Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.450
- Πόντοι
- 11.146
Ε ναιι. .δεν βγαινω σ αλλη εκδοση!♡
Ε ναιι. .δεν βγαινω σ αλλη εκδοση!♡
Έγραψα στο νήμα σου ότι είμαι 1.80 ύψος (τώρα) και τόση ήταν η απόδοση της Πενιαρόλ, αλλά το πέρασαν στο ντούκου...Ε ναιι. .δεν βγαινω σ αλλη εκδοση!♡
.....μαγκα μου εδω δεν ξερουμε τι ειναι η "Πενιαρολ" , θα ξερουμε την αποδοση της?!?!Έγραψα στο νήμα σου ότι είμαι 1.80 ύψος (τώρα) και τόση ήταν η απόδοση της Πενιαρόλ, αλλά το πέρασαν στο ντούκου...
Δεν πειράζει, αλλά μετά μη ΓΚΡ για το ύψο$ (τιμή) των παρεχομένων υπηρεσιών. Αν βρεθούμε (δεν ανοίγω τα χαρτιά μου δημόσια) εννοείται ότι σαν παμπόνηρος Εβραίος θα επιλέξω πλήρες πακέτο.
Διότι τα θέλω όλα
To τραγούδι της βραδυάς:
Έχεις ένα χιούμορ εσύ μουσίτσαΕ ναιι. .δεν βγαινω σ αλλη εκδοση!♡
Καλά μάζЄψЄ γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Επειδή για αύριο δεν θα έχω πολύ δουλειά (πλησιάζει και το Σ/Κ που γίνεται χαμός) θα ξενυχτίσω λίγο, αφού πρέπει να προετοιμάσω τα παιχνίδια, ρίξε σήμα αν με δεις εδώ είτε στο Σκάηπ.ζητω συγνωμη που δεν πρόλαβα να ενημερώσω ..τουλαχιστον γνωριζεις οτι υπαρχουν μερες που τα αγορια δεν εχουν ησυχία και θελουν ζοριλικια..
Αν έριχνες 50Ε θα έβαζες και άλλα 50 ακόμη και την επόμενη φορά θα απολάμβανες ΚΑΙ το κωλαράκι της Λαίδης, εμ τι να σου κάνω;.....μαγκα μου εδω δεν ξερουμε τι ειναι η "Πενιαρολ" , θα ξερουμε την αποδοση της?!?!
.....δεν γινομαι αλογομουρης εγω κ ας μην χαρηκα το κωλαρακι της μικρηςΑν έριχνες 50Ε θα έβαζες και άλλα 50 ακόμη και την επόμενη φορά θα απολάμβανες ΚΑΙ το κωλαράκι της Λαίδης, εμ τι να σου κάνω;
Αυτό λέμε τόση ώρα...
Ε θα σας καυλώσει άλλη φορά να ζητήσετε προγνωστικά, εντάξει θα γίνω μάγος να τα πετυχαίνω κάθε μέρα
Η Λαίδη μοιάζει με τη Lia Love εμφανισιακά;επελεξα αντι για κωλαρακι να περασω περισσοτερο χρονο με το καβλακιι
Ρε ντουντα ρε ντουντα....Η Λαίδη μοιάζει με τη Lia Love εμφανισιακά;
Παραπλήσιο μαλλί έχουν (όταν τα πιάνει κότσο), χρώμα ίδιο, ωραίο σωματάκι:
Cum in mouth premature eyaculation / Precoz le acaba en la boca con rica mamada
XVIDEOS Cum in mouth premature eyaculation / Precoz le acaba en la boca con rica mamada freewww.xvideos.com
Τα ξαναλέμε το απόγευμα, άντε να τελειώνει η τακτοποίηση της ξυλείας και του χρόνου βλέπουμε
....εμφανισιακα οχιΗ Λαίδη μοιάζει με τη Lia Love εμφανισιακά;
Παραπλήσιο μαλλί έχουν (όταν τα πιάνει κότσο), χρώμα ίδιο, ωραίο σωματάκι:
Cum in mouth premature eyaculation / Precoz le acaba en la boca con rica mamada
XVIDEOS Cum in mouth premature eyaculation / Precoz le acaba en la boca con rica mamada freewww.xvideos.com
Ασε τα ξυλουργικα, οταν τελειωσεις ελα δω εχουμε συζητηση!!Τι έγινε Λαίδη;
Με ζάλησες, άσε με να τελειώσω με τα ξυλουργικά...
Λες ότι είσαι ξανθιά (εκ του φυσικού) ε βρήκα αυτή, λοιπόν εξαφανιζόλ, το απόγευμα με τον γκαφ€ ξαναμιλάμε...
Χειμώνιασε απότομα , είναι το κρύο τσουχτερό να το αντέξω δεν μπορώ....
Ψάχνω τζάκι να δροσιστώ,Ασε τα ξυλουργικα, οταν τελειωσεις ελα δω
Ξαργύρωσε τα και κράτησε τα για τη Λαίδη..Σιουσμπερυ- Εξετερ /Βολφσμπουργκ-Λυων (γυναικες).
'',,,,πριν το τέλος πως μοιάζει η σιωπή σαν αγάπη μεγάλη,,,'' .Μόνο που δεν μοιάζει , ήταν .....