White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.931
- Πόντοι
- 1.336
Ξαργύρωσε τα και κράτησε τα για τη Λαίδη..Σιουσμπερυ- Εξετερ /Βολφσμπουργκ-Λυων (γυναικες).
'',,,,πριν το τέλος πως μοιάζει η σιωπή σαν αγάπη μεγάλη,,,'' .Μόνο που δεν μοιάζει , ήταν .....
Αγαπητέ Ντουντα ,άλλο εσυ και άλλο εγώ ,σεβαστά τα γραπτά σου αλλά το μυαλό μου ποτέ δεν συμβάδιζε με τα τυποποιημένα .Ξαργύρωσε τα και κράτησε τα για τη Λαίδη.
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ βαρέθηκα να διαβάζω τις ίδιες μαλακίες εκεί μέσα και γιαυτό αποχώρησα.
- Διαλέγεις μεμονωμένο παιχνίδι σε κατηγορία δύσκολης χώρας που συνήθως έχει 6+ ανά βάρδια;
- Τις γυναίκες τις πουτσώνουμε δεν ποντάρουμε.
ΨΨ @Magi θα σε τρέξω σήμερα κι αύριο, έχεις αφήσει κενά με τις απουσίες στα μαθήματα, δες τις εξόδους του προγράμματος - μην αποθηκεύεις τίποτα από εδώ και το συζητάμε.Α μπραβο αυτο!!
δασκαλε νευρακια? δεν ουρλιαζουν τα τσακαλια αποψε?Όπως νομίζει ο καθένας, προχωρούμε παρακαλώ....
Λαίδη παραπάνω έλεγες για πάρλα - καταλαβαίνω ότι έχεις και τα δικά σου - τέσπα εγώ προγραμματίζω σε νέα σεξουαλική γλώσσα προγραμματισμού. Ξέρεις τι σημαίνει ΑΚΑΠ;
Μην σου πάει το μυαλό στο ακάπωτο
ΨΨ @Magi θα σε τρέξω σήμερα κι αύριο, έχεις αφήσει κενά με τις απουσίες στα μαθήματα, δες τις εξόδους του προγράμματος - μην αποθηκεύεις τίποτα από εδώ και το συζητάμε.
ΨΨ @Lady Alexia6 ομαδες 20 επιλογες το ειπε ο οπαπ
τελικο σκορ ..ετσι για μια ποιο δυσκολη γκανιότα....ΨΨ @Lady Alexia
Xτυπάει η πόρτα κι έρχονται η Λαίδη, η Μάγκυ, η Χριστίνα @xristina35ara @Αγγελική και η Bέρα @verasub και θέλουν να τις (σας) πάρω παρτούζα
Τρεις δεν θα πάρω κάθε φορά;
Οι δυνατοί συνδυασμοί είναι 20, δηλαδή θα κάνω 20 ραντεβού μαζί σας, με κόστος πες 300Ε μέση τιμή θα με γαμήσετε 6 χιλιάρικα, βάλε και 3000 μεταφορικά, ξενοδοχεία πάμε κοντά στο δεκαχίλιαρο
Το αναλύω όσο γίνεται απλά: στο πρώτο ραντεβού θα μπουν Λαίδη, Μάγκυ & Χριστίνα, ενώ στο δεύτερο Λαίδη, Μάγκυ & Αγγέλω, στο τρίτο Λαίδη, Μάγκυ & Βέρα, στο 4ο Λαίδη, Αγγέλω & Βέρα, στο 5ο Λαίδη, Χριστίνα & Βέρα, ε ας βάλουμε μια άνω τελεία γιατί θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια
Υπάρχει ο τύπος των συνδυασμών, αλλά εντάξει δεν θέλω να σας ζαλίζω με δαύτα γιατί σας αγαπάω κι αν μου πάθετε κανένα κακό - άσχετα αν βρεθούμε ή όχι - ως καλό παιδάκι που είμαι δεν το θέλω
δεκτο...αλλα μισο λεπτακι ..ειμαι λιγο παρα διπλα ακουω κατι καλαντα απο ενα χεστη ...και επιστρεφω για κρεβατομουρμουρα@Magi Τι έπαθες μωρέ, μεθυσμένη είσαι και κάνεις κενό κογιότ;
Σκέψου να δούλευες με τις ώρες για χρόνια στον υπολογιστή (και πόσο μάλλον να έχεις δύο ταυτόχρονα) και να παίζουν τα μάτια από εδώ κι από εκεί...
Ε είναι μεγάλη καύλα να γαμάς τους πουσταράδες των στοιχηματικών εταιρειών και να τα τρως με τα κορίτσια της αρεσκείας σου, όμως δεν βγαίνει εύκολα το μετρητό....
ΓΚΡ θα σε χρεώσω το ξενοδοχείο όταν έρθω Αθήνα, εξαιτίας του βραδυνού μαθήματος παραμέλησα να ποντάρω το περουβιανό παιχνίδι που εν τέλει έκατσε.
Εδώ είμαι, σε περιμένω, έτσι κι αλλιώς στα @@ρια μου τα ξύλα τοποθετήθηκαν, ας ρίξει χιόνι από αύριο, έχω πάνω από 10 κυβικά δεν τα έχω και ζυγίσει (μετρήσει) στον πόντο, θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν ξημερώσει αν βρω όρεξη.και επιστρεφω για κρεβατομουρμουρα
Το λοιπόν.......και στην Θεσσαλια τσακωμενοι ειμαστε
Ψιλοβαρετό ήταν το ξύπνημα αφού η μαθήτρια δεν είχε καλήστοιχηματικήαπόδοση και με ζοχάδιασε κάποιες φορές, βέβαια παραφέρθηκα λίγο (άσχετα αν την έχω προειδοποιήσει εξαρχής) κι αυτό δεν είναι καλό, θα βγει στη φόρα ότι είμαι αγροίκος και μετά δεν θα με πλησιάζει ούτε ένα κορίτσι
Το τραγούδιτου πυρφόρουτης ημέρας:
ΓΚΡ δεν ξέρω τι μαλακία παίζει με το bou ή τι έκανες, εδώ σου στέλνω εκείνο που συζητήθηκε στο σύντομο απογευματινό μάθημα, οι κυρ Παντελήδες είναι σβηστοί, μολαταύτα με το ξεχαρβαλωμένο κινητό τα κατάφερα.
λοιπον θελω ψυχραιμία ...πηγα πηρα το χαρτι να συμπληρωσω αλλα οποτε το πηρα μαζι μου και εφυγα ...και ναι δεν ηθελα να ρωτησω εκει μεσα οποτε αν θελεις οποτε θελεις το ριχνουμε μια ματια ...και αν δεν σε σκασω να παω αυριο να το ριξω ...εχω γήπεδο σε λιγο και μετα σπιτι ...εσυ τωρα εχεις αγωνες λογικα...Στοίχημα, κορίτσια, προβλήματα καυτά
Πώς να τα κόψω όλα αυτά;
ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΚΚΑ.
Το απογευματινό τραγούδι