Τύπε μόνος σου έχεις πει ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες από τους άνδρες. Λες να είναι καλύτεροι γονείς;
Φυσικά είναι καλύτεροι γονείς. Είναι η μόνη τους αξία λέμε. Σε όλο το ζωικό βασίλειο τα μικρά μεγαλώνουν με τη μάνα.
Τύπε μόνος σου έχεις πει ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες από τους άνδρες. Λες να είναι καλύτεροι γονείς;
Ο καταλληλοτερος. Εγω απλως σου εξηγω οτι οι πατεραδες ειναι αυτοι που κατα πλειοψηφια ΔΕΝ θελουν την επιμελεια και συμφωνουν να την εχει η μανα. Ουτε 10% των περιπτωσεων δεν εχουν αντιδικια σε αυτο το θεμα.Εδώ δεν μπορούν να τα δουν, θα πάρουν και την επιμέλεια; Σύμφωνα με το οικογενειακό δίκαιο ποιός τα παίρνει;
Φυσικά είναι καλύτεροι γονείς. Είναι η μόνη τους αξία λέμε. Σε όλο το ζωικό βασίλειο τα μικρά μεγαλώνουν με τη μάνα.
Ο καταλληλοτερος. Εγω απλως σου εξηγω οτι οι πατεραδες ειναι αυτοι που κατα πλειοψηφια ΔΕΝ θελουν την επιμελεια και συμφωνουν να την εχει η μανα. Ουτε 10% των περιπτωσεων δεν εχουν αντιδικια σε αυτο το θεμα.
Όχι στα ζώα αγέλης. Εκεί κάποιες φορές τα αρσενικά έχουν κυρίαρχο ρόλο, όπως στον άνθρωπο. Δες έρευνες που έχουν γίνει για την κατάληξη των παιδιών που μεγαλώνουν χωρίς πατέρα.
Ο καταλληλοτερος κρινεται ανα περιπτωση. Εγω απλως σου εξηγω οτι στο 90% των περιπτωσεων, η αναθεση της επιμελειας γινεται συναινετικα στην μανα επειδη ο πατερας δεν το επιθυμει.Είχα διαβάσει παλιά το κομμάτι αυτό του οικογενειακού δικαίου αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα, γι' αυτό ρωτάω. Σε κάθε περίπτωση καταλληλότερος είναι ο πατέρας.
Λες χοντρές μαλακίες τύπε απόψε. Και στα ζώα αγέλης και παντού τα μικρά έχουν πολύ ισχυρότερο δέσιμο με τη μητέρα.
Ο καταλληλοτερος κρινεται ανα περιπτωση. Εγω απλως σου εξηγω οτι στο 90% των περιπτωσεων, η αναθεση της επιμελειας γινεται συναινετικα στην μανα επειδη ο πατερας δεν το επιθυμει.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα; Μου αρέσει που το παίζετε και MGTOW ρε πούστη μου... Στράτα - στρατούλα.
Υπάρχει βέβαια το παλιό φαλλοκρατικό ανέκδοτο για το πού ανήκει το παιδί κατ'αναλογία με το μηχάνημα των αναψυκτικών:όσο το κουτάκι της coca-cola είναι μέσα στο μηχάνημα ανήκει σ'αυτό,όταν ρίξεις το κέρμα και βγει έξω είναι δικό σου!Τύπε μου κάνει τρομερή εντύπωση η επιθυμία σου να μεγαλώσεις ξένο παιδί. Εδώ εμείς προσπαθούμε να μην κάνουμε δικό μας. Θεωρώ καθαρά γυναικεία ανάγκη τα παιδιά. Όσοι άντρες κάνουν παιδιά, τα κάνουν κυρίως για να μη νιώθει άσχημα η γυναίκα - ότι την έχουν μόνο για να τη γαμάνε.
βιολόγος είμαι. παιχνιδι επιβολης είναι και όταν ο ενεργητικος πουστης γαμαει τον παθητικο πουστη. το ιδιο λεμε στην ουσια.Τύπε τα λιοντάρια δεν πουστεύουν. Όταν ένα αρσενικό πηδάει ένα άλλο το κάνει για να του επιβληθεί. Δεν σημαίνει ότι το ελκύει άτομο του ίδιου φύλου. Διάβασε και λίγη βιολογία, δεν είναι κακό.
και η δουλειά είναι ευχαρίστηση αρκεί να κάνεις το χόμπυ σου. (με το συμπάθειο)Αξιζει οσο τιποτα αλλο αρκει να βρεις το καταληλο ατομο!
Πούστης είσαι και φαίνεσαι.
Αξιζει οσο τιποτα αλλο αρκει να βρεις το καταληλο ατομο!
σε πειραξε που σε βγαλαμε στην φορα πουστρακι?
Δυστυχώς μεγάλη αλήθεια. Πόσοι παντρεύονται μόνο και μόνο για το σεξ.Όσοι άντρες κάνουν παιδιά, τα κάνουν κυρίως για να μη νιώθει άσχημα η γυναίκα - ότι την έχουν μόνο για να τη γαμάνε.
βιολόγος είμαι. παιχνιδι επιβολης είναι και όταν ο ενεργητικος πουστης γαμαει τον παθητικο πουστη. το ιδιο λεμε στην ουσια.
αμα δεν τον ελκυουν ατομα ιδιου φυλου , δεν θα καυλωνε για να το γαμησει, τοσο απλο. δεν βλέπεις ευκολα λιονταρι να γαμαει δεντρο ή πιθηκο ή αντιλοπη, αρσενικο λιονταρι όμως γαμαει, υπαρχουν αφθονες φωτο στο διαδικτυο, είναι σε μεγαλο ποσοστο διαδεδομενη η πικερια εεε συγγνωμη η πουστια στο ειδος τους , όπως και στα σκυλια πχ ακομη περισσοτερο. τωρα γιατι τετοια πουστικα ζωα είναι πρότυπα του πικερ και όχι αλλα που δεν εχει παρατηρηθεί τοσο εντονα τετοιο φαινομενο ρωτα τον ιδιο