Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας αγαπητοί μου!!!
Κάτι με έπιασε φέτος το καλοκαίρι και σκέφτομαι σοβαρά να αποτολμήσω κανά 3ήμερο μόνος μου, μιας και η κοπέλα μου δε θα είναι διαθέσιμη για διακοπές αυτόν το διάστημα και οι παρέες μου θα πάνε σε νησιά που ήδη έχω πάει  :'((θέλω να ανακαλύπτω νέα μέρη) :rockon:. Κατα καιρούς έχω ακούσει θετικά σχόλια για το κεφάλαιο "διακοπές παρέα με τον ευταό σου". όμως μέχρι τώρα επειδή είμαι κοινωνικός και έχω αρκετές παρέες, ποτέ δεν επιχείρησα κάτι τέτοιο. Μπορέι κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του από διακοπές σε νησί "ησυχο" πχ ΨΑΡΑ??? Πέρναγε η ώρα??? Έκανε γνωριμίες?? Υπήρχε παιχνίδι??? Το βράδυ πως την έβγαζε??  :S

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ε μονος σου μη πας για ησυχια....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάτι με έπιασε φέτος το καλοκαίρι και σκέφτομαι σοβαρά να αποτολμήσω κανά 3ήμερο μόνος μου, μιας και η κοπέλα μου δε θα είναι διαθέσιμη για διακοπές αυτόν το διάστημα και οι παρέες μου θα πάνε σε νησιά που ήδη έχω πάει  :'((θέλω να ανακαλύπτω νέα μέρη) :rockon:. Κατα καιρούς έχω ακούσει θετικά σχόλια για το κεφάλαιο "διακοπές παρέα με τον ευταό σου". όμως μέχρι τώρα επειδή είμαι κοινωνικός και έχω αρκετές παρέες, ποτέ δεν επιχείρησα κάτι τέτοιο. Μπορέι κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του από διακοπές σε νησί "ησυχο" πχ ΨΑΡΑ??? Πέρναγε η ώρα??? Έκανε γνωριμίες?? Υπήρχε παιχνίδι??? Το βράδυ πως την έβγαζε??  :S
τυπε για πρωτο βημα χωρισε την κοπελα σου
θα αισθανθεις καλυτερα δικε μου
και μετα πηγαινε μονος σου διακοπες που ειναι η καλυτερη φαση :rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.544
Πόντοι
34.538
Αφου εισαι κοινωνικος τυπος και οχι σαν τον αγιο,πανε μη μασσας.

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
τυπε για πρωτο βημα χωρισε την κοπελα σου
θα αισθανθεις καλυτερα δικε μου
και μετα πηγαινε μονος σου διακοπες που ειναι η καλυτερη φαση :rockon:
Ti εννοείς η καλύτερη φάση??Το έχεις κάνει? Πως πέρασες δλδ?

Επισκέπτης
Γιατι πρεπει οι διακοπες να ειναι παντα σε νησια ?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μαγκα το ειπες μονος σου,αμα εισαι εστω και λιγο κοινωνικος θα περασεις σουπερ.Αν οχι ε μην αυτοκτονησεις ρε τυπε παρε το καραβι και γυρνα πισω

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν ησουν γκομενα θα μπορουσες να πας μια χαρα διακοπες μονος γιατι αμεσως θα εβρισκες παρεα, τωρα ομως δε σε παιρνει

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αν δεν έχεις συνηθήσει στη μοναξιά δεν νομίζω ότι σε παίρνει να πας μόνος. Θα βαρεθείς! Και για να βρεις παρέες εκεί μέσα σε 3 μέρες πρέπει να είσαι μάστερ σε τέτοιες φάσεις κακά τα ψέματα το να είσαι λίγο κοινωνικός δεν φτάνει!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Κάτι με έπιασε φέτος το καλοκαίρι και σκέφτομαι σοβαρά να αποτολμήσω κανά 3ήμερο μόνος μου, μιας και η κοπέλα μου δε θα είναι διαθέσιμη για διακοπές αυτόν το διάστημα και οι παρέες μου θα πάνε σε νησιά που ήδη έχω πάει  :'((θέλω να ανακαλύπτω νέα μέρη) :rockon:. Κατα καιρούς έχω ακούσει θετικά σχόλια για το κεφάλαιο "διακοπές παρέα με τον ευταό σου". όμως μέχρι τώρα επειδή είμαι κοινωνικός και έχω αρκετές παρέες, ποτέ δεν επιχείρησα κάτι τέτοιο. Μπορέι κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του από διακοπές σε νησί "ησυχο" πχ [size=10pt]ΨΑΡΑ???[/size] Πέρναγε η ώρα??? Έκανε γνωριμίες?? Υπήρχε παιχνίδι??? Το βράδυ πως την έβγαζε??  :S

Οχι ΨΑΡΑ τυπε!!!! Οχι ΨΑΡΑ!!! Γ τον πουτσο! 1 πλατεια εχει μονο! Ενα μηχανημα να βγαζεις λεφτα 1 φουρνο! Ολα τα χει απο ενα!

Εκει σιγουρα θα αυτοκτονησεις!  ;) ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αφου θα εχεις παρεα ..τον ευταο σου

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οχι ΨΑΡΑ τυπε!!!! Οχι ΨΑΡΑ!!! Γ τον πουτσο! 1 πλατεια εχει μονο! Ενα μηχανημα να βγαζεις λεφτα 1 φουρνο! Ολα τα χει απο ενα!

Εκει σιγουρα θα αυτοκτονησεις!  ;) ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μυστικο......
             ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ!!!!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
Φιλαράκο,  δεν θέλω να σου κάνω τον έξυπνο και δεν ξέρω τί budget μπορεί να διαθέσεις για τις διακοπές σου, αλλά αν δεν έχεις οικονομικό θέμα , γράφτα όλα στ'αρχίδια σου και τράβα Pattaya ....Πίστεψέ με , θ'αλλάξεις τρόπο σκέψης για πολλά πράγματα και θα έχεις την παρέα που θέλεις , όταν το θέλεις .
Service with a smile ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom