BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
χωρις πατερα τυπε
Δεν το γνωρίζω αλλά δεν μου φαίνεται απίθανο. Γενικά πρέπει να είναι πολύ σκατά να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα.
χωρις πατερα τυπε
Το ότι οι έρευνες δείχνουν μία συσχέτιση δεν σημαίνει αυτομάτως ότι υπάρχει κι αιτιώδης σχέση. Μην προτρέχουμε.Τύπε είναι καταστροφή για ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς πατέρα. Τα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς πατέρα έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν εγκληματίες.
για τις κορες που μεγαλωσαν σε κομμουνιστικο καθεστώς ξερεις τι στατιστικη συσχετιση υπαρχει?Τύπε είναι καταστροφή για ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς πατέρα. Τα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς πατέρα έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν εγκληματίες.
Πολύ μικρότερες.
Το ότι οι έρευνες δείχνουν μία συσχέτιση δεν σημαίνει αυτομάτως ότι υπάρχει κι αιτιώδης σχέση. Μην προτρέχουμε.
για τις κορες που μεγαλωσαν σε κομμουνιστικο καθεστώς ξερεις τι στατιστικη συσχετιση υπαρχει?
Είσαι λίγο παράλογος τύπε. Το παιδί μπορεί άνετα να μεγαλώσει χωρίς πατέρα. Χωρίς μητέρα πολύ πιο δύσκολα. Η μοναδική ίσως αξία των γυναικών είναι η μητρότητα. Τα παιδιά είναι 80% για τις γυναίκες και 20% για τους άντρες.
Πού ήσουν εσύ μωρή ΧΑΜΟΥΡΑ όταν εγώ ήμουν μπακούρι κι εσύ γαμιόσουν με το λαμόγιο και έλεγες πως είναι ο άντρας της ζωής σου; Φάε τώρα ΧΑΜΟΥΡΑ την οργή του Θεού και βγάλ' τα πέρα μόνη σου. Δεν θα με πιάσεις εμένα κορόιδο ΧΑΜΟΥΡΑ. :-*
Σαφως και αξιζει και για τα παιδια περισσοτεροTα λαθη πληρωνονται!
κομπλεξ είναι αυτό. Να πιστευεις ότι δεν αξίζεις
και ο γκομενος σου τρέχει στα μπουρδελα.
Να το προσέξεις.
Ο νομος του κομπλεξισμού και της κλαψομουνίασης.Αδερφέ , είναι ο νόμος του Merphy : Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά , θα πάει !
Ο νομος του κομπλεξισμού και της κλαψομουνίασης.
Πολλές φορες.Σου ' χω πει ότι σε αγαπάω εσένα ;
Πολλές φορες.
Δεν το γνωρίζω αλλά δεν μου φαίνεται απίθανο. Γενικά πρέπει να είναι πολύ σκατά να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα.
Τα παιδιά είναι για τις γυναίκες. Ο νόμος του Picker θεωρεί ότι οι άντρες δεν έχουν καμία δουλειά να μπλέκονται στο μεγάλωμα των παιδιών και η υιοθεσία πρέπει να επιτρέπεται μόνο σε γυναίκες - μόνες ή δεσμευμένες, straight ή λεσβίες. Επίσης, γενικά το να μεγαλώνεις το παιδί άλλου άντρα αποτελεί μεγάλη μαλακία και ντροπή. Τα αρσενικά λιοντάρια όταν θέλουν να ζευγαρώσουν με μια λέαινα σκοτώνουν τα λιονταράκια που έχει αυτή από άλλο λιοντάρι.
Τα παιδιά είναι για τις γυναίκες. Ο νόμος του Picker θεωρεί ότι οι άντρες δεν έχουν καμία δουλειά να μπλέκονται στο μεγάλωμα των παιδιών και η υιοθεσία πρέπει να επιτρέπεται μόνο σε γυναίκες - μόνες ή δεσμευμένες, straight ή λεσβίες. Επίσης, γενικά το να μεγαλώνεις το παιδί άλλου άντρα αποτελεί μεγάλη μαλακία και ντροπή. Τα αρσενικά λιοντάρια όταν θέλουν να ζευγαρώσουν με μια λέαινα σκοτώνουν τα λιονταράκια που έχει αυτή από άλλο λιοντάρι.