kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δυστυχως ετσι ειναι αλλωστε και στο εξωτερικο ακομα η πλειοψηφια των ελληνων με ελλεεινιδες ειναι ας με διαψευσουν οι υπολιποι
ετσι ειναι
δυστυχως ετσι ειναι αλλωστε και στο εξωτερικο ακομα η πλειοψηφια των ελληνων με ελλεεινιδες ειναι ας με διαψευσουν οι υπολιποι
τυπε σιγουρα τα λεφτα ειναι καλυτερα εκει αλλα υπαρχουν κ πολλα αρνητικα οπως χαλια φαγητο,πολλοι μεταναστες απο ολο τον κοσμο,πολυ ακριβα σπιτια κ κατωτερα ποιοτικα απο τα ελληνικα ,χαλια καιρος κτλ.Τωρα για γερμανιδες δν εχω καταλαβει ακριβως πως ειναι,αρκετοι μ λενε οτι ειναι σαν ελλεηνιδες
:S :S :S :S
εγω παλι οι περισσοτεροι που ξερω να γυρισουν θελουν καποια στιγμη και μιλαω για ατομα με καλες σουλειες
το φαγητο εμενα μ αρεσει οι γερμανιδες καμια σχεση με ελλεεινιδες τα αλλα ισχυουν
τι δουλειες
τυπε σε φυλακη ετρωγες? :S :S :S
Το αμερικανικο ονειρο εχει πεθανει λετε?
οσους ξερω που εχουν παει,απλα εχουν επιβιωσει,δεν τους εχουν μεινει λεφτα στην ακρη..
καλα,με τον ξανθο που μπηκε τωρα,θα αλλαξει η μεταναστευτικη πολιτκη ΗΠΑ εντελως..
μιλαω παντα για καποιον που δεν εχει ενα δυνατο πτυχιο,εγω τουριστικα επαγγελματα εχω ενα απο ιεκ..
σιγα το πτυχιο
εισαγωγαι-εξαγωγαιτι δουλειες
Η κριση στην Ελλαδα θα κρατησει αλλα 20 χρονια μινιμουμ δηλαδη οσο αυτη η γενια οποτε ειναι καθαρη ηλιθιοτητα να γυρισει καποιος Ελλαδα τωρα αν εχει πιαστει εξωτερικο.
Μάλλον θα αρχίσει σε 20 χρόνια.Εδώ έχουμε μνημόνια 8 χρόνια κι ακόμα το λίπος δεν έχει τελειώσει.
Δεν υπάρχει δίλημμα για μένα ! Τα παιδία είναι το παν ¨)
Οτι αρχιζει ωραια τελειωνει με πονο,οι διαζευγμενοι
το ξερουνε μονο.
Ειναι κακο στην αμμο να χτιζεις παλατια,
μια γυναικα θα στα κανει συντριμμια κομματια.
τυπε το ελληνικο ονειρο καλυτερο ητανε