lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Γνωριζει κανεις να μου πει σε περιπτωση διαζυγιου, αν η διατροφη εκδικαζεται: α)εως την ενηλικιωση των παιδιων, β) εως την αποπερατωση των σπουδων, γ) ισοβια, δ)....?
Γνωριζει κανεις να μου πει σε περιπτωση διαζυγιου, αν η διατροφη εκδικαζεται: α)εως την ενηλικιωση των παιδιων, β) εως την αποπερατωση των σπουδων, γ) ισοβια, δ)....?
Το παω λάου-λάου. Απλως δεν θελω να παρω αποτομα την κρυαδα.Τα κατάφερες.....; Πάντως αν δεν υπάρχει κάποιος συνάδελφος δικηγόρος θα σε συμβούλευα να βρεις έναν .
Το παω για συναινετικο. Εχει ενδειξεις αλλα οχι αποδειξεις οτι την κερατωνα. Τι θα πει δηλαδη; Οτι το σπερμα μου καθε φορα που επεστρεφα απο επαγγελματικο ταξιδι ηταν ... μια σταλιτσα; Δεν στεκει σε κανενα δικαστηριο.Ειναι πιο συνθετα τα πραγματα.
Α)Οτι ακινητη περιουσια εχει αποκτηθει κατα την διαρκεια του γαμου
και σε περιπτωση που η γυναικα δεν μπορει να αποδειξει οτι συνεβαλε
τοτε δικαιουται το 1/3.
Β)Η διατροφη παει στη γυναικα και στα παιδια,κατα συνεπεια οσο τα παιδια ειναι προστατευομενα μελη ειναι μεγαλυτερο το υψος της δαιτροφης.(προστατευομενα ειναι και οταν σπουδαζουν).
Οσο ειναι προστατευομενα μελη τοτε τη διατροφη να την εχεις δεδομενη.Αν και τα δικαστηρια τελευταια εχουν αρχισει να αντιμετωπιζουν τις γυναικες με ισοτητα.Εχει τυχει να δωθει
διατροφη σε ανδρα που ειχε την επιμελεια των παιδιων.
Ο μονος τροπος να μην δωσεις διατροφη στη γυναικα ειναι να
αποδειξεις οτι εκεινη εφταιγε για το χωρισμο(μοιχεια κτλ.)
Αν το αποδειξει αυτη τοτε τη γαμ....
Διατροφη σταματαει να δινεται εαν η γυναικα ξαναπαντρευτει.
Πραγμα παλι σπανιο.
Παντως καλο ειναι να παρεις κανα καλο δικηγορο στο οικογενειακο δικαιο .Εγω δεν ειμαι της νομικης
απλα εχω γνωστους σε αυτους τους χωρους.
Το Α και το Ω σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ο δικηγορος.
Κανε πολυ καλη επιλογη γιατι αλλιως ουτε για τσιγαρα δεν θα σου μενουν.Και αν πηγαινουν στα παιδια τοτε καταπινεται αλλα φαντασου
να μην εχεις ευρω και να τη βλεπεις να κυκλοφορει στα SPA.
Ισως κατι απο τα παραπανω που σου λεω να ειναι λαθος, αλλα σιγουρα το μονο σωστο ειναι ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.
Και το βασικο ειναι να μην πετυχεις γυναικα δικαστη!!
τελικα ποιανου ειναι τα παιδια,του λευτερη η του ανδρεα?Καλα ρε Λευτερη σε καταλαβε επειδη οταν γυρναγες απο ταξιδια δεν εχινες πολυ???Τι να πω ρε φιλε, εγω πιστευω να βοηθησεις οσο μπορεις τα παιδια μου.Αυτα δε φταινε σε τιποτα.
Αν δουλεύει, δικαιούται διατροφή ?
Για τη γυναίκα σου, θα σου έλεγα όχι, ΑΝ εργαζόταν. Απότη σιγμή όμως που εσύ της έκοψες τη δουλειά, τι να πάει να κάνει τώρα στα 37 της; Πουτάνα να γίνει, ή καθαρίστρια σε σπίτια; Ή μήπως γραμματέας, ή υπάλληλος με 550 ευρώ καιτον κάθε μαλάκα να την ψαχουλεύει; Αν βγάζεις λεφτά, μαγκιά είναι να τη ζείς και αυτή.
Και το βασικο ειναι να μην πετυχεις γυναικα δικαστη!!
Ρε κατεστραμενε στο Βου ζητας συμβουλες για το διαζυγιο σου ??
Θα πληρώνεις μέχρι την ενηλικίωση .και οσα χρονια ακόμα σπουδάζει !! ( )