xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
Η σιγουρη λυση για γυναικα διχως μουρμουρες για μια ζωη. Παντοτε διαθεσιμη και free to go.
χα χα χα χα
Η σιγουρη λυση για γυναικα διχως μουρμουρες για μια ζωη. Παντοτε διαθεσιμη και free to go.
Επειδή το έχω συζητησει και με αλλους το θέμα,τις ελληνίδες τις σκεφτόμαστε σαν επιλογή απλά γιατί μας συνδέουν με την πατρίδα,έχουμε το κοινό της γλώσσας,κ.λ.π.
Πέρυσι νταραβερίστηκα με μια ελληνίδα εδώ,αλλά έπαιξε μεγάλη ρόλο ότι σου έγραψα πριν.
Ο νόστος.
Στο βαθμό που μπορουμε να γενικολογούμε,μιας και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,
εχω συναναστραφει με αλλοδαπες γυναίκες κατά μέσο όρο ανώτερες σε ΟΛΑ από τις ελληνιδες.
Για μένα προσωπικά,η μέση Τσέχα είναι κλάσεις ανώτερη σε ΟΛΑ από τη μεση ελληνίδα.
Η μέση Γερμανίδα του Μονάχου επίσης.Εμφάνιση,καλλιέργεια,χαρακτήρας,όλα.
Με ελληνίδα αν έβγαζα άκρη,θα ήταν μόνο με νεομετανάστρια.
Αυτές που μεγάλωσαν εδώ είναι από άλλο ανέκδοτο..
Υ.Γ.Ο όλος προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι εδώ με Tinder,χύμα ONS από Bar/club,πλειοψηφία γυναικων,κ.λ.π. το sex είναι πανευκολο,αλλά πολλες γκομενες δεν μπορείς να τις πάρεις στα σοβαρά..
Τύπε παρε Σλάβα, εγω Ρωσιδα παντρεύτηκα και δεν το εχω μετανιώσει (προς το παρόν). Αν δε μου βγάλει κανα μεγάλο κουσουρι αργότερα, και τη δεύτερη γυναίκα μου απο τη Ρωσία θα την εισάγω
Με το ΥΓ τι εννοεις; Με την ίδια λογική δηλαδη θα έπρεπε και οι γκομενες να μη μας παίρνουν στα σοβαρά επειδή γαμαμε απο δω και απο κει;
Επισης αυτο το οτι το σεξ ειναι πανεύκολο ισχυει για σενα, οχι για την πλειοψηφία. Εχω φίλο, εμφανίσιμο, που εχει να τον βρέξει κι εγω δε θυμάμαι απο ποτε.
Τύπε παρε Σλάβα, εγω Ρωσιδα παντρεύτηκα και δεν το εχω μετανιώσει (προς το παρόν). Αν δε μου βγάλει κανα μεγάλο κουσουρι αργότερα, και τη δεύτερη γυναίκα μου απο τη Ρωσία θα την εισάγω
Με το ΥΓ τι εννοεις; Με την ίδια λογική δηλαδη θα έπρεπε και οι γκομενες να μη μας παίρνουν στα σοβαρά επειδή γαμαμε απο δω και απο κει;
Επισης αυτο το οτι το σεξ ειναι πανεύκολο ισχυει για σενα, οχι για την πλειοψηφία. Εχω φίλο, εμφανίσιμο, που εχει να τον βρέξει κι εγω δε θυμάμαι απο ποτε.
type σου ειχα στειλει σε ΠΜ τι πιανει για σεξ, και ασε εμφανιση τροπους κτλ λεφτα κ μλκιες
εγω δεν εχω ακουσει ποτέ από νέο αντρα που εχει φουλ της ανδρικες ορμονες στα 25 του , να λεει θελω να κανω οικογενεια και παιδια, όπως αντιστοιχα κανουν και λενε οι γυναικες.
μονο καποιοι ΛΙΓΟΙ γυρω στα 40 ψάχνονται, ενώ το 90% μετανοιωνει που παντρευτηκε , ειτε εκανε παιδια ειτε όχι.
Ωραίοςγια αυτους που λεν ναι σιγουρα η οικογενεια είναι μαυριλα για τον αντρα ΑΛΛΑ τα παιδια είναι ευτυχια κλπ κλπ.
δηλαδή ολοι εμεις που δεν εχουμε παιδια, μας λετε να μπλέξουμε σε κατι μαυρο γιατι τα παιδια που δεν εχουμε κανει , δεν εχουμε επιθυμησει, δεν μας λειπουν, ειναι κατι ασπρο...!!!!
σαν να μας λεει ενας ναρκωμανης που εχει καταστρεψει την ζωη του, ναι κοιταξε όμως η ευχαριστηση όταν εισαι μαστουρωμενος είναι ωραια.
σαν να μας λεει ενας παχύσαρκος , ναι κοιταξε όμως η ευχαριστηση όταν τρως είναι ωραια κλπ
γιατι να μπλέξουμε ρε?
εχουμε παιξει πχ με τα ανιψάκια μας και μας αρκει.
γιατι να φορτωθούμε ευθύνες με τα παιδια τα δικα μας και να τρεχουμε για παντα.
στην τελικη γαμος δεν σημαινει παιδια ουτε παιδια σημαινει γαμος.
ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις και παιδια εκτος γαμου και οι μισοι που εχουν κανει παιδια εντος γαμου τελικα χωρισαν και πικραθηκαν που τα παιδια τους δεν τα βλεπουν καθημερινα γιατι είναι με την πρωην.
η γυναικα θελει τον γαμο για εξασφαλιση ενός σκλαβου που θα τρεχει για αυτην και τα παιδια της.
ο αντρας δεν εχει το μητρικο ενστικο να τεκνοποιησει σωνει και καλα. εμμεσα εχει το αποτέλεσμα γιατι εχει το ενστικτο να γαμησει. αμα είχαμε τα μυαλα των γυναικων θα πληρωναμε για να δωσουμε σπερμα σε τράπεζες εξωσωματικης και όχι για να γαμησουμε πουτανες χωρις να κανουμε παιδια. οι γυναικες μας επιβαλλουν την τεκνοποιηση ως σκοπο της ζωης ουσιαστικα.
εγω δεν εχω ακουσει ποτέ από νέο αντρα που εχει φουλ της ανδρικες ορμονες στα 25 του , να λεει θελω να κανω οικογενεια και παιδια, όπως αντιστοιχα κανουν και λενε οι γυναικες.
μονο καποιοι ΛΙΓΟΙ γυρω στα 40 ψάχνονται, ενώ το 90% μετανοιωνει που παντρευτηκε , ειτε εκανε παιδια ειτε όχι.
εδώ μιλαμε για δημιουργια οικογενειας, αν αυτο σημαινει γαμος ειπαμε 90% ΟΧΙ. αν αυτό σημαινει απλα κανε παιδια εκτος γαμου τοτε οκ λενε ΝΑΙ οσοι εκαναν παιδια, οι υπολοιποι δεν δοκιμάσαμε, δεν μας καιει, δεν μας ενδιαφερει, δεν ασχολούμαστε.
Λογικά υπάρχει ένα ποσοστό απο αυτους που θέλουν να παντρευτούν για να μην είναι μόνοι , και ενα ποσοστό που δεν θέλει να παντρευτεί ακόμα και αν αυτό σημαίνει οτι δεν θα γαμήσει .. στην τελική για αυτό υπάρχουν και οι πουτάνες.Από έναν που βρίσκει εύκολα γκόμενες,σίγουρα δεν θα ακούσεις για οικογένεια και παιδιά.Αν και πολλές θέλουν να γκαστρωθούν από αυτούς γιατί το θεωρούν επιτυχία να τους έχουν αυτές.
Από έναν όμως που είναι στην άλλη πλευρά,δηλαδή δεν το έχει με τις γυναίκες και δεν γαμάει ποτέ,τί θα ακούσεις;Προφανώς θα θέλει να παντρευτεί γιατί αλλιώς ξέρει ότι θα μείνει μόνος.
Σωστα.. Ειδικα η τελευταια προταση καλυψε ολο το φορουμγιατι να μπλέξουμε ρε?
εχουμε παιξει πχ με τα ανιψάκια μας και μας αρκει.
γιατι να φορτωθούμε ευθύνες με τα παιδια τα δικα μας και να τρεχουμε για παντα.
η γυναικα θελει τον γαμο για εξασφαλιση ενός σκλαβου που θα τρεχει για αυτην και τα παιδια της.
Κατι μας λεει ο τυπος παρακατω..
Από έναν που βρίσκει εύκολα γκόμενες,σίγουρα δεν θα ακούσεις για οικογένεια και παιδιά.Αν και πολλές θέλουν να γκαστρωθούν από αυτούς γιατί το θεωρούν επιτυχία να τους έχουν αυτές.
Από έναν όμως που είναι στην άλλη πλευρά,δηλαδή δεν το έχει με τις γυναίκες και δεν γαμάει ποτέ,τί θα ακούσεις;Προφανώς θα θέλει να παντρευτεί γιατί αλλιώς ξέρει ότι θα μείνει μόνος.
οχι φιλε, ελευθερος σκοπευτης,που τα 'θελω' μιας γυναικας δεν θα γινουν απαραιτητα τα δικα μου 'πρεπει'εισαι ο mgtow φιλε?
Δεν νομίζω να γράφει στο μπου ο mgtow ελλάς , πάντως έχει και τόπικ ειδικό για τους mgtow και εχω ποστάρει κι εγω αρκετά βίντεο εκεί.εισαι ο mgtow φιλε?
ρε φιλε μας εχει μαυρισει την ψυχη με τις κλαψες σου