κανουν αλλα τουλαχιστον θα εχεις το παιδι διπλα οχι στην αλλη ακρη του κοσμου

Και που θα το έχεις δίπλα σου τύπε τί θα κερδίσεις; Αν πας να το δεις χωρίς την άδειά της θα σου φέρει την αστυνομία και θα σε χώσουν στη μπουζού.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Και που θα το έχεις δίπλα σου τύπε τί θα κερδίσεις; Αν πας να το δεις χωρίς την άδειά της θα σου φέρει την αστυνομία και θα σε χώσουν στη μπουζού.

νομοζω τα παραλες τα δικαστηρια σε αφηνουν να βλεπεις τα παιδια σου

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Τύπε έχουν δει πολλά τα μάτια μου.

δηλαδη? δωσε μας παραδειγματα μου φαινεται απιστευτο δικαστηριο να μην αφηνει τον πατερα να βλεπει τα παιδια του εκτος κι αν ειναι ο πατερας επικινδυνος για αυτα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Επειδή το έχω συζητησει και με αλλους το θέμα,τις ελληνίδες τις σκεφτόμαστε σαν επιλογή απλά γιατί μας συνδέουν με την πατρίδα,έχουμε το κοινό της γλώσσας,κ.λ.π.
Πέρυσι νταραβερίστηκα με μια ελληνίδα εδώ,αλλά έπαιξε μεγάλη ρόλο ότι σου έγραψα πριν.
Ο νόστος.

Στο βαθμό που μπορουμε να γενικολογούμε,μιας και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,
εχω συναναστραφει με αλλοδαπες γυναίκες κατά μέσο όρο ανώτερες σε ΟΛΑ από τις ελληνιδες.
Για μένα προσωπικά,η μέση Τσέχα είναι κλάσεις ανώτερη σε ΟΛΑ από τη μεση ελληνίδα.
Η μέση Γερμανίδα του Μονάχου επίσης.Εμφάνιση,καλλιέργεια,χαρακτήρας,όλα.

Με ελληνίδα αν έβγαζα άκρη,θα ήταν μόνο με νεομετανάστρια.
Αυτές που μεγάλωσαν εδώ είναι από άλλο ανέκδοτο..

Υ.Γ.Ο όλος προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι εδώ με Tinder,χύμα ONS από Bar/club,πλειοψηφία γυναικων,κ.λ.π. το sex είναι πανευκολο,αλλά πολλες γκομενες δεν μπορείς να τις πάρεις στα σοβαρά..

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Επειδή το έχω συζητησει και με αλλους το θέμα,τις ελληνίδες τις σκεφτόμαστε σαν επιλογή απλά γιατί μας συνδέουν με την πατρίδα,έχουμε το κοινό της γλώσσας,κ.λ.π.
Πέρυσι νταραβερίστηκα με μια ελληνίδα εδώ,αλλά έπαιξε μεγάλη ρόλο ότι σου έγραψα πριν.
Ο νόστος.

Στο βαθμό που μπορουμε να γενικολογούμε,μιας και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,
εχω συναναστραφει με αλλοδαπες γυναίκες κατά μέσο όρο ανώτερες σε ΟΛΑ από τις ελληνιδες.
Για μένα προσωπικά,η μέση Τσέχα είναι κλάσεις ανώτερη σε ΟΛΑ από τη μεση ελληνίδα.
Η μέση Γερμανίδα του Μονάχου επίσης.Εμφάνιση,καλλιέργεια,χαρακτήρας,όλα.

Με ελληνίδα αν έβγαζα άκρη,θα ήταν μόνο με νεομετανάστρια.
Αυτές που μεγάλωσαν εδώ είναι από άλλο ανέκδοτο..

Υ.Γ.Ο όλος προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι εδώ με Tinder,χύμα ONS από Bar/club,πλειοψηφία γυναικων,κ.λ.π. το sex είναι πανευκολο,αλλά πολλες γκομενες δεν μπορείς να τις πάρεις στα σοβαρά..

φιλε μου θελεις να μεινεις για παντα γερμανια? τι θα γινει αν η τσεχα θελει να γυρισει στην πατριδα της σε καταλαβαινω τι λες σχετικα με την ανωτεροτητα τους αλλα δυστυχως σκεψου ρεαλισρικα και μακροπροθεσμα

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
φιλε μου θελεις να μεινεις για παντα γερμανια? τι θα γινει αν η τσεχα θελει να γυρισει στην πατριδα της σε καταλαβαινω τι λες σχετικα με την ανωτεροτητα τους αλλα δυστυχως σκεψου ρεαλισρικα και μακροπροθεσμα

επισης σκεψου και το χειροτερο σεναριο τι θα γινει αν κατι στραβσει για αυτο ελλεεινιδα δυστυψως η ευκολη και ασφαλεστερη λυση

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
δηλαδη? δωσε μας παραδειγματα μου φαινεται απιστευτο δικαστηριο να μην αφηνει τον πατερα να βλεπει τα παιδια του εκτος κι αν ειναι ο πατερας επικινδυνος για αυτα

Καθόλου απίστευτο τύπε. Τί νόμιζες; Οι νόμοι είναι 100% με το μέρος των γυναικών.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Μακροπρόθεσμα σκέφτομαι,ειμαι 35 και έχω αποκλείσει τελείως το ενδεχόμενο να γυρίσω μόνιμα Ελλάδα.

Με όσους νεομετανάστες με καλες δουλειές μιλάω,κανείς δεν μου έχει πει ότι σκέφτεται να γυρίσει.Μάλιστα αρκετοί από αυτούς μετράνε τα χρόνια για να δώσουν εξετάσεις για γερμανική υπηκοότητα/διαβατήριο.
Αντίθετα νεομετανάστες που κάνουν δουλειες του ποδαριου και μενουν σε κάτι καταθλιπτικά Duisburg και Oberhausen,όλο σκέφτονται να γυρίσουν.

Η αλήθεια είναι φίλε,ότι την ποιότητα ζωής που απολαμβάνω εδώ,στο Μόναχο,δεν θα μπορουσα να την έχω αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Και σου μιλάω για το Μόναχο μονάχα,γιατι οι πόλεις της Γερμανίας είναι μέρα με νύχτα μεταξύ τους.
Το ξέρεις και εσυ.
Εσείς εκεί με τους ουρανοξύστες σας και εμείς ένα χωριό ενός εκατ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η κριση στην Ελλαδα θα κρατησει αλλα 20 χρονια μινιμουμ δηλαδη οσο αυτη η γενια οποτε ειναι καθαρη ηλιθιοτητα να γυρισει καποιος Ελλαδα τωρα αν εχει πιαστει εξωτερικο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Από τη στιγμή που όλες οι άλλες εθνικότητες μας έχουν πλέον στον πάτο,προφανώς με ελληνίδες θα καταλήξουμε οι περισσότεροι.

Αν η επόμενη επιλογή είναι τριτοκοσμικές Ασιάτισσες ή τελειωμένες ανατολικές με παιδιά,καλύτερα ελληνίδες.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Από τη στιγμή που όλες οι άλλες εθνικότητες μας έχουν πλέον στον πάτο,προφανώς με ελληνίδες θα καταλήξουμε οι περισσότεροι.

Αν η επόμενη επιλογή είναι τριτοκοσμικές Ασιάτισσες ή τελειωμένες ανατολικές με παιδιά,καλύτερα ελληνίδες.

δυστυχως ετσι ειναι αλλωστε και στο εξωτερικο ακομα η πλειοψηφια των ελληνων με ελλεεινιδες ειναι ας με διαψευσουν οι υπολιποι

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Μακροπρόθεσμα σκέφτομαι,ειμαι 35 και έχω αποκλείσει τελείως το ενδεχόμενο να γυρίσω μόνιμα Ελλάδα.

Με όσους νεομετανάστες με καλες δουλειές μιλάω,κανείς δεν μου έχει πει ότι σκέφτεται να γυρίσει.Μάλιστα αρκετοί από αυτούς μετράνε τα χρόνια για να δώσουν εξετάσεις για γερμανική υπηκοότητα/διαβατήριο.
Αντίθετα νεομετανάστες που κάνουν δουλειες του ποδαριου και μενουν σε κάτι καταθλιπτικά Duisburg και Oberhausen,όλο σκέφτονται να γυρίσουν.

Η αλήθεια είναι φίλε,ότι την ποιότητα ζωής που απολαμβάνω εδώ,στο Μόναχο,δεν θα μπορουσα να την έχω αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Και σου μιλάω για το Μόναχο μονάχα,γιατι οι πόλεις της Γερμανίας είναι μέρα με νύχτα μεταξύ τους.
Το ξέρεις και εσυ.

εγω παλι οι περισσοτεροι που ξερω να γυρισουν θελουν καποια στιγμη και μιλαω για ατομα με καλες σουλειες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Το ξέρεις και εσυ.

τυπε σιγουρα τα λεφτα ειναι καλυτερα εκει αλλα υπαρχουν κ πολλα αρνητικα οπως χαλια φαγητο,πολλοι μεταναστες απο ολο τον κοσμο,πολυ ακριβα σπιτια κ κατωτερα ποιοτικα απο τα ελληνικα ,χαλια καιρος κτλ.Τωρα για γερμανιδες δν εχω καταλαβει ακριβως πως ειναι,αρκετοι μ λενε οτι ειναι σαν ελλεηνιδες

:S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom