Νέα

Διδύμου 27

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
www.bourdela.com/content/view/576/225/lang,el/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

Αγαπητοι συναγωνιστες

θελω να εκφρασω την σημερινη μου εμπειρια επισκεψεως η οποια ηταν η χειροτερη ολων των εποχων που μου εχει τυχει.

Επισκεφτηκα πρωι λοιπον ετσι για αλλαγη (που να ηξερα) το απομακρο μπουρδελο τερμα κατω κατω στην Διδυμου 27.
Ειχα ακουσει οτι ειναι cult μπουρδελο κ ειπα ας παω να δω και κατι cult ετσι για αλλαγη. Μπαινω μεσα κ αδειο. Περιμενω λιγο κ βγαινει μια 45-50αρα λιγνη και μου λεει καλη περιποιηση θα περασεις;; Απο εμφανιση ηταν μαπα αλλα λεω δεν βαριεσαι ας πηδηξω και μια ασχημουλα. Περιττο να πω οτι μεσα ο οικος ανοχης θυμηζε κατι απο το σπιτι του δρακουλα και μυριζε παραξενα. Κανω λοιπον το μεγα λαθος να πληρωσω 20 ευρω κ με οδηγησε στο δωματιο. Το δωματιο ηταν τοσο σκοτεινο που σκεφτηκα να αφησω ανοιχτη την πορτα. Οταν την εκλεισα ενιωσα τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ. Σχεδον δεν εβλεπα τιποτα ενα μικρο λαμπακι πανω στην οροφη δεν βοηθουσε την ορατοτητα καθολου κ λιγοστο φως εμπαινε απο το σπασμενο παραθυρο απο μια μικρη γρυλια.  Υπηρχε και μια χαλασμενη λαμπα blacklight η οποια αναβοσβηνε καθε 25 δευτερολεπτα. Θυμαστε την ταινια "Hellraiser 3 : Κολαση στην γη" ; Πριν εμφανιστει ο Hellraiser στις σκηνες που ξεσκιζε τις σαρκες των ανθρωπων αναβοσβηνε ενα φως σαν blacklight θυμαστε; Ετσι ακριβως ηταν η κατασταση ! Ενιωσα σαν να κατεβαινει o Hellraiser για να μου παρει την ψυχη !  Μπαινει λοιπον μεσα τσιμπουκι με πλατη το οποιο με εβαλε σε σκεψεις.. Λεω πολυ υποπτη κατασταση. Πολυ σκοταδυ σε συνδιασμο με τσιμπουκι με πλατη για να μην φαινεται ωχ λεω τραβελι μυριζω. Ξαφνικα γυρναει κ μου λεει παμε κανονικο κ μου τον πιανει κ μου τον χωνει καπου αναμεσα στα ποδια της, φανηκε οτι εχει μουνι αλλα ηταν πολυ σκοτεινο κ δεν ξερω σιγουρα σε ποια τρυπα μπηκε τελικα !!! Λογικα μουνι κατα 90% αλλα ετσι οπως πηδαγα κ ηταν σφικτη η κατασταση (χωρις λιπανση μαλιστα απο οτι καταλαβα) ξαφνικα μου λεει με βαρια φωνη " Σου αρεσει το κωλαρακι μου ε;" Εκει μαγκες ξενερωσα την ζωη μου κ καταλαβα οτι την πατησα ασχημα. Σηκωθηκα κ αρχισα να ντυνομαι στα γρηγορα κ εφυγα αρο αρον. Τερμα πλεον οι αναζητησεις  καλτ καταστασεων με πολυ μεγαλες ιεροδουλες και ασχημουλες. Σημερα ολη μερα ενιωθα σαν το χωμα και αηδιασα παρα πολυ. Συναγωνιστες προσοχη στο συγκεκριμενο οικο !

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
φιλε ομολογω οτι γελασα με αυτα που ειπες!!!οχι ομως απο κακια αλλα οπως τα περιεγραψες!!αν και περασες μια ασχημη κατα εσενα εμπειρια!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φίλε Μαχιτή στην περίπτωσή σου υπάρχει ένα καλό κι ένα κακό.
Το κακό; Γάμησες trans (εγχειρισμένη μην αγχώνεσαι) :headbang:
Το καλό; Γάμησες τη σούφρα της :dancing:
Μπες εδώ για σχετική ενημέρωσηΑπ: Μπουρδέλα για πρωκτικό

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
Θα κανω πολυ καιρο να το ξεπερασω παντως.Αλλη μια αστεια λεπτομερεια ηταν καθως βγηκα πηγα να αναψω τσιγαρο για να χαλαρωσω λιγο και διαπιστωσα οτι ο αναπτηρας δεν αναβε γιατι τελειωσε το αεριο. Παρα διπλα ειχε ενα καφενειο και καθοντουσαν καποιοι μεσηλικες καπνιζαν κ πιναν καφε. Τους πλησιασα κ αφου καταλαβα οτι με ειχαν δει που βγηκα απο το συγκεκριμενο μπουρδελο κ χαμογελωντας μου λεει ο ενας πριν του πω τιποτα " Να κερασω τσιγαρακι; . Φαινεται οτι ισως το χρειαζεσαι!" Ευχαριστω του λεω θελω μονο λιγο φωτια να το αναψω. Κ μου εκλεισε το ματι δινοντας μου φωτια και χαμογελωντας μου λεει " Παραπανω ειναι καλυτερα , αλλη φορα θα το ξερεις ! " Εννοειται του λεω κ ανηφορισα προς Αχαρνων.

fan_club_pitsi

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
xaxxaaxxaxaxaax

Ω ρε φίλε...
Πάντως ναι η αλήθεια είναι ότι δεν πολυφαίνεται ότι είναι μεταλλαγμένο μέσα στο σκοτάδι στον προθάλαμο.
Είχα πάει εκεί την περασμένη Τετάρτη και βγήκε "αυτή" η ξανθιά αδύνατη ολόγυμνη με το νιμού έξω και ήταν φούντα!
χεχεχε
Εντάξει το μόνο που μπορεί ίσως να παρηγορήσει τον εαυτό σου είναι ότι δν το ήξερες.
Α και μια φορά είχε βγει μια χοντρή και μου έλεγε τα δικά της και μόλις πήγα να φύγω με τράβαγε χαχαχαχα.
Για να την αποφύγω της κάνω.

-Βασικά μια ξανθιά ψάχνω που είχα δει πριν αρκετό καιρό.
-Τον πούστη? μου λέει
-????
-Τον πούστη, μι ακοντή ,αδύνατη,ξανθιά λέω.

χαχαχαχα Που να'ξερα ότι θα πετύχαινα το χρώμα των μαλλιών που πες ήταν 50-50 αλλά όχι το φύλο.

//Εν τω μεταξύ εκεί μέσα έχω κάνει την καλύτερη συζήτηση μου με ιερόδουλη αλλά αυτά άλλη φορά.

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
τι να σου πω ρε μαγκα,κατσε να σκουπισω τα δακρυα μου(απο τα γελια) και επανερχομαι... :helpplea:

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
αν καθοσουνα θα σου προσφερε και τον καφε της παρηγοριας μετα το τελος της πραξης :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φιλαράκο, maxitis είσαι οπότε... τα έχουν αυτά οι μαχητές! Μπλέκονται σε διάφορες μάχες!!! Βγήκες σώος πάντως (έστω και αηδιασμένος!).

Δεν πειράζει... εμπειρίες είναι κι αυτές, μαθαίνεις και από αυτά!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.984
Πόντοι
6.925
Νομιζω πιο συγκλονιστική η εμπειρία σου από το να πήγαινες σε άλλο με μία βαριεστημένη αλλά ωραία και νέα πουτάνα με 1/2 λεπτό πίπα και 2 λεπτά sex.
Πήγαινα στο ερείπιο χρόνια πριν σε μία Βικυ ελληνιδα κοντή με 3+ βυζί (μπροσθόβαρη) ασχημούλα που κουτσαινε για ένα χρόνο περιπου και μιλούσε πολύ, για το 20αρικο όμως καθόταν πολύ ώρα αφηνε τα πάντα κλπ.
Μετά πήγαινα για την Τζούλια - καλή περίπτωση το ανάποδο της Βικυς, λεπτή με σφιχτό κολαράκι (το έπαιρνα για 30) δεν μίλαγε καθόλου και καθόταν πολύ ώρα και αυτή.
Το σπίτι ήταν από τότε το αθλιότερο και θυμάμαι ότι ένα δωμάτιο ήταν σκοτεινό πολύ. Το άλλο όμως ειχε σαπια και σπασμένα πατζούρια και έτσι εμπαινε το φως μέσα αλλά δεν εκλεινε η πόρτα.

Agent

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
0
ΗΡΩΕΣ ολοι σας. Τραβελι κομις Δρακουλας FTW. θα περασω σε καποια φαση μονο και μονο για να δω ποσο cult  μπορει να γινει ενα μπουρδελο. Αντε περαστικα φιλος

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
πάλι καλά που δεν έσκασε μύτη ο Pinhead...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.218
Πόντοι
4.510
Η Βικτώρια λέει παίζει πολύ με δάχτυλο....χαχαχχα

barbalambros

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Δοκιμάστηκε πρόσφατα η Μιλένα, ένα στρουμπουλό μωρό, τριζάτο, γύρω στο 1,60, 2άρι στήθος, με φακίδες στο σώμα/πλάτη, λίγα tattoo, εκπληκτική συμμετοχή και προθυμία να σε ικανοποιήσει, χωρίς βιασύνες μα-μου. Σώμα σφιχτό όσο δεν πάει. Πίπα Hoover, δεν πάει τίποτα χαμένο και δεν σταματάει άν δεν της πεις. Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η !

Makis.pap

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
3
Πόντοι
0
Το Σάββατο 14/1 και ώρα 17,00-17,30 χτύπησα το κουδούνι ανοίγει το παραθυράκι της πόρτας και μου είπε ότι ήταν κλειστά ??

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.218
Πόντοι
4.510
Η Βικτώρια σταμάτησε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom