Νέα

Διακοπές Σαμοθράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα speedius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.296
Πόντοι
3.786
Τουρίστες θα το κάνανε ρε αδελφέ, δε νομίζω ντόπιοι σε μια σταλιά νησί να φερμάρουν φανέλες για λάφυρα, it's too much.
Προφανώς.Μιλάμε για ένα νησί μόλις 3 χιλιάδων που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Καλημέρα από μένα!!Να πω και γω τη γνώμη μου.Φιλε μου μην κάνεις το λάθος και πας στο νησί με γκομενα η καψούρης με γκομενα δε θα βγει σε καλό!Την έχω πάθει!Εκει πέρα θα δεις πολλά γυμνά κορμιά που θα χαζέψεις!!ειδικά άμα είσαι κ λίγο του γυμνισμού θα περάσεις τέλεια..καλύτερα να πας με φίλο ή να έχεις εκεί παρέα.Οι ντόπιοι για τον πουτσο τελείως οι τουρίστες πένα!!

Ε μονο θα τα βλέπεις όμως.Μετά θα γυρνάς στο ξενοδοχείο και θα τον παίζεις

Τουλάχιστον με γκόμενα έχεις το σίγουρο γαμήσι

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.562
Πόντοι
1.446
Τώρα αν κάποιος πάει κάπου σόλο και καταφέρει πχ να φύγει με γκόμενα και παρέα,εντάξει είναι ταλέντο απ'τα λίγα.
Μένεις σε hostel που έχει πολλούς solo travelers και γνωρίζεις κόσμο αμέσως, δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο, αρκεί να ξέρεις επαρκή αγγλικά για να συζητάς. Οργανώνουν και happenings ακριβώς με αυτό το σκοπό, πίνουν, αν είσαι ωραίος μπορεί να στη πέσει και μόνη της καμιά γκόμενα. Αλλά έχει ένα ηλικιακό όριο η φάση, δε θα το κάνεις 45 και 50 χρονών αυτό.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.636
Πόντοι
6.056
Μένεις σε hostel που έχει πολλούς solo travelers και γνωρίζεις κόσμο αμέσως, δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο, αρκεί να ξέρεις επαρκή αγγλικά για να συζητάς. Οργανώνουν και happenings ακριβώς με αυτό το σκοπό, πίνουν, αν είσαι ωραίος μπορεί να στη πέσει και μόνη της καμιά γκόμενα. Αλλά έχει ένα ηλικιακό όριο η φάση, δε θα το κάνεις 45 και 50 χρονών αυτό.
Εξαρτάται . Στα χίπικα ελληνικά μέρη ναι ...
Ευρώπη ... το παίζεις κουλτούρα και μποέμ και στα 60.
Έχω ... παληκάρι ... που το παίζει φωτογράφος στη μονμάρτη ......
Στο δωμάτιο που μένει , δεν φύλαγα ούτε παλιό δίκανο , γιατί θα σκουριάσει .

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.562
Πόντοι
1.446
Εξαρτάται . Στα χίπικα ελληνικά μέρη ναι ...
Ευρώπη ... το παίζεις κουλτούρα και μποέμ και στα 60.
Έχω ... παληκάρι ... που το παίζει φωτογράφος στη μονμάρτη ......
Στο δωμάτιο που μένει , δεν φύλαγα ούτε παλιό δίκανο , γιατί θα σκουριάσει .
Πιτσιρικάς έχω μείνει πολύ σε hostels, τα dormitories καθαρά είναι, δεν έχεις πρόβλημα σε γενικές γραμμές. Απλά από μια ηλικία και μετά θέλεις προσωπικό χώρο και δεν μπορείς τη βαβούρα. Αν όμως ταξιδεύεις solo ή με φίλους μέχρι τα 32-33, άντε 35 είναι ωραία εμπειρία, και να μην προκύψει κάτι με γκόμενα, κόσμο για παρέα και μπύρες κλπ. θα γνωρίσεις 100%.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.168
Πόντοι
2.356
Ε δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα,στην Ελλάδα ειδικά.Άλλο να είσαι με παρέα και να γνωριστείτε με άλλη παρέα,και άλλο να'σαι μόνος.Ως μόνος,προφανώς πρέπει να βρίσκεις κι άλλους μόνους.

Τώρα αν κάποιος πάει κάπου σόλο και καταφέρει πχ να φύγει με γκόμενα και παρέα,εντάξει είναι ταλέντο απ'τα λίγα.
για να πας σε νησι που θελει να εχεις καποια ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ σημαινει οτι θα βρεις ατομα με ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ... πχ στις βαθρες δε θα δεις οσους δε γουσταρουν μπανιο η κρυο νερο, στις πλατειες δε θα δεις ανασκελα οσους δε καπνιζουν χορτο! στα τσιπουραδικα δε θα βρεις οσους δε πινουν! στις συναυλιες δε θα δεις οσες δε γουσταρουν τα εντεχνα... ενδιαφεροντα να εχεις και θα βρεις....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.168
Πόντοι
2.356
Τοσο ηλιθιος ο κουμπαρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Σαμοθρακη μου ειπαν εχει τα καλυτερα μελια της ελλαδος
τα εχουν δειξει προσφατα ολα αυτα, νομιζω πηγε αυτος απο την ερτ ο ζερομ... και καποια αλλη εκμπομπη ειχε παει προσφατα αλλα δε θυμαμαι τωρα περισσοτερα.

για μελι δεν εχω προσωπικη αποψη, ξερω οτι πικριζει γιατι ειναι δασομελο και οχι ανθεων...
τα τυρια τους ειναι πολυ νοστιμα. αρκετοι φτιαχνουν μονοι τους αλλα θα βρεις και στα μαρκετ ντοπια τυρια και γιαουρτι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.168
Πόντοι
2.356
Προφανώς.Μιλάμε για ένα νησί μόλις 3 χιλιάδων που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
δεν ειπε για σαμοθρακη το συγκεκριμενο σκηνικο...

οχι οτι και να γινοταν εκει κατι θα τους εδιναν!!! μπορει να μη χωνευει ο ενας τον αλλο, οπως ολες οι μικρες κοινωνιες και στα περισσοτερα νησια και χωρια της ελληνικης επαρχιας, αλλα ο τουριστας ειναι πολιτης β κατηγοριας σε σχεση με τον ντοπιο! ο τουριστας αυριο θα φυγει, τον ντοπιο θα τον λουζεται μια ζωη...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.866
Πόντοι
5.565
Ε δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα,στην Ελλάδα ειδικά.Άλλο να είσαι με παρέα και να γνωριστείτε με άλλη παρέα,και άλλο να'σαι μόνος.Ως μόνος,προφανώς πρέπει να βρίσκεις κι άλλους μόνους.

τα πάντα έχει ο μπαξές. Λίγο κοινωνικότητα θέλει και καλή καρδιά, η ικανότητα εξελίσεται με την πρακτική. Όταν αποσκοπεί στην ευχαρίστηση κι όχι στην αναγνώριση με τη γνωστή έπαρση, τότε λειτουργεί καλά, αν με πιάνεις τι εννοώ.

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
95
Πόντοι
1
Μην το λες.Σκέψου να πας σε νησί με γκόμενα και να έχει ολόγυρα ξέκωλες μουνάρες και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί συνοδεύεσαι.Μιλάμε για μαρτύριο.
Διακοπές χωρίς γκόμενα στα σωστά μέρη που μπορείς να φορτώσεις μπορεί και να υπερτερούν σε σχέση με διακοπές με γκόμενα.Κάθε μέρα χτυπάς και άλλη,έχεις περιπέτεια,αδρεναλίνη,απλά πρέπει να το κυνηγάς.Χερσόνησο,παραλία Κατερίνης,Αγία Νάπα,Κω έχω περάσει φοβερά,τι να την κάνεις τη γκόμενα,βρίσκεις επί τόπου.
Πες τα ρε αδερφέ!!

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
95
Πόντοι
1
Η μόνη εύκολα προσβάσιμη παραλία της προκοπής που είδα εγώ είναι η Παχιά Άμμος!!! Πολύ ωραία και μεγάλη παραλία !!!! Πολύ ωραία και η χώρα τους! Φανταστικά σοκάκια και μαγαζιά μπαράκια κλπ!!!! Εγώ μόνο Καμαριώτισσα θα έμενα!!!! Στα θερμα επίσης έχει μια ταβερνούλα πολύ καλή !!!! Κατσίκι φοβερό !!!!
Γιατί θα έμενες μόνο Καμαριώτισσα και όχι στα Θέρμα;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
τα πάντα έχει ο μπαξές. Λίγο κοινωνικότητα θέλει και καλή καρδιά, η ικανότητα εξελίσεται με την πρακτική. Όταν αποσκοπεί στην ευχαρίστηση κι όχι στην αναγνώριση με τη γνωστή έπαρση, τότε λειτουργεί καλά, αν με πιάνεις τι εννοώ.

Δε θέλει μονο κοινωνικότητα και καλή καρδιά,θέλει και τύχη να βρεις και άτομα που να σε αποδεχτούν ως μόνο.

Τεσπα εγώ είπα την άποψή μου,γυναίκες και gay μπορούν να γνωριστούν πανεύκολα διότι είναι αποδεκτοί σε μεγαλύτερο κοινό,οι γυναίκες στους άντρες,οι gay στους άλλους gay

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.263
Πόντοι
3.506
Δε θέλει μονο κοινωνικότητα και καλή καρδιά,θέλει και τύχη να βρεις και άτομα που να σε αποδεχτούν ως μόνο.

Τεσπα εγώ είπα την άποψή μου,γυναίκες και gay μπορούν να γνωριστούν πανεύκολα διότι είναι αποδεκτοί σε μεγαλύτερο κοινό,οι γυναίκες στους άντρες,οι gay στους άλλους gay

Nαι,αλλά πρέπει να αποδεχτείς την πραγματικότητα οτι ούτε γυναίκα μπορείς να γίνεις ούτε να πουστέψεις συνεπώς απομένει μόνο ο δύσκολος δρόμος του καμακιού.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Nαι,αλλά πρέπει να αποδεχτείς την πραγματικότητα οτι ούτε γυναίκα μπορείς να γίνεις ούτε να πουστέψεις συνεπώς απομένει μόνο ο δύσκολος δρόμος του καμακιού.

Γι'αυτό λέω για τύχη.Και το καμάκι τύχη θέλει,να πετύχεις καμια μόνη να ψάχνεται και να σου δίνει σήματα για να την πλησιάσεις.Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.263
Πόντοι
3.506
Γι'αυτό λέω για τύχη.Και το καμάκι τύχη θέλει,να πετύχεις καμια μόνη να ψάχνεται και να σου δίνει σήματα για να την πλησιάσεις.Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.

Σιγά μη χαιδεύεται κιόλας η άλλη ή γλύφει τα χείλια της για να πλησιάσεις.Συνήθως λιάζονται και δοκιμάζεις την τύχη σου.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Σιγά μη χαιδεύεται κιόλας η άλλη ή γλύφει τα χείλια της για να πλησιάσεις.Συνήθως λιάζονται και δοκιμάζεις την τύχη σου.

Ε δεν είπαμε να χαϊδεύεται αλλά άμα δεν κοιτάει και καθόλου,τι να την πε΄σεις;

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.006
Πόντοι
96
Είναι συγκεκριμένα εντελώς απλά πρέπει να ψάξεις να τα βρεις.Γύρισα όλη την Ελλάδα στα 90s,early 00s ψάχνοντας να βρω πού παραθερίζουν οι Τσέχες και λοιπές ανατολικές.Πρέπει γενικά να γυρνάς,να μην είσαι στατικός.Θα πας Πελοπόνησσο,νησιά,βόρεια και κεντρική Ελλάδα πρέπει να τα ψάξεις όλα για να ανακαλύψεις τα μέρη.
Σκέψου να εντοπίσεις μια παραλία τίγκα στις ανατολικές και να είσαι το μόνο καμάκι.Η τύχη σου άνοιξε.Τα μέρη βέβαια αλλάζουν σε σχέση με το κοινό που προσελκύουν.
Θυμάμαι ένα τύπο που έγραφε εδώ ότι ξέρει που κάνουν μπάνιο οι Ανατολικές στην Αττική. Όταν τον ρώτησα που, έκανε τον Κινέζο! Μονοφαγάς (αν έκανε κάτι)!
Όταν ήμουν στις Δαλματικές Ακτές , Μαυροβούνιο, Κροατία στις αμμουδιές έπαθα πλάκα. Όλο το ανατολικό μπλοκ (Τσεχία, Πολωνία , Ρωσσία , Ουκρανία κτλπ). Οικογένειες με τα παιδιά τους . Και τι παιδιά, κάτι κοράκλες θεόμουνα και πολύ ανοικτές για νταραβέρια!:glasses:

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
388
Πόντοι
21
Όσο δεν πατύχατε χρυσή δεκαετία 2000 -2010 χάσατε. Τουρίστριες να κάνουν βτουζ γυμνές μπροστά σε όλους. Να μυρίζει όλο το νησί μπαφους. Παρτούζες και τρελά γαμήσια μέσα στη ζάλη των καταχρησεων. Ωραίες εποχές. Τώρα ίσως είναι μόνο για φυσιολάτρες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.884
Πόντοι
2.356
Καλημέρα από μένα!!Να πω και γω τη γνώμη μου.Φιλε μου μην κάνεις το λάθος και πας στο νησί με γκομενα η καψούρης με γκομενα δε θα βγει σε καλό!Την έχω πάθει!Εκει πέρα θα δεις πολλά γυμνά κορμιά που θα χαζέψεις!!ειδικά άμα είσαι κ λίγο του γυμνισμού θα περάσεις τέλεια..καλύτερα να πας με φίλο ή να έχεις εκεί παρέα.Οι ντόπιοι για τον πουτσο τελείως οι τουρίστες πένα!!
Αυτό με το γυμνισμό last year κατάσταση. Μπορεί πιο παλιά να γινόταν χαμός, τώρα όμως έχει μαζευτεί πολύ η κατάσταση. Σε παραλία όπως ο Κήπος, που είναι γνωστή γυμνιστών κι έβλεπες 10 ατομα όλα κι όλα. Ένα ζευγάρι εδώ, το αλλο στα 50 μέτρα.
Και στις βαθρες συνυπήρχαν γυμνοί και με μαγιό, μόνο που οι τελευταίοι ήταν οι περισσότεροι. Κι από κορμιά δε θα έλεγα κάτι το φοβερό. Απλές καθημερινές κοπέλες.

• Like
Αντιδράσεις: Dirt3

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.866
Πόντοι
5.565
Αυτό με το γυμνισμό last year κατάσταση. Μπορεί πιο παλιά να γινόταν χαμός, τώρα όμως έχει μαζευτεί πολύ η κατάσταση. Σε παραλία όπως ο Κήπος, που είναι γνωστή γυμνιστών κι έβλεπες 10 ατομα όλα κι όλα. Ένα ζευγάρι εδώ, το αλλο στα 50 μέτρα.
Και στις βαθρες συνυπήρχαν γυμνοί και με μαγιό, μόνο που οι τελευταίοι ήταν οι περισσότεροι. Κι από κορμιά δε θα έλεγα κάτι το φοβερό. Απλές καθημερινές κοπέλες.
κάτι παίζει με τους ντυμένους, απλώνονται παντού
όχι μόνο Σαμοθράκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom